Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Als een filmfan met een Pathé Unlimited abonnement begrijp ik dat er momenten kunnen zijn waarop je het abonnement moet opzeggen. Misschien bezoek je de bioscoop niet meer zo vaak, of zijn de financiën veranderd – zo ben ik er ook gekomen.

Deze blog helpt je door het proces van het opzeggen van je Pathé Unlimited abonnement. Duik met mij in de wereld van algemene voorwaarden, het opzeggingsproces en hoe je dit allemaal eenvoudig en stressvrij kunt regelen!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 1. Het abonnement heeft een minimale duur van één maand en kan daarna op elk moment worden opgezegd.
 2. Opzeggen kan eenvoudig online via de “Mijn Pathé” omgeving op de website van Pathé.
 3. Bij opzeggen stopt de maandelijkse betaling en wordt de Pathé Unlimited – pas ongeldig.
 4. De klantenservice van Pathé is beschikbaar om te helpen bij vragen of problemen met het abonnement.

Wat zijn de Pathé Unlimited Abonnementsvoorwaarden?

De Pathé Unlimited Abonnementsvoorwaarden bevatten verschillende artikelen die gaan over de inhoud van het abonnement, de duur ervan, opzeggen en wijzigen, het gebruik van de Pathé Unlimited pas, de prijs, betaling, klantenservice, klantgegevens, inschakelen van derden, aansprakelijkheid en overige bepalingen.

Artikel 2 Inhoud Abonnement Pathé Unlimited

Helderheid is essentieel bij het kiezen van een abonnement zoals Pathé Unlimited. Onder Artikel 2 van het Pathé Unlimited abonnement krijg je onbeperkte toegang tot de reguliere filmvertoningen in alle Pathé bioscopen.

Ook kun je profiteren van exclusieve Pathé Unlimited Night en speciale voorpremières. Een ander belangrijk aspect is dat je met dit abonnement geen toeslagen hoeft te betalen voor 3D-films en IMAX-voorstellingen.

Zo geeft Pathé Unlimited jou de vrijheid om elke film te bekijken zodra deze uitkomt. Vergeet echter niet dat er aanvullende kosten kunnen zijn voor speciale evenementen en andere premium diensten die niet onder het standaard abonnement vallen.

Artikel 3 Duur van het abonnement

Het abonnement van Pathé Unlimited heeft een minimale duur van één maand. Dit betekent dat je het abonnement ten minste één maand moet aanhouden voordat je het kunt opzeggen. Na die eerste maand heb je de flexibiliteit om het abonnement op elk gewenst moment stop te zetten.

Dit geeft je de vrijheid om het abonnement aan te passen aan jouw behoeften en omstandigheden. Het opzeggen van het abonnement stopt ook de maandelijkse betalingen en zorgt ervoor dat de Pathé Unlimited-pas niet langer geldig is.

Artikel 4 Opzeggen en wijzigen abonnement

Om je Pathé Unlimited-abonnement op te zeggen of te wijzigen, kun je eenvoudig online terecht op de “Mijn Pathé” omgeving op de website van Pathé. Log in op www.pathe.nl/mijn/unlimited en onderaan de pagina vind je de optie “Abonnement beëindigen”.

Het opzeggen van het abonnement vereist wel een opzegtermijn van minimaal één maand. Als alternatief kun je ook een volledig ingevuld opzegformulier e-mailen naar unlimited@pathe.nl of per post verzenden.

Het beëindigen van het abonnement stopt de maandelijkse betalingen en de geldigheid van je Pathé Unlimited-pas.

Artikel 5 Gebruik van de Pathé Unlimited pas

Ik gebruik de Pathé Unlimited pas om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle films bij Pathé. Met deze pas kan ik onbeperkt naar de bioscoop gaan en genieten van allerlei films, van blockbuster actiefilms tot romantische komedies en indie films.

Het enige wat ik hoef te doen, is mijn pas laten zien bij de ticketcontrole en ik kan naar binnen. Het is een geweldige manier om mijn filmervaring te verbeteren en te genieten van alle geweldige films die Pathé te bieden heeft.

Artikel 6 Prijs

De prijs van het Pathé Unlimited-abonnement is redelijk en biedt veel waarde voor bioscoopliefhebbers. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt genieten van films bij Pathé, zonder extra kosten voor losse tickets.

Dit betekent dat je voor een voordelige prijs toegang hebt tot een breed scala aan films, waaronder premières en speciale evenementen. Het abonnement is een betaalbare optie voor frequente bioscoopgangers die regelmatig gebruik willen maken van de diensten van Pathé.

Artikel 7 Betaling

Bij het Pathé Unlimited-abonnement is betaling een belangrijk onderdeel. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks te betalen via automatische incasso. Het abonnementsgeld wordt dan elke maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Als je liever op een andere manier wilt betalen, kun je er ook voor kiezen om het bedrag in één keer voor de hele contractperiode te betalen. Dit bedrag wordt dan in één keer van je rekening afgeschreven.

Het is belangrijk om te weten dat de betaling van het abonnement stopt zodra je het opzegt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er na de opzegging nog betalingen worden gedaan.

Artikel 8 Verlies, beschadiging of diefstal van de Pathé Unlimited pas

Wanneer je jouw Pathé Unlimited pas verliest, beschadigt of als deze gestolen wordt, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Pathé om de situatie door te geven.

Zij zullen de verloren, beschadigde of gestolen pas blokkeren en een nieuwe pas voor je aanvragen. Houd er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan verbonden zijn. Zorg er ook voor dat je aangifte doet bij de politie in geval van diefstal.

Het is belangrijk om te weten dat je zelf verantwoordelijk bent voor de pas totdat je deze hebt gemeld als verloren, beschadigd of gestolen.

Artikel 9 Klantenservice

Bij Pathé Unlimited staat klantenservice hoog in het vaandel. Als je vragen hebt over je abonnement of hulp nodig hebt bij het opzeggen, kun je altijd terecht bij de klantenservice.

Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. Ze streven ernaar om al je vragen snel en efficiënt te beantwoorden, zodat je zonder gedoe van je abonnement kunt genieten.

De klantenservice van Pathé Unlimited staat klaar om je te helpen, dus aarzel niet om contact met hen op te nemen als je ergens mee zit.

Artikel 10 Klantgegevens

Mijn Pathé bewaart klantgegevens om het Pathé Unlimited-abonnement te beheren en te optimaliseren. Het is belangrijk om te weten dat Pathé jouw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelt en deze niet zal delen met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Daarnaast heb je altijd het recht om je gegevens in te zien, aan te passen of te laten verwijderen. Dit kan gedaan worden door contact op te nemen met de klantenservice van Pathé.

Onthoud dat het opzeggen van je abonnement ook betekent dat je persoonsgegevens niet langer worden bewaard.

Artikel 11 Inschakelen derden

Wanneer je een Pathé Unlimited-abonnement hebt, kan het voorkomen dat Pathé derden inschakelt om bepaalde diensten te verlenen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als Pathé samenwerkt met andere bedrijven om exclusieve aanbiedingen of voordelen aan te bieden aan abonnees.

Het inschakelen van derden kan ook nodig zijn voor technische ondersteuning of om marketingactiviteiten uit te voeren. Pathé blijft echter verantwoordelijk voor de bescherming van jouw persoonsgegevens en zal ervoor zorgen dat deze derden jouw gegevens alleen gebruiken zoals toegestaan door de wet en in overeenstemming met de privacyvoorwaarden.

Artikel 12 Aansprakelijkheid

Artikel 12 Aansprakelijkheid gaat over de verantwoordelijkheid van Pathé bij schade of letsel tijdens het gebruik van het Pathé Unlimited abonnement. Als er iets misgaat, zoals een ongeluk of diefstal, is Pathé niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel.

Het is belangrijk om hier rekening mee te houden en je bewust te zijn van de mogelijke risico’s bij het gebruik van het abonnement. Zorg ervoor dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je persoonlijke eigendommen en veiligheid tijdens je bezoek aan de bioscoop.

Artikel 13 Overige bepalingen

In artikel 13 van de Pathé Unlimited abonnementsvoorwaarden staan enkele aanvullende regels en bepalingen. Deze bepalingen hebben betrekking op onderwerpen die niet expliciet worden genoemd in de andere artikelen.

Het is belangrijk om deze regels goed door te nemen, zodat je op de hoogte bent van alle voorwaarden van het abonnement. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je rechten en plichten zijn als Pathé Unlimited-abonnee.

Hoe Kies je de Juiste Waterfilter?

– Bepaal de bron van je water: waar komt het water vandaan dat je wilt filteren?

– Identificeer de verontreinigingen die je moet verwijderen: welke specifieke stoffen of deeltjes wil je uit het water filteren?

– Overweeg filtercapaciteit en vervangingsfrequentie: hoeveel water kan de waterfilter filtreren en hoe vaak moeten de filterelementen worden vervangen?

Bepaal de bron van je water

De eerste stap bij het kiezen van de juiste waterfilter is het bepalen van de bron van je water. Dit kan variëren van leidingwater tot putwater of zelfs regenwater. Het is belangrijk om te weten waar je water vandaan komt, omdat verschillende bronnen verschillende verontreinigingen kunnen bevatten.

Bijvoorbeeld, leidingwater kan chloor en andere chemische stoffen bevatten, terwijl putwater mogelijk bacteriën en mineralen bevat. Door de bron van je water te bepalen, kun je een filter kiezen die specifiek is ontworpen om de verontreinigingen uit dat specifieke type water te verwijderen.

Het zorgt ervoor dat je gezond en veilig drinkwater hebt.

Identificeer de verontreinigingen die je moet verwijderen

Om de juiste waterfilter te kiezen, is het belangrijk om de verontreinigingen in je water te identificeren die je wilt verwijderen. Dit kan variëren van chloor en fluoriden tot zware metalen zoals lood en kwik.

Door te weten welke verontreinigingen aanwezig zijn, kun je een waterfilter selecteren dat specifiek is ontworpen om deze stoffen effectief te verwijderen.

Overweeg filtercapaciteit en vervangingsfrequentie

Bij het kiezen van de juiste waterfilter is het belangrijk om rekening te houden met de filtercapaciteit en vervangingsfrequentie. De filtercapaciteit verwijst naar de hoeveelheid water die een filter kan reinigen voordat het moet worden vervangen.

Dit is afhankelijk van de grootte van het filter en de mate van verontreiniging in je water. Het is essentieel om een filter te kiezen met voldoende capaciteit om aan je behoeften te voldoen.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vervangingsfrequentie. Sommige filters moeten bijvoorbeeld elke maand of elke drie maanden worden vervangen, terwijl andere filters een langere levensduur hebben.

Pathé Unlimited Opzeggen

Vul je gegevens in, verstuur je opzegbrief en zeg eenvoudig je Pathé Unlimited abonnement op. Lees verder voor meer informatie.

Vul je gegevens in

Ik geef je hier een handige stapsgewijze handleiding om je gegevens in te vullen voor het opzeggen van je Pathé Unlimited-abonnement:

 • Ga naar de “Mijn Pathé” omgeving op de website van Pathé.
 • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Zoek naar de optie “Abonnement beëindigen” onderaan de pagina.
 • Klik op deze optie en volg de instructies om je gegevens in te vullen.
 • Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie correct invult, zoals je naam, adres en abonnementsnummer.
 • Controleer nogmaals of alles correct is ingevuld voordat je op “Verzenden” klikt.

Verstuur je opzegbrief

Je kunt je opzegbrief eenvoudig versturen door:

 • De volledig ingevulde opzegbrief te e-mailen naar unlimited@pathe.nl
 • De opzegbrief per post te verzenden naar het adres van Pathé

Stuur een e-mailherinnering

Ik stuur altijd een e-mailherinnering voordat ik mijn Pathé Unlimited-abonnement opzeg. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 • Open je e-mailaccount en maak een nieuwe e-mail.
 • Voer het e – mailadres unlimited@pathe.nl in het “Aan” veld in.
 • Schrijf een vriendelijke herinnering om je opzegging aan te kondigen.
 • Vermeld je naam, klantnummer en de datum waarop je wilt opzeggen.
 • Controleer de spelling en grammatica voordat je op “Verzenden” klikt.

Verstuur je opzeggingsbrief aangetekend via sepastop.eu

Afsluiting

Het opzeggen van je Pathé Unlimited abonnement is een eenvoudige en snelle procedure. Je kunt dit gemakkelijk online doen via de “Mijn Pathé” omgeving op de website van Pathé. Na het inloggen op www.pathe.nl/mijn/unlimited kun je onderaan de pagina op “Abonnement beëindigen” klikken.

Houd er rekening mee dat er een minimale opzegtermijn van één maand geldt voor het beëindigen van je abonnement.

Als je liever een opzegformulier wilt gebruiken, kan dit ook. Je kunt het volledig ingevulde formulier e-mailen naar unlimited@pathe.nl of per post verzenden. Op deze manier wordt je abonnement stopgezet en worden de maandelijkse betalingen gestopt.

Ook vervalt de geldigheid van je Pathé Unlimited-pas.

Pathé Unlimited is speciaal ontworpen voor vaste klanten die regelmatig naar de bioscoop gaan. Het biedt flexibiliteit doordat je voor een paar maanden kunt opzeggen en later weer lid kunt worden.

Het opzegproces is dus gemakkelijk te voltooien en geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je weer wilt genieten van het Pathé Unlimited-abonnement.

Meer over streaming diensten

In de dynamische wereld van streamingdiensten lijkt het alsof er elke dag wel een nieuwe optie bijkomt. Maar soms willen we gewoon even een pauze nemen of onze keuzes herzien. Overweeg je ‘with love opzeggen‘? Of voel je dat het tijd is om ‘new faith network opzeggen‘? Misschien heeft de laatste serie van de EO je niet aangesproken, en denk je erover na om ‘eo opzeggen‘.

Voor de sportliefhebbers die ‘f1 tv opzeggen‘ of ‘espn opzeggen‘ overwegen, wij begrijpen het volledig. En de trouwe kijkers van Nederlandse shows die nu ‘bnnvara opzeggen‘ of ‘npo plus opzeggen‘ overwegen, we staan voor je klaar met advies.

Internationale film- en serie-enthousiastelingen die nadenken over ‘netflix opzeggen‘, ‘amazon prime opzeggen‘, of ‘Rakuten TV opzeggen‘, we hebben stapsgewijze gidsen voor jullie. Als ‘vue movie pass opzeggen‘ of ‘youtube premium opzeggen‘ op je to-do lijst staat, ben je hier aan het juiste adres.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar wat ‘CuriosityStream’ te bieden heeft, maar is het nu tijd voor ‘CuriosityStream opzeggen‘? Of wil je simpelweg je ‘Peacock opzeggen‘ na een proefperiode? Of je nu ‘discovery plus opzeggen‘, ‘Pathe unlimited opzeggen’, ‘streamz opzeggen‘, ‘Pluto TV opzeggen‘, of ‘Audible opzeggen‘ overweegt, we helpen je graag met het opzegproces van elke dienst. Onthoud, het gaat erom wat het beste voor jou is. En soms betekent dat ‘totaal tv opzeggen‘ en op zoek gaan naar nieuwe avonturen.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Pathé Unlimited opzeggen?

Je kunt je Pathé Unlimited opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Pathé of via het online opzegformulier op hun website.

2. Wat gebeurt er als ik mijn Pathé Unlimited opzeg?

Als je je Pathé Unlimited opzegt, wordt je abonnement stopgezet en kun je geen gebruik meer maken van de voordelen zoals gratis films kijken en korting op snacks en drankjes.

3. Kan ik mijn Pathé Unlimited tijdelijk pauzeren in plaats van het op te zeggen?

Nee, het is niet mogelijk om je Pathé Unlimited tijdelijk te pauzeren. Als je tijdelijk geen gebruik wilt maken van het abonnement, kun je ervoor kiezen om het op te zeggen en later opnieuw aan te vragen.

4. Krijg ik een restitutie als ik mijn Pathé Unlimited opzeg?

Nee, er wordt geen restitutie verleend voor de resterende periode van je Pathé Unlimited abonnement als je het opzegt. Het abonnement blijft geldig tot de oorspronkelijke einddatum.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen