Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je van plan je Apple TV+ abonnement op te zeggen, maar weet je niet precies hoe? Je bent niet de enige – deze vraag is mij ook vaak gesteld! Onze onderzoekers hebben uitgebreid gezocht naar de meest eenvoudige manier om dit te doen.

Deze blog biedt een heldere, stap-voor-stap handleiding voor het opzeggen van je Apple TV+ abonnement. Verwacht na het lezen hiervan geen mysterie meer rondom dit onderwerp!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Ga naar tv.apple.com en log in met je Apple ID om je Apple TV+ abonnement op te zeggen.
 • Klik op het accountsymbool bovenaan de pagina en zoek naar de optie om je abonnement op te zeggen.
 • Stop het automatisch verlengen van je abonnement door op de juiste optie te klikken.
 • Je verliest toegang tot alle content en services zodra je je abonnement opzegt.
 • Je kunt je abonnement op elk moment opnieuw activeren als je van gedachten verandert.

Hoe Apple TV+ opzeggen

Om je Apple TV+ op te zeggen, ga je naar tv.apple.com en klik je op het accountsymbool bovenaan de pagina. Zoek vervolgens naar de optie om je abonnement op te zeggen.

Ga naar tv.apple.com

Om je abonnement op Apple TV+ op te zeggen, is de eerste stap het bezoeken van tv.apple.com. Dit is het webportal van Apple dat gebruikt wordt voor het beheren van je Apple TV+ account.

Zodra je op deze website bent, moet je inloggen met je Apple ID-gegevens. Dit is dezelfde informatie die je gebruikt om in te loggen op andere Apple-diensten, zoals de App Store of iCloud.

Het inloggen kan snel en eenvoudig door het invoeren van je Apple ID en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden. Als je eenmaal bent ingelogd, kun je verschillende acties uitvoeren met betrekking tot je abonnement, waaronder het opzeggen ervan.

Kies het accountsymbool bovenaan de pagina

Wanneer je je Apple TV+ abonnement wilt opzeggen, kun je dit doen door naar tv.apple.com te gaan en het accountsymbool bovenaan de pagina te selecteren. Hier vind je de optie om je abonnement op te zeggen.

Het is een eenvoudige stap die je kunt nemen om je Apple TV+ abonnement stop te zetten en geen verdere kosten te maken.

Zoek naar de optie om je abonnement op te zeggen

Hoe het automatisch verlengen van je Apple TV+ abonnement stoppen

Om het automatisch verlengen van je Apple TV+ abonnement te stoppen, volg je deze stappen:

 • Ga naar tv.apple.com en klik op het accountsymbool bovenaan de pagina
 • Zoek naar de optie om je abonnement op te zeggen
 • Klik op de optie om het automatisch verlengen van je abonnement stop te zetten

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Apple TV+

– Wat gebeurt er met mijn gegevens nadat ik een abonnement heb opgezegd? Ontdek het antwoord en meer in dit artikel.

Wat gebeurt er als ik mijn abonnement opzeg?

Als je je abonnement opzegt, verlies je toegang tot alle content en services die beschikbaar waren met dat abonnement. Dit betekent dat je geen video’s meer kunt streamen of tv-programma’s kunt bekijken op Apple TV+.

Daarnaast wordt ook het automatisch verlengen van je abonnement gestopt. Het is belangrijk om te weten dat je geen restitutie krijgt voor de resterende tijd van je abonnementsperiode nadat je hebt opgezegd.

Kan ik mijn abonnement opnieuw activeren nadat ik het heb opgezegd?

Ja, je kunt je abonnement opnieuw activeren nadat je het hebt opgezegd. Als je van gedachten verandert en je wilt je abonnement weer gebruiken, kun je gewoon naar de betreffende website of app gaan en het abonnement opnieuw activeren.

Word ik nog steeds gefactureerd als ik een app waarvoor ik een abonnement heb opgezegd opnieuw installeer?

Als je een app waarvoor je een abonnement had opgezegd opnieuw installeert, zul je nog steeds gefactureerd worden. Het is belangrijk om te onthouden dat het opzeggen van een abonnement alleen betekent dat de automatische verlenging is gestopt en je niet langer toegang hebt tot de inhoud.

Als je de app opnieuw installeert, wordt het abonnement weer geactiveerd en zul je weer gefactureerd worden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens nadat ik een abonnement heb opgezegd?

Na het opzeggen van je abonnement worden je gegevens veilig en vertrouwelijk behandeld. Apple houdt zich aan strenge privacyregels en zal je gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Je kunt erop vertrouwen dat je persoonlijke informatie niet wordt misbruikt of gedeeld met derden.

Kan ik mijn abonnement delen met mijn familie?

Ja, je kunt je Apple TV+ abonnement delen met maximaal vijf andere familieleden via Apple’s Family Sharing-functie. Hiermee kunnen jij en je familieleden toegang krijgen tot dezelfde content zonder extra kosten.

Om dit in te stellen, ga je naar de instellingen van je Apple TV en selecteer je “Familie delen”. Volg de instructies om je familieleden uit te nodigen en hun toegang tot je abonnement te regelen.

Op deze manier kunnen jullie allemaal genieten van Apple TV+ op verschillende apparaten.

Conclusie: Een eenvoudige handleiding voor het opzeggen van Apple TV+ abonnementen

Wil je je Apple TV+ abonnement opzeggen? Volg dan deze eenvoudige handleiding. Ga naar tv.apple.com, klik op het accountsymbool en zoek naar de optie om je abonnement op te zeggen.

Je kunt ook het automatisch verlengen van je abonnement stoppen. Voor andere vragen of hulp kun je contact opnemen met de klantenservice van Apple Support. Zeg snel en gemakkelijk je Apple TV+ abonnement op met deze handleiding!

Meer over streaming diensten

In de moderne wereld van streamingdiensten kan het soms overweldigend aanvoelen om te beheren op welke diensten je bent geabonneerd. Overweeg je bijvoorbeeld om ‘disney plus opzeggen‘? Of is het tijd voor ‘videoland opzeggen‘? Misschien ben je een trouwe kijker geweest van Nederlandse shows, maar nu wil je ‘nl ziet opzeggen‘.

Velen van ons zijn op zoek naar manieren om ‘ziggo go opzeggen‘ of hebben besloten hun ‘pathe abonnement opzeggen‘. Anderen hebben vragen over ‘hbo max opzeggen‘ of willen weten hoe ‘apple tv opzeggen’ werkt. Voor de internationale serie-enthousiastelingen die ‘hayu opzeggen‘, ‘CineMember opzeggen‘ of ‘KPN opzeggen‘ overwegen, we hebben je gedekt.

Of je nu een filmfan bent die overweegt ‘Film 1 opzeggen‘ of een anime-liefhebber die denkt aan ‘Crunchyroll opzeggen‘, we zijn er om te helpen. Voor degenen die naar niche-content kijken, zoals ‘MUBI opzeggen‘, ‘BritBox opzeggen‘, of ‘with love opzeggen‘, hebben we stapsgewijze gidsen. En als je voelt dat je religieuze inhoud wilt heroverwegen, kun je denken aan ‘new faith network opzeggen‘ of ‘eo opzeggen‘. Sportfanaten kunnen ook ‘f1 tv opzeggen‘, ‘viaplay opzeggen‘ en voor de trouwe Nederlandse kijkers is er ‘bnnvara opzeggen‘. Wat je keuze ook is, we staan klaar om je door elk opzegproces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Apple TV opzeggen?

Je kunt je Apple TV opzeggen door naar de instellingen te gaan, naar het tabblad “Accounts” te navigeren en vervolgens op “Apple ID” te tikken. Kies daarna “Afmelden” en bevestig je keuze.

2. Moet ik een abonnement opzeggen om mijn Apple TV op te zeggen?

Nee, het opzeggen van je Apple TV betekent niet dat je een abonnement moet opzeggen. Het betekent alleen dat je de Apple TV niet langer gebruikt of wilt verbinden met je Apple ID.

3. Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn Apple TV opzeg?

Als je je Apple TV opzegt, worden al jouw persoonlijke gegevens van het apparaat gewist. Zorg ervoor dat je een back-up maakt van belangrijke gegevens voordat je de opzeggingsprocedure voltooit.

4. Kan ik mijn Apple TV later weer activeren nadat ik het heb opgezegd?

Ja, je kunt je Apple TV opnieuw activeren nadat je het hebt opgezegd. Je moet de stappen voor installatie en configuratie volgen om het apparaat weer te gebruiken.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen