Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je een abonnement op Viaplay en wil je dit nu stopzetten? Geen zorgen, ik heb hetzelfde probleem ervaren. Na uitgebreid onderzoek kwam ik erachter dat het opzeggen van Viaplay eenvoudig kan worden gedaan via de website van Viaplay, iTunes of via KPN en Ziggo.

In dit artikel leiden we je stap voor stap door het proces om je Viaplay abonnement op te zeggen. Laten we snel beginnen!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Viaplay opzeggen kan eenvoudig via de website, iTunes, KPN of Ziggo.
 • Het opzegproces verschilt per klanttype, maar de stappen zijn duidelijk uitgelegd.
 • Alternatieven voor Viaplay zijn onder andere Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en Apple TV+.
 • Controleer eerst mogelijke oplossingen voordat je overweegt je abonnement op Viaplay op te zeggen.

Hoe Viaplay opzeggen?

Viaplay opzeggen kan op verschillende manieren, afhankelijk van of je een Viaplay-klant, iTunes-klant, KPN-klant of Ziggo-klant bent.

Opzeggen als Viaplay-klant

Het opzeggen van je Viaplay-abonnement als klant is een eenvoudig proces dat in enkele stappen kan worden voltooid.

 1. Ga eerst naar de officiële website van Viaplay.
 2. Log daarna in op je account met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je tijdens de registratie hebt aangemaakt.
 3. Zoek dan naar ‘Abonnementsbeheer‘ of iets vergelijkbaars in het menu of instellingen van je account.
 4. Klik vervolgens op ‘Pakket annuleren’.
 5. Volg daarna de instructies die op het scherm verschijnen om het annuleringsproces te voltooien.
 6. Je ontvangt een bevestiging via e – mail na succesvolle beëindiging.

Opzeggen als iTunes-klant

Als je een Viaplay-abonnement hebt via iTunes, is het opzeggen eenvoudig. Volg deze stappen:

 1. Ga naar de App Store op je apparaat.
 2. Zoek naar “Viaplay” en tik op de app.
 3. Tik op “Abonnement beheren” onderaan het scherm.
 4. Tik op “Annuleer abonnement” en bevestig je keuze.
 5. Je ontvangt een bevestiging van je annulering via e-mail.

Opzeggen via KPN

Opzeggen via Ziggo

Ik zal je laten zien hoe je je Viaplay-abonnement kunt opzeggen via Ziggo. Volg deze stappen:

 1. Ga naar de website van Ziggo en log in op je account.
 2. Navigeer naar de sectie “Mijn Producten” of “Abonnementen” op de website.
 3. Zoek het zenderpakket waarin Viaplay is opgenomen en selecteer het.
 4. Klik op de optie “Uitzetten” om je abonnement op Viaplay stop te zetten.
 5. Volg eventuele extra stappen of bevestigingen die worden gevraagd om je opzegging te voltooien.

Alternatieven voor Viaplay

Er zijn verschillende alternatieven voor Viaplay als je op zoek bent naar streaming videodiensten. Een populaire optie is Netflix, waar je een groot aanbod aan films en series kunt vinden.

Daarnaast kun je ook kiezen voor Disney++, waar je toegang hebt tot de nieuwste films en series van Disney, Marvel, Star Wars en meer. Een andere mogelijkheid is Amazon Prime Video, waar je naast films en series ook kunt genieten van extra voordelen zoals gratis verzending op Amazon-bestellingen.

Tot slot is er ook Apple TV++, waar je exclusieve content kunt bekijken van Apple, zoals series, films en documentaires. Deze alternatieven bieden allemaal een breed scala aan entertainmentmogelijkheden, zodat er voor iedereen wat te vinden is.

Problemen en oplossingen bij Viaplay

Viaplay opzeggen vanwege een storing? Zoek eerst een oplossing!

Viaplay opzeggen vanwege een storing? Zoek eerst een oplossing!

Is er een storing op Viaplay waardoor je overweegt om je abonnement op te zeggen? Voordat je deze stap neemt, is het een goed idee om eerst naar oplossingen te zoeken. Misschien is er een eenvoudige manier om de storing te verhelpen en weer van Viaplay te genieten.

Het kan handig zijn om de Viaplay-website of forums te raadplegen om te zien of anderen soortgelijke problemen hebben gehad en hoe ze deze hebben opgelost. Soms kan het resetten van je apparaat, het controleren van je internetverbinding of het bijwerken van de app de problemen verhelpen.

Dus voordat je overhaaste beslissingen neemt, probeer eerst een oplossing te vinden voor de storing die je ervaart op Viaplay.

Viaplay terugkijken: de enige manier die werkt

Ik ben erachter gekomen dat Viaplay niet de mogelijkheid biedt om programma’s of films terug te kijken. Dit betekent dat als je iets hebt gemist, je het helaas niet op Viaplay kunt terugkijken.

Het is belangrijk om dit te weten voordat je je abonneert, vooral als het voor jou belangrijk is om programma’s of films op een later tijdstip te kunnen kijken. Gelukkig zijn er andere streamingdiensten beschikbaar die wel de functie hebben om content terug te kijken, zoals Netflix en Disney+.

Het kan dus verstandig zijn om deze opties te overwegen als het terugkijken van programma’s en films belangrijk voor je is.

Viaplay op Samsung TV: dit is hoe het werkt

Om Viaplay op je Samsung TV te bekijken, hoef je alleen maar de Viaplay-app op je TV te downloaden en installeren. Zodra de app is geïnstalleerd, kun je inloggen met je Viaplay-accountgegevens en genieten van al het entertainment dat Viaplay te bieden heeft.

Je kunt films, series en live sportevenementen streamen, alles rechtstreeks vanaf je Samsung TV. Het is een eenvoudige en handige manier om toegang te krijgen tot Viaplay op je televisie.

Gratis Formule 1 kijken: probeer deze streams eerst

Als je gratis naar Formule 1 wilt kijken, zijn er verschillende streams die je kunt proberen. Deze streams bieden vaak live en on-demand races aan, zodat je geen enkel moment hoeft te missen.

Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van deze streams mogelijk niet legaal is en dat de kwaliteit kan variëren. Maar als je bereid bent om het risico te nemen, kun je proberen om via deze streams gratis van de spanning en actie van de Formule 1 te genieten.

Viaplay op TV: met deze gids lukt het altijd

Om Viaplay op je tv te kunnen bekijken, volg je deze handige gids. Ten eerste moet je controleren of je tv compatibel is met Viaplay. Als dat zo is, kun je de Viaplay-app downloaden op je smart-tv.

Als alternatief kun je een externe streaming-apparaat, zoals een Chromecast, gebruiken om Viaplay naar je tv te streamen. Zodra je de app hebt geïnstalleerd of verbinding hebt gemaakt met je streaming-apparaat, kun je inloggen met je Viaplay-account en genieten van al je favoriete films en series op het grote scherm van je tv.

Het is echt eenvoudig en moeiteloos!

Wil je meer weten over Viaplay op tv kijken? Lees dan verder voor meer handige tips en trucs om het meeste uit je kijkervaring te halen. Ontdek hoe je kunt navigeren door de Viaplay-interface, hoe je ondertiteling kunt inschakelen en hoe je door het uitgebreide aanbod aan films en series kunt bladeren.

Viaplay gratis: dit zijn de opties

Ik heb goed nieuws! Als je op zoek bent naar een manier om Viaplay gratis te proberen, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Ten eerste biedt Viaplay een gratis proefperiode aan voor nieuwe klanten, zodat je de service kunt uitproberen voordat je een abonnement neemt.

Daarnaast zijn er soms speciale promoties waarbij je bijvoorbeeld een maand lang gratis toegang krijgt tot Viaplay. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je al abonnee bent van bepaalde televisieaanbieders of internetproviders.

Dus als je op zoek bent naar een manier om kosteloos van Viaplay te genieten, zijn er zeker mogelijkheden om dat te doen.

Viaplay storing: zo weet je of er vandaag een storing is

Ik controleer regelmatig of er vandaag een storing is bij Viaplay. Dit kan ik eenvoudig doen door naar de website van Viaplay te gaan en te kijken of er meldingen zijn van een storing.

Daarnaast kan ik ook de sociale media van Viaplay controleren om te zien of andere gebruikers problemen hebben gemeld. Als er een storing is, hoef ik me geen zorgen te maken. Viaplay zal er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen zodat ik weer probleemloos naar mijn favoriete films en series kan kijken.

Conclusion

Het opzeggen van je Viaplay-abonnement is eenvoudig en kan gedaan worden via de website, iTunes, KPN of Ziggo. Volg de stappen die worden aangegeven en je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Als je op zoek bent naar alternatieven, zijn er verschillende streaming videodiensten beschikbaar. Maak gebruik van deze simpele handleiding om je abonnement op Viaplay op te zeggen en ontdek nieuwe entertainmentmogelijkheden.

Meer over streaming diensten

In de moderne wereld van streamingdiensten kan het soms overweldigend aanvoelen om te beheren op welke diensten je bent geabonneerd. Overweeg je bijvoorbeeld om ‘disney plus opzeggen‘? Of is het tijd voor ‘videoland opzeggen‘? Misschien ben je een trouwe kijker geweest van Nederlandse shows, maar nu wil je ‘nl ziet opzeggen‘.

Velen van ons zijn op zoek naar manieren om ‘ziggo go opzeggen‘ of hebben besloten hun ‘pathe abonnement opzeggen‘. Anderen hebben vragen over ‘hbo max opzeggen‘ of willen weten hoe ‘apple tv opzeggen‘ werkt. Voor de internationale serie-enthousiastelingen die ‘hayu opzeggen‘, ‘CineMember opzeggen‘ of ‘KPN opzeggen‘ overwegen, we hebben je gedekt.

Of je nu een filmfan bent die overweegt ‘Film 1 opzeggen‘ of een anime-liefhebber die denkt aan ‘Crunchyroll opzeggen‘, we zijn er om te helpen. Voor degenen die naar niche-content kijken, zoals ‘MUBI opzeggen‘, ‘BritBox opzeggen‘, of ‘with love opzeggen‘, hebben we stapsgewijze gidsen. En als je voelt dat je religieuze inhoud wilt heroverwegen, kun je denken aan ‘new faith network opzeggen‘ of ‘eo opzeggen‘. Sportfanaten kunnen ook ‘f1 tv opzeggen‘, ‘viaplay opzeggen’ en voor de trouwe Nederlandse kijkers is er ‘bnnvara opzeggen‘. Wat je keuze ook is, we staan klaar om je door elk opzegproces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik Viaplay opzeggen?

Je kunt Viaplay opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Viaplay en je opzegging door te geven.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van Viaplay?

Ja, bij het opzeggen van Viaplay moet je meestal een opzegtermijn in acht nemen. Dit kan variëren, afhankelijk van je abonnement en de voorwaarden.

3. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Viaplay?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Viaplay via telefoon, e-mail of het online contactformulier op hun website.

4. Krijg ik een restitutie als ik Viaplay opzeg?

Het hangt af van de voorwaarden van je abonnement en de specifieke situatie. Neem contact op met de klantenservice van Viaplay om hierover meer informatie te krijgen.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen