Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ieder jaar organiseert Apple het welbekende evenement waarbij er een nieuw model iPhone wordt aangekondigd. Voor veel mensen dus ook meteen het moment waarop ze dit nieuwe vlaggenschip van Apple bestellen, zodat ze als een van de eersten in het bezit zijn van een nieuwe telefoon. Toch is er ook een hele grote groep mensen, die beschikken over een iPhone die nog prima een jaar of twee mee kan. Want laten we eerlijk zijn, na een abonnement van twee jaar, zijn de meeste telefoons nog prima geschikt om nog een jaar of twee mee te gaan. Wel kan het zijn dat er wat kleine dingen moeten worden vervangen, maar daarover vertellen we je in dit artikel meer. Met deze tips kun je namelijk de levensduur van je telefoon verlengen, waardoor je dus na afloop van je tweejarige contract nog prima gebruik kunt maken van dit toestel.

Nieuwe batterij

De levensduur van de batterij van je iPhone wil na twee jaar nog wel eens wat minder worden. Vooral wanneer je toestel intensief gebruikt wordt, is het verstandig deze na 1,5 tot 2 jaar te vervangen. Mocht blijken dat je batterijconditie al eerder dusdanig is verslechterd, wacht dan niet te lang. Je zit er namelijk niet op te wachten om je telefoon twee keer per dag te moeten opladen omdat de batterij snel leeg is. Bij telefoon reparatie Groningen kunnen ze de batterij van je telefoon vervangen en is dit vaak binnen een half uur weer klaar. Zo kun je tussentijds even een kop koffie drinken op het terras, zodat je vervolgens weer beschikt over een telefoon met nieuwe accu.

Nieuw scherm op je iPhone

De meeste mensen kiezen ervoor om een screenprotector te gebruiken. Deze beschermt de telefoon niet alleen tegen krassen, maar ook tegen barsten op het moment dat je deze laat vallen. Toch kan het zijn dat je scherm veel krassen of zelfs een barst heeft. Vaak zijn de kosten voor het vervangen van een scherm van een wat ouder model niet zo hoog en is dit in combinatie met een nieuwe batterij de perfecte manier om je oude toestel weer als nieuw te laten zijn. Bij iPhone reparatie Groningen kunnen ze gemakkelijk en snel jouw iPhone repareren, welke type of model het ook is. Verstandig is wel, mocht je dit nog niet hebben, vanaf nu wel een screenprotector te gebruiken.

Houd je iPhone up to date

Naast de fysieke tips, is het ook belangrijk de software van de telefoon up to date te houden. Doe je dit namelijk niet, dan zul je al snel merken dat je telefoon traag wordt of simpelweg niet meer compatibel is voor bepaalde apps. Vooral als het gaat om apps zoals je bank etc. is de kans vrij groot dat je zonder update geen toegang meer hebt. Daarbij komt ook dat je toestel gevoelig is voor hackers, wat je natuurlijk absoluut niet wilt. Ons advies is daarom ook altijd om automatische updates aan te zetten, zodat je telefoon zelf de updates uitvoert en jij verzekerd bent van de nieuwste software op je iPhone.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen