Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar een magische filmavond maar kun je de Harry Potter-films nergens vinden? Goed nieuws: alle Harry Potter-films zijn nu beschikbaar op Amazon Prime Video in Nederland.

In dit artikel ontdek je hoe je kunt duiken in de wereld van Zweinstein, toverstokken en magische wezens, helemaal gratis voor de eerste 30 dagen. Laat de magie beginnen!

Samenvatting

  • Alle Harry Potter – films zijn nu te streamen op Amazon Prime Video in Nederland, wat fans de kans geeft om hun favoriete magische avonturen opnieuw te beleven.
  • Nieuwe gebruikers van Amazon Prime kunnen genieten van een gratis proefperiode van 30 dagen, waardoor ze toegang krijgen tot het hele Harry Potter-universum zonder extra kosten.
  • Naast de films biedt Amazon Prime ook exclusieve Harry Potter – content zoals de speciale documentaire “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” en de spelshow “Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, Season 1” voor diehard fans.
  • De films zijn beschikbaar in verschillende talen met een breed scala aan ondertitelingsopties, wat een inclusieve kijkervaring bevordert voor fans over de hele wereld.
  • Kijkers buiten Nederland die moeite hebben met toegang tot deze content kunnen een VPN gebruiken om toch van de Harry Potter-films op Amazon Prime te genieten.

Overzicht van Harry Potter-films nu beschikbaar op Amazon Prime

Het betoverende uitzicht op het kasteel van Hogwarts bij zonsondergang.

Duik in de magische wereld van Zweinstein nu alle Harry Potter-films beschikbaar zijn op Amazon Prime. Beleef de avonturen van Harry, Ron en Hermelien opnieuw vanaf hun eerste jaar tot de epische finale.

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen is nu beschikbaar op Amazon Prime. Dit avontuur neemt ons mee naar een wereld vol magie, vriendschap en gevaar. Met een indrukwekkende beoordeling van 4,8 van de 5 sterren op Prime Video, bewijst deze film zijn tijdloze aantrekkingskracht.

Fans kunnen de film huren voor slechts €2, een uitstekende deal om zich weer even kind te voelen.

Deze film introduceert ons aan Harry Potter, een wees die ontdekt dat hij een tovenaar is. Zijn eerste jaar aan Zweinstein, de school voor hekserij en tovenarij, zit vol met ontdekkingen en geheimen.

Het verhaal boeit kijkers van alle leeftijden, waarbij de Nederlandse ondertitels [nederlands [cc]] en audio beschrijving opties bijdragen aan een inclusieve kijkervaring. Met “Harry Potter en de Steen der Wijzen” op Amazon Prime begin je een magische reis die je niet wilt missen.

Harry Potter en de Geheime Kamer

Na de spannende avonturen in “Harry Potter en de Steen der Wijzen”, duiken we dieper in de magische wereld met “Harry Potter en de Geheime Kamer”. Deze film, uitgebracht in 2002, sleept kijkers mee in een nieuw mysterie dat zich afspeelt op Zweinstein.

Met een IMDb-beoordeling van 7,4 bevestigt het zijn plek als een geliefde klassieker onder fans. De film duurt maar liefst 2 uur en 54 minuten, vol met actie, magie en avontuur. Fans zullen blij zijn te horen dat deze tweede film in de reeks ook beschikbaar is op Amazon Prime, inclusief de Extended Cut-versie, waardoor ze geen magisch moment hoeven te missen.

Deze film introduceert nieuwe elementen van magie en mysterie die essentieel zijn voor het verhaal van Harry Potter. Kijkers kunnen zich verwonderen over het uitgebreide gebruik van terms of use en genieten van de film met verschillende opties zoals english dialogue boost en audio description.

Voor internationale fans is er een breed aanbod aan ondertitels zoals español (latinoamérica) [cc], français (france), italiano [cc] en veel meer, waardoor de magische wereld toegankelijk wordt gemaakt voor een breder publiek.

Met deze tweede film zet J.K. Rowling’s betoverende universum zijn onvergetelijke reis voort.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Vervolg op “Harry Potter en de Geheime Kamer”, “Harry Potter en de Gevangene van Azkaban” duikt dieper in de wereld van magie en mysterie. Dit derde avontuur brengt Harry Potter in zijn derde jaar op Zweinstein, waar hij geconfronteerd wordt met de ontsnapping van de beruchte gevangene Sirius Zwarts.

De film, beoordeeld met een 7,9 op IMDb, duurt 2 uur en 15 minuten en onthult nieuwe aspecten van de magische wereld, waaronder het fascinerende wezen genaamd Hippogrief.

Dit deel van de reeks staat bekend om zijn donkerdere toon en introduceert kijkers aan complexere thema’s. Ondanks dat “Harry Potter en de Gevangene van Azkaban” momenteel niet beschikbaar is op Amazon Prime, Netflix, Videoland of Disney+, blijft het een essentieel onderdeel van de Harry Potter-reeks, zowel in boekvorm als op film.

Harry Potter en de Vuurbeker

Harry Potter en de Vuurbeker, nu te streamen op Amazon Prime, neemt je mee in een meeslepend avontuur waar Harry deelneemt aan het gevaarlijke Toverschool Toernooi. Drie scholen strijden tegen elkaar door middel van uitdagende opdrachten die zowel moed als slimheid vereisen.

Met een indrukwekkende score van 7.7 op IMDb, bewijst deze film zijn populariteit en blijvende fascinatie.

In dit deel ziet Harry Potter zich geconfronteerd met zijn grootste uitdagingen tot nu toe. Niet alleen moet hij het opnemen tegen draken en duistere wezens, ook moet hij navigeren door de complexe sociale labyrinten van het opgroeien.

De film, gebaseerd op het gelijknamige boek, brengt het magische universum tot leven met adembenemende effecten en hartverwarmende momenten, allemaal beschikbaar met een simpele klik op Amazon Prime.

Harry Potter en de Orde van de Feniks

In “Harry Potter en de Orde van de Feniks” zien we hoe Harry sterker staat tegenover Voldemort. Hij traint een selecte groep leerlingen, bekend als de Strijders van Perkamentus, om hen voor te bereiden op de onvermijdelijke strijd tegen het kwaad.

Deze actie onderstreept zijn moed en leiderschap in donkere tijden.

Het Ministerie van Toverkunst probeert intussen met man en macht te voorkomen dat de waarheid over Voldemort’s terugkeer zich verspreidt binnen de magische gemeenschap. Deze wanhopige pogingen creëren een sfeer van ontkenning en angst onder tovenaars en heksen.

De film is nu beschikbaar op Amazon Prime, waar je direct kan genieten van dit meeslepende avontuur.

Harry Potter en de Halfbloed Prins

Harry Potter en de Halfbloed Prins onthult hoe Harry en Perkamentus samenwerken om de verdedigingen van Voldemort te doorbreken. Deze zesde film in de reeks is nu gemakkelijk beschikbaar op Amazon Prime, klaar om te streamen.

Hun zoektocht leidt hen naar Hildebrand Slakhoorn, een personage dat cruciale informatie bezit voor hun missie. Ondertussen ontdekt Harry een mysterieus boek dat ooit toebehoorde aan “de Halfbloed Prins”, wat hem nieuwe inzichten en vaardigheden biedt.

Het gevaar binnen de muren van Zweinstein wordt steeds groter, iets wat Harry maar al te goed beseft. Ondanks de risico’s begint hij het oude boek van de Halfbloed Prins te gebruiken, hopend dat het hen zal helpen in hun strijd tegen Voldemort.

Met deze uitdagende avonturen kunnen kijkers op Amazon Prime getuige zijn van een van de meest cruciale momenten in de Harry Potter serie. Fans die buiten Nederland wonen en moeite hebben om toegang te krijgen tot deze content, kunnen een VPN gebruiken om toch van de films te genieten.

Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 1

Na de gebeurtenissen in “Harry Potter en de Halfbloed Prins”, begint het zevende avontuur, “Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 1“, waarin de tovenaarswereld op de rand van oorlog staat.

Officieel gelanceerd op 17 november 2010, neemt deze film fans mee op een donkere en gevaarlijke reis. Harry, Ron en Hermelien zetten alles op het spel om de Horcruxen te vinden en te vernietigen, sleutels tot Voldemorts onsterfelijkheid.

Hun missie is levensgevaarlijk maar cruciaal om aan de greep van het kwaad te ontsnappen.

Deze film, nu beschikbaar op Amazon Prime, markeert het begin van het einde van een epische strijd tussen goed en kwaad. Kijkers worden meegenomen op een intense zoektocht vol gevaren, waarbij loyalties worden getest en offers worden gebracht.

Met elke ontdekking komen ze dichter bij een allesvernietigende confrontatie met Voldemort, wat de toverwereld voor altijd zal veranderen.

Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 2

Na het avontuur in “Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 1” zetten Harry, Ron en Hermelien hun zoektocht voort om de laatste Gruzielementen te vernietigen. Het is een race tegen de klok, want Voldemort komt steeds dichterbij zijn doel om onoverwinnelijk te worden.

“Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 2” laat zien hoe deze epische strijd tussen goed en kwaad escaleert tot een allesvernietigende oorlog die de toverwereld voor altijd zal veranderen.

Fans kunnen deze adembenemende finale nu bekijken op Amazon Prime, waar de heldendaden van Harry en zijn vrienden in schitterend detail beschikbaar zijn.

Dit slotstuk van de reeks wordt algemeen geprezen als een waardig en episch einde. Kijkers worden getrakteerd op spectaculaire gevechten, diepe emotionele momenten en een bevredigende afsluiting van een decennium vol magie en avontuur.

Nu direct beschikbaar op Amazon Prime, biedt “Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 2” een ontroerend afscheid van personages die wereldwijd geliefd zijn geworden.

Extra Harry Potter-inhoud op Amazon Prime

Magische Harry Potter-items op een boekenplank met mystieke sfeer.

Naast de geliefde films vind je op Amazon Prime ook exclusieve Harry Potter-content die elke fan zal bekoren. Duik dieper in de magische wereld met speciale afleveringen en toernooien die nergens anders beschikbaar zijn.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson keren terug naar Hogwarts, ditmaal vergezeld door andere geliefde castleden uit de hele Harry Potter-filmserie. Ze delen hun ervaringen en onthullen het fascinerende verhaal achter de schermen van de totstandkoming van deze legendarische films.

Dit unieke samenkomen werd gerealiseerd voor de speciale documentaireHarry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“, die fans een diepe duik biedt in de magische wereld met nieuwe interviews en ongeziene beelden.

De documentaire, gelanceerd in 2022, markeert een speciaal moment voor alle Harry Potter-liefhebbers door de cast bijeen te brengen voor een nostalgische reis. Met dit historische overzicht viert men 20 jaar sinds de release van de eerste film, waarbij kijkers een exclusieve blik krijgen op hoe het allemaal begon.

Nu beschikbaar bij Pathé Thuis vanaf 9,99 euro, biedt deze documentaire een betoverende ervaring die zowel oude als nieuwe fans dichter bij de magie van Hogwarts brengt.

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, Season 1

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, Seizoen 1 biedt fans van de Wizarding World een unieke kans om hun kennis te testen. In deze vierdelige triviaspelshow vormen teams van drie superfans elk een van de beroemde Hogwarts huizen – Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw en Slytherin.

Ze gaan de strijd met elkaar aan in een reeks uitdagende trivia vragen over alles wat met Harry Potter te maken heeft, met als ultieme doel het winnen van de felbegeerde House Cup.

Beschikbaar op platforms zoals Amazon Prime Video en Apple TV, trekt dit seizoen speciale gastoptredens aan en belooft het een spannende competitie. Fans krijgen niet alleen de kans om hun diepgaande kennis van de Harry Potter wereld tentoon te stellen, maar ook om samen met gelijkgestemden te genieten van een uniek evenement geïnspireerd door hun favoriete magische universum.

Meer over Harry Potter-films op Amazon Prime

Amazon Prime Video verandert de manier waarop je Harry Potter-films kunt ervaren, door niet alleen alle acht films in Nederland aan te bieden, maar ook in verschillende talen en ondertitelingsopties.

Je kunt kiezen uit Frans (Canada), Portugees, Spaans (Spanje), Engels [CC], Spaans (Spanje) [CC], Portugees [SDH], en Zweeds [CC], wat zorgt voor een inclusieve kijkervaring voor fans over de hele wereld.

Deze veelzijdigheid verbetert je filmavond door het gemak van toegankelijkheid en de breedte van opties.

Voor nieuwe gebruikers biedt Amazon Prime Video een speciale deal aan: gratis toegang tot het gehele Harry Potter-universum tijdens een proefperiode van 30 dagen. Dit maakt het mogelijk om te genieten van de magie zonder directe kosten, en geeft je de kans om verder te kijken dan de films met extra inhoud zoals “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”.

Dit aanbod verleidt niet alleen nieuwe kijkers maar versterkt ook de band met bestaande fans.

Conclusie

Alle Harry Potter-films staan nu op Amazon Prime Video in Nederland, klaar voor je kijkplezier. Met een gratis proefperiode van 30 dagen duik je zo in de wereld van tovenarij zonder extra kosten.

Mocht je buiten Nederland wonen, geen probleem: met een VPN krijg je ook toegang. Vergeet niet, er is een live-action TV-serie van Harry Potter op komst, wat de magie voortzet. Bovendien biedt Amazon kansen om te besparen op alle Harry Potter-materialen.

Fans over de hele wereld kunnen nu op elk moment genieten van de avonturen van Harry, Hermione en Ron. Laat deze kans niet liggen om terug te keren naar Hogwarts en beleef de magie opnieuw.

Veelgestelde Vragen

1. Zijn alle Harry Potter-films beschikbaar op Amazon Prime?

Ja, alle Harry Potter-films zijn nu beschikbaar op Amazon Prime. Fans kunnen genieten van de magische wereld van Harry Potter direct en beschikbaar voor streaming.

2. In welke talen kan ik de Harry Potter-films bekijken op Amazon Prime?

De Harry Potter-films zijn beschikbaar in meerdere talen op Amazon Prime, waaronder Français (Canada), Português, Español (España), English [CC], Español (España) [CC], Português [SDH] en Svenska [CC].

3. Hoe kan ik de Harry Potter-films vinden op Amazon Prime?

Je kunt de Harry Potter-films gemakkelijk vinden door te zoeken naar ‘Harry Potter Amazon Prime’ in de zoekbalk van Amazon Prime. Dit leidt je direct naar de films, die beschikbaar zijn voor instant streaming.

4. Zijn er extra kosten verbonden aan het bekijken van de Harry Potter-films op Amazon Prime?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het bekijken van de Harry Potter-films voor Amazon Prime-leden. Deze films maken deel uit van je lidmaatschap en zijn direct beschikbaar zonder extra kosten.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen