Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Het kiezen van de perfecte film op Disney++ kan soms voelen als zoeken naar een speld in een hooiberg. Fight Club (1999) leidt de ranglijst aan als de best beoordeelde film op Disney+ met een indrukwekkende IMDb-score van 8.8.

Dit artikel biedt een overzicht van de top 100 films op Disney++, samengesteld om jouw keuze makkelijker te maken. Bereid je voor op uren kijkplezier.

Samenvatting

 • Disney+ biedt een uitgebreide selectie films in verschillende genres zoals komedie, drama, fantasy/horror, actie/misdaad en documentaire. Voorbeelden zijn klassiekers zoals “The Lion King” en moderne films zoals “The Revenant”.
 • In maart 2024 komen er nieuwe titels bij op Disney++, waaronder “Extraordinary”, een concertfilm van Taylor Swift, en de terugkeer van de X-Men franchise. Daarnaast is er aandacht voor series met een tweede seizoen zoals “Percy Jackson and the Olympians”.
 • Disney+ voegt regelmatig nieuwe films en series toe, met exclusieve content zoals een docuserie over Bon Jovi en de succesvolle concertfilm van Taylor Swift: “The Eras Tour”. Daarnaast is er informatie over hoe je Disney+ kunt gebruiken, bijvoorbeeld door problemen op te lossen of de app op je laptop te downloaden.
 • De streamingdienst biedt niet alleen entertainment maar ook praktische tips over het beheren van je abonnement, aanbiedingen, en het oplossen van eventuele problemen. Zo kun je je abonnement eenvoudig opzeggen of juist profiteren van aanbiedingen en proefperiodes.
 • “The Bear”, seizoen 3 en “Goosebumps”, seizoen 2 zijn voorbeelden van spannende nieuwe seizoenen die worden uitgelicht, waarmee Disney+ kijkers blijft boeien met zowel nieuwe als terugkerende content.

De 20 beste films op Disney++ volgens genre

Een betoverend bos met een griezelig kasteel en gloeiende paddenstoelen.

Ontdek de 20 beste films op Disney+ volgens genre, waaronder komedie, drama, fantasy/horror, actie/misdaad en documentaire. Ervaar een scala aan topfilms die perfect aansluiten bij verschillende kijkvoorkeuren op het platform.

Komedie

Lach je graag? De top 20 beste komedies op Disney+ zijn gesorteerd op hun IMDb-score, wat jou helpt snel de grappigste films te vinden. VPRO Cinema experts delen hun aanbevelingen voor de allerbeste komedies die nu te streamen zijn.

Van klassiekers tot recente hits, deze lijst bevat iets voor elke lachliefhebber.

Met een divers aanbod aan komedies op Disney+, van de hilarische avonturen in “Toy Story” tot de slimme humor in “The Grand Budapest Hotel” van Wes Anderson, is er geen tekort aan vermaak.

Elke film op de lijst biedt unieke humor en onvergetelijke momenten die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Vergeet dus niet deze comedische parels te checken voor je volgende filmavond.

Drama

De top 100 beste dramafilms op Disney+ in Nederland biedt een indrukwekkende selectie die elke filmfan zal waarderen. Ze zijn zorgvuldig gesorteerd op IMDb-score, wat betekent dat alleen de crème de la crème in deze categorie is opgenomen.

Je vindt er titels met diepe emotionele verhalen die je meenemen op reizen van liefde, verlies, en menselijke veerkracht. Onder deze films bevinden zich klassiekers zoals “The Lion King” en moderne meesterwerken zoals “The Revenant”, beide bekend om hun krachtige vertellingen en memorabele personages.

Bovendien wordt de lijst van de 25 beste dramafilms die momenteel beschikbaar zijn op Disney+, ook hoog gewaardeerd op MovieMeter. Dit garandeert dat je toegang hebt tot films die niet alleen kritisch zijn bejubeld, maar ook geliefd bij het grote publiek.

Van aangrijpende biografieën zoals “Walk the Line” tot epische verhalen zoals “Titanic (1997)”, dit genre beslaat een breed scala aan emoties en ervaringen. Elk van deze films laat een onuitwisbare indruk achter met verhalen die nog lang nadat de aftiteling is geëindigd, nazinderen.

Fantasy/Horror

Disney+ herbergt een indrukwekkende verzameling van fantasy en horrorfilms die het hart sneller doen kloppen. Met titels geordend op IMDb-score, geeft Disney+ toegang tot de crème de la crème van dit genre.

Van klassiekers zoals “Edward Scissorhands” door Tim Burton tot moderne meesterwerken zoals “The Revenant” met Leonardo DiCaprio, elke film belooft een unieke ontsnapping naar werelden vol wonder en mysterie.

Ontdek exclusieve trailers en volledige informatie over elk van de top 100 beste fantasyfilms, nu gemakkelijk te vinden op Disney+. Met een rijke selectie aan live-action films en recent toegevoegde titels – 154 om precies te zijn – is er altijd iets nieuws en betoverends te ontdekken.

Verlies jezelf in epische avonturen en griezelige verhalen die je nog lang zullen bijblijven. Duik vervolgens in de actie en spanning met onze selectie in het genre Actie/Misdaad.

Actie/Misdaad

Na het verkennen van de beste fantasy- en horrorfilms op Disney+, is het nu tijd om de actie en misdaad te omarmen. Deze genres bieden een mix van spanning, avontuur en mysterie die elke kijker op het puntje van de stoel zal houden.

Met titels als “Die Hard” en “Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl”, duik je in adembenemende actiescènes en meeslepende misdaden die je op het puntje van je stoel zullen houden.

Ervaar de spanning van deze topfilms terwijl je wordt meegenomen op een onvergetelijke reis vol actie en intriges.

Documentaire

Ontdek de top 100 beste documentaires op Disney+ in Nederland, gesorteerd op IMDb-score. De documentaire-collectie van Disney+ biedt onbeperkte toegang tot de beste documentaire-films en -series.

Disney+ bevat ook steengoede documentaires, zoals Free Solo en Star Wars-documentaires.

Nieuw op Disney+: Top 10 nieuwe films & series

Een levendig concert van Taylor Swift met een divers publiek.

In maart 2024 worden nieuwe films en series toegevoegd aan Disney+, waaronder Extraordinary, een concertfilm van Taylor Swift, en de terugkeer van X-Men. Er worden ook nieuwe films en series toegevoegd op wekelijkse basis, zoals Monte Carlo, Dangerous Beauty en Boys on the …

 1. Extraordinary: Een concertfilm van Taylor Swift die fans meeneemt door haar muzikale reis met ongeziene beelden en exclusieve behind-the-scenes clips.
 2. X-Men: De terugkeer van de populaire franchise met nieuwe avonturen van mutantenteams tegen gevaarlijke vijanden.
 3. Monte Carlo: Een romantische komedie die drie vriendinnen volgt tijdens hun droomvakantie in Parijs.
 4. Dangerous Beauty: Een historisch drama gebaseerd op het leven van een Venetiaanse courtisane die strijdt voor liefde en vrijheid.
 5. Boys on the … (cont.)

https://www.youtube.com/watch?v=xtJRf6RwrLU

Spotlight: “The Marvels” met Brie Larson

Brie Larson wordt genoemd in verband met “The Marvels” en bedankt de fans voor hun steun. Het artikel lijkt te gaan over een recensie van de film “The Marvels” met Brie Larson. Het lijkt erop dat “The Marvels” een film is die de aandacht trekt en mogelijk populair is bij fans.

Er wordt gesuggereerd dat “The Marvels” op de een of andere manier controversieel is en reacties uitlokt van conservatieven.

Wil jij meer weten over de nieuwe Disney+ film “The Marvels” met Brie Larson?

Spotlight: “Percy Jackson and the Olympians” seizoen 2

In maart 2024 verschijnt seizoen 2 van \”Percy Jackson and the Olympians\” op Disney+. De serie heeft een nieuwe trailer met WWE’s Edge en belooft veel spanning en avontuur voor fans van Percy Jackson.

Met de populariteit van het boek en eerdere filmadaptaties, wordt verwacht dat de serie veel kijkers zal trekken. Disney+ heeft veel promotie gemaakt voor de nieuwe serie, en de releasedatum is al bekendgemaakt.

Spotlight: “Limitless with Chris Hemsworth” seizoen 2

“Limitless with Chris Hemsworth” seizoen 2 wordt uitgezonden op Disney+. Het programma staat in verband met de beste films op Disney Plus en heeft een grote kijkersbasis. Kijkers van dit seizoen zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in het ontdekken en kijken van de beste films op Disney Plus vanwege de associatie tussen de show en de top 100 beste films.

De impact van het programma op de kijkers kan een indicatie zijn van de kwaliteit en populariteit van de show.

Spotlight: “Goosebumps” seizoen 2 gebaseerd op de boeken van R. L. Stine

Na het ontdekken van de spanning en avontuur in “Limitless with Chris Hemsworth” seizoen 2, kun je uitkijken naar het opwindende nieuwe seizoen van “Goosebumps”. Dit tweede seizoen is gebaseerd op de bekende boeken van R.L.

Stine en belooft weer een achtbaan van opwinding en enge wendingen waar fans dol op zullen zijn. Met de succesvolle mix van mysterie en spanning, zullen kijkers worden meegenomen op een intrigerende reis vol verrassingen en huiveringwekkende momenten.

Maak je klaar om op het puntje van je stoel te zitten terwijl je getransporteerd wordt naar de angstaanjagende wereld van “Goosebumps”!

Spotlight: “The Bear” seizoen 3

“The Bear” seizoen 3 is een opvallende toevoeging aan Disney+ met zijn meeslepende verhaallijn en boeiende personages. De serie belooft een spannend avontuur vol actie en emotie, waardoor het publiek ongetwijfeld aan het scherm gekluisterd zal zijn.

Met zijn unieke mix van spanning, drama en mysterie is “The Bear” seizoen 3 een absolute must-watch voor fans van het genre.

Met seizoen 3 van “The Bear” op Disney+, kunnen kijkers zich verheugen op nieuwe ontwikkelingen, onverwachte wendingen en onthullingen die hen gegarandeerd op het puntje van hun stoel zullen houden.

Het is een uitstekende keuze voor liefhebbers van boeiende verhalen en dynamische personages.

Nieuws over Disney+

Ontdek de laatste updates over Disney+, waaronder een persoonlijke docuserie over rockband Bon Jovi, een realityserie met het personeel van Lisa Vanderpump, en een concertfilm genaamd ‘Taylor Swift: The Eras Tour‘.

Daarnaast wordt het overlijden van ‘Once Upon a Time’-acteur Chris Gauthier en het abonneeverlies na een prijsverhoging besproken.

Persoonlijke docuserie over rockband Bon Jovi

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story,” een persoonlijke docuserie over de rockband Bon Jovi, wordt uitgebracht op Disney+. De vierdelige serie belooft een intieme verkenning van de band’s 40-jarige carrière en zal wereldwijd beschikbaar zijn om te streamen op Disney Plus.

De serie bevat persoonlijke video’s, foto’s en muziek die een kijkje geven in het leven van de band, inclusief het verleden en de onzekere toekomst van Bon Jovi, met inbegrip van Jon’s stemproblemen.

Deze docuserie is uniek omdat alle voormalige bandleden van Bon Jovi aan de serie hebben meegewerkt, en zal op 26 april in de Verenigde Staten te zien zijn, voordat deze wereldwijd wordt uitgebracht op Disney+.

Realityserie over het personeel van Lisa Vanderpump

Concertfilm ‘Taylor Swift: The Eras Tour’

“Taylor Swift: The Eras Tour” is de succesvolste concertfilm aller tijden en heeft 75 miljoen dollar opgebracht voor de rechten op Disney+. De exclusieve versie van de concertfilm, genaamd “(Taylor’s Version)”, bevat vier extra liedjes uit de hoofdshow.

Vanaf 15 maart zal de film te zien zijn op Disney+, wat de eerste keer markeert dat de concertfilm in zijn geheel te zien zal zijn. De concertfilm is gebaseerd op de recordbrekende tour van Taylor Swift en heeft een wereldwijd publiek aangetrokken.

Overlijden van ‘Once Upon a Time’-acteur Chris Gauthier

Het overlijden van ‘Once Upon a Time’-acteur Chris Gauthier op 23 februari 2024 op 48-jarige leeftijd heeft diepe droefheid teweeggebracht bij zowel de entertainmentindustrie als zijn fans.

Hoewel de exacte oorzaak van zijn overlijden niet is gespecificeerd, werd gemeld dat het na een korte ziekte plaatsvond. Zijn onverwachte overlijden heeft een grote impact gehad op velen die hem kenden en bewonderden.

Abonneeverlies na prijsverhoging

Hoe Disney+ te gebruiken

Ontdek hoe je toegang krijgt tot Disney+ door in te loggen op de website of via de app. Leer hoe je je abonnement kunt beheren, aanbiedingen kunt vinden en eventuele problemen met Disney+ kunt oplossen.

Inloggen op Disney+

Om toegang te krijgen tot de uitgebreide bibliotheek met films en series op Disney+, moet je inloggen op je account. Dit stelt je in staat om te genieten van populaire titels zoals “The Fly,” “Birdman,” en “Black Swan.” Zodra je bent ingelogd, kun je direct beginnen met online kijken naar je favoriete films en genieten van het brede aanbod van Disney+.

Met een actief abonnement op Disney++, kun je eenvoudig inloggen op de app of website en meteen beginnen met streamen van topfilms, zoals “Wall-E” en “Indiana Jones.” Na het inloggen heb je toegang tot een uitgebreide selectie aan films en series voor urenlang kijkplezier.

Disney+ opzeggen

Als je besluit om je Disney+ abonnement op te zeggen, kun je dat eenvoudig doen in slechts 4 stappen. Ga naar je accountinstellingen op de Disney+ website of app en navigeer naar het gedeelte voor abonnementen.

Klik vervolgens op de optie om je abonnement op te zeggen en volg de instructies om de bevestiging te voltooien. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen, en het blijft geldig tot het einde van de huidige factureringsperiode of gratis proefperiode.

Alles over het Disney+ abonnement

Met het Disney+ abonnement krijg je onbeperkt toegang tot een uitgebreide catalogus van films, series en documentaires. Het maandelijkse abonnement biedt een vaste prijs en stelt je in staat om op meerdere apparaten tegelijkertijd te streamen.

Bovendien kun je profielen aanmaken voor verschillende gebruikers binnen je huishouden, waardoor iedereen zijn eigen gepersonaliseerde kijkervaring heeft. Daarnaast heeft Disney aangekondigd dat het delen van accounts buiten het eigen huishouden moeilijker zal worden, wat de nadruk legt op individueel gebruik van het abonnement.

Disney+ aanbiedingen en proefperiode

Naast de standaard abonnementsopties biedt Disney+ regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en proefperiodes aan om potentiële klanten te verleiden. Deze aanbiedingen variëren van kortingsacties voor jaarabonnementen tot gratis proefperiodes voor nieuwe abonnees.

Zo kunnen geïnteresseerden zelf ervaren wat Disney+ te bieden heeft, voordat ze een beslissing nemen. Dit stelt gebruikers in staat om de uitgebreide bibliotheek van films, series en exclusieve content te verkennen voordat ze zich binden aan een betaald abonnement.

Probleemoplossing: Disney+ storing

Heb je problemen met het streamen van Disney+? Volg deze stappen om mogelijke storingen op te lossen. Controleer eerst je internetverbinding en zorg ervoor dat deze stabiel is. Probeer vervolgens uit te loggen en weer in te loggen op je account om eventuele technische problemen op te lossen.

Als dit niet werkt, probeer dan de app opnieuw te starten of zelfs je apparaat opnieuw op te starten. Meldingen van storingen kunnen ook op de officiële Disney+ website of sociale media kanalen worden gecontroleerd.

Als gebruikers momenteel geen storingen hebben gemeld bij Disney+, kan het zijn dat het probleem specifiek is voor jouw apparaat of internetverbinding. Probeer deze stappen om het probleem op te lossen en geniet weer snel van je favoriete films en series op Disney+.

Instructies: Disney+ downloaden op laptop en gebruik met Chromecast

Om Disney+ te downloaden op je laptop, ga je naar de Microsoft Store of bezoek de website van Disney+ en log in.

Volg deze stappen om Disney+ te downloaden op je laptop:

 1. Open de Microsoft Store op je laptop.
 2. Zoek naar “Disney+” in het zoekveld en selecteer de app.
 3. Klik op “Installeren” om de app te downloaden en te installeren.
 4. Na het downloaden kun je inloggen met je Disney+ accountgegevens en aan de slag met het bekijken van films en series.

Om Disney+ met Chromecast op je tv te gebruiken, volg deze eenvoudige stappen:

 1. Zorg ervoor dat je Chromecast is aangesloten op je tv en correct is geconfigureerd.
 2. Open de Disney+ app op je laptop nadat je bent ingelogd.
 3. Selecteer de film of serie die je wilt bekijken.
 4. Klik op het cast – icoon in de rechterbovenhoek van het videovenster.
 5. Selecteer jouw Chromecast – apparaat uit de lijst met beschikbare apparaten.
 6. De content wordt nu gestreamd naar je tv via Chromecast, zodat je kunt genieten van een meeslepende kijkervaring op een groter scherm.

Zoek niet verder voor instructies over hoe Disney+ te downloaden op jouw laptop en aan te sluiten op Chromecast; deze stapsgewijze handleiding heeft alles wat jij nodig hebt om direct aan de slag te gaan!

Uitgelicht: Beste films en series nu op Disney+

Ontdek de beste films en series die momenteel te zien zijn op Disney+! Bekijk de meest populaire titels en ontdek welke nieuwe films en series de moeite waard zijn.

Het huidige aanbod op Disney+

Ontdek elke dag de actuele lijst met de beste films op Disney+. VPRO Cinema en MovieMeter hebben een lijst samengesteld met de 20 beste ‘Disney’-films die momenteel beschikbaar zijn.

Ontdek de beste verhalen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer op één plek met Disney+. Je kunt altijd direct zien welke films tot de top behoren en waar je vanavond naar kunt kijken.

Wil je weten welke films uit 2021 momenteel een hoge IMDb-score hebben? Bekijk de top 20 beste films uit 2021 op Disney+ in Nederland. De lijst wordt dagelijks bijgewerkt, zodat je altijd direct op de hoogte bent van de nieuwste toevoegingen.

Nieuw op Disney+

Naast het bestaande aanbod van Disney+ kun je binnenkort genieten van diverse nieuwe films en series die in maart op de streamingdienst verschijnen. Hou een oogje in het zeil voor het nieuwe seizoen van Extraordinary, de concertfilm van Taylor Swift en de terugkeer van X-Men.

Disney+ biedt dagelijks een bijgewerkt overzicht van het nieuwe filmaanbod, zodat je nooit iets mist.

Avatar op Disney++

Ontdek de epische avonturen van Avatar en Avatar: The Way of Water op Disney+. Verlies jezelf in de betoverende wereld van Pandora, waar liefde en avontuur samenkomen. Daarnaast zijn er andere topfilms zoals ‘The Way of Water’ beschikbaar voor een onvergetelijke kijkervaring.

De beste films op Disney+

Van de actievolle avonturen van Star Wars tot de hartverwarmende vertellingen van Disney-klassiekers, Disney+ biedt een breed scala aan topfilms voor alle leeftijden. Films zoals “The Last King of Scotland” met Forest Whitaker en “Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain” zijn enkele van de hoog aangeschreven films die je kunt ontdekken op Disney+.

Deze films worden zorgvuldig geselecteerd op basis van IMDb-scores, wat betekent dat je altijd verzekerd bent van kwaliteitsentertainment.

Met titels als “The Death of Stalin” en “The Marvels” met Brie Larson, belooft Disney+ een meeslepende kijkervaring voor fans van verschillende genres. Of je nu geniet van superheldenavonturen of geïntrigeerd bent door historische drama’s, de beste films op Disney+ bieden voor elk wat wils.

Leuke Disney films voor de hele familie

Bekijk enkele leuke Disney-films die perfect zijn voor familie-avonden. Deze films bieden plezier voor alle leeftijden en zijn geschikt voor het hele gezin. Ontdek tijdloze klassiekers zoals “The Lion King” en “Finding Nemo”, of geniet van de betoverende avonturen van “Frozen” en “Moana”.

Met geweldige verhaallijnen, kleurrijke personages en boeiende muziek zorgen deze films voor onvergetelijke kijkervaringen.

Trakteer jezelf op een dosis magie met deze familievriendelijke films op Disney+. Van hartverwarmende animatiefilms tot inspirerende live-action avonturen, er is voor elk wat wils.

Nieuwe Disney films en Kerstfilms op Disney++

Ontdek de nieuwste toevoegingen aan de collectie van Disney+ met een reeks betoverende Disney-films en gezellige kerstklassiekers. Laat je betoveren door hartverwarmende kerstfilms en ontdek de magie van recent uitgebrachte Disney-films die beschikbaar zijn voor streaming in Nederland.

Conclusie

Ontdek de top 100 beste films op Disney++ en geniet van een gevarieerd aanbod van films en series. Verken films van verschillende genres, van komedie tot actie en drama, met regelmatige updates om de nieuwste toevoegingen te ontdekken.

Maak gebruik van de praktische tips om het meeste uit Disney+ te halen en ervaar de impact van deze brede selectie aan content. Overweeg ook de top 30 beste familie- en kinderfilms voor een geweldige kijkervaring met het hele gezin.

Neem de tijd om nieuwe favorieten te vinden en ontdek het uitgebreide aanbod van Disney+, Pixar, Marvel en Star Wars.

Veelgestelde Vragen

1. Welke films staan er op Disney+?

Op Disney+ vind je een uitgebreid aanbod van films, waaronder klassiekers zoals “The Darjeeling Limited” met acteurs als Ralph Fiennes en Edward Norton, avonturenfilms zoals “Indiana Jones and the Last Crusade”, en moderne hits zoals “The Revenant (2015)” met Leonardo DiCaprio.

2. Zijn er ook animatiefilms beschikbaar op Disney+?

Ja, Disney+ biedt een breed scala aan animatiefilms. Van tijdloze klassiekers zoals “The Lion King”, waarin Simba zijn avontuur beleeft, tot recente favorieten zoals “Inside Out”, die het verhaal vertelt over de emoties in ons hoofd.

3. Kan ik Star Wars films vinden op Disney+?

Absoluut, Disney+ heeft de gehele Star Wars saga beschikbaar, inclusief “A New Hope” waarin Luke Skywalker en Darth Vader centraal staan, en “The Empire Strikes Back” met iconische personages als Prinses Leia en Han Solo.

4. Biedt Disney+ ook superheldenfilms aan?

Zeker weten! Fans van superheldenfilms kunnen genieten van het Marvel Universum op Disney+, met films zoals “Iron Man”, waar Tony Stark zijn ijzersterke pak aantrekt, tot team-ups zoals in “The Avengers” met personages als Captain America en Thor.

5. Zijn er unieke films die alleen op Disney+ te zien zijn?

Disney+ heeft exclusieve films die nergens anders te zien zijn, zoals “Hamilton”, een revolutionaire musicalfilm, en unieke Disney+ originals die je alleen daar kunt ontdekken.

6. Hoe vind ik de beste films op Disney+?

Disney+ maakt het gemakkelijk om de beste films te vinden door middel van categorieën en zoekfuncties. Je kunt zoeken op naam van de film, acteurs zoals Johnny Depp of Brad Pitt, of door genres te verkennen voor bijvoorbeeld avontuurlijke films als “Pirates of the Caribbean” met Captain Jack Sparrow.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen