Van TomTom kregen we een aantal tips binnen voor het geval je wat problemen tegen zou komen bij het gebruik van de TomTom iPhone applicatie.

TomTom iPhone Tips MobilyzMocht je gebruik maken van de TomTom iPhone applicatie en wat problemen tegenkomen dan zijn dit wellicht tips waar je iets mee kunt.

Probleem 1: TomTom iPhone applicatie wil niet meer starten

Na het updaten van de TomTom applicatie wil deze niet meer starten en kom je nadat het opstart logo te zien hebt gekregen weer terecht op het springboard.

Oplossing:

Verwijder de hele applicatie van je iPhone en installeer de nieuwste versie helemaal opnieuw. Het probleem zal hiermee opgelost zijn maar helaas ben je wel de instellingen of opgeslagen locaties na deze handeling kwijt.

Probleem 2: Text-to-speech inschakelen

Na de update verwachten sommige gebruikers dat Text-to-speech automatisch geselecteerd zou worden. Dit is niet het geval en de gebruik moet zelf deze optie activeren

Oplossing: Je moet hiervoor “Change Settings” selecteren en dan kiezen voor “Voice” vanuit het hoofdmenu. In de Voice Selector kun je dan scrollen naar het gedeelte waar de talen staan en dan kiezen voor de stem met de naam “Computer”.

Probleem 3: Geen andere talen selecteren in het Text-to-speech gedeelte van de applicatie

Opplossing: Het is alleen mogelijk Text-to-speech stemmen te gebruiken in dezelfde taal als de User Interface van de applicatie. Om een Text-to-speech stem in een andere taal te selecteren moet je eerst de taal van de TomTom applicatie wijzigen in de landen instelling.

Heb je zelf nog andere tips of ervaringen deel die dan met ons op het forum.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *