Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je een MUBI abonnement maar vind je het moeilijk om deze te annuleren? Dit is een probleem waar ik ook tegenaan ben gelopen. Met een database van maar liefst 150.000 films en documentaires is MUBI zeker een aantrekkelijke keuze voor filmliefhebbers, maar soms moeten we gewoon afscheid nemen.

In dit artikel leg ik stap voor stap uit hoe je gemakkelijk jouw MUBI abonnement kunt opzeggen. Hiermee zal ik je helpen om dit proces te vereenvoudigen zonder extra stress. Laten we beginnen!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Gebruik sepastop.eu om gemakkelijk en gratis je MUBI – abonnement op te zeggen.
 • Vul gewoon je gegevens in en verstuur de opzegbrief naar MUBI.
 • Stuur een e – mailherinnering om ervoor te zorgen dat je op tijd opzegt.
 • Overweeg alternatieve streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Hulu en Disney+.
 • Profiteer van gratis proefperiodes en kortingen bij het opzeggen van je MUBI – abonnement.

Opzeggen van je MUBI abonnement

Bij het opzeggen van je MUBI abonnement kun je gratis een opzegbrief opstellen en verzenden via sepastop.eu.

Gratis een opzegbrief opstellen en verzenden via sepastop.eu

Ik wil je vertellen over sepastop.eu, een online tool die je gratis kunt gebruiken om je MUBI-abonnement op te zeggen. Het proces is heel eenvoudig en bestaat uit de volgende stappen:

 1. Bezoek de website van sepastop.eu.
 2. Selecteer ‘MUBI’ uit de lijst van diensten.
 3. Vul je gegevens in: naam, adres, en dus ook je MUBI account informatie.
 4. Sepastop.eu creëert automatisch een opzegbrief voor jouw specifieke situatie.
 5. Je kunt ervoor kiezen om de brief zelf te printen en te verzenden of sepastop.eu kan dit voor jou doen.
 6. Volg tenslotte nauwkeurig de instructies die door sepastop.eu worden gegeven.

Opzegvoorwaarden duidelijk uitgelegd

Om je MUBI-abonnement op te zeggen, zijn er enkele belangrijke voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Nadat je de gratis proefversie van 7 dagen hebt afgerond, wordt er automatisch €9,99 per maand in rekening gebracht voor het abonnement.

Je kunt echter op elk gewenst moment opzeggen zonder extra kosten. Het opzeggen van je MUBI-abonnement kan eenvoudig online worden geregeld. MUBI vraagt om betalingsgegevens, maar de eerste drie maanden worden er geen kosten in rekening gebracht.

Hoe zeg je MUBI op?

Om MUBI op te zeggen, hoef je alleen maar je gegevens in te vullen en je opzegbrief te versturen.

Vul je gegevens in en verstuur je opzegbrief

Ik raad je aan om de volgende stappen te volgen om je MUBI-abonnement op te zeggen:

 1. Ga naar de website van MUBI en meld je aan bij je account.
 2. Zoek naar de optie ‘Opzeggen’ in de instellingen van je account.
 3. Vul het opzegformulier in met je persoonlijke gegevens, zoals je naam, adres en abonnementsgegevens.
 4. Controleer alle ingevulde informatie zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alles correct is.
 5. Verstuur de opzegbrief naar MUBI via de aangegeven methode die zij bieden.

Stuur een e-mailherinnering

Ik stuur altijd een e-mailherinnering om ervoor te zorgen dat ik mijn MUBI-abonnement op tijd opzeg. Hierdoor vergeet ik nooit de opzegtermijn en kan ik voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht voor de volgende maand.

Het is een handige manier om ervoor te zorgen dat ik het abonnement stopzet en geen onnodige kosten maak.

Alternatieven voor MUBI

Bekijk vergelijkbare streamingdiensten en profiteer van gratis proefperiodes en kortingen.

Vergelijkbare streamingdiensten

Er zijn tal van andere streamingdiensten beschikbaar als alternatief voor MUBI. Hieronder volgt een vergelijking van enkele van de meest populaire diensten:

StreamingdienstKosten per maandAantal films en seriesGratis proefperiode
NetflixVanaf €7,99Meer dan 13.000Geen
Amazon Prime Video€5,99Meer dan 12.00030 dagen
HuluVanaf €5,99Meer dan 4.000 films en series30 dagen
Disney+€8,99Meer dan 1.0007 dagen

Elk van deze diensten heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, dus het is belangrijk om ze te vergelijken en te beslissen welke het beste past bij je kijkbehoefte voordat je de overstap maakt.

Gratis proefperiodes en kortingen

Ik wil je graag wijzen op de verschillende mogelijkheden voor gratis proefperiodes en kortingen bij het opzeggen van je MUBI-abonnement:

 1. MUBI biedt een gratis proefversie van 7 dagen aan. Je kunt tijdens deze periode onbeperkt films streamen en genieten van alle voordelen van het abonnement.
 2. Daarnaast heeft MUBI ook regelmatig speciale kortingsacties waarbij je een bepaald bedrag kunt besparen op je abonnementskosten. Houd hun website of nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van deze aanbiedingen.
 3. Een andere optie is om te profiteren van partnerprogramma’s of samenwerkingen die MUBI heeft met andere bedrijven of diensten. Hierdoor kun je mogelijk gebruik maken van exclusieve kortingen wanneer je een nieuw abonnement afsluit.
 4. Als laatste kun je ook kijken naar vergelijkbare streamingdiensten die wellicht interessante acties hebben voor nieuwe leden. Door de concurrentie tussen verschillende platforms zijn er vaak goede deals beschikbaar, zoals langere gratis proefperiodes of aantrekkelijke kortingen.

Conclusie

Het opzeggen van je MUBI-abonnement is eenvoudig en kan online geregeld worden. Vul gewoon je gegevens in en verstuur de opzegbrief. Vergeet ook niet om een e-mailherinnering te sturen.

Als je op zoek bent naar alternatieven, zijn er vergelijkbare streamingdiensten beschikbaar, inclusief gratis proefperiodes en kortingen.

Meer over streaming diensten

In de moderne wereld van streamingdiensten kan het soms overweldigend aanvoelen om te beheren op welke diensten je bent geabonneerd. Overweeg je bijvoorbeeld om ‘disney plus opzeggen‘? Of is het tijd voor ‘videoland opzeggen‘? Misschien ben je een trouwe kijker geweest van Nederlandse shows, maar nu wil je ‘nl ziet opzeggen‘.

Velen van ons zijn op zoek naar manieren om ‘ziggo go opzeggen‘ of hebben besloten hun ‘pathe abonnement opzeggen‘. Anderen hebben vragen over ‘hbo max opzeggen‘ of willen weten hoe ‘apple tv opzeggen‘ werkt. Voor de internationale serie-enthousiastelingen die ‘hayu opzeggen‘, ‘CineMember opzeggen‘ of ‘KPN opzeggen‘ overwegen, we hebben je gedekt.

Of je nu een filmfan bent die overweegt ‘Film 1 opzeggen‘ of een anime-liefhebber die denkt aan ‘Crunchyroll opzeggen‘, we zijn er om te helpen. Voor degenen die naar niche-content kijken, zoals ‘MUBI opzeggen’, ‘BritBox opzeggen‘, of ‘with love opzeggen‘, hebben we stapsgewijze gidsen. En als je voelt dat je religieuze inhoud wilt heroverwegen, kun je denken aan ‘new faith network opzeggen‘ of ‘eo opzeggen‘. Sportfanaten kunnen ook ‘f1 tv opzeggen‘, ‘viaplay opzeggen‘ en voor de trouwe Nederlandse kijkers is er ‘bnnvara opzeggen‘. Wat je keuze ook is, we staan klaar om je door elk opzegproces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn MUBI-abonnement opzeggen?

Je kunt je MUBI-abonnement opzeggen door in te loggen op je account, naar de instellingen te gaan en de optie voor het opzeggen van je abonnement te selecteren.

2. Moet ik een bepaalde opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van mijn MUBI-abonnement?

Nee, je kunt op elk moment je MUBI-abonnement opzeggen zonder een bepaalde opzegtermijn in acht te nemen.

3. Krijg ik een restitutie als ik mijn MUBI-abonnement opzeg?

Nee, er wordt geen restitutie verleend bij het opzeggen van je MUBI-abonnement. Je behoudt echter wel toegang tot de service tot het einde van de betaalperiode.

4. Kan ik mijn MUBI-account behouden nadat ik mijn abonnement heb opgezegd?

Ja, je kunt je MUBI-account behouden nadat je je abonnement hebt opgezegd. Je hebt echter geen toegang meer tot de exclusieve content en voordelen die bij het abonnement horen.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen