Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Je wilt Netflix kijken op je Apple-apparaat maar weet niet precies hoe? Goed nieuws: Netflix is beschikbaar op een scala aan Apple-apparaten, waaronder iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV.

In dit artikel leiden we je door de eenvoudige stappen om Netflix soepel op je Apple-apparatuur te gebruiken. Blijf lezen voor handige tips en trucs.

Samenvatting

 • Download de Netflix – app gemakkelijk vanuit de App Store op je iPhone, iPad of iPod touch door te zoeken naar “Netflix” en op ‘Download’ te tikken.
 • Je kunt inloggen met je e-mailadres en wachtwoord op al je Apple-apparaten en beginnen met het streamen van je favoriete series en films in HD- of Ultra HD-kwaliteit.
 • Als je Netflix op je Apple TV wilt gebruiken, zoek dan naar Netflix in de App Store van je Apple TV, installeer de app en log in met je accountgegevens voor toegang tot een breed scala aan entertainment.
 • Voor het beheren van je Netflix – abonnement of het delen van je account in overeenstemming met Netflix\’s richtlijnen, kun je gemakkelijk aanpassingen doen via de instellingen op jouw apparaat of via een webbrowser.
 • Gebruik een betrouwbare VPN – provider om toegang te krijgen tot shows en films die niet beschikbaar zijn in jouw regio, wat zorgt voor een verbeterde kijkervaring op Netflix.

Het downloaden van de Netflix-app op Apple-apparaten

Nu je weet waarom Netflix een must-have is voor elke serie- of filmliefhebber, laten we dieper duiken in hoe je de app op je Apple-apparaat kunt zetten. Het is gemakkelijker dan je denkt, en binnen enkele minuten kun je beginnen met het ontdekken van een wereld vol entertainment. Volg deze eenvoudige stappen om de Netflix-app te downloaden op je iPhone, iPad of iPod touch:

 1. Open de App Store op je Apple-apparaat. Dit is waar alle apps voor iOS-apparaten worden bewaard.
 2. Tik op het zoekicoon onderaan het scherm en typ ‘Netflix’ in de zoekbalk.
 3. Je zult de Netflix – app snel vinden tussen de zoekresultaten. Kijk naar het logo om er zeker van te zijn dat je de juiste app downloadt.
 4. Tik naast de Netflix – app op ‘Download’ of op het wolkje met een pijl naar beneden als je de app ooit eerder hebt gedownload.
 5. De download begint automatisch en binnen een paar seconden zou de Netflix-app geïnstalleerd moeten zijn op jouw Apple-apparaat.
 6. Nadat de installatie voltooid is, kun je op ‘Openen’ tikken om direct naar de app te gaan of terugkeren naar jouw homescherm; daar vind je nu ook een icoontje van Netflix.

Zorg ervoor dat jouw iOS-versie up-to-date is om optimaal gebruik te maken van alle functies die Netflix biedt, zoals Dolby Vision voor indrukwekkende beeldkwaliteit en alternatieve audio-opties voor verschillende talen of commentaartracks.

Naarmate nieuwe series en films toegevoegd worden aan Netflix, verschijnen er ook updates voor de app zelf. Ga regelmatig naar de App Store, tik op jouw profiel en controleer of er updates beschikbaar zijn om geen nieuwe functies of verbeteringen te missen.

Daar heb je het: eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot eindeloos entertainment met Netflix op jouw favoriete Apple-devices!

Netflix gebruiken op je iPhone, iPad of iPod touch

Persoon op comfortabele bank kijkt Netflix op iPhone in gezellige woonkamer.

Netflix kijken op je iPhone, iPad of iPod touch is echt een fluitje van een cent. Volg onze simpele stappen en duik direct in een wereld vol entertainment.

Inloggen bij je account

Om in te loggen bij je Netflix-account op een Apple-apparaat, open je eerst de Netflix-app die je hebt gedownload van de App Store. Gebruik vervolgens je e-mailadres en wachtwoord om toegang te krijgen tot je account.

Dit proces is vergelijkbaar op iPhones, iPads en iPod touch-modellen, wat betekent dat je snel kunt beginnen met streamen van je favoriete series en films in HD-kwaliteit of zelfs Ultra HD, mits je apparaat dit ondersteunt.

Mocht je problemen ondervinden bij het inloggen, controleer dan of je iOS-versie up-to-date is. Netflix vereist minimaal iOS 5, maar voor de beste ervaring wordt iOS 14 aanbevolen.

Updaten van je iOS kan soms inlogproblemen oplossen. Als het probleem aanhoudt, probeer dan je wachtwoord te resetten via de optie ‘Wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm. Dit helpt om veelvoorkomende inlogproblemen snel op te lossen zonder dat je contact hoeft op te nemen met de klantenservice.

Uitloggen vanuit de Netflix-app

Om uit te loggen uit de Netflix-app op je iPhone, iPad of iPod touch, open je simpelweg de app en navigeer je naar het menu. Zoek de optie ‘Uitloggen’ meestal onderaan in het menu.

Tik hierop en bevestig je keuze om het uitlogproces te voltooien. Deze stap zorgt ervoor dat je accountgegevens veilig blijven, vooral als je je apparaat deelt of gebruikt op een openbare plaats.

Als je van plan bent om uit te loggen op alle apparaten tegelijk, kun je dit gemakkelijk doen via je Netflix-account online. Ga naar de instellingenpagina van je account en selecteer ‘Uitloggen op alle apparaten‘.

Dit is een handige functie wanneer je het vermoeden hebt dat iemand anders zonder toestemming toegang heeft tot je account of als je simpelweg een frisse start wilt maken op al je apparaten.

Netflix gebruiken op je Apple TV

Netflix op je Apple TV gebruiken verandert je woonkamer in een privébioscoop. Met slechts een paar stappen stream je jouw favoriete series en films in HDR (high dynamic range) kwaliteit.

 1. Zet eerst je Apple TV aan en navigeer naar het hoofdmenu.
 2. Vind de App Store en open deze met je afstandsbediening.
 3. Zoek naar Netflix door de zoekbalk te gebruiken. Typ ‘Netflix’ in en selecteer de app uit de zoekresultaten.
 4. Download de Netflix – app. Als deze is geïnstalleerd, verschijnt het icoon op je startscherm.
 5. Open Netflix door op het icoon te klikken. Je wordt nu gevraagd in te loggen met je accountgegevens.
 6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je Netflix-account.
 7. Als je bent ingelogd, selecteer je het profiel dat je wilt gebruiken om mee te kijken.
 8. Blader door het aanbod of gebruik de zoekfunctie om specifieke titels te vinden die je wilt bingewatchen.
 9. Start jouw gekozen film of serie door erop te klikken; deze zal beginnen met afspelen in hoogwaardige HDR-kwaliteit.
 10. Voor een nog betere kijkervaring kun je ook andere materiaalaanbieders configureren op jouw Apple TV, zoals Netflix en Paramount+.

Met deze stappen benut je gemakkelijk alle voordelen van Netflix op jouw Apple TV, waardoor elke tv-avond een bijzondere ervaring wordt.

Het delen van je Netflix-account en het beheren van je abonnement

Een gezin kijkt samen Netflix op een comfortabele bank in de woonkamer.

Je kunt je Netflix-account delen met mensen in jouw huishouden, conform de richtlijnen van Netflix. Afhankelijk van jouw abonnement is het mogelijk om op meerdere schermen tegelijkertijd te kijken, wat ideaal is voor gezinnen of huisgenoten.

Het gebruik van profielen binnen je account zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen kijkvoorkeuren en -geschiedenis kan behouden, wat bijdraagt aan een meer gepersonaliseerde ervaring.

Het wijzigen van je abonnement of het beheren van profielen is eenvoudig te doen via de instellingen op jouw apparaat of door in te loggen bij Netflix via een webbrowser. Dit stelt je in staat snel aanpassingen te maken, zodat jouw kijkervaring altijd aansluit op je huidige behoeften en voorkeuren.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om regelmatig te controleren of je abonnement nog steeds past bij jouw kijkgedrag, vooral als je van plan bent apparaten te wisselen of als er veranderingen zijn in wie toegang heeft tot het account.

Problemen oplossen: Netflix-storingen en uitlogproblemen op TV

Na het delen van je Netflix-account en het beheer van je abonnement, is het tijd om enkele veelvoorkomende problemen aan te pakken die je tijdens het kijken kunt tegenkomen. Storingen en uitlogproblemen op TV zijn frustrerend, maar met de juiste stappen kun je ze snel oplossen. Hieronder vind je praktische tips om deze issues aan te pakken.

 1. Controleer eerst of je Netflix-app up-to-date is. Een oude versie kan voor problemen zorgen op jouw smart-tv.
 2. Probeer uit te loggen bij Netflix en daarna weer in te loggen. Dit kan soms verrassend effectief zijn.
 3. Ververs jouw accountinformatie door uit te loggen, de app te sluiten, en dan weer in te loggen na een paar minuten.
 4. Als je foutmelding – 11839 op Apple TV 4 krijgt, probeer dan de apparaatinstellingen terug te zetten naar fabrieksinstellingen.
 5. Herstart jouw smart – tv en thuisnetwerk als algemene probleemoplossing. Dit kan helpen bij connectiviteitsproblemen.
 6. Update jouw wachtwoord en accountgegevens als inlogproblemen aanhouden, soms helpt een frisse start met nieuwe inloggegevens.
 7. Als al het andere faalt, verwijder dan de Netflix – app van jouw apparaat en installeer deze opnieuw via de Google Play Store of iOS App Store.
 8. Voor specifieke ondersteuning bij gebruik van apparaten zoals Facebook Portal of Google Chromecast, raadpleeg de officiële Netflix-ondersteuningspagina voor gedetailleerde handleidingen.

Met deze stappen kun je veelvoorkomende storingen en problemen tijdens het streamen van Netflix op jouw TV effectief verhelpen.

Netflix-facturering via Apple

Klanten die hun Netflix-abonnement via Apple betalen, hebben een interessante optie tot hun beschikking. Ze kunnen namelijk Apple-cadeaubonnen gebruiken om voor hun Netflix-service te betalen, mits deze cadeaubonnen in hun land worden geaccepteerd.

Dit biedt een flexibele manier om van je favoriete series en films te genieten zonder direct met een creditcard of bankrekening te hoeven betalen. Zorg er wel voor dat je de cadeaubon eerst aan je Apple ID koppelt.

Netflix stimuleert klanten die momenteel via Apple betalen ook om rechtstreeks bij Netflix een abonnement af te sluiten. Dit is een recente verandering die meer controle geeft over het beheren van je abonnement.

Voor iOS-gebruikers is er goed nieuws: men kan nu rechtstreeks bij Netflix inschrijven zonder tussenkomst van Apple. Dit maakt het proces van aanmelden voor een nieuw abonnement of het wijzigen van je bestaande abonnement eenvoudiger en directer.

Overweeg deze stap om zo naadloos mogelijk toegang te krijgen tot alle content die Netflix te bieden heeft. Volgende, ontdek hoe je Netflix met een VPN kunt gebruiken voor nog meer kijkplezier.

Hoe Netflix te gebruiken met VPN voor een betere kijkervaring

Na het regelen van je Netflix-facturering via Apple, vraag je je misschien af hoe je jouw kijkervaring naar een hoger niveau kunt tillen. Het gebruik van een VPN voor Netflix kan hierbij enorm helpen.

 1. Kies een betrouwbare VPN-provider die goed werkt met Netflix. Niet alle VPN’s kunnen de geo-beperkingen van Netflix omzeilen.
 2. Download en installeer de VPN-app op je Apple-apparaat, of dat nu een iPhone, iPad Air 2 of zelfs iOS 6 en iOS 7 apparaten zijn.
 3. Open de VPN – app en meld je aan met jouw accountgegevens.
 4. Selecteer een server in het land waarvan je content wilt bekijken. Door een VPN te gebruiken, kun je doen alsof je vanuit een ander land streamt.
 5. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, open je de Netflix – app op jouw apparaat.
 6. Log in bij jouw Netflix – account als dat nodig is. Nu zou je toegang moeten hebben tot shows en films die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in jouw regio.
 7. Geniet van snellere streaming door een server te kiezen dicht bij jouw fysieke locatie terwijl je nog steeds toegang hebt tot internationale content.
 8. Problemen met trage verbinding? Schakel over naar een andere server of neem contact op met de klantenservice van jouw VPN-provider voor hulp.

Met deze stappen maximaliseer je niet alleen jouw inhoudsbibliotheek op Netflix maar geniet je ook van snelle streaming zonder buffering, allemaal dankzij het slimme gebruik van een VPN.

Conclusie

Netflix op je Apple-apparaat gebruiken is simpeler dan je denkt. We hebben het downloaden van de app, in- en uitloggen, en het bekijken op verschillende apparaten stap voor stap doorgenomen.

De tips die we gaven maken het makkelijker om meer uit Netflix te halen. Voor verdere hulp kun je online gidsen en forums raadplegen. Laat deze informatie je inspireren om vanavond nog een filmavond te plannen!

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik Netflix installeren op mijn Apple-apparaat?

Om Netflix te gebruiken op je Apple-apparaat, download en installeer je eerst de Netflix-app uit de App Store. Volg daarna de instructies op het scherm om in te loggen met je Netflix-accountgegevens.

2. Kan ik Netflix kijken op alle Apple-apparaten?

Ja, je kunt Netflix kijken op diverse Apple-apparaten, waaronder de iPhone, iPad, en zelfs op Apple TV. Zorg ervoor dat je apparaat een actieve internetverbinding heeft en dat de Netflix-app up-to-date is.

3. Wat moet ik doen als ik problemen ondervind bij het gebruik van Netflix op mijn Apple-apparaat?

Als je problemen ondervindt, probeer dan eerst de Netflix-app te sluiten en opnieuw te openen. Als dat niet werkt, herstart dan je Apple-apparaat en controleer of je internetverbinding stabiel is. Je kunt ook proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

4. Hoe log ik uit bij Netflix op mijn Apple-apparaat?

Om uit te loggen bij Netflix op je Apple-apparaat, open je de Netflix-app en ga je naar het menu. Zoek daar de optie ‘Uitloggen’ en selecteer deze. Bevestig dat je wilt uitloggen en je wordt uitgelogd bij je account op dat apparaat.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen