Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Wil je je NLZIET abonnement stopzetten, maar weet je niet precies hoe? Je bent niet de enige! Na zelf ook wat verwarring te hebben ervaren, heb ik grondig onderzoek gedaan om een duidelijke weg te vinden.

Deze blogpost helpt je stap voor stap door het proces van NLZIET opzeggen, zodat je geen onnodige kosten maakt. Benieuwd naar hoe je dit probleem kunt tackelen? Lees snel verder!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2023 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 1. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via je NLZIET-account, per e-mail/website of met behulp van een opzegintermediair.
 2. Als je je abonnement niet opzegt, wordt het automatisch verlengd en dien je het verhoogde tarief te betalen.
 3. Je kunt hulp krijgen bij het opzeggen van de klantenservice van NLZIET of een opzegintermediair zoals AccountGenie.
 4. Er is geen opzegtermijn bij NLZIET, dus je kunt je abonnement op elk moment opzeggen.

Hoe kan je je NLZIET-abonnement opzeggen?

Je kunt je NLZIET-abonnement op verschillende manieren opzeggen.

Via je NLZIET-account

Het proces om je NLZIET-abonnement op te zeggen is eenvoudig en kan online worden gedaan. Hier zijn de stappen die je moet volgen om dit te doen:

 1. Log in op Mijn NLZIET – account.
 2. Zoek naar het tabblad ‘Abonnement en facturen’ en klik erop.
 3. Klik vervolgens op ‘Abonnement opzeggen’.
 4. Lees de aangegeven instructies aandachtig door voordat je jouw abonnement beëindigt.
 5. Na het bevestigen van de annulering, ontvang je direct een bevestiging via e – mail.

Per e-mail of op de website

Ik heb mijn NLZIET-abonnement opgezegd via e-mail en de website.

 1. Ik ben naar de website van NLZIET gegaan en heb ingelogd op mijn account.
 2. Vervolgens ben ik naar de pagina ‘Abonnement en facturen’ gegaan.
 3. Daar vond ik de optie om mijn abonnement op te zeggen.
 4. Ik heb het formulier ingevuld met mijn opzeggingsverzoek en persoonlijke gegevens.
 5. Na het invullen heb ik op ‘Verstuur’ geklikt om mijn opzegging in te dienen.
 6. Ik ontving direct een bevestiging van mijn opzegging per e – mail.

Met behulp van een opzegintermediair

Ik wil je laten weten dat je je NLZIET-abonnement ook kunt opzeggen met behulp van een opzegintermediair. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een opzegintermediair:

 1. Een opzegintermediair kan je helpen bij het opstellen van een formele opzegbrief.
 2. Ze zorgen ervoor dat de brief naar de juiste persoon wordt gestuurd en op tijd wordt ontvangen.
 3. Een opzegintermediair kan ook de communicatie met NLZIET namens jou regelen, waardoor het proces sneller en gemakkelijker wordt.
 4. Ze kunnen eventuele vragen of problemen behandelen die zich kunnen voordoen tijdens het opzeggingsproces.

Wat gebeurt er als je je abonnement niet opzegt?

Als je je abonnement niet opzegt, wordt het automatisch verlengd en dien je het verhoogde tarief te betalen.

Automatische verlenging en betaling van het verhoogde tarief

NLZIET hanteert een automatische verlenging en betaling van het verhoogde tarief voor abonnementen. Dit betekent dat als je je abonnement niet opzegt, het automatisch wordt verlengd tegen een hoger tarief.

Het is belangrijk om dit in gedachten te houden en ervoor te zorgen dat je op tijd opzegt als je niet wilt doorgaan met je abonnement. Let op de opzegtermijn en zorg ervoor dat je deze respecteert om ongewenste kosten te voorkomen.

Hulp bij opzeggen

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je NLZIET-abonnement? Geen zorgen, er zijn verschillende manieren waarop je ondersteuning kunt krijgen. Ten eerste kun je terecht bij de klantenservice van NLZIET voor persoonlijke begeleiding bij het opzegproces.

Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of live chat en staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het beëindigen van je abonnement.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van een opzegintermediair zoals AccountGenie. Zij bieden diensten aan waarbij ze het opzegproces voor jou regelen, zodat je alles gemakkelijk en snel kunt afhandelen.

Dit kan vooral handig zijn als je niet zeker bent hoe je zelf je abonnement moet opzeggen of als je weinig tijd hebt om het zelf te regelen.

Veelgestelde vragen over NLZIET-opzeggingen

– Hoe log ik in op mijn NLZIET-account?

– Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

– Wat gebeurt er na opzegging?

– Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

– Is er een opzegtermijn?

Hoe log ik in op mijn NLZIET-account?

Ik log in op mijn NLZIET-account door naar de website te gaan en mijn gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Zodra ik ingelogd ben, heb ik toegang tot al mijn abonnementsinformatie en kan ik mijn NLZIET-abonnement beheren.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Ik kan mijn abonnement opzeggen door in te loggen op mijn NLZIET-account en naar de sectie ‘Abonnement en facturen’ te gaan. Daar kan ik mijn lopende abonnement opzeggen en ontvang ik direct een bevestiging van de opzegging.

Het is belangrijk om te weten dat ik op elk moment online mijn abonnement kan opzeggen, vóór het einde van de huidige betaalperiode of gratis proefperiode.

Wat gebeurt er na opzegging?

Na opzegging van je abonnement bij NLZIET ontvang je direct een bevestiging van de opzegging. Je hebt de vrijheid om op elk moment online je abonnement op te zeggen, voor het einde van de huidige betaalperiode of gratis proefperiode.

NLZIET biedt een tv-dienst zonder kabels, waar je het beste van de Nederlandse tv live en on demand kunt kijken. Mocht je nog vragen hebben over het opzeggen, dan kun je altijd terecht op AccountGenie of in de FAQ-sectie van NLZIET.

We helpen je graag verder!

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Ja, je kunt je abonnement bij NLZIET tijdelijk pauzeren. Het is mogelijk om je abonnement op elk moment te onderbreken en later weer te hervatten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of tijdelijk geen gebruik wilt maken van de dienst.

Is er een opzegtermijn?

Contactgegevens van NLZIET en klantenservice

Heb je nog vragen over het opzeggen van je NLZIET-abonnement? Neem dan contact op met de klantenservice van NLZIET. Ze staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Bel of mail ze vandaag nog en bespaar kosten door je abonnement tijdig op te zeggen.

Meer over streaming diensten

In de moderne wereld van streamingdiensten kan het soms overweldigend aanvoelen om te beheren op welke diensten je bent geabonneerd. Overweeg je bijvoorbeeld om ‘disney plus opzeggen‘? Of is het tijd voor ‘videoland opzeggen‘? Misschien ben je een trouwe kijker geweest van Nederlandse shows, maar nu wil je ‘nl ziet opzeggen’.

Velen van ons zijn op zoek naar manieren om ‘ziggo go opzeggen‘ of hebben besloten hun ‘pathe abonnement opzeggen‘. Anderen hebben vragen over ‘hbo max opzeggen‘ of willen weten hoe ‘apple tv opzeggen‘ werkt. Voor de internationale serie-enthousiastelingen die ‘hayu opzeggen‘, ‘CineMember opzeggen‘ of ‘KPN opzeggen‘ overwegen, we hebben je gedekt.

Of je nu een filmfan bent die overweegt ‘Film 1 opzeggen‘ of een anime-liefhebber die denkt aan ‘Crunchyroll opzeggen‘, we zijn er om te helpen. Voor degenen die naar niche-content kijken, zoals ‘MUBI opzeggen‘, ‘BritBox opzeggen‘, of ‘with love opzeggen‘, hebben we stapsgewijze gidsen. En als je voelt dat je religieuze inhoud wilt heroverwegen, kun je denken aan ‘new faith network opzeggen‘ of ‘eo opzeggen‘. Sportfanaten kunnen ook ‘f1 tv opzeggen‘, ‘viaplay opzeggen‘ en voor de trouwe Nederlandse kijkers is er ‘bnnvara opzeggen‘. Wat je keuze ook is, we staan klaar om je door elk opzegproces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn NLZIET-abonnement opzeggen?

Je kunt je NLZIET-abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of online chat.

2. Wat is de opzegtermijn voor mijn NLZIET-abonnement?

De opzegtermijn voor een NLZIET-abonnement is één maand. Houd er rekening mee dat je abonnement doorloopt tot het einde van de lopende maand.

3. Krijg ik een restitutie als ik mijn NLZIET-abonnement opzeg?

Nee, er worden geen restituties verleend voor opgezegde NLZIET-abonnementen. Je kunt blijven genieten van de dienst tot het einde van de betaalde periode.

4. Kan ik mijn NLZIET-abonnement tijdelijk pauzeren in plaats van opzeggen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om je NLZIET-abonnement tijdelijk te pauzeren als je tijdelijk geen gebruik wilt maken van de dienst. Neem contact op met de klantenservice om dit te regelen.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2023

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen