Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Zit je met het vraagstuk hoe je jouw Pathé abonnement opzegt? Maak je geen zorgen, ik heb het zelf ook meegemaakt en het is mij gelukt na enig speurwerk. In deze blogpost zal ik stap voor stap uitleggen hoe je dit proces kunt doorlopen, rekening houdend met de opzegtermijn van 4 volledige kalendermaanden.

Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om jouw Pathé Unlimited abonnement stop te zetten.

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2023 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Je kunt jouw Pathé Unlimited abonnement opzeggen door online in te loggen op je Mijn Pathé account en daar de optie te selecteren om je lidmaatschap stop te zetten.
 • Er geldt een opzegtermijn van 4 volledige kalendermaanden voor het opzeggen van je Pathé Unlimited abonnement.
 • Je kunt je abonnement online opzeggen via je Mijn Pathé account of per aangetekende post.

Wat is Pathé Unlimited?

Pathé Unlimited is een abonnement dat je toegang geeft tot onbeperkt filmplezier bij Pathé Bioscoop.

Voordelen van een Pathé Unlimited abonnement

Een Pathé Unlimited abonnement biedt veel voordelen die elke filmliefhebber zal waarderen.

 • Ten eerste, het biedt je de mogelijkheid om onbeperkt films te kijken in alle Pathé – bioscopen.
 • Het zorgt ervoor dat nieuwe releases meteen tot je beschikking zijn.
 • Je hebt toegang tot speciale evenementen en voorpremières.
 • Je ontvangt 10% korting op eten en drinken in de bioscoop.
 • Twee tickets voor vrienden bij Pathé Unlimited Night voor een gereduceerde prijs.
 • Je krijgt ook 25% korting op reguliere filmvoorstellingen voor maximaal drie vrienden die jou vergezellen.
 • Pathé Thuis voegt wekelijks nieuwe films toe aan het aanbod, dus je mist nooit een grote hit.
 • Als lid van Pathé Unlimited kun je ook gebruik maken van het huren van films via Pathé Thuis.

Hoe zeg je jouw Pathé Unlimited abonnement op?

Je kunt jouw Pathé Unlimited abonnement opzeggen door online in te loggen op je Mijn Pathé account en daar de optie te selecteren om je lidmaatschap stop te zetten.

Opzegtermijn en opzegmethoden

Ik zal je uitleggen hoe je jouw Pathé Unlimited abonnement kunt opzeggen. Let op, er geldt een opzegtermijn van 4 volledige kalendermaanden. Hier zijn de verschillende methoden om op te zeggen:

 • Online opzeggen: Je kunt jouw abonnement online opzeggen via je Mijn Pathé account. Ga naar de instellingen en volg de instructies om het abonnement stop te zetten.
 • Aangetekend verzenden: Als je liever een officiële brief wilt sturen om je abonnement op te zeggen, kun je dit doen per aangetekende post. Stuur een ondertekende brief naar het adres dat vermeld staat in de algemene voorwaarden van het abonnement.

Online opzeggen

Ik zeg mijn Pathé Unlimited abonnement online op door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de website van Pathé en log in op mijn account.
 2. Navigeer naar het gedeelte ‘Mijn Abonnementen’.
 3. Zoek het tabblad of de optie om mijn abonnement op te zeggen.
 4. Volg de instructies op het scherm en vul indien nodig mijn persoonsgegevens in.
 5. Bevestig dat ik mijn abonnement wil opzeggen.
 6. Ontvang een bevestiging van de opzegging via e – mail.

Aangetekend verzenden

Ik raad aan om je opzegbrief voor je Pathé Unlimited abonnement aangetekend te verzenden. Door je brief aangetekend te versturen, heb je een bewijs van verzending en ontvangst. Dit is belangrijk omdat het voorkomt dat de brief zoekraakt of niet wordt ontvangen.

Op deze manier kun je later aantonen dat je de opzegging op tijd hebt verstuurd. Het kan een extra stap zijn, maar het geeft je gemoedsrust en zekerheid over de opzegging van je abonnement.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Pathé Unlimited

– Kan ik mijn abonnement direct opzeggen?

– Wat is de opzegtermijn?

– Wat zijn de opzegvoorwaarden?

Kan ik mijn abonnement direct opzeggen?

Je kunt je Pathé Unlimited abonnement niet direct opzeggen. Er geldt een opzegtermijn van 4 volledige kalendermaanden. Dit betekent dat je het abonnement moet opzeggen met een opzegbrief en de benodigde persoonsgegevens aan Pathé moet verstrekken.

Je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief aangetekend te verzenden voor extra zekerheid. Het opzeggen van je abonnement kan niet online, maar alleen via de post.

Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn voor een Pathé Unlimited abonnement is 4 volledige kalendermaanden. Dit betekent dat je jouw abonnement moet opzeggen met een opzegtermijn van 4 maanden voordat het abonnement afloopt.

Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je besluit om je abonnement op te zeggen.

Wat zijn de opzegvoorwaarden?

Ik wil graag de opzegvoorwaarden van het Pathé Unlimited abonnement met je delen. Bij het opzeggen van je abonnement moet je rekening houden met een opzegtermijn van 4 volledige kalendermaanden.

Dit betekent dat je het abonnement minstens 4 maanden voordat je het wilt beëindigen moet opzeggen. Houd er ook rekening mee dat de opzegging schriftelijk moet gebeuren, bijvoorbeeld via een opzegbrief of aangetekende brief.

Het is belangrijk om de juiste persoonsgegevens te vermelden in de opzegbrief, zodat Pathé je abonnement correct kan beëindigen.

Conclusie

Het opzeggen van je Pathé Unlimited abonnement is eenvoudig en kan online gedaan worden. Zorg ervoor dat je de opzegtermijn van 4 maanden in acht neemt en kies de methode die het beste bij jou past, of dit nu online opzeggen is of het aangetekend verzenden van een opzegbrief.

Ontdek hoe je jouw abonnement kunt beëindigen en geniet vervolgens van je vrijheid om zelf te bepalen welke films je wilt bekijken!

Meer over streaming diensten

In de moderne wereld van streamingdiensten kan het soms overweldigend aanvoelen om te beheren op welke diensten je bent geabonneerd. Overweeg je bijvoorbeeld om ‘disney plus opzeggen‘? Of is het tijd voor ‘videoland opzeggen‘? Misschien ben je een trouwe kijker geweest van Nederlandse shows, maar nu wil je ‘nl ziet opzeggen‘.

Velen van ons zijn op zoek naar manieren om ‘ziggo go opzeggen‘ of hebben besloten hun ‘pathe abonnement opzeggen’. Anderen hebben vragen over ‘hbo max opzeggen‘ of willen weten hoe ‘apple tv opzeggen‘ werkt. Voor de internationale serie-enthousiastelingen die ‘hayu opzeggen‘, ‘CineMember opzeggen‘ of ‘KPN opzeggen‘ overwegen, we hebben je gedekt.

Of je nu een filmfan bent die overweegt ‘Film 1 opzeggen‘ of een anime-liefhebber die denkt aan ‘Crunchyroll opzeggen‘, we zijn er om te helpen. Voor degenen die naar niche-content kijken, zoals ‘MUBI opzeggen‘, ‘BritBox opzeggen‘, of ‘with love opzeggen‘, hebben we stapsgewijze gidsen. En als je voelt dat je religieuze inhoud wilt heroverwegen, kun je denken aan ‘new faith network opzeggen‘ of ‘eo opzeggen‘. Sportfanaten kunnen ook ‘f1 tv opzeggen‘, ‘viaplay opzeggen‘ en voor de trouwe Nederlandse kijkers is er ‘bnnvara opzeggen‘. Wat je keuze ook is, we staan klaar om je door elk opzegproces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Pathé abonnement opzeggen?

Je kunt je Pathé abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Pathé of door naar de Pathé website te gaan en de opzegprocedure te volgen.

2. Wat is de opzegtermijn voor een Pathé abonnement?

De opzegtermijn voor een Pathé abonnement is meestal één maand. Het is raadzaam om de specifieke voorwaarden van je abonnement te controleren voor de exacte opzegtermijn.

3. Krijg ik een restitutie als ik mijn Pathé abonnement opzeg?

In de meeste gevallen wordt er geen restitutie gegeven als je je Pathé abonnement opzegt. Het is belangrijk om dit te controleren bij de klantenservice of in de voorwaarden van je abonnement.

4. Kan ik mijn Pathé abonnement online opzeggen?

Ja, je kunt je Pathé abonnement online opzeggen door naar de Pathé website te gaan en de stappen te volgen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Pathé om je abonnement op te zeggen.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2023

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen