Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar een veilige plek om christelijke films en series te streamen? Ik begrijp je situatie volledig, omdat ik zelf ook op zoek was naar zo’n platform. Het goede nieuws is dat er een oplossing is: New Faith Network.

Lees verder en laat me je introduceren aan dit inspirerende platform met christelijke content voor het hele gezin.

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2023 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • New Faith Network biedt een veilige plek om christelijke films en series te streamen.
 • Het platform heeft een uitgebreide selectie van inspirerende documentaires, waargebeurde films en hartverwarmende series.
 • New Faith Network is geschikt voor het hele gezin en biedt ook kinderprogramma’s met een christelijk thema.
 • Je kunt op elk moment opzeggen bij New Faith Network en hebt de vrijheid om te kijken waar en wanneer je maar wilt.

Waarom New Faith Network?

New Faith Network is de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar inspirerende christelijke content.

Een christelijke keuze

New Faith Network maakt een bewuste christelijke keuze eenvoudig. Het platform biedt sinds 2017 christelijke content aan. Ideaal voor gezinnen die willen genieten van films en series met een christelijke boodschap.

Verhalen over geloof, God, Jezus en de Heilige Geest krijgen een plekje in de moderne Bijbelse vertellingen. Zo wordt geloofseducatie leuk en relevant voor alle leeftijden. Wekelijks worden nieuwe films, series en programma’s toegevoegd om de inhoud fris en interessant te houden.

Veiligheid en inspiratie staan centraal in deze unieke streamingdienst.

Ook voor de kleinsten

Op New Faith Network is er ook genoeg te vinden voor de kleintjes. Het platform biedt een selectie van kinderprogramma’s die veilig en geschikt zijn voor kinderen om naar te kijken.

Deze programma’s hebben een christelijk thema en zijn gericht op het versterken van het geloof op een leuke en begrijpelijke manier. Zo kunnen ook de jongste kijkers genieten van inspirerende videocontent die hen kan helpen groeien in hun geloof.

Altijd opzegbaar

Je kunt op elk moment opzeggen bij New Faith Network. Dit betekent dat je niet vastzit aan een langdurig abonnement en zelf kunt beslissen hoelang je gebruik wilt maken van het platform.

Of je nu slechts een paar dagen wilt genieten van christelijke films en series, of juist voor een langere periode, bij New Faith Network heb je de vrijheid om op te zeggen wanneer je maar wilt.

Je hebt dus de volledige controle over je abonnement.

Kijken waar en wanneer je maar wilt

Met New Faith Network kun je kijken waar en wanneer je maar wilt. Het platform biedt een streamingdienst voor christelijke films, series en programma’s die je op elk gewenst moment kunt bekijken.

Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, je hebt altijd toegang tot inspirerende christelijke content. Met een onbeperkte streamingmogelijkheid kun je genieten van hartverwarmende verhalen en verdiepende documentaires, allemaal binnen handbereik.

Je hebt de vrijheid om te kijken op je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt.

Hoe werkt het?

Ik zal je nu uitleggen hoe New Faith Network werkt:

 1. Meld je aan op de website van New Faith Network.
 2. Kies het abonnement dat het beste bij jou past.
 3. Download de app op je telefoon, tablet of smart – tv.
 4. Log in met je accountgegevens en begin direct met kijken.
 5. Blader door het grote aanbod van christelijke films, series en documentaires.
 6. Klik op een titel die je interesseert om meer informatie te krijgen.
 7. Druk op de afspeelknop om de film, serie of documentaire te starten.
 8. Pas indien gewenst de ondertiteling en de beeldkwaliteit aan.
 9. Pauzeer, spoel vooruit of achteruit tijdens het kijken naar content.
 10. Ontdek regelmatig nieuwe films, series en programma’s die aan het platform worden toegevoegd.

Het grootste aanbod christelijke films en series

Op New Faith Network vind je een uitgebreide selectie van inspirerende documentaires, waargebeurde films en hartverwarmende series.

Inspirerende documentaires

Op New Faith Network vind je ook een uitgebreide selectie van inspirerende documentaires. Deze documentaires vertellen betekenisvolle verhalen die je zullen inspireren en verdiepen in je geloof.

Of het nu gaat om persoonlijke getuigenissen, historische gebeurtenissen of hedendaagse uitdagingen, deze documentaires bieden inzicht en inspiratie. Je kunt genieten van deze inspirerende documentaires op elk moment en op elke locatie, omdat ze beschikbaar zijn om te streamen wanneer jij dat wilt.

Laat je meevoeren door de interessante verhalen en verrijk je geloofsreis op New Faith Network.

Waargebeurde films

Ik ben dol op waargebeurde films. Ze zijn altijd zo inspirerend en laten zien wat mensen kunnen bereiken als ze hun hart volgen. Op New Faith Network vind je een geweldige selectie van waargebeurde films die je zullen raken.

Deze films vertellen de echte verhalen van mensen die obstakels hebben overwonnen, geloof hebben gevonden en hun leven hebben veranderd. Je zult versteld staan van de kracht en het doorzettingsvermogen van deze mensen.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie of gewoon wilt genieten van een goed verhaal, de waargebeurde films op New Faith Network zullen je zeker niet teleurstellen.

9 kijktips voor hartverwarmende films en series

Hier zijn 9 kijktips voor hartverwarmende films en series op New Faith Network:

 1. Bekijk “The Shack” en laat je inspireren door het krachtige verhaal over vergeving en geloof.
 2. Duik in de wereld van de Bijbel met de serie “The Chosen”, die het leven van Jezus volgt op een unieke en meeslepende manier.
 3. Geniet van de feel – good film “I Can Only Imagine”, gebaseerd op het waargebeurde verhaal achter de gelijknamige hit.
 4. Laat je ontroeren door “Breakthrough”, een film die is geïnspireerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een tiener die een bovennatuurlijke genezing onderging.
 5. Ontdek de kracht van liefde en hoop in de film “War Room”, waarin een vrouw leert hoe ze moet strijden voor haar huwelijk door middel van gebed.
 6. Beleef avontuur en fantasie met je kinderen door naar de animatieserie “Superbook” te kijken, waarin Bijbelverhalen tot leven komen.
 7. Word aangemoedigd door de serie “The Bible’s Greatest Secrets”, waarin geheimen en mysteries rondom de Bijbel worden ontrafeld.
 8. Ervaar het geloof in actie in de film “Woodlawn”, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van raciale verzoening op een high school footballteam.
 9. Laat je raken door het hartverwarmende drama “Finding Father Christmas” dat draait om familie, hereniging en Kerstmis.

Nieuwsbrief, support en shop

Ik ontvang graag de nieuwsbrief van New Faith Network. Het houdt me op de hoogte van de nieuwste films, series en christelijke programma’s die ze toevoegen aan het platform. De nieuwsbrief is een geweldige manier om geïnspireerd te blijven en geen enkele kans te missen om nieuwe content te ontdekken.

Als ik vragen of problemen heb met betrekking tot New Faith Network, kan ik altijd rekenen op hun uitstekende supportteam. Ze zijn er om mijn vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Het is geweldig om te weten dat ik volledige ondersteuning krijg wanneer ik het nodig heb.

Daarnaast heeft New Faith Network ook een shop waar ik terecht kan voor allerlei christelijke merchandise. Of het nu gaat om boeken, devotionals of dvd’s, ze hebben een breed scala aan producten die mijn geloof kunnen versterken en me verder kunnen inspireren.

De shop is een geweldige toevoeging aan het platform en biedt mij de mogelijkheid om mijn christelijke waarden verder te verspreiden.

Kortom, de nieuwsbrief, support en shop van New Faith Network maken mijn ervaring met het platform compleet. Ik blijf op de hoogte, kan rekenen op professionele ondersteuning en heb toegang tot een scala aan inspirerende producten.

Meer over streaming diensten

Welkom in de fascinerende wereld van video streamingdiensten, waar een breed scala aan opties en content op je wacht. Voor de liefhebbers van Britse series en programma’s is ‘BritBox‘ een must. Animefanaten zullen zich helemaal thuis voelen bij ‘Crunchyroll‘. Terwijl Scandinavische content tot leven komt op ‘Viaplay‘, biedt ‘With Love‘ hartverwarmende romantische series en films voor de liefdeszielen onder ons. Voor inspirerende christelijke content is ‘New faith network’ een perfecte keuze, terwijl ‘EO‘ de vertrouwde Nederlandse programmering biedt.

Race-enthousiastelingen kunnen het laatste Formule 1-nieuws volgen met ‘F1 TV pro‘. Fans van Nederlandse producties kunnen ‘bnnvara‘ overwegen. En wie kent ‘Netflix‘ en ‘Amazon Prime Video‘ niet? Deze giganten bieden een schat aan internationale series en films. Voor de televisiefanaten is er ‘totaal tv‘, en sportliefhebbers kunnen terecht bij ‘ESPN‘.

Als je films wilt bekijken zodra ze uit zijn, overweeg dan ‘Vue movie pass‘. Voor een meer gevarieerd aanbod, inclusief muziekvideo’s zonder advertenties, biedt ‘Youtube premium‘ een geweldige ervaring. Natuurliefhebbers en avonturiers kunnen zich verliezen in ‘discovery plus‘. Met ‘Pathe unlimited‘ heb je toegang tot de nieuwste films in de bioscoop, terwijl ‘NPO Plus‘ je een schat aan Nederlandse content biedt.

Vlaamse content komt tot leven op ‘Streamz‘, en Amerikaanse series en films zijn overvloedig aanwezig op ‘Peacock‘. Als laatste, maar zeker niet de minste, biedt ‘Rakuten TV‘ een selectie van films en series die elke cinefiel zal waarderen.

Met zoveel keuzes voorhanden, waar duik jij als eerste in?

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik toegang krijgen tot New Faith Network?

Je kunt toegang krijgen tot New Faith Network door je te abonneren op hun website en een lidmaatschap aan te schaffen.

2. Welke soorten christelijke content biedt New Faith Network aan?

New Faith Network biedt diverse soorten christelijke content aan, waaronder films, series, documentaires en kinderprogramma’s.

3. Kan ik de content van New Faith Network ook offline bekijken?

Ja, je kunt de content van New Faith Network offline bekijken door de programma’s te downloaden op je apparaat.

4. Kan ik New Faith Network op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, je kunt New Faith Network op meerdere apparaten gebruiken, zoals smartphones, tablets, smart-tv’s en computers.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2023

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen