Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Is het tijd om je Calm abonnement op te zeggen, maar weet je niet precies hoe je dat moet doen? Dit is een probleem dat ik zelf ook ben tegengekomen. Het blijkt dat veel mensen niet weten dat een Calm abonnement niet automatisch wordt verlengd, tenzij het op elk moment met een opzegtermijn van één maand kan worden opgezegd.

In dit artikel deel ik de stap-voor-stap handleiding die ik heb samengesteld na grondig onderzoek naar dit onderwerp. Lees verder voor duidelijke instructies om uw Calm abonnement probleemloos op te zeggen.

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Calm – abonnementen kunnen op verschillende manieren worden opgezegd, zoals het sturen van een opzegbrief, telefonisch contact opnemen of online opzeggen via de website of app.
 • Om je abonnement op Calm op te zeggen via de Instellingen-app op Apple-apparaten, volg je eenvoudige stappen zoals het openen van de app, naar ‘Abonnementen’ gaan en het selecteren van ‘Annuleer abonnement’.
 • Om de automatische verlenging van je Calm-abonnement stop te zetten, open je de Calm-app, ga je naar ‘Instellingen’, zoek je ‘Abonnement’ en schakel je ‘Automatische verlenging’ uit.
 • Er zijn verschillende alternatieven voor Calm beschikbaar, zoals Headspace, Insight Timer en 10% Happier. Het is belangrijk om ze te vergelijken op basis van prijs, functies en beschikbare inhoud voordat je een keuze maakt.

Het opzeggen van een abonnement bij Calm

Het opzeggen van een abonnement bij Calm kan op verschillende manieren, waaronder het sturen van een opzegbrief, telefonisch contact opnemen of online opzeggen via de website of app.

Opzegbrief sturen, telefonisch of online

Het opzeggen van een Calm-abonnement kan op verschillende manieren gebeuren. Je kunt ervoor kiezen om dit te doen door een opzegbrief te sturen, telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, of online via de website of app van Calm. Hier is hoe:

 1. Opzegbrief sturen: Schrijf een brief waarin je aangeeft dat je jouw abonnement wilt beëindigen. Vermeld alle relevante informatie zoals je accountnaam en abonneenummer. Zend deze brief naar het adres dat vermeld staat op de website van Calm.
 2. Telefonisch opzeggen: Bel de klantenservice van Calm en leg uit dat je jouw abonnement wilt beëindigen. Zorg ervoor dat je tijdens het gesprek je accountgegevens bij de hand hebt.
 3. Online opzeggen: Ga naar de website of open de app van Calm. Log in met jouw accountgegevens en navigeer naar het gedeelte voor abonnementsbeheer om daar jouw abonnement stop te zetten.

Instructies voor het opzeggen via de Instellingen-app op Apple-apparaten

Om je abonnement op Calm op te zeggen via de Instellingen-app op Apple-apparaten, volg je deze stappen:

 1. Open de Instellingen-app op je Apple-apparaat.
 2. Tik op je naam bovenaan het scherm.
 3. Scroll naar beneden en tik op ‘Abonnementen‘.
 4. Zoek het specifieke Calm – abonnement dat je wilt opzeggen.
 5. Tik op het abonnement en selecteer ‘Annuleer abonnement‘.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van een Calm-abonnement

– Hoe stop ik de automatische verlenging van mijn Calm-abonnement?

– Kan ik mijn abonnement opzeggen via Google Play?

– Zijn er alternatieven voor Calm beschikbaar?

Automatische verlenging stopzetten

Om de automatische verlenging van je Calm-abonnement stop te zetten, volg je deze stappen:

1. Open de Calm-app op je apparaat.

2. Ga naar het menu ‘Instellingen’.

3. Zoek de optie ‘Abonnement’ en tik erop.

4. Hier zie je de details van je abonnement, inclusief de automatische verlengingsoptie.

Opzeggen van een abonnement via Google Play

Ik heb ook onderzocht hoe je een abonnement op Calm kunt opzeggen via Google Play. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Open de Google Play Store-app op je Android-apparaat.
 2. Tik op het menu – icoon linksboven in het scherm.
 3. Scroll naar beneden en tik op ‘Abonnementen‘.
 4. Zoek het Calm – abonnement dat je wilt opzeggen en tik erop.
 5. Tik op de knop ‘Annuleren‘ en bevestig je keuze wanneer daarom wordt gevraagd.

Alternatieven voor Calm

– Andere meditatie- en mindfulness-apps zijn een goed alternatief voor Calm.

– Het is belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en doelen bij het kiezen van een alternatief.

– Enkele populaire alternatieven zijn Headspace, Insight Timer en 10% Happier.

– Het is handig om de functies, prijsstructuur en beschikbare inhoud van verschillende apps te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Andere meditatie- en mindfulness-apps

Er zijn verschillende alternatieven voor Calm als het gaat om meditatie- en mindfulness-apps. Hier zijn enkele andere apps die je kunt overwegen:

 1. Headspace: Deze populaire app biedt begeleide meditaties, slaapbegeleiding en mindfulnesstrainingen.
 2. Insight Timer: Met duizenden meditatiesessies van experts over de hele wereld is Insight Timer een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar variatie.
 3. 10% Happier: Deze app combineert mindfulness met wetenschappelijk onderbouwde technieken om stress te verminderen en geluk te vergroten.
 4. The Mindfulness App: Hier vind je diverse meditatieoefeningen voor verschillende doeleinden, zoals stressvermindering, beter slapen en meer focus.
 5. Simple Habit: Met korte meditaties van slechts vijf minuten is Simple Habit ideaal voor mensen die weinig tijd hebben.

Overwegingen bij het kiezen van een alternatief

Bij het kiezen van een alternatief voor Calm zijn er een aantal overwegingen waar je rekening mee kunt houden. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de functies en inhoud die de andere meditatie- en mindfulness-apps bieden.

Denk hierbij aan de beschikbare meditatiesessies, ademhalingsoefeningen en slaapverhalen. Daarnaast is het ook handig om te letten op de gebruikerservaring, zoals de interface en navigatie van de app.

Verder kan het nuttig zijn om te kijken naar de prijs van het alternatief en of er eventueel een gratis proefperiode beschikbaar is. Tot slot is het altijd goed om reviews en beoordelingen van andere gebruikers te lezen om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit en effectiviteit van de app.

Conclusie

Laten we hopen dat deze stap-voor-stap handleiding voor het opzeggen van een abonnement bij Calm je heeft geholpen! Vergeet niet dat je altijd de optie hebt om telefonisch, via de website of in de Instellingen-app op je iPhone op te zeggen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je op tijd opzegt en eventuele automatische verlengingen stopzet, zodat je geen extra kosten hebt. Succes met het opzeggen van je abonnement!

Meer over streaming diensten

De wondere wereld van streaming biedt een overvloed aan entertainment, educatie en ontspanning. Maar er komt een tijd dat je je abonnementen wilt herzien en sommige diensten wilt opzeggen. Als je onlangs hebt gedacht aan ‘Peacock opzeggen‘ of misschien ‘Rakuten TV opzeggen‘, dan ben je niet de enige. Er zijn zoveel mensen die ook overwegen om ‘CuriosityStream opzeggen‘ of hun avonden zonder ‘Pluto TV’ door te brengen en kiezen voor ‘Pluto TV opzeggen‘.

Wat boeken en audioboeken betreft, hoewel diensten als ‘Audible’ en ‘Scribd’ een rijke bibliotheek bieden, kunnen er tijden zijn dat je wilt overwegen om ‘Audible opzeggen‘ of ‘Scribd opzeggen‘. En voor degenen die meditatie en mindfulness hoog in het vaandel hebben staan, maar toch denken aan ‘Calm opzeggen’, we begrijpen de behoefte aan verandering.

De gaming-community heeft ook haar momenten; soms wil je gewoon ‘Twitch opzeggen‘. Sportliefhebbers kunnen ook besluiten dat het tijd is voor ‘Dazn opzeggen‘ en op zoek gaan naar andere sportstreaming-opties.

Voor de lokale Nederlandse kijkers die het gevoel hebben dat ze ‘videoland opzeggen‘, ‘ziggo go opzeggen‘, ‘pathe abonnement opzeggen‘ of ‘nl ziet opzeggen‘ moeten overwegen, we staan voor je klaar met handige tips en trucs. En natuurlijk, voor de internationale film- en serieliefhebbers die overwegen ‘disney plus opzeggen‘, je bent niet alleen in deze reis.

Kortom, welke streamingdienst je ook wilt opzeggen, we zijn hier om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Calm abonnement opzeggen?

Je kunt je Calm abonnement opzeggen door naar de instellingen van je account te gaan en de optie voor het annuleren van je abonnement te selecteren.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen voor mijn Calm abonnement?

Nee, je kunt je Calm abonnement op elk moment opzeggen zonder een specifieke opzegtermijn in acht te nemen.

3. Worden er kosten in rekening gebracht als ik mijn Calm abonnement opzeg?

Nee, er worden geen kosten in rekening gebracht als je besluit je Calm abonnement op te zeggen.

4. Kan ik mijn Calm abonnement opzeggen via de mobiele app?

Ja, je kunt je Calm abonnement opzeggen via de mobiele app door naar de accountinstellingen te gaan en de optie voor het annuleren van je abonnement te selecteren.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen