Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je last van terugkerende betalingen voor een Dazn-account maar weet je niet hoe je deze kunt opzeggen? Maak je geen zorgen, ik heb dit probleem ook ervaren en ben op zoek gegaan naar een oplossing.

In deze blogpost deel ik een eenvoudige gids met stap-voor-stap instructies over hoe je een Dazn-abonnement kunt annuleren. Lees verder, het is eenvoudiger dan je denkt!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Volg de stapsgewijze instructies in het artikel om je Dazn-account op te zeggen.
 • Zorg ervoor dat je weet hoe je een terugbetaling voor NordVPN kunt krijgen als je dat gebruikt hebt en besluit geen abonnement meer te willen.
 • Overweeg alternatieven zoals het pauzeren of wijzigen van je abonnement.
 • Los veelvoorkomende foutcodes zoals “DAZN is niet beschikbaar in dit land” op door je locatie-instellingen te controleren en eventueel contact op te nemen met de klantenservice.

Hoe uw Dazn-account opzeggen

Vandaag zal ik je laten zien hoe je je Dazn-account kunt opzeggen, zodat je gemakkelijk kunt stoppen met betalen voor het abonnement.

Stapsgewijze instructies om uw Dazn-account op te zeggen

Het opzeggen van je Dazn-account hoeft geen hoofdbrekens te kosten. Hier zijn eenvoudige stappen die je kunt volgen om je abonnement succesvol op te zeggen:

 1. Open de Dazn-app op je smartphone of ga naar de Dazn-website.
 2. Ga naar het gedeelte ‘Mijn Account’ in de app, zoals aangegeven in dit artikel.
 3. Zoek en klik op de optie ‘Abonnement annuleren’.
 4. Volg de instructies op het scherm om het annuleringsproces te voltooien.
 5. Vergeet niet om een bevestiging van de annulering te vragen.
 6. Als je je abonnement via iTunes hebt gekocht, is er een specifieke link beschikbaar voor iOS – gebruikers om hun abonnement op te zeggen.
 7. Zorg ervoor dat je weet hoe je een terugbetaling voor NordVPN kunt krijgen als je dat gebruikt hebt en besluit geen abonnement meer te willen.

Belangrijke overwegingen bij het opzeggen van uw account

Bij het opzeggen van uw Dazn-account zijn er enkele belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden. Ten eerste is het essentieel om te weten dat het opzeggen van uw abonnement niet automatisch betekent dat u een terugbetaling krijgt.

Als u een terugbetaling wilt ontvangen, moet u contact opnemen met de klantenservice van Dazn en vragen naar de procedure hiervoor. Daarnaast is het ook belangrijk om te beseffen dat het opzeggen van uw account geen invloed heeft op eventuele openstaande betalingen.

U bent nog steeds verantwoordelijk voor het betalen van verschuldigde bedragen, zelfs nadat u uw account hebt opgezegd. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat u alle belangrijke informatie en gegevens van uw account veilig bewaart voordat u het opzegt.

Alternatieven voor het opzeggen van uw Dazn-abonnement

– Pauzeren van uw abonnement: Als u tijdelijk geen gebruik wilt maken van uw Dazn-account, kunt u ervoor kiezen om uw abonnement te pauzeren.

– Wijzigen van uw abonnement: Als u merkt dat uw huidige abonnement niet aan uw behoeften voldoet, kunt u overwegen om uw abonnement te wijzigen naar een ander plan dat beter bij u past.

Pauzeren van uw abonnement

Wanneer je tijdelijk wilt stoppen met je Dazn-abonnement, kun je ervoor kiezen om het abonnement te pauzeren. Hierdoor hoef je het abonnementsgeld niet meer te betalen gedurende de pauzeperiode. Je kunt je Dazn-abonnement pauzeren voor een specifieke periode en daarna weer hervatten zonder dat je opnieuw hoeft aan te melden of een nieuw account hoeft aan te maken. Een gepauzeerd abonnement blijft wel zichtbaar in je account, maar er worden geen kosten in rekening gebracht. Tijdens de pauzeperiode heb je geen toegang tot de inhoud van Dazn. Om je abonnement te pauzeren, volg je deze stappen:

 • Ga naar de ‘Mijn Account’-sectie in de Dazn-app.
 • Zoek naar de optie om je abonnement te beheren.
 • Kies de mogelijkheid om je abonnement tijdelijk te pauzeren.
 • Selecteer de gewenste periode waarvoor je het abonnement wilt pauzeren.
 • Bevestig je keuze en voltooi het proces.

Wijzigen van uw abonnement

Als je je Dazn-abonnement wilt wijzigen, kun je de volgende stappen nemen:

 • Ga naar de “Mijn Account” sectie in de Dazn – app.
 • Zoek naar de optie om je abonnementsinstellingen te wijzigen.
 • Kies het gewenste abonnementstype.dat het beste past bij jouw behoeften.
 • Volg eventuele aanvullende instructies op het scherm.om de wijzigingen door te voeren.
 • Controleer of je nieuwe abonnement is bijgewerkt.en geniet van je vernieuwde Dazn-abonnement.

Veelvoorkomende foutcodes en hoe ze op te lossen

– “DAZN is niet beschikbaar in dit land”: Controleer of uw locatie correct is ingesteld en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Dazn voor verdere ondersteuning.

– “Uw DAZN-account is niet beschikbaar op uw huidige locatie”: Probeer een andere locatie te selecteren in uw Dazn-accountinstellingen. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de klantenservice van Dazn voor hulp.

– “We geloven dat u toegang hebt tot DAZN met behulp van een VPN”: Schakel eventuele VPN’s uit en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de klantenservice van Dazn voor verdere assistent.

Foutcode “DAZN is niet beschikbaar in dit land”

 • Deze foutcode wordt weergegeven wanneer DAZN niet beschikbaar is in het land waar je je bevindt.
 • Het kan gebeuren als gevolg van geografische beperkingen die DAZN heeft ingesteld.
 • Om deze fout op te lossen, kun je proberen een VPN – service te gebruiken om je locatie te wijzigen naar een land waar DAZN beschikbaar is.
 • Zorg ervoor dat de VPN – service betrouwbaar en compatibel is met DAZN.
 • Schakel de VPN in voordat je toegang probeert te krijgen tot DAZN en selecteer de gewenste locatie.
 • Als de foutcode aanhoudt, controleer dan of je verbinding hebt gemaakt met een server in het juiste land.

Foutcode “Uw DAZN-account is niet beschikbaar op uw huidige locatie”

Wanneer u de foutcode “Uw DAZN-account is niet beschikbaar op uw huidige locatie” tegenkomt, zijn hier enkele mogelijke oplossingen:

 • Controleer uw locatie-instellingen: Zorg ervoor dat de locatie-instellingen van uw apparaat correct zijn ingesteld. Als het probleem aanhoudt, kunt u proberen uw locatie voor de app handmatig in te stellen.
 • Schakel VPN uit: Als u een VPN-service gebruikt, kan het zijn dat DAZN uw account blokkeert omdat het lijkt alsof u toegang probeert te krijgen tot de service vanuit een ander land. Probeer uw VPN uit te schakelen en controleer of dit het probleem oplost.
 • Neem contact op met de klantenservice: Als geen van deze oplossingen werkt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van DAZN voor verdere assistentie. Ze kunnen mogelijk het probleem identificeren en een oplossing bieden om ervoor te zorgen dat uw account beschikbaar is in uw huidige locatie.

Foutcode “We geloven dat u toegang hebt tot DAZN met behulp van een VPN”

Ik begrijp dat je de foutcode “We geloven dat u toegang hebt tot DAZN met behulp van een VPN” tegenkomt tijdens het gebruik van Dazn. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

 1. Controleer of je een VPN-service gebruikt: Als je momenteel een VPN-service gebruikt, kan dit de reden zijn voor de foutmelding. Probeer de VPN uit te schakelen en Dazn opnieuw te openen.
 2. Schakel ander netwerk- of proxy-instellingen uit: Het kan zijn dat andere netwerkinstellingen of proxy’s die je hebt ingesteld interfereren met Dazn. Verwijder alle instellingen van derden en probeer opnieuw verbinding te maken met Dazn.
 3. Neem contact op met de klantenservice: Als het probleem aanhoudt, raad ik aan om contact op te nemen met de klantenservice van Dazn. Zij kunnen je verder helpen bij het identificeren en oplossen van het probleem.

Conclusie

In deze gids heb je geleerd hoe je je Dazn-account kunt opzeggen. Volg de stapsgewijze instructies om je abonnement succesvol te annuleren. Vergeet niet om belangrijke overwegingen in gedachten te houden bij het opzeggen van je account.

Als alternatief kun je ook overwegen om je abonnement te pauzeren of te wijzigen. Daarnaast hebben we veelvoorkomende foutcodes behandeld en hoe ze op te lossen. Volg altijd de juiste stappen bij het opzeggen van je Dazn-account voor een vlotte ervaring.

Overzicht van de belangrijkste punten

Hier is een kort overzicht van de belangrijkste punten die je moet onthouden bij het opzeggen van je Dazn-account:

– Volg de stapsgewijze instructies in het artikel om je Dazn-account op te zeggen. Dit omvat het bezoeken van de ‘Mijn Account’-sectie in de Dazn-app of het gebruikmaken van de iTunes-link op iOS.

– Als je een terugbetaling wilt voor NordVPN, zorg er dan voor dat je weet hoe je dit kunt regelen. Het artikel bevat een gids die je hierbij kan helpen.

– Er is een review van Surfshark beschikbaar in 2023 waarin wordt onderzocht of het veilig is en of het streamingssites zoals Netflix kan ontgrendelen.

Belang van het volgen van de juiste stappen bij het opzeggen van uw Dazn-account

Het is van groot belang om de juiste stappen te volgen bij het opzeggen van uw Dazn-account. Door de instructies nauwkeurig te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw account succesvol wordt beëindigd en dat u geen onnodige betalingen meer doet.

Het opzeggen van uw Dazn-account op de juiste manier kan u ook helpen bij het verkrijgen van eventuele terugbetalingen die u misschien verschuldigd bent. Daarom is het essentieel om de gids te volgen en te leren hoe u deze stappen correct kunt uitvoeren.

Meer over streaming diensten

De wondere wereld van streaming biedt een overvloed aan entertainment, educatie en ontspanning. Maar er komt een tijd dat je je abonnementen wilt herzien en sommige diensten wilt opzeggen. Als je onlangs hebt gedacht aan ‘Peacock opzeggen‘ of misschien ‘Rakuten TV opzeggen‘, dan ben je niet de enige. Er zijn zoveel mensen die ook overwegen om ‘CuriosityStream opzeggen‘ of hun avonden zonder ‘Pluto TV’ door te brengen en kiezen voor ‘Pluto TV opzeggen‘.

Wat boeken en audioboeken betreft, hoewel diensten als ‘Audible’ en ‘Scribd’ een rijke bibliotheek bieden, kunnen er tijden zijn dat je wilt overwegen om ‘Audible opzeggen‘ of ‘Scribd opzeggen‘. En voor degenen die meditatie en mindfulness hoog in het vaandel hebben staan, maar toch denken aan ‘Calm opzeggen‘, we begrijpen de behoefte aan verandering.

De gaming-community heeft ook haar momenten; soms wil je gewoon ‘Twitch opzeggen‘. Sportliefhebbers kunnen ook besluiten dat het tijd is voor ‘Dazn opzeggen’ en op zoek gaan naar andere sportstreaming-opties.

Voor de lokale Nederlandse kijkers die het gevoel hebben dat ze ‘videoland opzeggen‘, ‘ziggo go opzeggen‘, ‘pathe abonnement opzeggen‘ of ‘nl ziet opzeggen‘ moeten overwegen, we staan voor je klaar met handige tips en trucs. En natuurlijk, voor de internationale film- en serieliefhebbers die overwegen ‘disney plus opzeggen‘, je bent niet alleen in deze reis.

Kortom, welke streamingdienst je ook wilt opzeggen, we zijn hier om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Dazn-account opzeggen?

Je kunt je Dazn-account opzeggen door in te loggen op je account, naar de instellingen te gaan en de optie voor accountopzegging te selecteren.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van mijn Dazn-account?

Nee, er is geen opzegtermijn vereist bij het opzeggen van je Dazn-account. Je kunt op elk gewenst moment annuleren.

3. Kan ik een restitutie krijgen nadat ik mijn Dazn-account heb opgezegd?

Nee, er worden geen restituties gegeven na het opzeggen van je Dazn-account. Het maandelijkse abonnementsgeld wordt niet terugbetaald.

4. Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens nadat ik mijn Dazn-account heb opgezegd?

Na het opzeggen van je Dazn-account worden je persoonlijke gegevens volgens de privacyregels verwijderd en niet langer bewaard.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen