Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Zit je ook vast aan een Videoland-abonnement dat je niet meer gebruikt? Maak je geen zorgen, je bent zeker niet de enige! Na zelf in dezelfde situatie terecht te zijn gekomen, heb ik uitgebreid onderzoek gedaan en een simpel stappenplan ontdekt om eenvoudig binnen een paar minuten dit abonnement op te zeggen.

In dit blog leg ik je op gedetailleerde wijze uit hoe je jouw Videoland-abonnement kunt annuleren, zodat jij weer baas bent over je eigen entertainment. Lees verder, de oplossing is dichterbij dan je denkt!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Log in op de Videoland website en ga naar je accountinstellingen om je abonnement op te zeggen.
 • Je kunt je Videoland abonnement opzeggen door onder ‘Mijn abonnement’ op ‘Opzeggen’ te klikken en het wachtwoord in te vullen.
 • De opzegtermijn van Videoland is maximaal een maand, dus plan je opzegging goed.
 • Overweeg alternatieven zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en HBO Max als je op zoek bent naar een andere streamingdienst.
 • Profiteer van gratis proefperiodes bij andere streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV+ om te ontdekken welke het beste bij jou past.

Hoe kan ik mijn Videoland abonnement opzeggen?

Om je Videoland abonnement op te zeggen, ga je naar je accountinstellingen op de website en klik je onder ‘Mijn abonnement’ op ‘Opzeggen’. Vervolgens vul je je wachtwoord in en bevestig je de opzegging.

Ga naar je accountinstellingen op de website

Het eerste wat je moet doen om je Videoland abonnement op te zeggen, is inloggen op de website. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Open je favoriete internetbrowser.
 2. Voer www.videoland.com in de adresbalk in en druk op Enter.
 3. Klik rechtsboven op het scherm op ‘Inloggen’.
 4. Vul je inloggegevens in en klik dan op ‘Inloggen’.
 5. Eenmaal ingelogd, klik je rechtsboven op het hoofdprofiel.
 6. Scroll naar beneden tot je bij ‘Accountinstellingen’ komt.
 7. Klik hierop om toegang te krijgen tot de accountbeheerpagina.

Klik onder ‘Mijn abonnement’ op ‘Opzeggen’

Vul het wachtwoord in en bevestig de opzegging

Wat is de opzegtermijn van Videoland?

De opzegtermijn van Videoland bedraagt maximaal een maand. Dit betekent dat wanneer je je abonnement opzegt, je nog maximaal een maand gebruik kunt maken van de dienst voordat het abonnement definitief wordt beëindigd.

Houd er rekening mee dat je na 14 dagen je abonnement op elk moment kunt opzeggen, maar dat de opzegtermijn maximaal een maand is. Dus als je bijvoorbeeld je abonnement op de 20e van de maand opzegt, zal het abonnement eindigen op de 20e van de volgende maand.

Let hierop bij het plannen van het opzeggen van je Videoland abonnement.

Videoland opzeggen: een stappenplan

Als je wilt weten hoe je je Videoland abonnement kunt opzeggen, volg dan dit eenvoudige stappenplan. Lees verder om te ontdekken hoe gemakkelijk het is om je abonnement stop te zetten.

Login op de Videoland website

Zoek naar ‘Account Informatie’

Om je Videoland abonnement op te zeggen, moet je eerst naar ‘Account Informatie‘ zoeken. Zoek naar deze optie nadat je bent ingelogd op de Videoland website. Vervolgens moet je op het kopje ‘Abonnement opzeggen‘ klikken om het annuleringsproces te starten.

Klik op ‘Abonnement opzeggen’

Videoland opzeggen tijdens je proefperiode

Als je besluit om je Videoland-abonnement op te zeggen tijdens je proefperiode, heb je verschillende alternatieven om naar uit te kijken.

Alternatieven voor Videoland

Er zijn verschillende alternatieven beschikbaar als je op zoek bent naar een andere streamingdienst dan Videoland. Een populaire optie is Netflix, waar je een breed scala aan films, series en documentaires kunt vinden.

Daarnaast kun je ook kijken naar Amazon Prime Video, waar je toegang hebt tot exclusieve shows en films. Een ander alternatief is Disney+, waar je favoriete Disney-films en -series kunt bekijken.

Ook kun je HBO Max overwegen, dat een uitgebreide bibliotheek van tv-shows en films biedt. Deze alternatieven hebben allemaal hun eigen unieke contentbibliotheken, dus het is de moeite waard om te onderzoeken welke het beste bij jouw kijkvoorkeuren past.

Gratis proefperiodes bij andere streamingdiensten

Andere streamingdiensten bieden ook gratis proefperiodes aan. Hier zijn enkele alternatieven waar je gebruik van kunt maken:

 • Netflix: Geniet van een gratis proefperiode van 30 dagen en ontdek het uitgebreide aanbod aan films en series.
 • Amazon Prime Video: Profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen en bekijk populaire films, tv-shows en originele content.
 • Disney+: Ontdek Disney’s uitgebreide collectie aan films, series en exclusieve content met een gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Apple TV+: Probeer Apple’s eigen streamingdienst gratis uit gedurende 7 dagen en geniet van exclusieve Apple Originals.

Meer over streaming diensten

In de moderne wereld van streamingdiensten kan het soms overweldigend aanvoelen om te beheren op welke diensten je bent geabonneerd. Overweeg je bijvoorbeeld om ‘disney plus opzeggen‘? Of is het tijd voor ‘videoland opzeggen’? Misschien ben je een trouwe kijker geweest van Nederlandse shows, maar nu wil je ‘nl ziet opzeggen‘.

Velen van ons zijn op zoek naar manieren om ‘ziggo go opzeggen‘ of hebben besloten hun ‘pathe abonnement opzeggen‘. Anderen hebben vragen over ‘hbo max opzeggen‘ of willen weten hoe ‘apple tv opzeggen‘ werkt. Voor de internationale serie-enthousiastelingen die ‘hayu opzeggen‘, ‘CineMember opzeggen‘ of ‘KPN opzeggen‘ overwegen, we hebben je gedekt.

Of je nu een filmfan bent die overweegt ‘Film 1 opzeggen‘ of een anime-liefhebber die denkt aan ‘Crunchyroll opzeggen‘, we zijn er om te helpen. Voor degenen die naar niche-content kijken, zoals ‘MUBI opzeggen‘, ‘BritBox opzeggen‘, of ‘with love opzeggen‘, hebben we stapsgewijze gidsen. En als je voelt dat je religieuze inhoud wilt heroverwegen, kun je denken aan ‘new faith network opzeggen‘ of ‘eo opzeggen‘. Sportfanaten kunnen ook ‘f1 tv opzeggen‘, ‘viaplay opzeggen‘ en voor de trouwe Nederlandse kijkers is er ‘bnnvara opzeggen‘. Wat je keuze ook is, we staan klaar om je door elk opzegproces te leiden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn Videoland abonnement opzeggen?

Je kunt je Videoland abonnement opzeggen door in te loggen op je account, naar de instellingen te gaan en de optie voor abonnement opzeggen te selecteren.

2. Kan ik mijn Videoland abonnement direct opzeggen?

Ja, je kunt je Videoland abonnement direct opzeggen. Er is geen opzegtermijn en je kunt het abonnement per direct beëindigen.

3. Krijg ik een bevestiging na het opzeggen van mijn Videoland abonnement?

Ja, na het opzeggen van je Videoland abonnement krijg je een bevestiging per e-mail. Hierin staat vermeld dat het abonnement succesvol is stopgezet.

4. Moet ik extra kosten betalen bij het opzeggen van mijn Videoland abonnement?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het opzeggen van je Videoland abonnement. Je betaalt alleen voor de periode waarin je gebruik hebt gemaakt van de dienst.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen