Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Het vinden van je favoriete series en films op Amazon Prime Video op Apple TV kan soms ingewikkeld zijn. Gelukkig krijgt Amazon Prime Video een nieuw ontwerp op Apple TV en iOS. In dit artikel ontdek je hoe de nieuwste ontwerpen en integraties dit proces vereenvoudigen.

Blijf lezen, het wordt interessant!

Samenvatting

 • Amazon Prime Video op Apple TV heeft in 2024 een grote update ondergaan met tvOS 18, wat een nieuw ontwerp en verbeterde integratie met de Apple TV-app met zich meebrengt. Gebruikers kunnen genieten van een vereenvoudigde toegang tot hun favoriete content en verbeterde gebruikerservaring.
 • De integratie van Amazon Prime Video met de Apple TV-app staat centraal, waardoor gebruikers direct vanuit de Apple TV-interface toegang hebben tot een brede selectie van series, films en live sportevenementen. Dit maakt het streamen naadloos en gebruikersvriendelijk.
 • Amazon Prime Video biedt exclusieve live sportevenementen aan klanten in de Verenigde Staten, een unieke functie die het onderscheidt van veel andere streamingdiensten op de markt. Daarnaast is er ondersteuning voor 4K-content beschikbaar voor een ultieme kijkervaring.
 • Het gebruik van VPN – diensten zoals Surfshark VPN, NordVPN en Atlas VPN in combinatie met Amazon Prime Video op Apple TV kan helpen bij het beschermen van persoonsgegevens en het omzeilen van geografische beperkingen. Dit stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot een breder scala aan content.
 • De toekomstige integraties tussen Amazon Prime Video en de Apple TV-app beloven verdere verbeteringen in streaming kwaliteit, inclusief ondersteuning voor 4K-content, wat de manier waarop we tv kijken grondig kan veranderen.

Overzicht van vernieuwde functies en interface in Amazon Prime Video op Apple TV

Een man en een vrouw ontspannen op de bank en kijken naar Amazon Prime Video op Apple TV.

Amazon Prime Video op Apple TV verrast gebruikers met een geheel vernieuwde interface en meerdere nieuwe functies. Deze updates maken het vinden en genieten van uw favoriete series en films sneller en intuïtiever dan ooit tevoren.

Gemakkelijk ontdekken van favoriete Amazon-series en -films

Met de vernieuwde functie en interface op Amazon Prime Video via Apple TV wordt het bladeren door het aanbod een fluitje van een cent. Gebruikers vinden nu sneller en gemakkelijker hun favoriete series en films.

Deze update brengt gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van je kijkgeschiedenis en voorkeuren, waardoor je altijd iets interessants hebt om te kijken. Of je nu fan bent van “The Boys”, “The Marvelous Mrs.

Maisel” of “Tom Clancy’s Jack Ryan”, jouw volgende binge-watch sessie is slechts een paar klikken verwijderd.

Ontvang ook tips voor nieuwe Amazon Originals die aansluiten bij jouw smaak. De verbeterde zoekfunctionaliteit en duidelijke categorieën maken het eenvoudiger dan ooit om door de uitgebreide contentbibliotheek te navigeren.

Dit zorgt voor een gestroomlijnde ervaring waarbij je minder tijd kwijt bent aan zoeken en meer tijd hebt om te genieten van hoogwaardige entertainment op je Apple TV.

Integratie van Amazon Prime Video met de Apple TV-app

Een geïntegreerde interface voor Amazon Prime Video en Apple TV op een televisiescherm.

Amazon Prime Video en de Apple TV-app werken nu naadloos samen. Dit betekent dat je jouw favoriete series, films en live sportevenementen direct kunt streamen via de Apple TV-interface.

Met deze integratie heb je toegang tot de uitgebreide bibliotheek van Amazon Prime Video, inclusief exclusieve Amazon Originals en populaire content, zonder de app te hoeven verlaten.

Gebruikers in de Verenigde Staten profiteren extra van deze samenwerking door de mogelijkheid om live sportwedstrijden te bekijken. Dit alles is mogelijk gemaakt door de recente updates die zowel de Amazon Prime Video-app als de Apple TV en iOS-app hebben ondergaan.

Zo geniet je van een verbeterde kijkervaring, inclusief functies zoals offline kijken en Picture-in-Picture (PiP), die het mogelijk maken om tegelijkertijd andere taken uit te voeren terwijl je kijkt.

Hoe werkt Amazon Prime Video op Apple TV

Na het verkennen van de integratie van Amazon Prime Video met de Apple TV-app, is het nu tijd om dieper in te duiken hoe deze service precies functioneert op jouw Apple TV. Het begint allemaal met een paar eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot een wereld vol entertainment.

 1. Download eerst en vooral de Amazon Prime Video – app uit de App Store op je Apple TV. Dit zorgt ervoor dat je direct toegang hebt tot je favoriete films en series.
 2. Meld je aan met je Amazon Prime of Prime Video – account door je gegevens in te voeren. Heb je nog geen account? Maak er dan eenvoudig één aan via de app of online.
 3. Na het aanmelden opent zich een gloednieuw ontworpen interface speciaal voor Apple TV – gebruikers, waarmee het nog gemakkelijker wordt jouw gewenste content te vinden.
 4. Ontdek live sportevenementen als je in de VS bent, dankzij exclusieve toegang tot bepaalde uitzendingen rechtstreeks via de app.
 5. Gebruik Siri Remote voor een nog makkelijkere navigatie binnen de app. Vraag Siri om jouw favoriete Amazon Originals af te spelen of zoek naar specifieke genres.
 6. Kijk shows en films in verbazingwekkende 4K – kwaliteit, mits beschikbaar, voor een ultieme kijkervaring op je Apple TV.
 7. Profiteer van offline viewing door videos te downloaden naar iOS apparaten via de Prime Video app, ideaal voor onderweg zonder internetverbinding.
 8. Stel multi – user profiles in om ervoor te zorgen dat iedereen in het huishouden zijn eigen gepersonaliseerde kijkervaring heeft, zonder invloed op elkaar’s aanbevelingen en kijkgeschiedenis.
 9. Geniet van unieke functies zoals X-Ray access tijdens het kijken naar films of shows om real-time informatie over acteurs, muziektracks en trivia rechtstreeks op het scherm weer te geven.

Deze stappen laten zien hoe naadloos Amazon Prime Video integreert met Apple TV, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk kunnen genieten van hun favoriete content met hoogwaardige streamingopties en personalisatiemogelijkheden.

Amazon Prime Video vs. Netflix: Vergelijking op Apple TV

De keuze tussen Amazon Prime Video en Netflix op Apple TV hangt af van verschillende factoren, waaronder het aanbod van series, films, gebruiksgemak en beeldkwaliteit. Laten we eens kijken hoe deze twee streaming giganten zich tot elkaar verhouden op het Apple TV platform.

Criteria Amazon Prime Video Netflix
Contentaanbod Breed scala aan series en films, inclusief exclusieve Amazon Originals. Uitgebreide bibliotheek met veel exclusieve Netflix Originals.
Gebruiksvriendelijkheid Nieuw ontwerp maakt navigatie en ontdekken van content eenvoudiger. Intuïtieve interface, gemakkelijk in gebruik.
Integratie met Apple TV Naadloze integratie met de Apple TV-app. Werkt goed op Apple TV, maar heeft geen directe integratie met de Apple TV-app.
Live Sport Klanten in de VS kunnen live sport kijken. Beperkt aanbod aan live sportevenementen.
Beeldkwaliteit Biedt content in 4K kwaliteit. Biedt eveneens content in 4K kwaliteit.
Prijs Biedt naast video ook andere Prime-voordelen. Meerdere abonnementsopties, gespecialiseerd in streaming.

Beide diensten bieden sterke punten, maar de keuze kan afhangen van persoonlijke voorkeur voor bepaalde series, films, en of extra diensten zoals live sport belangrijk zijn. Laten we nu verder kijken naar het gebruik van VPN met Amazon Prime op Apple TV.

Het gebruik van VPN met Amazon Prime op Apple TV

Na het vergelijken van Amazon Prime Video en Netflix op Apple TV, is het ook belangrijk om te kijken naar de voordelen van het gebruik van een VPN met Amazon Prime Video. Een VPN kan je helpen persoonsgegevens te beschermen en beperkingen te omzeilen voor een onbeperkte streamingervaring.

Surfshark VPN, NordVPN en Atlas VPN zijn enkele van de aanbieders die compatibel zijn met Apple TV. Deze services verbeteren niet alleen je privacy, maar stellen je ook in staat om toegang te krijgen tot een breder aanbod van films en series door geografische blokkades te doorbreken.

Het instellen van een VPN op Apple TV vergt enkele stappen, maar zorgt voor veilige toegang tot afgeschermde bedrijfsnetwerken en een soepelere streamingervaring zonder bandbreedtebeperkingen.

Door deze extra laag van beveiliging ben je beschermd tegen inbreuken op de privacy en geniet je naadloos van het uitgebreide contentbibliotheek van Amazon Prime Video, inclusief Apple Originals, op je Apple TV.

Verbeteringen in gebruiksgemak en streaming mogelijkheden

Verbeteringen in gebruiksgemak en streaming mogelijkheden hebben Amazon Prime Video op Apple TV getransformeerd. Gebruikers ervaren nu een soepelere navigatie en hogere kwaliteit streams.

Voordelen van Amazon Prime Video op Apple TV

Met Amazon Prime Video op Apple TV krijg je toegang tot een enorme bibliotheek met topseries, films en documentaires. Je kunt moeiteloos door genres bladeren of zoeken naar je favorieten, alles in verbluffende 4K-kwaliteit.

De integratie van Prime Video met de Apple TV-app maakt het mogelijk om naadloos content te ontdekken en te kijken zonder tussen verschillende apps te hoeven schakelen. Dit verbetert je kijkervaring aanzienlijk en zorgt ervoor dat je altijd iets interessants vindt om te bekijken.

Daarnaast biedt Prime Video op Apple TV exclusieve toegang tot live sportevenementen voor klanten in de VS, een functie die niet standaard beschikbaar is op veel andere platforms. De mogelijkheid om instellingen aan te passen voor familiegebruik betekent dat iedereen in het huishouden veilig en binnen de ingestelde restricties kan genieten van het uitgebreide aanbod van Amazon.

Dit alles maakt Amazon Prime Video op Apple TV een uiterst aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogstaande entertainment zonder gedoe.

Amazon Prime Video in 4K op Apple TV

Amazon Prime Video tilt je kijkervaring naar een hoger niveau op Apple TV 4K met zijn 4K-streamingmogelijkheden. Dankzij de ondersteuning van Dolby Vision geniet je van een beeldkwaliteit die zowel rijk als levendig is, waardoor elke scène tot leven komt.

Je hebt alleen een compatibele 4K-televisie en een krachtige internetverbinding nodig om te beginnen met het streamen van je favoriete series en films in ongekende kwaliteit.

Dit maakt Amazon Prime Video op Apple TV 4K ideaal voor filmliefhebbers en serieverslinders die naar de allerhoogste beeldkwaliteit streven. Vergeet niet dat de inhoudsbibliotheek voortdurend wordt bijgewerkt, dus er is altijd iets nieuws en opwindends om te ontdekken in 4K.

Nu je meer weet over de verbluffende beeldkwaliteit, laten we eens kijken naar toekomstige updates en verbeteringen.

Toekomstige updates en verbeteringen: Wat kunnen we verwachten?

In 2024 zal de software-update tvOS 18 nieuwe functies naar de Apple TV brengen. Deze update omvat een nieuw ontwerp voor de Amazon Prime Video-app, speciaal ontworpen voor Apple TV en iOS-gebruikers.

Verwacht een verbeterde gebruikerservaring met gemakkelijker toegang tot jouw favoriete series en films. Ook zullen er advertenties verschijnen in bepaalde landen, wat het platform in staat stelt om te investeren in nieuwe content, zonder het basisgebruiksgemak te verstoren.

Met de aankondiging van deze updates mogen we ook verdere integraties tussen Amazon Prime Video en de Apple TV-app verwachten. Deze integratie belooft een naadloze ervaring voor het ontdekken en genieten van content uit een uitgebreide contentbibliotheek.

Gebruikers zullen profiteren van verbeterde streamingdiensten, waaronder ondersteuning voor 4K-content, die de manier waarop we tv kijken voorgoed kan veranderen.

Conclusie en vooruitzichten voor toekomstige updates en verbeteringen.

Amazon Prime Video op Apple TV biedt een vernieuwde ervaring, met nieuwe ontwerpen en integraties die het streamen van je favoriete series en films makkelijker maken dan ooit. Ontdek de voordelen van deze updates, zoals het gemak waarmee 4K-content wordt afgespeeld en hoe naadloos Amazon Prime Video samenwerkt met de Apple TV-app.

Heb je de kracht van Amazon Prime Video in 4K op jouw Apple TV al ontdekt? Vergeet niet, deze verbeteringen verhogen niet alleen het gebruiksgemak, maar ook de streamingmogelijkheden.

Laat deze kans niet liggen om je streamingervaring naar een hoger niveau te tillen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is nieuw in de Amazon Prime Apple TV app?

De Amazon Prime Apple TV app heeft nieuwe ontwerpen en integraties, waaronder verbeterde navigatie en toegang tot een uitgebreidere contentbibliotheek van streaming media zoals Disney+ en YouTube.

2. Kan ik video’s downloaden om offline te kijken via de Amazon Prime Apple TV app?

Ja, gebruikers kunnen video’s downloaden om offline te bekijken, waardoor ze hun favoriete shows of films kunnen genieten zonder een internetverbinding.

3. Hoe abonneer ik me op Amazon Prime via mijn Apple TV?

Gebruikers kunnen zich abonneren op Amazon Prime direct via de tvOS app met hun iTunes-abonnement, waardoor het proces eenvoudig en naadloos is.

4. Zijn er specifieke voorwaarden voor het gebruik van Prime Video op Apple TV?

Ja, het gebruik van Prime Video via Apple TV is onderhevig aan de Prime Video-gebruiksvoorwaarden en de Amazon-gebruiksvoorwaarden, inclusief het privacybeleid en kennisgevingen over cookies en op interesses gebaseerde advertenties.

5. Is de Amazon Prime Apple TV app beschikbaar op andere platforms dan Apple TV?

Ja, naast beschikbaarheid op Apple TV, is de Amazon Prime app ook toegankelijk via Google Play en ondersteunt het streaming op apparaten zoals Blu-ray spelers.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen