Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar iets nieuws om te kijken en hou je van Belgisch talent? Belgische series op Netflix zijn populairder dan ooit. In dit artikel geven we je een overzicht van de beste Belgische series die je niet mag missen, van spannende misdaadverhalen tot hartverwarmende drama’s.

Lees verder voor jouw volgende favoriete serie.

Samenvatting

  • Netflix heeft een breed aanbod aan Belgische series zoals “Knokke Off”, “Tabula Rasa” en “Undercover”. Deze series tonen de diversiteit in genres, van drama tot misdaad, en hebben internationale erkenning gekregen.
  • Recente toevoegingen aan Netflix, waaronder “Gevoel voor Tumor” en “Over Water”, verruimen het aanbod van Belgische content. Deze series bieden unieke verhalen en zijn goed ontvangen door kijkers.
  • Belgische series staan sterk in de Netflix Top 10, met titels als “Undercover” en “Tabula Rasa” die hoog scoren bij het publiek. Dit bewijst dat Belgische producties kunnen concurreren met internationale shows op het gebied van kwaliteit en entertainment.

Overzicht van de beste Belgische series op Netflix

Netflix verrast steeds weer met een indrukwekkend aanbod aan Vlaamse series die je zeker moet ontdekken. Deze selectie van topseries biedt voor elk wat wils, of je nu houdt van spanning, drama of mysterie.

“Knokke Off”

Knokke Off” is een sprankelende nieuwe dramaserie die je meeneemt naar de Belgische kust tijdens een onvergetelijke zomer. Rijke vrienden ervaren er liefdesperikelen en worstelen met hun verwachtingen, allemaal tegen de achtergrond van prachtige stranden en luxe levensstijlen.

Deze serie, rijk aan drama, liefde en relaties, boeit kijkers sinds haar release op 19 juli op Netflix.

Anna Drijver schittert in deze serie die niet alleen op Netflix te bewonderen is, maar ook op VRT MAX en Streamz beschikbaar is. Met positieve reacties van kijkers in het buitenland laat “Knokke Off” zien dat Vlaamse series hoge ogen gooien op internationaal niveau.

Mis de trailer niet om alvast in de stemming te komen voor deze meeslepende serie.

“Tabula Rasa”

“Tabula Rasa” staat bekend als een van de top Belgische series op Netflix en trekt veel aandacht met zijn intrigerende verhaal en sterke cast. Fans en critici prijzen de serie om zijn diepgaande plot en boeiende personages.

Deze serie, vaak genoemd in overzichten van de beste Belgische series, laat zien hoe kwalitatieve producties uit België internationale erkenning kunnen krijgen.

Met lovende recensies op zak is “Tabula Rasa” een must-watch voor iedere Netflix-abonnee. De combinatie van een meeslepend verhaal en getalenteerde acteurs maakt elke aflevering het kijken waard.

Het bewijst dat Belgische series een prominente plek verdienen op het wereldwijde podium van streamingdiensten.

“Undercover”

“Undercover” neemt je mee in de spannende wereld van undercoveragenten die diep infiltreren in een drugskartel. De serie, geliefd op Netflix, blinkt uit door een meeslepende verhaallijn en indrukwekkende acteerprestaties.

Het speelt zich af op een hogeschool waar Jenko, een van de hoofdpersonages, undercover gaat. Deze setting biedt een unieke draai aan het traditionele misdaadgenre.

Fans van actie en spanning zullen zeker genieten van de volledige seizoenen van “Undercover” die beschikbaar zijn op Netflix. Deze serie bewijst dat Belgische producties kunnen concurreren met de beste internationale shows op gebied van kwaliteit en entertainment.

Laten we nu verder kijken naar wat er nieuw is op Netflix in de categorie Belgische series.

Nieuw op Netflix: Recent toegevoegde Belgische series

Belgische series titels op modern TV-scherm in gezellige woonkamer.

Netflix verrast haar abonnees elke maand met verse titels, waaronder een reeks Belgische parels. Recentelijk heeft de streaminggigant “Gevoel voor Tumor” en “Over Water” aan haar catalogus toegevoegd, series die elk een uniek verhaal vertellen.

“Gevoel voor Tumor”, een serie die op humoristische wijze het levensverhaal van een jonge kankerpatiënt volgt, en “Over Water”, dat het leven in kaart brengt van een voormalig televisiester die worstelt met zijn carrière en persoonlijke demonen, zijn beide enorm goed ontvangen door de kijkers.

Daarnaast heeft de Vlaamse serie “Knokke Off” recent de harten van vele Netflix-abonnees gewonnen, niet alleen in België maar ook ver daarbuiten. Deze toevoegingen bewijzen dat Netflix zich inzet om haar kijkers een divers en rijk aanbod aan Belgische content te bieden.

Met deze verscheidenheid aan genres en verhalen blijft Netflix een belangrijk platform voor het ontdekken van hoogwaardige Belgische series.

De Netflix Top 10: Waar staan de Belgische series?

Top view van een TV-scherm met Netflix Top 10 lijst en Belgische series.

Na het verkennen van de recent toegevoegde Belgische series, is het interessant om te zien hoe deze parels presteren in de competitieve wereld van Netflix. Belgische series zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar weten ook een breed publiek aan te spreken, zowel nationaal als internationaal. Hieronder volgt een overzicht van waar Belgische series staan in de huidige Netflix Top 10.

Positie Titel Genre Releasejaar
1 Undercover Crime/Drama 2019
2 Tabula Rasa Mysterie/Drama 2017
4 Grond Drama/Komedie 2021
7 De Ridder Rechtbankdrama 2013
9 Gevoel voor Tumor Drama/Komedie 2018

Deze lijst toont duidelijk dat Belgische series een sterke aanwezigheid hebben op Netflix en waardering genieten van een groot publiek. Met genres variërend van drama en komedie tot misdaad, bieden deze series voor ieder wat wils. Hun posities in de top 10 bewijzen dat Belgische producties niet onderdoen voor internationale series en dat ze een vast onderdeel zijn geworden van het kijkplezier op Netflix.

Conclusie

Ontdekken jullie ook graag de beste Belgische series op Netflix? De diversiteit en kwaliteit van shows zoals Undercover en Tabula Rasa tonen hoe rijk de Belgische televisiewereld is.

Deze series bieden voor elk wat wils, van spanning tot drama. Waarom beginnen jullie niet vandaag nog met het ontdekken van deze parels? Laat jullie meeslepen door de verhalen die België te bieden heeft en duik in het avontuur.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe vind ik Belgische series op Netflix?

Gebruik de zoekfunctie van Netflix en typ ‘Belgische series’ in om een lijst te krijgen.

2. Zijn er nieuwe Belgische series toegevoegd aan Netflix dit jaar?

Ja, Netflix voegt regelmatig nieuwe Belgische series toe aan hun aanbod.

3. Kan ik Belgische series op Netflix kijken als ik niet in België ben?

Ja, vele Belgische series zijn internationaal beschikbaar op Netflix.

4. Wat zijn enkele populaire Belgische series op Netflix?

Enkele populaire Belgische series op Netflix zijn ‘Undercover’ en ‘De Twaalf’.

5. Hoe weet ik of een Belgische serie op Netflix goed is?

Lees de beoordelingen en bekijk de sterrenrating op de Netflix-pagina van de serie.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen