Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je problemen met het downloaden of gebruiken van de Disney Plus App op je apparaat? Je bent niet alleen. Disney Plus biedt een wereld vol entertainment, van Pixar tot Star Wars, direct toegankelijk op verschillende apparaten.

In dit artikel leggen we uit hoe je deze app gemakkelijk kunt downloaden en gebruiken, zodat jij en je familie kunnen genieten van eindeloos kijkplezier. Blijf lezen, het wordt leuk!

Samenvatting

 • Je kunt Disney Plus eenvoudig downloaden uit de Google Play Store voor Android apparaten, de App Store voor iOS apparaten en de Microsoft Store voor Windows 10 en 11. Zorg ervoor dat jouw besturingssysteem up-to-date is om een soepele werking van de app te garanderen.
 • Disney Plus biedt ondersteuning voor het streamen naar TV – apparaten via Chromecast en is ook beschikbaar op Ziggo en KPN, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot jouw favoriete Disney content op je televisie.
 • Er zijn handige instellingen binnen de Disney Plus app om ondertiteling aan te passen en ouderlijk toezicht in te stellen, zodat je een veilige en aangepaste kijkervaring kunt creëren voor alle leeftijden.
 • Bij eventuele problemen met het downloaden of afspelen van content op Disney Plus, controleer dan je internetverbinding, de beschikbare opslagruimte, of herstart de app om veelvoorkomende storingen op te lossen.
 • De bibliotheek van Disney Plus wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe films en series, inclusief klassiekers als “The Lion King” en nieuwe hitseries zoals “The Mandalorian”, waardoor er altijd iets nieuws is om te ontdekken en te genieten voor het hele gezin.

Hoe de Disney Plus App te downloaden

Een open laptop met Disney Plus-website, omringd door elektronische apparaten.

Om de Disney Plus App te downloaden op je Android-apparaat, ga je naar de Google Play Store, zoek naar de app en klik op ‘Installeren’. Voor iOS-apparaten zoals iPhone of iPad, open je de App Store, zoek je naar Disney Plus en tik je op ‘Download’.

Op Windows-apparaten kun je de app downloaden via de Microsoft Store door te zoeken naar Disney Plus en op ‘Installeren’ te klikken. Als je Disney Plus wilt downloaden op je laptop, bezoek dan de officiële website van Disney Plus en volg de instructies om de app te downloaden.

Voor Android apparaten

Om Disney+ op je Android-apparaat te installeren, zorg eerst dat je besturingssysteem ten minste Android OS 5.0 (Lollipop) of hoger heeft. Dit is nodig om de app soepel te laten werken op zowel telefoons als tablets.

Vervolgens zoek je de Disney+ app via Google Play. Met een simpele tik op ‘Installeren’ begint het downloadproces.

Na de installatie kun je direct inloggen en beginnen met het bekijken van je favoriete series en films, waaronder The Mandalorian, National Geographic documentaires, en klassiekers zoals The Simpsons.

De app ondersteunt ook Android TV en diverse settopboxen, wat betekent dat je Disney+ ook op een groter scherm kunt ervaren, mits deze apparaten draaien op Android OS 5.0 of hoger.

Zet ouderlijk toezicht aan voor een veilige kijkervaring voor de hele familie.

Voor iOS apparaten

Als je een iPhone, iPod Touch of iPad bezit, zorg dan dat jouw toestel minimaal iOS 15.3 heeft voordat je Disney+ downloadt. Je vindt de Disney Plus-app eenvoudig in de App Store. Open de App Store, typ “Disney Plus” in de zoekbalk en tik op ‘Download’ om de installatie te starten.

Na het downloaden kun je je direct via de app registreren. Dit maakt het eenvoudig om direct vanaf je iOS-apparaat of zelfs via Apple TV lid te worden.

Naast het downloaden op iOS apparaten, kun je ook kiezen voor een abonnement via Apple. Dit betekent dat je zowel de app kunt downloaden als je kunt abonneren rechtstreeks vanuit je toestel.

Eenmaal geabonneerd, duik je meteen in een wereld vol entertainment, van IMAX Enhanced films tot series zoals Grey’s Anatomy. Je avontuur met Disney+ begint hier, klaar om je favoriete inhoud te ontdekken en te streamen.

Laten we nu kijken hoe je Disney Plus op Windows apparaten installeert.

Voor Windows apparaten

Windows 10 en 11 gebruikers hebben geluk. Zij kunnen de Disney+-app eenvoudig downloaden vanuit de Microsoft Store. Dit maakt het kijken van je favoriete Disney-films en series op tablets en computers moeiteloos.

Bezoek de Microsoft Store, zoek naar de Disney+-app en klik op ‘downloaden’. Volg de installatie-instructies en binnen enkele minuten ben je klaar om te genieten van eindeloos entertainment.

Het installatieproces is snel en zonder complicaties. Zodra de app is geïnstalleerd, log je in met je Disney Plus-accountgegevens. Heb je nog geen account, dan kun je deze direct via de app of op http://help.disneyplus.com aanmaken.

Begin met het verkennen van het uitgebreide aanbod aan films, series en exclusieve content beschikbaar op Disney Plus.

Disney Plus downloaden op een laptop

Je kunt de Disney Plus app downloaden op laptops met Windows 10 en 11. Ga naar de Microsoft Store op je laptop en zoek naar “Disney Plus”. Klik op ‘Installeren’ om de app op je laptop te downloaden.

Nadat de installatie is voltooid, kun je inloggen met je Disney Plus account en genieten van al je favoriete films en series.

Om films en series te downloaden, hoef je alleen maar op het downloadpictogram naast de titel te klikken. Hiermee kun je content offline bekijken, zonder dat je constant verbonden hoeft te zijn met internet.

Zo kun je onderweg of tijdens een reis blijven genieten van de content van Disney Plus.

Hoe de Disney Plus App te gebruiken

Een smartphone en tablet tonen de Disney Plus app in een gezellige woonkamer.

Ontdek hoe je optimaal van de Disney Plus App kunt genieten op diverse apparaten. Lees verder voor eenvoudige stappen en handige tips.

Disney Plus via Chromecast

Je kunt gemakkelijk genieten van Disney Plus op je televisiescherm door gebruik te maken van Chromecast. Met ondersteuning voor Google Chromecast (versie 1 en nieuwer), Google Nest Hub en Google Nest Hub Max, kun je met een paar eenvoudige stappen content van je smartphone streamen naar je tv.

Zorg ervoor dat je de Disney Plus app op je smartphone hebt gedownload en open de gewenste titel. Tik vervolgens op het Cast-icoontje, selecteer je Chomecast-apparaat en geniet van jouw favoriete Disney Plus content op het grote scherm.

Disney Plus op Ziggo

Disney Plus is vanaf 12 december 2022 beschikbaar bij Ziggo op de Mediabox Next en de Next Mini. Gebruikers krijgen toegang tot een breed scala aan Disney-content, waaronder films, series, en documentaires.

Met Disney Plus op Ziggo kunnen abonnees genieten van exclusieve content en populaire titels van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Daarnaast kunnen Ziggo-klanten met Disney Plus profielen aanmaken voor maximaal 7 gebruikers op maximaal 10 verschillende apparaten, waardoor het gemakkelijk is om het hele gezin te laten genieten van hun favoriete shows en films.

Disney Plus op KPN

Na het leren hoe je Disney Plus kunt gebruiken op Ziggo, is het ook mogelijk om van de service te genieten via KPN. Met Disney+ beschikbaar voor 8,99 per maand bij KPN, kun je gemakkelijk en automatisch betalen via je KPN-factuur.

Bovendien is het mogelijk om Disney+ op je tv te krijgen door gebruik te maken van de Disney Plus app samen met de TV+ ontvanger DIW7022. Deze service biedt toegang tot kanalen 200-210 op KPN, waardoor je naast Netflix ook kunt genieten van de content van Disney++.

Inloggen en beheren van je Disney Plus account

Om in te loggen op je Disney Plus account, ga je naar de officiële website of open je de app op je apparaat. Voer vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je account.

Als je meerdere apparaten gebruikt, kun je uitloggen op al deze apparaten tegelijkertijd met de handige uitlogfunctie.

Je kunt eenvoudig je Disney Plus account beheren door naar de accountinstellingen te gaan. Hier kun je bijvoorbeeld je favoriete films en series toevoegen, profielen aanmaken voor verschillende gezinsleden en de instellingen voor ondertiteling en downloads aanpassen.

Het beheren van een Disney Plus abonnement

Je kunt je aanmelden voor een proefperiode om te genieten van de Disney Plus-inhoud. Als je je abonnement wilt opzeggen, kun je dit eenvoudig doen via de instellingen van je account.

Aanmelden voor een proefperiode

Disney Plus opzeggen

Wanneer je besluit om je Disney Plus abonnement op te zeggen, kun je dit rechtstreeks doen via de officiële website van Disney Plus. Log in op je account en ga naar de accountinstellingen om je abonnement te beheren.

Het is belangrijk om te weten dat het opzeggen van je abonnement en het beheren van je account via een derde partij mogelijk anders kan verlopen. Na het opzeggen van je Disney Plus abonnement, heb je ook de mogelijkheid om je Disney Plus account te verwijderen.

Je kunt je Disney Plus abonnement op verschillende manieren beheren, afhankelijk van of je rechtstreeks bij Disney Plus hebt aangemeld of via een derde partij. Wanneer je de beslissing neemt om je abonnement op te zeggen, is het handig om de specifieke aanwijzingen te volgen die gelden voor jouw type abonnement en een soepele overgang te waarborgen.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen bij het downloaden en gebruiken van de app

Als je problemen ondervindt met het downloaden van de Disney Plus app, kan het oplossen van storingen en instellen van ondertiteling de oplossing bieden. Zoek naar specifieke instructies voor jouw apparaat om eventuele obstakels te overwinnen.

Storingen oplossen

Controleer de beschikbare opslagruimte op je apparaat en herstart de Disney+ app om downloadproblemen op te lossen. Test andere apps op je apparaat als je problemen hebt met afspelen en streamen om te controleren of je streamingapparaat wordt ondersteund.

Ken de foutcodes bij een Disney+ storing om het probleem op te lossen, zoals foutcode 83 die te maken kan hebben met het specifieke apparaat dat je gebruikt. Er zijn ook meldingen van problemen met Disney Plus op specifieke tv-merken en van ‘er is iets fout gegaan’ tijdens het gebruik van de app.

Ondertiteling instellen

Om ondertiteling in te stellen op Disney Plus, navigeer je naar de instellingen van de app. Zoek de optie voor ondertiteling en kies de taal die je verkiest. Als jouw voorkeurstaal niet beschikbaar is, pas dan de taal van de app aan om meer opties te krijgen.

Nadat je de juiste taal hebt geselecteerd, kun je genieten van films en series met ondertiteling in de gewenste taal.

Nu we weten hoe je ondertiteling kunt instellen op Disney Plus, laten we eens kijken naar het brede scala aan content dat beschikbaar is op het platform.

Ontdek het aanbod van Disney Plus

Bekijk de beste films en series die Disney Plus te bieden heeft, zodat je alles uit je abonnement kunt halen. Vind de nieuwste toevoegingen aan de bibliotheek en ontdek welke leuke Disney-films perfect zijn voor een gezellige familieavond.

Beste films en series op Disney Plus

Ontdek het beste van Disney Plus met een enorme selectie aan films en series, waaronder populaire titels van Disney, Marvel, Pixar, Star Wars en National Geographic. Hier zijn enkele must-see films en series die je niet mag missen:

 1. Geniet van tijdloze klassiekers zoals “The Lion King”, “Aladdin” en “Beauty and the Beast”.
 2. Duik in het Marvel-universum met epische avonturen zoals “Avengers: Endgame” en “Black Panther”.
 3. Ontdek betoverende animatiefilms zoals “Toy Story” en “Finding Nemo”.
 4. Verlies jezelf in de magische wereld van Star Wars met films als “The Force Awakens” en “Rogue One”.
 5. Ervaar boeiende documentaires van National Geographic, waaronder “Free Solo” en “Jane”.

Blijf op de hoogte van nieuwe releases en zorg ervoor dat je deze geweldige content niet mist!

Nieuw op Disney Plus

Disney Plus voegt regelmatig nieuwe films, series en documentaires toe aan hun bibliotheek. Hier zijn enkele van de nieuwste toevoegingen die je kunt ontdekken:

 1. “Jungle Cruise” – Een actie-avonturenfilm met Dwayne Johnson en Emily Blunt, gebaseerd op de populaire themaparkattractie.
 2. “Loki” – Een spannende serie in het Marvel Cinematic Universe over de avonturen van de beruchte God van Bedrog.
 3. “Luca” – Een hartverwarmende Pixar-film over vriendschap en avontuur in het prachtige Italiaanse kustplaatsje.
 4. “The Mandalorian” – Het bekroonde Star Wars-avontuur keert terug met meer spannende avonturen van The Mandalorian en Baby Yoda.

Blijf alert op het steeds groeiende aanbod nieuwe content op Disney Plus voor eindeloos kijkplezier!

Leuke Disney films voor de hele familie

Ontdek een geweldige selectie van leuke Disney-films die geschikt zijn voor de hele familie. Hier zijn enkele titels die je niet mag missen:

 1. Finding Nemo” – Een avontuurlijk verhaal over de zoektocht van een clownvis om zijn zoon te vinden.
 2. The Lion King” – Een tijdloos verhaal over de cirkel van het leven en moed binnen de koninklijke dierenwereld.
 3. Toy Story” – Een hartverwarmend avontuur waarin speelgoed tot leven komt en vriendschap centraal staat.
 4. Moana” – Een prachtig geanimeerd verhaal over een avontuurlijke Polynesische prinses die haar volk wil redden.
 5. Zootopia” – Een boeiende film die een stad bewoond door dieren laat zien, waarin een konijnenagent en een sluwe vos samenwerken om mysteries op te lossen.

Geniet van deze films met je familie voor eindeloos vermaak en onvergetelijke momenten!

Kerstfilms op Disney Plus

Op Disney Plus kun je genieten van een scala aan kerstfilms die perfect zijn voor gezellige winteravonden en familiebijeenkomsten. Hier is een lijst van kerstfilms die beschikbaar zijn op Disney Plus:

 • Mickey’s Mooiste Kerst: Een hartverwarmende film met Mickey Mouse en zijn vrienden die de ware betekenis van Kerstmis ontdekken.
 • Miracle on 34th Street (1947 & remake): Een klassiek verhaal over geloof, liefde en wonderen dat zowel in het origineel uit 1947 als in de moderne remake te zien is.
 • Guardians of the Galaxy Holiday Special: Een unieke toevoeging aan het aanbod van 2022, waarin de Guardians of the Galaxy op een avontuurlijke kerstmissie gaan.
 • The Santa Clauses: Een reeks films die draaien om het iconische personage van de Kerstman, met humor en magie voor alle leeftijden.

De diversiteit in het aanbod stelt kijkers in staat om een breed scala aan tijdloze kerstklassiekers en nieuwe favorieten te ontdekken tijdens de feestdagen.

Conclusie

Ontdekken en genieten van de Disney Plus App op verschillende apparaten is eenvoudig. Met praktische en efficiënte strategieën kun je moeiteloos films en series downloaden, profielen beheren en problemen oplossen.

Overweeg de impact van deze aanpak en neem actie om je kijkervaring te verbeteren. Verder advies of aanvullende bronnen nodig? Ga direct aan de slag en ontdek zelf de uitgebreide mogelijkheden van Disney Plus!

Veelgestelde Vragen

1. Hoe download ik de Disney Plus app op mijn smartphone?

Je kunt de Disney Plus app downloaden door naar de app store op je smartphone te gaan en daar naar Disney Plus te zoeken.

2. Kan ik Disney Plus gebruiken op mijn televisie?

Ja, als je een smart TV hebt, kun je de Disney Plus app rechtstreeks downloaden uit de app store van je TV.

3. Hoe maak ik een account aan op Disney Plus?

Ga naar de website van Disney Plus of open de app en volg de instructies om een nieuw account aan te maken.

4. Hoeveel kost een abonnement op Disney Plus?

De kosten van een Disney Plus abonnement kunnen variëren, dus het is het beste om de officiële website te bezoeken voor de meest actuele prijsinformatie.

5. Kan ik films en series downloaden om offline te kijken?

Ja, je kunt films en series downloaden op de Disney Plus app om ze later offline te bekijken.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen