Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Nog even geduld en dan zal Samsung zijn nieuwste S-serie aankondigen. De verwachting is dat de Galaxy S23 in februari 2023 het daglicht zal zien. Ook dat is een gerucht, aangezien er nog geen officieel bericht is verspreid. De geruchtenmolen is in volle gang. Tijd voor een opsomming van de highlights. Op deze pagina vind je 10 geruchten over de S23.

1. Een flink verbeterde accu

We beginnen met de accu. Deze zal een stuk efficiënter zijn dan de batterij van de Samsung Galaxy S22. En dat mag ook wel, want de accuduur van slechts 9 uur en 50 minuten van de Galaxy S22-Ultra serie was niet aantrekkelijk. Wat de nieuwe accuduur zal zijn, is nog onbekend, maar de verwachting is een verbetering van minimaal 5%. Samsung heeft hier veel aandacht aan besteed.

2. De camera

Dit gerucht gaat over de Ultra-versie van de S23. De verwachting is dat de S23 Ultra over een camera met 200 Megapixels zal beschikken. Dat zagen we onlangs ook al bij de nieuwste Motorola smartphone. Mogelijk zal dit ook oom een nieuw type lens van Samsung gaan, die we nog niet eerder hebben gezien.

3. De processor

De processor van de Samsung Galaxy S23 zal de nieuwste Qualcomm Snapdragon zijn. En dat is op dit moment de 8 Gen 2. Deze chipset is met name op AI gebied een stuk efficiënter en geavanceerder.
Normaal werd de Galaxy-S serie uitgerust met een eigen Samsung Exynos variant buiten de Verenigde Staten, maar het gerucht gaat dat elk toestel nu over de nieuwste Qualcomm chip zal beschikken. Of we daar blij mee moeten zijn, durf ik niet te zeggen. Het marktaandeel van Qualcomm wordt daardoor nog dominanter dan het op dit moment al is. Maar volgens de nieuwste benchmarks, is de nieuwe Qualcomm chipset nagenoeg even snel als de nieuwste processor van Apple. En dat is in elk geval een hele flink verbetering. Mogelijk zal de snelste versie alleen bij de S23 Ultra worden ingebouwd, maar dan nog belooft dat veel snelheid voor de S23-serie.

4. Verbeterde koeling

De Snapdragon 8 Gen 1 chipset heeft de neiging om snel overhit te raken. Iets dat zorgt voor vastlopers en haperingen op je smartphone. De Gen 2 versie zou dit probleem zo goed als hebben verholpen met behulp van een verbeterde koeling.

5. Zelfde formaat, minder gewicht

De nieuwe generatie S-serie zou volgens de laatste geruchten een schermformaat krijgen, die identiek is aan de S22. Met als enige verschil dat alle toestellen een fractie lichter zijn.

Ga jij de Samsung Galaxy S23 kopen?

Op dit moment is het nog even afwachten op de komst van de nieuwe S23. En weten we dus nog niet zeker of al deze geruchten uit zullen komen. Maar we hebben in elk geval een goed beeld van wat we kunnen verwachten. Ga jij voor de nieuwe Galaxy S23? Of kies je voor de populairste smartphone van dit jaar en bestel je de Galaxy S22? Je kunt de Samsung Galaxy S22 op dit moment extra voordelig bestellen bij o.a. Mediamarkt.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen