Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Vraag jij je af hoe je het meeste uit je Fall Guys: Ultimate Knockout-ervaring kunt halen? Goed nieuws: Amazon Prime biedt exclusieve beloningen voor het spel. In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig deze voordelen kunt claimen en je spel naar een hoger niveau tilt.

Lees verder en ontdek alles wat je moet weten.

Samenvatting

 • Amazon Prime Gaming biedt exclusieve beloningen voor spelers van Fall Guys: Ultimate Knockout, inclusief speciale outfits en emotes.
 • Door je Amazon Prime-account te koppelen aan Fall Guys kun je deze unieke in-game content claimen en je spelervaring verrijken.
 • Het proces van het koppelen en ontkoppelen van je account is eenvoudig; volg gewoon de stappen in het instellingenmenu en gebruik een unieke code.
 • Blijf op de hoogte van nieuwe beloningen door regelmatig de Prime Gaming – pagina en sociale media te checken.
 • Deze exclusieve items helpen jouw karakter onderscheiden van andere spelers en voegen een extra laag plezier toe aan het spel.

Wat is Amazon Prime Gaming: Exclusieve Fall Guys Loot?

Een gamer geniet van exclusieve Fall Guys beloningen in een kleurrijke gamekamer.

Amazon Prime Gaming is een deel van het Amazon Prime-lidmaatschap dat je toegang biedt tot maandelijkse games en exclusieve gaming-extra’s zonder extra kosten. Voor liefhebbers van Fall Guys: Ultimate Knockout betekent dit dat ze kunnen genieten van unieke in-game content die alleen beschikbaar is voor Prime-leden.

Deze exclusieve loot omvat alles van speciale outfits tot unieke emotes die jouw karakter onderscheiden van de menigte.

Met een actief Amazon Prime-lidmaatschap koppel je eenvoudig je Amazon-account aan Fall Guys om deze beloningen te claimen. Zorg ervoor dat je regelmatig inlogt en de ‘claim now’ knop gebruikt om geen enkele loot te missen.

Na het claimen, herstart het spel om meteen toegang te krijgen tot je nieuwe items. Laten we nu kijken hoe je je Prime Gaming Fall Guys-beloningen precies kunt claimen.

Hoe claim je je Prime Gaming Fall Guys-beloningen?

Een gamer voert een unieke code in op een laptop omringd door gaming accessoires.

Om je Prime Gaming Fall Guys-beloningen te claimen, moet je eerst jouw Amazon Prime-account koppelen aan Fall Guys. Dit proces start je door naar de instellingenmenu van het spel te gaan en je unieke code in te voeren.

Het linken van je Amazon Prime-account aan Fall Guys

Het koppelen van je Amazon Prime-account aan Fall Guys geeft je toegang tot exclusieve beloningen. Dit proces verloopt soepel en snel, volg gewoon deze stappen.

 1. Zorg ervoor dat je een actief Amazon Prime- of Prime Video-lidmaatschap hebt. Prime Gaming is namelijk een onderdeel van deze services.
 2. Open Fall Guys op het platform naar keuze. Dit kan je PlayStation, Xbox, pc of mobiel zijn.
 3. Ga naar het instellingenmenu binnen het spel. Hier vind je verschillende opties om jouw game – ervaring aan te passen.
 4. Selecteer ‘Profiel’ uit de lijst met beschikbare opties in het instellingenmenu.
 5. Kies voor de optie om je Amazon-account te linken. Hier wordt gevraagd om in te loggen met jouw Amazon-gegevens.
 6. Voer je unieke code in die getoond wordt binnen Fall Guys op de Amazon – website om de accounts te koppelen.
 7. Na succesvolle verificatie vraagt Fall Guys mogelijk om het spel opnieuw op te starten. Sluit daarom het spel af en start het opnieuw op zodra de link bevestigd is.
 8. Controleer na herstart of de beloningen aan je account zijn toegevoegd. Soms kan dit enkele minuten duren, heb dus even geduld.
 9. Blijf alert op nieuwe beloningen beschikbaar via Amazon Prime Gaming, zowel in – game als via sociale media kanalen van Fall Guys en Amazon Prime Gaming.

Door deze stappen te volgen verzeker je jezelf van toegang tot unieke items en voordelen die alleen beschikbaar zijn voor leden van Amazon Prime Gaming die hun account koppelen aan Fall Guys: Ultimate Knockout.

Het ontkoppelen van je Amazon Prime-account van Fall Guys

Soms besluit je dat het tijd is om je Amazon Prime-account los te koppelen van Fall Guys. Dit proces is eenvoudiger dan je misschien denkt en vereist slechts een paar stappen.

 1. Open eerst de website van Epic Games op je computer of mobiele apparaat.
 2. Log in met de gegevens van je account waarmee je Fall Guys speelt.
 3. Zoek naar het gedeelte ‘Accounts’ of ‘Instellingen’ in het menu.
 4. Binnen deze sectie vind je een optie genaamd ‘Verbonden accounts‘ of iets vergelijkbaars.
 5. Hier zie je alle accounts die gekoppeld zijn aan jouw Epic Games – account, inclusief Amazon Prime.
 6. Naast de vermelding voor Amazon Prime, klik op de optie ‘Ontkoppelen‘.
 7. Je wordt mogelijk gevraagd dit te bevestigen door nogmaals op ‘Ontkoppelen’ te klikken of door een unieke code in te voeren die naar je e-mailadres wordt gestuurd.
 8. Na bevestiging wordt het Amazon Prime-account losgekoppeld van Fall Guys.
 9. Start het spel opnieuw om ervoor te zorgen dat de wijzigingen correct zijn toegepast.

Zo simpel is het om jouw Amazon Prime-account los te koppelen van Fall Guys, waarna je altijd weer kunt besluiten om ze opnieuw te koppelen wanneer jij dat wilt.

Overzicht van Fall Guys Prime Gaming-beloningen

Amazon Prime Gaming trakteert spelers van Fall Guys: Ultimate Knockout op een reeks exclusieve beloningen. Deze unieke voordelen omvatten nieuwe skins en Kudos, de valuta binnen het spel, die je personage kunnen onderscheiden op het slagveld van snoezige chaos.

Als onderdeel van je Amazon Prime-lidmaatschap krijg je via Prime Gaming toegang tot deze speciale items, wat een aantrekkelijke meerwaarde biedt voor abonnees. Het proces om deze beloningen te claimen is eenvoudig: koppel je Amazon Prime-account aan Fall Guys via het Epic Games-platform en geniet van de diverse content die je spelervaring verrijkt.

Het verkennen van de Prime Gaming-beloningen in Fall Guys voegt een extra laag plezier en personalisatie toe aan het spel. Spelers worden aangemo mutigd regelmatig terug te keren om nieuwe items te ontdekken en hun verzameling uit te breiden.

Met elke update biedt Prime Gaming nieuwe, exclusieve content waardoor jouw personage eruit springt. Door je account te linken en indien nodig opnieuw te starten, garandeer je directe toegang tot deze beloningen, klaar om gebruikt te worden op jouw platform naar keuze via het instellingenmenu.

Zo wordt spelen niet alleen leuker maar ook belonender, dankzij de voordelen van Amazon Prime Gaming.

Diepgaande blik op Amazon Prime Fall Guys-beloningen (met verwijzing naar https://www. pocketinfo. nl/video-streamingdiensten/amazon-prime-fall-guys/)

Duik dieper in de wereld van Amazon Prime Fall Guys-beloningen en ontdek hoe je jouw spelervaring kunt verrijken. Elk seizoen introduceert nieuwe, exclusieve kostuums en patronen, speciaal ontworpen voor Amazon Prime-leden.

Deze items geven je avatar een unieke uitstraling op het slagveld. Koppel eenvoudig jouw Amazon-account aan Fall Guys via het instellingenmenu en gebruik een unieke code om de beloningen te claimen.

Na deze actie moet je het spel herstarten om toegang te krijgen tot je nieuwe content.

Het ontkoppelen van jouw Amazon-account van Fall Guys is net zo eenvoudig, mocht je ooit willen wisselen of de verbinding verbreken. Deze flexibiliteit garandeert dat je altijd controle hebt over hoe en wanneer je jouw Prime Gaming-voordelen gebruikt.

Vergeet niet: met deze exclusieve items ben jij de ster op elk platform naar keuze. Laten we nu kijken naar enkele tips om het meeste uit deze beloningen te halen.

Conclusie

Heb je ooit de unieke beloningen voor Fall Guys: Ultimate Knockout via Amazon Prime Gaming willen ontgrendelen? Nu weet je precies hoe dat moet. Het proces is eenvoudig, van het linken van je Amazon-account tot het restarten van het spel.

Deze stappen zorgen voor een moeiteloze ervaring. Vraag jezelf af: “Ben ik klaar om mijn spel naar een hoger niveau te tillen?” De impact van deze exclusieve skins en patronen kan niet worden onderschat; ze voegen echt iets extra’s toe aan je spelervaring.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om je medespelers te imponeren met jouw unieke stijl in Fall Guys: Ultimate Knockout.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe koppel ik mijn Amazon-account aan Fall Guys voor beloningen?

Om te profiteren van de beloningen, ga je naar het instellingenmenu in Fall Guys en selecteer je de optie om je Amazon-account te koppelen. Voer de unieke code in die je ontvangt om het proces te voltooien.

2. Wat moet ik doen als ik mijn Amazon-account wil ontkoppelen van Fall Guys?

Als je jouw Amazon-account wilt ontkoppelen, ga je terug naar het instellingenmenu in Fall Guys. Daar vind je een optie om de koppeling met je Amazon-account ongedaan te maken.

3. Moet ik het spel opnieuw starten om de beloningen te ontvangen?

Ja, nadat je jouw Amazon-account succesvol hebt gekoppeld aan Fall Guys, moet je het spel opnieuw starten. Zo zorg je ervoor dat alle beloningen correct worden toegepast op je account.

4. Kan ik mijn beloningen op elk platform gebruiken?

Zodra je jouw Amazon-account hebt gekoppeld en de unieke code hebt ingevoerd, zijn de beloningen beschikbaar op het platform van jouw keuze. Zorg ervoor dat je het account koppelt aan het platform waarop je het liefst speelt.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen