Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Je wilt graag NPO Plus op je TV krijgen, maar weet niet hoe? Goed nieuws: met een abonnement van slechts €2,95 per maand krijg je toegang tot een breed scala aan programma’s en series.

In dit artikel leid ik je door de stappen om NPO Plus gemakkelijk op je scherm te toveren. Blijf lezen!

Samenvatting

 • Met een abonnement van slechts €2,95 per maand krijg je toegang tot een grote collectie van Nederlandse programma’s, series en films zonder reclame via NPO Plus.
 • Door de NPO-app te downloaden op je smart TV, Apple TV of ander apparaat en in te loggen met je NPO Start-account, kun je gemakkelijk NPO Plus content streamen op je TV.
 • Om NPO Plus in het buitenland te kijken, kun je gebruikmaken van een VPN (Virtual Private Network) door te verbinden met een server in Nederland. Dit omzeilt geografische blokkades en laat je genieten van Nederlandse content waar je ook bent.
 • Je kunt NPO Plus uitproberen voor €0,01 voor de eerste maand. Dit geeft je de kans om het aanbod te verkennen voordat je besluit een maandelijks abonnement af te sluiten.
 • Het is mogelijk om je NPO Plus abonnement op elk moment op te zeggen. Toegang tot de dienst blijft behouden tot het einde van de betaalde periode.

Wat is NPO Plus?

Een man en een vrouw kijken naar een Nederlandse serie op NPO Plus in een gezellige woonkamer.

Nu je een basisbegrip hebt van de mogelijkheden die NPO Start biedt, is het tijd om dieper in te duiken in wat NPO Plus precies is. NPO Plus is een streamingdienst waar je als liefhebber van Nederlandse content je hart kunt ophalen.

Hier vind je Nederlandse series, films en documentaires van hoge kwaliteit, allemaal zonder reclame-onderbrekingen, op uitzondering van live TV.

Het platform gaat nog een stapje verder door programma’s tot 7 dagen na uitzending beschikbaar te stellen voor terugkijken en dit alles in de prachtige 4K beeldkwaliteit. Met NPO Plus mis je dus nooit meer je favoriete programma’s en geniet je altijd van een haarscherpe beleving.

Hoe krijg je NPO Plus op je TV?

Een flat design TV-scherm dat de NPO Plus-app weergeeft, omringd door streamingapparaten en kabels, met een stadsgezicht op de achtergrond.

Om NPO Plus op je TV te krijgen, is het essentieel om de juiste stappen te volgen. We leggen je uit hoe je de NPO-app installeert en gebruikmaakt van streamingdiensten of providers zoals Ziggo en KPN.

Stapsgewijze handleiding

Het krijgen van NPO Plus op je TV is makkelijker dan je denkt. Volg deze eenvoudige stappen en begin binnen no-time met het kijken van je favoriete series en documentaires.

 1. Download de NPO-app op je smart-tv, Apple TV of ander apparaat. Zoek in de App Store of Google Play naar “NPO” en selecteer de officiële app voor installatie.
 2. Maak een nieuw account aan of log in met je bestaande NPO Start – account zodra de app is geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat al jouw voorkeuren en kijkgeschiedenis worden gesynchroniseerd.
 3. Koppel je NPO Start- of NPO Plus-account aan de app. Dit kan vaak direct in de app door in te loggen met jouw accountgegevens.
 4. Verken het aanbod van live – kanalen, documentaires, series en films die beschikbaar zijn op NPO Start en NPO Plus via de app.
 5. Schakel ondertitels naar wens in om jouw kijkervaring te verbeteren. Ga hiervoor naar de instellingen in de app en kies jouw voorkeur voor ondertiteling.
 6. Mocht je problemen ondervinden met het bekijken van uitzendingen, controleer dan of er updates beschikbaar zijn voor zowel de website als apps van NPO Start.

Met deze stappen geniet je voortaan van een gevarieerd aanbod op jouw televisie zonder onderbrekingen door reclame, aangezien NPO Plus reclamevrije toegang biedt tot hun content.

Nu je weet hoe eenvoudig het is om NPO Plus op je TV te krijgen, laten we eens kijken hoe we dit buiten Nederland kunnen gebruiken, zelfs als je op reis bent of woont in het buitenland.

Gebruik van de NPO-app

Na het volgen van de stapsgewijze handleiding ben je klaar voor de volgende stap: het gebruik van de NPO-app op je tv. Deze app geeft je toegang tot live-kanalen, NPO Start en NPO Plus. Hier lees je hoe:

 1. Download eerst de NPO – app uit de Appstore op je Smart TV, Apple TV of ander ondersteund apparaat.
 2. Open de app en selecteer ‘Inloggen’. Je krijgt een code te zien op het scherm.
 3. Ga op een ander apparaat naar de website die in beeld wordt getoond en voer daar de code in.
 4. Log in met je NPO Start- of NPO Plus-accountgegevens.
 5. Koppel nu simpelweg jouw account aan de NPO App om toegang te krijgen tot jouw favoriete programma’s.
 6. Je kunt direct beginnen met browsen door het uitgebreide aanbod van series, documentaires en films.
 7. Voor live tv – zenders selecteer je ‘Live’ in het menu.
 8. Wil je ondertitels inschakelen? Dat kan gemakkelijk bij instellingen binnen elke uitzending.
 9. Geniet van reclamevrije content (behalve bij live TV) door over te schakelen naar NPO Plus binnen dezelfde app.
 10. Blijf altijd up-to-date met programma’s door ze aan ‘Mijn lijst’ toe te voegen, zo mis je niets.

Het gebruiken van deze app is een simpele manier om altijd toegang te hebben tot jouw favoriete Nederlandse content, rechtstreeks op jouw televisie of ander gekozen apparaat. Met deze stappen maak jij optimaal gebruik van alles wat NPO te bieden heeft, zonder ingewikkelde procedures of extra kosten.

NPO Plus via verschillende providers (Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta, Apple TV)

Nadat je hebt geleerd hoe je de NPO-app kunt gebruiken, is het tijd om te ontdekken hoe NPO Plus beschikbaar is via verschillende providers. Elk van deze providers biedt een unieke manier aan om van jouw favoriete content te genieten.

 1. Ziggo: Klanten kunnen NPO Plus vinden in hun tv-menu onder de on-demand sectie. Zoek simpelweg naar de NPO Start app en log in met je gegevens.
 2. KPN: Voor KPN-gebruikers staat NPO Plus klaar in het interactieve tv-menu. Selecteer ‘Apps’ op jouw afstandsbediening en kies voor NPO Start of NPO Plus.
 3. T-Mobile: Bij T-Mobile ga je naar het hoofdmenu, kies voor ‘On Demand’ en navigeer naar de apps waar je NPO Start tussen zult vinden.
 4. Delta: Delta’s digitale TV klanten kunnen toegang krijgen tot NPO Plus door naar het On Demand-gedeelte te gaan en daar de optie voor apps te selecteren.
 5. Apple TV: Heb je een Apple TV? Dan download en installeer je eenvoudig de NPO Start app uit de App Store en log je in met jouw accountgegevens.

Elke provider maakt het kijken van jouw geliefde series, documentaires en films gemakkelijk, met stappen die snel voltooid zijn. Of je nu geniet van digitale tv via Ziggo of streamt via Apple TV, toegang tot hoogwaardige content is altijd binnen handbereik.

Het bekijken van NPO Plus in het buitenland

Ontdek hoe je ononderbroken van je favoriete Nederlandse programma’s kunt genieten met NPO Plus, zelfs wanneer je in het buitenland bent.

Gebruik van VPN’s

Het gebruik van VPN’s is een slimme manier om NPO Plus ook buiten de EU, Noorwegen, Liechtenstein en IJsland te bekijken. Een VPN verbinding laat je veilig en anoniem over het internet surfen, terwijl je toegang krijgt tot geografisch beperkte content.

 1. Kies een betrouwbare VPN-provider zoals ExpressVPN. Zorg ervoor dat deze snelheden biedt die geschikt zijn voor streaming in HD-kwaliteit.
 2. Installeer de VPN – app op jouw apparaat. Dit kan een computer zijn met Windows 10, macOS of zelfs mobiele apparaten zoals tablets en telefoons.
 3. Open de VPN-app en maak verbinding met een server in Nederland. Hierdoor krijg je een Nederlands IP-adres.
 4. Ga na de verbinding naar de NPO Plus website of open de app op jouw apparaat. Nu kun je beginnen met het streamen van jouw favoriete programma’s alsof je in Nederland bent.
 5. Gebruik jouw bestaande NPO Plus account om in te loggen, of maak een nieuw account aan als je dat nog niet hebt gedaan.
 6. Geniet van het uitgebreide aanbod op NPO Plus, waaronder livestreams, Nederlandse series en radiozenders in HD-kwaliteit.

Dit proces helpt bij het omzeilen van landelijke blokkades en zorgt ervoor dat je ook tijdens vakanties of zakenreizen geen aflevering mist van het beste van Vlaanderen en Nederland op NPO Plus.

Beste VPN’s voor NPO Plus

Om NPO Plus in het buitenland te bekijken, is het gebruik van een betrouwbare VPN essentieel. Hieronder vind je een overzicht van de beste VPN’s voor NPO Plus, gebaseerd op snelheid, serverlocaties in Nederland en gebruiksgemak.

VPN Provider Aantal Servers in Nederland Kenmerken
NordVPN Meer dan 200 Uitstekende snelheid, strikt geen logs-beleid, sterke versleuteling
VPN Nederland Niet gespecificeerd Specifiek geoptimaliseerd voor Nederlandse content, gebruiksvriendelijk
ExpressVPN Meerdere locaties Snelle servers, zeer betrouwbare verbindingen, gebruiksvriendelijke interface
Surfshark Meerdere locaties Onbeperkte gelijktijdige verbindingen, geen logs-beleid, budgetvriendelijk
CyberGhost 89 Ruim aanbod van servers, sterke privacyfuncties, gebruiksvriendelijk

Deze VPN’s bieden niet alleen toegang tot NPO Plus vanuit het buitenland maar garanderen ook een veilige en anonieme kijkervaring. Kies de VPN die het beste bij jouw behoeften past en geniet onbeperkt van NPO Plus, waar je ook bent.

Kosten en aanbod van NPO Plus buiten de EU

Buiten de Europese Unie, Noorwegen, Liechtenstein en IJsland verandert de toegankelijkheid van NPO Plus inhoud drastisch. Uitzendrechten beperken de beschikbaarheid van een aanzienlijk deel van de programma’s, waardoor internationale kijkers mogelijk niet alles kunnen zien wat binnen de EU wel beschikbaar is.

Deze restricties hebben invloed op series, films en documentaires die specifiek voor de Nederlandse markt zijn gelicenseerd.

Voor kijkers buiten deze regio’s is het belangrijk om te weten dat de maandelijkse kosten van €2,95 weliswaar gelijk blijven, maar het aanbod significant kan verschillen. Het gebruik van een VPN kan een oplossing bieden, echter is het succes hiervan niet gegarandeerd door variërende technische maatregelen en wettelijke beperkingen op het gebruik ervan voor dit doeleinde.

Dit maakt het cruciaal om vooraf te controleren welke content beschikbaar is in jouw land voordat je je abonneert.

Abonnement op NPO Plus afsluiten en beheren

Het starten van je NPO Plus abonnement is makkelijker dan je denkt. Ontdek de stappen om toegang te krijgen tot een wereld van exclusieve content en hoe je jouw abonnement beheert, zodat je altijd de controle behoudt.

Hoe NPO Plus abonnement afsluiten

Een abonnement op NPO Plus afsluiten is eenvoudig en biedt je toegang tot een breed scala aan films en series van de Publieke Omroep. Met slechts €2,95 per maand kun je onbeperkt genieten van je favoriete programma’s zonder reclame.

Volg deze stappen om je abonnement te starten:

 1. Open je favoriete webbrowser op jouw computer of mobiel apparaat.
 2. Ga naar de officiële website van NPO Plus.
 3. Klik op de optie ‘Probeer voor €0,01‘ om het speciale aanbod te gebruiken waarbij je NPO Plus een maand lang kunt uitproberen voor slechts één cent.
 4. Vul het registratieformulier in met jouw persoonlijke gegevens zoals naam, e – mailadres en wachtwoord.
 5. Accepteer de algemene voorwaarden door het desbetreffende vakje aan te vinken.
 6. Kies een betaalmethode om de betaling van €0,01 te voltooien en bevestig jouw aankoop.
 7. Na succesvolle betaling ontvang je een bevestigingse – mail met details over hoe je jouw nieuwe account kunt gebruiken.
 8. Download vervolgens de NPO – app op jouw smart TV, tablet of smartphone vanaf platforms zoals Google Play Store of Apple App Store.
 9. Log in met jouw zojuist aangemaakte NPO Plus – accountgegevens.

Nu ben je helemaal klaar om onbeperkt naar alle beschikbare films en series op NPO Plus te kijken, zowel binnen als buiten Nederland, mits je gebruikmaakt van een VPN voor toegang buiten EU-landen. Het afsluiten van dit abonnement is niet alleen voordelig maar ook flexibel; je kunt namelijk gemakkelijk opzeggen in vier eenvoudige stappen als dat nodig is. Veel kijkplezier!

Inloggen bij NPO Plus

Nadat je een abonnement op NPO Plus hebt afgesloten, is de volgende stap om in te loggen en te beginnen met het bekijken van je favoriete programma’s. Het proces is eenvoudig en snel, waardoor je in no-time toegang krijgt tot een wereld van entertainment.

 1. Ga eerst naar de website van NPO Start. Dit is waar alles begint voor jouw kijkervaring.
 2. Klik vervolgens op ‘Inloggen’ rechtsboven op de pagina. Je zult nu een pagina zien waar je jouw gegevens kunt invoeren.
 3. Voer je e – mailadres en wachtwoord in die je hebt gebruikt bij het aanmaken van je account. Zorg ervoor dat deze correct zijn om problemen te voorkomen.
 4. Als je nog geen account hebt aangemaakt tijdens het afsluiten van het abonnement, kies dan voor ‘Registreren’ om een nieuw account aan te maken.
 5. Na het inloggen of registreren word je automatisch doorgestuurd naar de hoofdpagina van NPO Start, waar je toegang hebt tot NPO Plus.
 6. Download de NPO app op je smartphone of tablet als alternatieve manier om in te loggen en content te streamen naar je TV via Chromecast of Airplay.
 7. Problemen met inloggen? Volg de instructies op het scherm van je Smart TV, zoals het scannen van een QR-code, om gemakkelijk toegang te krijgen zonder gedoe.

Dit proces verzekert dat jij snel en makkelijk kan genieten van alles wat NPO Plus te bieden heeft, direct op jouw tv of mobiele device. Zo mis jij geen moment meer van jouw favoriete Nederlandse series en programma’s, ongeacht waar in huis je bent!

NPO Plus opzeggen

Het opzeggen van je NPO Plus abonnement is eenvoudig en kan elk moment. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen op de NPO website.

 1. Log in op de website van NPO met jouw accountgegevens.
 2. Ga naar het gedeelte ‘Mijn Account‘ waar je jouw abonnementsinformatie kunt vinden.
 3. Zoek de optie ‘Abonnement beheren’ of iets vergelijkbaars, afhankelijk van de interface van de website.
 4. Klik op ‘Abonnement opzeggen‘. Je krijgt mogelijk een vraag waarom je wilt opzeggen, maar dit is vaak optioneel.
 5. Bevestig dat je jouw abonnement echt wilt beëindigen. Dit doe je door op een knop te klikken die iets zegt als ‘Ja, ik wil mijn abonnement stopzetten’.
 6. Na bevestiging ontvang je een email ter bevestiging dat jouw NPO Plus abonnement is stopgezet.

Belangrijk om te weten:

 • Jouw toegang tot NPO Plus blijft actief tot het einde van de al betaalde termijn.
 • Na het beëindigen van jouw abonnement kun je nog steeds gebruik maken van NPO Start, wat gratis content aanbiedt maar met advertenties tijdens live TV.

Een ander belangrijk feit is dat je altijd weer kunt aanmelden voor NPO Plus als je in de toekomst besluit dat je toch weer toegang wilt tot hun uitgebreide bibliotheek zonder reclames, met uitzondering bij live TV kijken.

NPO Plus account delen

Nadat je hebt geleerd hoe je je NPO Plus abonnement kunt opzeggen, is het nu tijd om te ontdekken hoe je jouw account kunt delen. Dit kan handig zijn als je met vrienden of familie de kosten wilt delen of samen van programma’s wilt genieten. Hieronder leg ik uit hoe dit werkt.

 1. Controleer het aantal gelijktijdige streams dat jouw abonnement toestaat. NPO Plus laat normaal één stream per keer toe, maar dit kan variëren afhankelijk van promoties of specifieke afspraken.
 2. Deel jouw inloggegevens veilig. Als je besluit jouw account te delen, zorg er dan voor dat je dit doet met mensen die je vertrouwt en gebruik een veilig kanaal om jouw wachtwoord te delen.
 3. Maak afspraken over het gebruik. Het is slim om duidelijke afspraken te maken over wanneer en hoe vaak anderen kunnen inloggen, om te voorkomen dat jij zelf niet meer kunt kijken omdat iemand anders al ingelogd is.
 4. Overweeg een gezamenlijke bijdrage voor de kosten. Een NPO Plus abonnement kost €2,95 per maand. Door de kosten te delen wordt het nog voordeliger om toegang te krijgen tot een breed aanbod aan content.
 5. Gebruik verschillende apparaten. Zorg dat iedere gebruiker zijn eigen apparaat gebruikt voor toegang tot NPO Plus via mobiele apps, android tv, mac OS of windows systemen om zo gemakkelijk persoonlijke kijkvoorkeuren bij te houden.
 6. Respecteer de regels rondom accountdeling van NPO Plus. Hoewel delen mogelijk is met nauwe kennissen of familieleden, dienen gebruikers zich bewust te zijn van en zich te houden aan de richtlijnen van NPO Plus om misbruik of restricties op het account te voorkomen.

Samengevat biedt het delen van een NPO Plus account meerdere personen de mogelijkheid om tegen lagere kosten toegang te krijgen tot hun favoriete shows en films op NPO-kanalen. Mits goed gemanaged en binnen de regels gehouden, kan dit een waardevolle optie zijn voor liefhebbers van Nederlandse televisiecontent die wensen samen te kijken of kosten efficiënt willen spreiden.

Veelgestelde Vragen

Ontdek antwoorden op al je vragen over NPO Plus in ons uitgebreide Veelgestelde Vragen gedeelte en krijg direct tips voor een soepele kijkervaring.

Hoe kan ik NPO Plus op mijn iPhone of iPad krijgen?

Je start met het downloaden van de NPO App uit de App Store op je iPhone of iPad. Dit is jouw toegangspoort tot een wereld vol met documentaires, series en films die je reclamevrij kunt bekijken.

De app biedt de vrijheid om jouw favoriete programma’s altijd en overal te volgen, zonder onderbrekingen.

Na installatie kun je direct inloggen bij NPO Plus en beginnen met onbeperkt kijken. Zorg ervoor dat je een abonnement hebt, zodat je alles uit NPO Plus kunt halen. Het mooie is dat je op elk gewenst moment kunt opzeggen.

Dit maakt het bekijken van content via jouw mobiel apparaat zowel flexibel als comfortabel.

Kan ik ook Nederlandse series bekijken als ik in het buitenland ben?

Ja, Nederlandse series bekijken terwijl je in het buitenland bent, is absoluut mogelijk. Met een VPN (Virtual Private Network) kun je geoblokkades omzeilen en toegang krijgen tot NPO Start, zelfs buiten Europa.

Dit is vooral handig tijdens vakanties of als je voor langere tijd in het buitenland verblijft.

Het gebruik van een VPN laat je toe om een IP-adres uit Nederland te gebruiken, waardoor het lijkt alsof je nog steeds in het land bent. Hierdoor kun je genieten van je favoriete programma’s op NPO Plus zonder restricties.

Zorg er wel voor dat je kiest voor een betrouwbare VPN-provider om een stabiele en veilige verbinding te garanderen.

Wat gebeurt er als ik mijn abonnement op NPO Plus wil opzeggen?

Nadat je hebt genoten van Nederlandse series in het buitenland, vind je het misschien tijd om je abonnement op NPO Plus te beëindigen. Je kunt dit eenvoudig doen door naar je profiel te gaan, te kiezen voor ‘Instellingen’, dan ‘Abonnement’ en vervolgens ‘Abonnement opzeggen’.

Je NPO Plus abonnement stopt niet per direct na opzegging; het loopt door tot het einde van de betaalde periode.

Zodra je deze stappen volgt, wordt je NPO Plus automatisch omgezet in een gratis NPO Start-abonnement. Dit betekent dat je nog steeds toegang hebt tot een basisaanbod van programma’s zonder extra kosten.

Het proces om je abonnement op te zeggen is ontworpen om snel en moeiteloos te zijn, zodat je flexibel blijft in jouw keuze voor entertainment.

Is er een gratis proefperiode voor NPO Plus?

Ja, NPO Plus biedt een gratis proefperiode aan. Tijdens deze periode kun je alle programma’s, series, documentaires en films zonder beperkingen bekijken. Het is een perfecte kans om zelf te ontdekken of het aanbod van NPO Plus aansluit bij jouw kijkvoorkeuren.

Je kan in deze tijd onbeperkt gebruikmaken van functies zoals uitzending gemist en je favoriete series of documentaires streamen.

De gratis proefperiode is ideaal voor iedereen die nog twijfelt over het afsluiten van een abonnement. Na afloop van de proefperiode kun je eenvoudig beslissen of je verder wilt gaan met een betaald abonnement, zonder dat je iets hebt hoeven betalen.

Dit zorgt ervoor dat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarna gaan we dieper in op problemen die kunnen optreden met de NPO Start-app en hoe je deze kunt oplossen.

Problemen oplossen met de NPO Start-app

Ervaar je problemen met de NPO Start-app, zoals haperende uitzendingen of een Chromecast-icoon dat niet werkt? Ontdek hoe je deze veelvoorkomende hindernissen snel en efficiënt kunt aanpakken.

Haperende uitzendingen

Haperende uitzendingen zijn een bekend probleem bij het gebruik van de NPO Start-app of via npo.nl/start. Dit kan zeer frustrerend zijn, vooral als je midden in een spannende serie zit.

Sinds de introductie van de vernieuwde NPO Start app hebben gebruikers meer meldingen gemaakt van dit soort storingen. Video’s die niet laden of de app die niet naar behoren functioneert, zijn veelvoorkomende klachten.

Om deze problemen te verhelpen, kun je enkele eenvoudige stappen volgen. Controleer eerst je internetverbinding. Een zwakke of instabiele verbinding kan de oorzaak zijn van het haperen.

Probeer vervolgens de app te sluiten en opnieuw te openen of je apparaat opnieuw te starten. Als laatste redmiddel kun je de app verwijderen en opnieuw installeren. Als deze stappen het probleem niet oplossen, overweeg dan om contact op te nemen met de klantenservice van NPO Start voor meer gespecialiseerde hulp.

Nu, laten we eens kijken naar het volgende probleem: Chromecast-icoon wel in beeld, maar werkt niet.

Chromecast-icoon wel in beeld, maar werkt niet

Zie je het Chromecast-icoon, maar werkt het niet als je NPO Start wilt kijken? Dit is een bekend probleem bij gebruikers die de Google Chromecast gebruiken om content te streamen. Het kan verschillende oorzaken hebben, zoals een storing in de verbinding of een noodzaak voor een update van de app.

Een snelle oplossing is vaak het verbreken van de verbinding met je Wifi-netwerk en het herstarten van zowel de Chromecast als de NPO Start-app. Controleer ook of er updates beschikbaar zijn in de Google Play Store-app om ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie gebruikt.

Als deze stappen het probleem niet oplossen, kun je proberen de NPO Start-app volledig te sluiten en opnieuw op te starten. Sommige kijkers melden succes na deze actie, vooral na het uitvoeren van eventuele beschikbare updates voor hun besturingssysteem of de app zelf.

Deze tips helpen je hopelijk snel weer verder met het gebruiken van Chromecast voor NPO Start. Volgende bespreken we mogelijke storingen met NPO Plus en hoe deze op te lossen.

Storing NPO Plus

Sinds het afgelopen weekend ervaren sommige kijkers problemen met de NPO Start-app op hun smart-tv. Dit komt door updates aan de NPO Start, die vooral op iOS en smart-tv’s voor storingen zorgen.

Video’s spelen niet af of de app vertoont kuren, wat het kijken naar je favoriete programma’s bemoeilijkt.

Om deze problemen aan te pakken, kunnen gebruikers een aantal stappen ondernemen. Eerst is het aan te raden om te controleren of je de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd.

Soms lost een simpele update het probleem al op. Als dit niet werkt, probeer dan de app volledig te verwijderen en opnieuw te installeren. Voor wie nog steeds issues ervaart, kan contact opnemen met de klantenservice van NPO Start voor verdere assistentie.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start en NPO Plus zijn twee diensten aangeboden door de publieke omroep die verschillen in aanbod en gebruiksgemak. Met NPO Start kun je gratis uitzendingen terugkijken, maar ben je beperkt tot een kortere periode na de uitzending en moet je reclames voor lief nemen.

NPO Plus, daarentegen, biedt kijkers de mogelijkheid om uitzendingen langer terug te kijken, zonder onderbrekingen van reclames en in hogere beeldkwaliteit. Dit maakt NPO Plus een premium service waarvoor een abonnement nodig is.

Vanaf een bepaalde datum is het onderscheid tussen deze twee diensten duidelijker geworden om gebruikers gemakkelijker te laten kiezen. Gebruikers die op zoek zijn naar een uitgebreider aanbod en een betere kijkervaring, zullen voorkeur geven aan NPO Plus, terwijl NPO Start voldoet voor wie af en toe een gemiste uitzending wil inhalen zonder extra kosten.

Cadeaukaarten, kortingscodes en promoties voor NPO Plus

Bespaar op je NPO Plus abonnement met het gebruik van cadeaukaarten, kortingscodes en speciale promoties. Ontdek hoe je deze voordelen kunt vinden en toepassen om maximaal te genieten van alles wat NPO Plus te bieden heeft.

NPO Plus cadeaukaart

De NPO Plus cadeaukaart biedt een unieke manier om vrienden of familie te verrassen met toegang tot een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle Nederlandse series, documentaires en programma’s.

Het is een perfect geschenk voor iedereen die van Nederlandse televisie houdt maar misschien nog geen abonnement op NPO Plus heeft. Met deze kaart kunnen ze zelf ervaren hoe het is om zonder reclameonderbrekingen te genieten van hun favoriete content, en dat in de beste kwaliteit.

Gebruikers kunnen de cadeaukaart gemakkelijk activeren door de code op de achterkant in te voeren op de website van NPO Plus. Dit geeft hen direct toegang tot het brede aanbod van NPO Plus, waardoor ze geen aflevering meer hoeven te missen.

Daarnaast is de kaart in verschillende waarden beschikbaar, waardoor je altijd een cadeau kunt vinden dat past bij jouw budget.

NPO Plus kortingscode

Een NPO Plus kortingscode kan jouw kijkervaring voordeliger maken. Met een kortingscode geniet je van lagere abonnementskosten voor het uitgebreide aanbod van NPO Plus. Deze codes vind je soms via promoties of partnerschappen, zoals met NordVPN.

NordVPN biedt bijvoorbeeld een indrukwekkende kortingscode aan: 67% korting en drie maanden gratis bij een tweejarig abonnement. Zo kijk je NPO Plus voordelig, zelfs in het buitenland.

Het gebruik van kortingscodes is eenvoudig. Voer de code in bij het afsluiten van je abonnement en de korting wordt direct toegepast. Hierdoor bespaar je op je favoriete Nederlandse series, documentaires en programma’s zonder in te leveren op kwaliteit of keuze.

Hou promoties en samenwerkingen goed in de gaten om geen enkele kortingsactie te missen.

Conclusie

Heb je altijd al willen genieten van de rijke inhoud van NPO Plus op je TV? Deze gids heeft je door alle noodzakelijke stappen geleid. Van het abonnement tot het praktische gebruik van de NPO-app, we hebben aangetoond dat toegang krijgen tot NPO Plus zowel eenvoudig als efficiënt kan zijn.

Zie je al voor je hoe je met gemak jouw favoriete programma’s en series gaat streamen? Het belang van deze tips ligt niet alleen in de toegankelijkheid maar ook in het plezier dat ze aan je kijkervaring toevoegen.

Voor meer verdieping bieden extra bronnen nog rijkere inzichten. Laat dit de motivatie zijn om vandaag nog jouw televisie-ervaring te transformeren met NPO Plus.

Veelgestelde Vragen

1. Wat heb ik nodig om NPO Plus op mijn TV te krijgen?

Om NPO Plus op je TV te bekijken, heb je een digitale ontvanger of een smart TV met internetverbinding nodig. Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden via wifi of mobiel internet.

2. Kan ik NPO Plus kijken via mijn PlayStation of Mac OS X?

Ja, je kunt NPO Plus streamen via een native app beschikbaar voor zowel PlayStation als Mac OS X. Zorg ervoor dat je de app hebt gedownload en geïnstalleerd op je apparaat.

3. Hoe kan ik toegang krijgen tot NPO Plus als ik in het buitenland ben?

Gebruik een proxy-server om toegang te krijgen tot NPO Plus vanuit het buitenland. Dit helpt je om regionale beperkingen te omzeilen en te genieten van je favoriete programma’s.

4. Is het mogelijk om radiozenders te beluisteren via NPO Plus?

Ja, naast het bekijken van televisieprogramma’s op NPO 1, NPO 2 en NPO 3, kun je ook radiostations beluisteren via de digitale ontvanger of de app van NPO Plus.

5. Hoe kan ik problemen met de verbinding of het afspelen oplossen?

Controleer eerst je internetverbinding en zorg ervoor dat je apparaat correct is verbonden via wifi of Bluetooth. Als het probleem aanhoudt, probeer dan de app te sluiten en opnieuw te openen of de apparaatsoftware bij te werken naar de nieuwste versie.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen