Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je een abonnement op NPO Plus en wil je dit opzeggen, maar weet je niet precies hoe dat werkt? Het is een situatie waar ik ooit ook in zat. Na grondig onderzoek heb ik ontdekt dat je op elk moment je abonnement kunt stopzetten via npostart.nl, met slechts een paar klikken en binnen 2 minuten! In dit artikel nemen we samen de stappen door, zodat je in een handomdraai van je NPO Plus af bent.

Klaar voor wat heldere tips?.

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Je kunt je NPO Plus abonnement eenvoudig en snel opzeggen via npostart.nl met slechts een paar klikken.
 • Het opzeggen van NPO Plus is maandelijks mogelijk zonder extra kosten en gaat automatisch over in een gratis NPO Start lidmaatschap.
 • Als alternatief voor NPO Plus zijn er andere streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en HBO Max beschikbaar met verschillende prijzen, proefperiodes en showaanbod.
 • Er zijn ook gratis alternatieven voor NPO Plus, zoals NPO Start, NLZiet, YouTube, RTL XL en Kijk, die programma’s en series gratis aanbieden.

Het opzeggen van een NPO Plus abonnement

Het opzeggen van een NPO Plus abonnement is eenvoudig en kan online worden gedaan.

Stappen om een abonnement op te zeggen

Het opzeggen van je NPO Plus abonnement kan eenvoudig en snel. Hieronder vind je de stappen die je kunt volgen:

 1. Bezoek eerst npostart.nl, de officiële website voor NPO Plus.
 2. Log in op je account met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. Ga naar ‘Mijn Abonnement’ dat gelegen is binnen jouw profielinstellingen.
 4. Klik op de optie ‘Abonnement Opzeggen‘.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het proces te voltooien.
 6. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail waarin staat dat het abonnement is stopgezet.

Opzeggarantie

Ik bied je de opzeggarantie aan wanneer je ervoor kiest om je NPO Plus abonnement op te zeggen. Dit betekent dat als je gebruik maakt van Opzeggen.nl, je de garantie hebt dat je opzegging succesvol zal zijn.

Met Opzeggen.nl kun je eenvoudig en gratis een opzegbrief versturen naar NPO Plus. Ze hebben een uitgebreide database met opzegbrieven voor meer dan 3390 bedrijven, inclusief NPO Plus.

Hiermee bespaar je tijd en moeite bij het opzeggen van je abonnement. Dus als je zeker wilt zijn dat je opzegging goed verloopt, maak dan gebruik van de opzeggarantie bij Opzeggen.nl.

Kosten van NPO Plus

Het abonnement op NPO Plus heeft een maandelijkse kostprijs. Het exacte bedrag wordt niet vermeld, maar het is belangrijk om te weten dat je er waarschijnlijk maandelijks aan vastzit.

Het opzeggen van NPO Plus kan echter op elk moment worden gedaan via npostart.nl zonder extra kosten.

Alternatieven voor NPO Plus

Andere streamingdiensten vergelijken, zoals Netflix en Videoland.

Andere streamingdiensten vergelijken

Het is zeker de moeite waard om andere streamingdiensten te overwegen als alternatief voor NPO Plus. Hier is een eenvoudige vergelijkingstabel om je te helpen bij je beslissing.

Streaming DienstPrijs per MaandVrijblijvende PeriodeAantal Beschikbare Shows
Netflix€7,99 – €15,99GeenMeer dan 1000
Amazon Prime Video€2,99 eerste 6 maanden, en dan €5,9930 dagenMeer dan 2000
Disney+€8,99GeenMeer dan 500
HBO Max€14,997 dagenMeer dan 2000

Elke dienst heeft zijn eigen unieke kenmerken die passen bij verschillende kijkgewoonten en budgetten. Het is dus belangrijk om ze allemaal vooraf te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Eén ding is zeker, je hebt genoeg keuze op het gebied van streamingdiensten.

Gratis alternatieven voor NPO Plus

Er zijn verschillende gratis alternatieven beschikbaar voor NPO Plus. Hier zijn enkele opties:

 • NPO Start: Dit is de gratis versie van NPO Plus waarbij je toegang hebt tot veel programma’s en series.
 • NLZiet: Dit is een streamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand toegang hebt tot programma’s van alle Nederlandse zenders, inclusief de publieke omroep.
 • YouTube: Op YouTube kun je veel Nederlandse programma’s en fragmenten vinden die gratis te bekijken zijn.
 • RTL XL: Deze app biedt gratis toegang tot programma’s van RTL, zoals nieuwsuitzendingen en populaire series.
 • Kijk: Met de Kijk-app kun je gratis genieten van programma’s van SBS6, Net5 en Veronica.

Veelgestelde vragen over NPO Plus opzeggen

– Hoe kan ik NPO Plus opzeggen?

– Wat gebeurt er na het opzeggen van NPO Plus?

– Hoe kan ik een NPO Plus abonnement activeren?

Hoe kan ik NPO Plus opzeggen?

Op elk moment kun je je abonnement op NPO Plus opzeggen via npostart.nl. Het opzeggen van NPO Plus kan eenvoudig worden gedaan via de website. Binnen 2 minuten kun je de opzegging regelen.

Je abonnement wordt stopgezet per einddatum en gaat automatisch over in een gratis NPO abonnement.

Wat gebeurt er na het opzeggen van NPO Plus?

Na het opzeggen van NPO Plus wordt je abonnement stopgezet en wordt je automatisch overgezet naar een gratis NPO abonnement. Je hebt nog steeds toegang tot de NPO Start-app en kunt genieten van een breed scala aan programma’s.

Dit betekent dat je nog steeds kunt kijken naar je favoriete NPO-programma’s, zij het met advertenties. Het opzeggen van NPO Plus is eenvoudig en kan binnen enkele minuten online worden gedaan via npostart.nl.

Hoe kan ik een NPO Plus abonnement activeren?

Je kunt een NPO Plus abonnement heel eenvoudig activeren. Ga naar npostart.nl en maak een account aan. Kies vervolgens voor het NPO Plus abonnement en volg de instructies om je betaling te voltooien.

Zodra je betaling is bevestigd, kun je direct genieten van alle extra voordelen die NPO Plus te bieden heeft. Het activeren van een NPO Plus abonnement is snel en gemakkelijk, zodat je meteen kunt beginnen met het streamen van je favoriete programma’s en series.

Conclusie

NPO Plus opzeggen is een eenvoudig proces dat snel kan worden afgerond. Met de mogelijkheid om online op te zeggen via npostart.nl en de optie om gratis opzegbrieven te versturen via Opzeggen.nl, is het stopzetten van je abonnement zo gedaan.

En als je op zoek bent naar alternatieven, zijn er genoeg andere streamingdiensten en gratis opties beschikbaar.

Meer over streaming diensten

In de dynamische wereld van streamingdiensten lijkt het alsof er elke dag wel een nieuwe optie bijkomt. Maar soms willen we gewoon even een pauze nemen of onze keuzes herzien. Overweeg je ‘with love opzeggen‘? Of voel je dat het tijd is om ‘new faith network opzeggen‘? Misschien heeft de laatste serie van de EO je niet aangesproken, en denk je erover na om ‘eo opzeggen‘.

Voor de sportliefhebbers die ‘f1 tv opzeggen‘ of ‘espn opzeggen‘ overwegen, wij begrijpen het volledig. En de trouwe kijkers van Nederlandse shows die nu ‘bnnvara opzeggen‘ of ‘npo plus opzeggen’ overwegen, we staan voor je klaar met advies.

Internationale film- en serie-enthousiastelingen die nadenken over ‘netflix opzeggen‘, ‘amazon prime opzeggen‘, of ‘Rakuten TV opzeggen‘, we hebben stapsgewijze gidsen voor jullie. Als ‘vue movie pass opzeggen‘ of ‘youtube premium opzeggen‘ op je to-do lijst staat, ben je hier aan het juiste adres.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar wat ‘CuriosityStream’ te bieden heeft, maar is het nu tijd voor ‘CuriosityStream opzeggen‘? Of wil je simpelweg je ‘Peacock opzeggen‘ na een proefperiode? Of je nu ‘discovery plus opzeggen‘, ‘Pathe unlimited opzeggen‘, ‘streamz opzeggen‘, ‘Pluto TV opzeggen‘, of ‘Audible opzeggen‘ overweegt, we helpen je graag met het opzegproces van elke dienst. Onthoud, het gaat erom wat het beste voor jou is. En soms betekent dat ‘totaal tv opzeggen‘ en op zoek gaan naar nieuwe avonturen.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik NPO Plus opzeggen?

U kunt NPO Plus opzeggen door naar de website te gaan en de instructies te volgen voor het annuleren van uw abonnement.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen voor NPO Plus?

Ja, er geldt een opzegtermijn voor NPO Plus. Zorg ervoor dat u op tijd annuleert om extra kosten te voorkomen.

3. Kan ik mijn abonnement op NPO Plus pauzeren?

Nee, het is momenteel niet mogelijk om uw abonnement op NPO Plus tijdelijk te pauzeren. U kunt echter wel annuleren en opnieuw inschrijven wanneer u wilt hervatten.

4. Krijg ik een restitutie als ik NPO Plus opzeg?

Nee, er worden geen restituties verleend voor het opzeggen van NPO Plus. U kunt nog steeds toegang hebben tot de service tot het einde van uw betaalde periode.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen