Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je een Disney Plus abonnee die overweegt zijn abonnement op te zeggen? Je bent niet de enige, ook ik heb me ooit in deze situatie bevonden. Uit ervaring en grondig onderzoek, kan ik je verzekeren dat het proces simpeler is dan je denkt, met de mogelijkheid van geldteruggave bij vroege annulering.

Dit artikel zal je precies tonen hoe je jouw Disney Plus abonnement kunt opzeggen, zowel via de officiële website als via App Stores; en zelfs hoe je alternatieven kunt vinden. Klaar om tijd en geld te besparen? Lees dan snel verder!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2023 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Je kunt je Disney Plus abonnement opzeggen via de officiële website, de App Store of Google Play Store.
 • Op de officiële website kun je inloggen op je accountpagina en naar de instellingen gaan om je abonnement te beëindigen.
 • Via de App Store kun je naar de instellingenapp gaan en daar je abonnement stopzetten.
 • Via Google Play kun je het abonnement ook eenvoudig beëindigen.
 • Overweeg alternatieven zoals Netflix, Apple TV Plus en Amazon Prime Video voor streamingopties.
 • Netflix biedt een breed scala aan films en tv – shows.
 • Apple TV Plus heeft exclusieve series en films.
 • Amazon Prime Video heeft een uitgebreide bibliotheek met films en tv – shows.
 • Blijf op de hoogte van nieuwe releases op Netflix en Apple TV Plus door je aan te melden voor nieuwsbrieven.
 • Meld je ook aan voor nieuwsbrieven van Disney Plus om up-to-date te blijven met het laatste nieuws.

Hoe Disney Plus opzeggen

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw Disney Plus abonnement kunt opzeggen. Op de officiële website kun je inloggen op je accountpagina en naar de instellingen gaan om je abonnement te beëindigen.

Je kunt ook via de App Store of Google Play Store naar de instellingenapp gaan en daar je abonnement stopzetten.

Op de officiële website

Het opzeggen van je Disney Plus abonnement via de officiële website is een simpele klus die slechts een paar minuten in beslag neemt. Volg deze stappen:

 1. Ga eerst naar de Disney Plus website.
 2. Log met je emailadres en wachtwoord in op je account.
 3. Zoek de optie ‘Abonnement beëindigen‘ of ‘Lidmaatschap opzeggen’ op je accountpagina.
 4. Klik daarop om het proces te starten.
 5. Je komt dan terecht bij je factureringsgegevens.
 6. Daar kun je kiezen voor beëindiging van het lidmaatschap.

Via de App Store

Het opzeggen van je Disney Plus abonnement kan ook via de App Store. Volg deze stappen:

 1. Open de App Store op je iPhone of iPad.
 2. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Scroll omlaag en tik op “Abonnementen”.
 4. Zoek naar Disney Plus in de lijst met actieve abonnementen.
 5. Tik op Disney Plus.
 6. Kies de optie “Abonnement beëindigen” of “Lidmaatschap opzeggen”.
 7. Bevestig je beslissing om je abonnement stop te zetten.

Via Google Play

Het opzeggen van je Disney Plus abonnement via Google Play is eenvoudig. Hier zijn de stappen:

 • Open de Google Play Store op je Android – apparaat.
 • Klik op het menu – icoon in de linkerbovenhoek van het scherm.
 • Zoek en selecteer “Abonnementen” in het menu.
 • Zoek naar “Disney Plus” in de lijst met abonnementen die verschijnt.
 • Klik op “Beëindigen” of “Opzeggen” naast het Disney Plus – abonnement.
 • Volg de instructies om je opzegging te bevestigen.

Alternatieven voor Disney Plus

Er zijn verschillende alternatieven voor Disney Plus die je kunt overwegen als je op zoek bent naar andere streamingopties. Een populaire keuze is Netflix, dat een breed scala aan films en tv-shows biedt, waaronder originele content.

Met een Netflix-abonnement kun je genieten van diverse genres en vind je altijd iets om naar te kijken.

Een andere optie is Apple TV Plus, de streamingdienst van Apple. Hier kun je exclusieve series en films bekijken die speciaal zijn geproduceerd voor Apple TV Plus. Met een abonnement op Apple TV Plus heb je toegang tot boeiende content van hoge kwaliteit.

Daarnaast is Amazon Prime Video ook een alternatief voor Disney Plus. Met Amazon Prime Video krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met films en tv-shows, evenals exclusieve Amazon Originals.

Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar veel keuzemogelijkheden en entertainment.

Kortom, er zijn genoeg alternatieven voor Disney Plus beschikbaar, zoals Netflix, Apple TV Plus en Amazon Prime Video. Elk van deze diensten heeft zijn eigen unieke aanbod van films, tv-shows en originele content, zodat je altijd iets kunt vinden dat past bij jouw smaak en interesses.

Meer tips en informatie over Disney Plus

Ontdek de nieuwste releases op Netflix en Apple TV Plus en meld je aan voor nieuwsbrieven om up-to-date te blijven met het laatste nieuws over Disney Plus.

Nieuwe releases op Netflix en Apple TV Plus

Ik houd ervan om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases, en dat geldt ook voor films en series op Netflix en Apple TV Plus. Hier zijn enkele geweldige nieuwe releases die je niet wilt missen:

 • De spannende actiefilm “Extraction” met Chris Hemsworth is nu te zien op Netflix.
 • Fans van komedie zullen genieten van de hilarische serie “Space Force” met Steve Carell, die nu beschikbaar is op Netflix.
 • Voor liefhebbers van superheldenfilms heeft Apple TV Plus “Defending Jacob”, een intrigerende thriller met Chris Evans in de hoofdrol.
 • Als je een fan bent van true crime, dan is de docuserie “Tiger King: Murder, Mayhem and Madness” op Netflix iets voor jou. Hij heeft veel mensen geobsedeerd gemaakt.
 • Een andere aanrader is de sciencefictionserie “See” op Apple TV Plus, waarin Jason Momoa schittert in een wereld waarin het menselijk ras het vermogen om te zien heeft verloren.

Aanmelden voor nieuwsbrieven

Ik raad je aan om je aan te melden voor nieuwsbrieven van Disney Plus. Hierdoor blijf je op de hoogte van de nieuwste releases op Netflix en Apple TV Plus. Bovendien ontvang je ook handige tips en informatie over Disney Plus. Het is een geweldige manier om up-to-date te blijven met alles wat er speelt in de streamingwereld.

Conclusie

Het opzeggen van je Disney Plus abonnement is een eenvoudig proces dat op verschillende manieren kan worden gedaan. Ga naar de accountpagina op de website, open de instellingen op je apparaat, of gebruik de App Store of Google Play Store om je abonnement stop te zetten.

Onthoud dat het belangrijk is om op tijd op te zeggen om te voorkomen dat je abonnement automatisch wordt verlengd.

Meer over streaming diensten

In de moderne wereld van streamingdiensten kan het soms overweldigend aanvoelen om te beheren op welke diensten je bent geabonneerd. Overweeg je bijvoorbeeld om ‘disney plus opzeggen’? Of is het tijd voor ‘videoland opzeggen‘? Misschien ben je een trouwe kijker geweest van Nederlandse shows, maar nu wil je ‘nl ziet opzeggen‘.

Velen van ons zijn op zoek naar manieren om ‘ziggo go opzeggen‘ of hebben besloten hun ‘pathe abonnement opzeggen‘. Anderen hebben vragen over ‘hbo max opzeggen‘ of willen weten hoe ‘apple tv opzeggen‘ werkt. Voor de internationale serie-enthousiastelingen die ‘hayu opzeggen‘, ‘CineMember opzeggen‘ of ‘KPN opzeggen‘ overwegen, we hebben je gedekt.

Of je nu een filmfan bent die overweegt ‘Film 1 opzeggen‘ of een anime-liefhebber die denkt aan ‘Crunchyroll opzeggen‘, we zijn er om te helpen. Voor degenen die naar niche-content kijken, zoals ‘MUBI opzeggen‘, ‘BritBox opzeggen‘, of ‘with love opzeggen‘, hebben we stapsgewijze gidsen. En als je voelt dat je religieuze inhoud wilt heroverwegen, kun je denken aan ‘new faith network opzeggen‘ of ‘eo opzeggen‘. Sportfanaten kunnen ook ‘f1 tv opzeggen‘, ‘viaplay opzeggen‘ en voor de trouwe Nederlandse kijkers is er ‘bnnvara opzeggen‘. Wat je keuze ook is, we staan klaar om je door elk opzegproces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Disney Plus abonnement opzeggen?

Je kunt je Disney Plus abonnement opzeggen door naar de accountinstellingen te gaan en de optie voor opzeggen te selecteren.

2. Moet ik een bepaalde opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van mijn Disney Plus abonnement?

Nee, je kunt op elk gewenst moment je Disney Plus abonnement opzeggen zonder een specifieke opzegtermijn in acht te nemen.

3. Krijg ik een restitutie als ik mijn Disney Plus abonnement opzeg?

Nee, er wordt geen restitutie verleend wanneer je je Disney Plus abonnement opzegt. Je hebt toegang tot de service tot het einde van de factureringsperiode.

4. Blijven mijn gegevens bewaard als ik mijn Disney Plus abonnement opzeg?

Nee, zodra je je Disney Plus abonnement opzegt, worden al je gegevens verwijderd en heb je geen toegang meer tot de inhoud en functies van de service.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2023

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen