Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Je zoekt iets nieuws om te kijken op Amazon Prime Video, maar je weet niet waar te beginnen. Er zijn meer dan 140 nieuwe films en series toegevoegd in Nederland. In dit artikel geven we je een overzicht van de nieuwste en meest spannende toevoegingen, zodat je makkelijk kunt kiezen.

Blijf lezen voor onze top picks!

Samenvatting

  • In maart 2024 voegt Amazon Prime Video 24 nieuwe films en series toe, waaronder het tweede seizoen van ‘Gangs of London’, de romantische film ‘Love on Trend’, en de komedie ‘Ricky Stanicky’. Jake Gyllenhaal schittert in de remake van ‘Road House’.
  • Februari 2024 zag een enorme uitbreiding met 81 nieuwe films en 14 series, waardoor het totaal op 226 nieuwe titels komt. Dit biedt voor elke kijker iets interessants, van actie tot diepgaande dramaseries.
  • De serie ‘Fallout’, die in april verschijnt, belooft fans van spanning en avontuur mee te nemen naar een post-apocalyptische wereld. Daarnaast zullen liefhebbers van romantiek kunnen genieten van ‘The Idea of You’ met Anne Hathaway, die begin mei wordt verwacht.
  • ‘Pact met de Duivel’ is een nieuwe documentaireserie die de grootste liquidatiezaak in Nederland blootlegt en is beschikbaar vanaf 1 maart. ‘American Fiction’, met vijf Oscar-nominaties, en ‘Bon Bini: Bangkok Nights’ zijn ook hoogtepunten in het nieuwe aanbod.
  • Amazon Prime Video breidt zijn sportaanbod uit met FIFA 23 en live uitzendingen van Premier League en UEFA Champions League voetbalwedstrijden, waardoor fans kunnen genieten van topvoetbal vanuit hun woonkamer.

Nieuw op Amazon Prime Video: Overzicht

Een open boek omringd door kleurrijke bloemen, die de natuurlijke schoonheid en rust vastlegt.

Amazon Prime Video blijft verrassen met een fris assortiment films en series, altijd klaar om je kijklijst een boost te geven. Duik in het nieuwe aanbod en laat je entertainen door de laatste toevoegingen.

De nieuwste films en series toegevoegd in Maart 2024

Maart 2024 markeert de toevoeging van 24 nieuwe films en series aan het al rijke aanbod van Amazon Prime Video in Nederland. Tot deze verse selectie behoren hoogtepunten zoals het tweede seizoen van ‘Gangs of London’, de romantische film ‘Love on Trend’ en de komedie ‘Ricky Stanicky’.

Naast deze titels prijkt ook de veelbesproken remake van ‘Road House’, met Jake Gyllenhaal in een glansrol, op de lijst van nieuwkomers. Deze updates verrijken het nieuwe aanbod op vod-diensten, waardoor abonnees kunnen genieten van een nog breder scala aan entertainmentopties.

Fans van actie, romantiek en comedy krijgen deze maand volop de kans om nieuwe verhalen te ontdekken en geliefde personages weer te ontmoeten. Elk van deze toevoegingen draagt bij aan de diversiteit en kwaliteit van Amazon Prime Video’s catalogus, waarmee ze zich blijven onderscheiden als een topkeuze voor streaming in Nederland.

Zo blijft het aanbod op vod-diensten zich vernieuwen, met voor ieder wat wils. Nu we weten wat maart te bieden heeft, kijken we uit naar de nieuwste films en series die in februari 2024 zijn toegevoegd.

De nieuwste films en series toegevoegd in Februari 2024

In februari 2024 heeft Amazon Prime Video zijn aanbod flink uitgebreid. Liefhebbers van zowel films als series kunnen hun hart ophalen met 81 nieuwe films en 14 verse series. Deze toevoegingen brengen het totale aantal nieuwe titels op 226, waardoor er voor iedere kijker wat wils is.

Van actievolle avonturen tot diepgaande dramaseries, het nieuwe aanbod op Amazon Prime Video biedt een rijke mix van genres.

Elke toevoeging is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de diverse interesses van de kijkers. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste in de wereld van cinema of je wilt verdiepen in boeiende verhalen via series, februari 2024 staat garant voor urenlange entertainment.

Vergeet niet om deze maand je favoriete snacks klaar te zetten en je comfortabel te nestelen voor het scherm. Met de nieuwste films en series wordt thuisblijven een plezierige ervaring.

Top films om naar uit te kijken op Amazon Prime Video

Een filmprojector projecteert beelden van topfilms en stadsgezichten.

Verwen jezelf dit seizoen met de meest verwachte films op Amazon Prime Video. Ontdek een wereld vol avontuur, romantiek en actie die jouw kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

“Fallout”: Een nieuwe actieserie die in april verschijnt

“Fallout” is een van de meest verwachte nieuwe actieseries die in april op Amazon Prime Video verschijnt. Deze serie duikt in een post-apocalyptische wereld waar overlevenden van een nucleaire ramp vechten om te overleven.

De show belooft veel actie, intriges en unieke personages die een nieuw licht werpen op hoe de mensheid zou kunnen reageren op een dergelijke catastrofe. Fans van spanning en avontuur zullen zeker genieten van de rijke verhaallijnen en de dynamische interacties tussen de personages.

De serie “Fallout” brengt de kijkers dicht bij het overlevingsinstinct en de creativiteit van mensen in extreme omstandigheden. Elk personage brengt zijn eigen verhaal en overlevingsstrategieën mee, wat zorgt voor een boeiende mix van persoonlijkheden.

Dit maakt de serie niet alleen spannend om naar te kijken, maar geeft ook stof tot nadenken over wat echt belangrijk is in het leven. Fans van het genre kunnen hun hart ophalen bij deze nieuwe toevoeging aan het al indrukwekkende aanbod op Amazon Prime Video.

“The Idea of You”: Een romantische film met Anne Hathaway

“The Idea of You” introduceert Anne Hathaway in een gloednieuwe licht, als Solène, een 40-jarige alleenstaande moeder die zich in een onverwachte romance bevindt. Deze film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Robinne Lee, belooft de kijker mee te nemen op een emotionele en romantische reis.

Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het levendige muziekfestival Coachella, waar Solène haar tienerdochter naartoe begeleidt en onverwachts de liefde vindt.

Deze aankomende film op Amazon Prime Video wordt gekenmerkt door zijn erotische tintje, geïnspireerd door het boek waarop het gebaseerd is. Met de populariteit van Anne Hathaway en de buzz rondom de betrokkenheid van Harry Styles, staan fans te popelen om de film te bekijken.

Verwacht wordt dat “The Idea of You” begin mei zal verschijnen en zonder twijfel veel gespreksstof zal bieden onder liefhebbers van romantische films op vod-diensten zoals Amazon Prime.

“Pact met de Duivel”: Een nieuwe documentaireserie

“Pact met de Duivel” onthult de donkere kanten van het Passageproces, de grootste liquidatiezaak die Nederland ooit heeft geschokt. Deze zesdelige documentaireserie, beschikbaar vanaf 1 maart op Prime Video, biedt een diepgaande blik op de gebeurtenissen tussen 2007 en 2017.

Sarphati Media Producties staat achter deze indrukwekkende productie, waarin betrokkenen bij de zaak openhartig hun verhaal doen. Het geeft jou als kijker een unieke kans om dichter bij een van de meest complexe zaken in de Nederlandse misdaadgeschiedenis te komen.

De serie belicht niet alleen de details van het Passageproces, maar laat ook zien hoe diep deze zaak in de onderwereld van Nederland geworteld is. Interviews met direct betrokkenen bieden een authentiek perspectief dat zelden wordt gezien.

Deze benadering maakt “Pact met de Duivel” tot een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in ware misdaadverhalen en het werken van het rechtssysteem. Bereid je voor op een reis door de schaduwen van gerechtigheid met deze aangrijpende docuserie op Prime Video.

“American Fiction”: Een kanshebber voor de Oscars

American Fiction” maakt flink wat golven in de filmindustrie en staat nu op Amazon Prime Video. Deze komische dramafilm, geregisseerd door Cord Jefferson, heeft vijf Oscar-nominaties op zijn naam staan.

In de hoofdrol zien we Jeffrey Wright, die een kans maakt op de Oscar voor beste acteur. Hij kruipt in de huid van een Afro-Amerikaanse romanschrijver die uit frustratie een boek vol clichés over zwarte Amerikanen schrijft.

Het verhaal wordt geprezen om zijn unieke mix van intimiteit, luchtigheid en diepte, wat het tot een sterke kanshebber voor meerdere Oscars maakt.

De kritieken benadrukken hoe “American Fiction” uitblinkt in het vertellen van een verhaal met zowel humor als emotionele diepgang. Deze film biedt dus niet alleen vermaak maar ook stof tot nadenken, waardoor hij zich onderscheidt binnen het nieuwe aanbod op vod-diensten.

Na de lof voor “American Fiction” kun je ook uitkijken naar “Bon Bini: Bangkok Nights“, een film die binnenkort beschikbaar zal zijn op Amazon Prime Video.

“Bon Bini: Bangkok Nights”: beschikbaar vanaf volgende maand

Vanaf 22 maart kun je genieten van “Bon Bini: Bangkok Nights” op Amazon Prime Video. Deze film, die momenteel nog de bioscopen siert, maakt binnenkort de overstap naar de streamingdienst.

Het succes is niet onopgemerkt gebleven; met een Gouden Film voor meer dan een half miljoen bezoekers, heeft de film al een mijlpaal bereikt.

Deze hit, geregisseerd door Pieter van Rijn en met Jandino Asporaat in de hoofdrol, neemt het publiek mee in een avontuur waarin het team van F.C. Kip een slim plan bedenkt om terug te pakken wat hun onrechtmatig is afgenomen.

“Bon Bini: Bangkok Nights” is niet alleen een publieksfavoriet geworden vanwege het hartverwarmende verhaal, maar ook door de positieve reacties die het overal ontvangt. Bereid je voor op veel humor en actie met dit nieuwe aanbod op jouw favoriete vod-dienst volgende maand.

Top series om naar uit te kijken op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft weer een aantal spannende series klaarstaan die je zeker niet mag missen. Ontdek de nieuwste avonturen en verhaallijnen die je gegarandeerd aan je scherm zullen kluisteren.

“The Rings of Power”: Werk aan seizoen 3 al begonnen

Het team achter “The Rings of Power” zit niet stil en heeft de productie van seizoen 3 al opgestart. Deze serie, die zich afspeelt in de Tweede Era van Midden-aarde, belooft nog meer meeslepende verhalen over het smeden van de ringen en de opkomst van Sauron.

Fans kunnen rekenen op indrukwekkende visuele effecten die het onderscheidend vermogen van deze serie benadrukken. Met nieuwe personages en de terugkeer van Galadriel in haar strijd tegen Sauron, is dit nieuw aanbod op Amazon Prime Video een must-see voor liefhebbers van epische fantasy.

De eerste twee afleveringen zijn nu al te bewonderen en leggen de lat hoog voor wat volgt. Elk detail, van de rijke verhaallijnen tot de verbazingwekkende cinematografie, toont aan waarom “The Rings of Power” als een van de topseries wordt beschouwd.

Kijkers en fans van het genre zullen zeker enthousiast zijn om te zien hoe het verhaal zich verder ontvouwt. Nu we hebben gezien wat “The Rings of Power” te bieden heeft, laten we onze blik werpen op een andere serie die hoge ogen gooit: “The Boys”, waarvan seizoen 4 een officiële releasedatum heeft gekregen.

“The Boys”: Seizoen 4 heeft officiële releasedatum

Fans van de populaire serie “The Boys” kunnen hun agenda’s markeren, want seizoen 4 heeft nu een officiële releasedatum gekregen. Deze langverwachte voortzetting belooft meer actie, donkere humor en onvergetelijke momenten.

De serie, bekend om zijn unieke kijk op superhelden en de donkere zijde van roem en macht, blijft kijkers boeien met complexe karakters en een meeslepend plot.

Met de terugkeer van favoriete personages en de introductie van nieuwe gezichten, belooft het nieuwe seizoen nog meer spanning en onverwachte wendingen. Voor fans die op zoek zijn naar een intens verhaal vol met actie en satire, is dit nieuwe seizoen een must-watch op Amazon Prime Video.

Mis deze kans niet om te zien hoe jouw favoriete superhelden en -schurken terugkeren in een strijd die zowel hilarisch als hartverscheurend kan zijn.

“De Tatta’s”: Na succesvolle films, nu ook een serie

De Tatta’s, voorheen bekend van twee succesvolle films in 2022 en 2023, breiden hun verhaal uit naar een serie op Amazon Prime Video. Deze nieuwe reeks belooft een frisse wind te blazen door de avonturen van de fictieve familie Van Kampen.

Met Leo Alkemade weer in de rol van de familielid zullen kijkers getuige zijn van hoe de familie alles verliest door een hebzuchtige investering en vervolgens hun heil zoekt in een buitenwijk.

Deze zesdelige serie, geproduceerd door Prime Video, nodigt kijkers uit voor een nieuwe reeks komische omwentelingen die het gezin Van Kampen meemaakt. Met een mix van humor en drama stelt “De Tatta’s” zich op als een must-watch op het gebied van VOD-diensten.

Het engagement van het platform toont aan hoe relevant en geliefd deze personages zijn geworden bij het publiek.

Nieuwe documentaires op Amazon Prime Video

Duik dieper in de wereld van sport, muziek en cultuur met de nieuwste documentaires op Amazon Prime Video. Ontdek verhalen die inspireren, ontroeren en je kijk op de wereld veranderen.

“Amy”: Een documentaire over Roger Federer door de regisseur van ‘Amy’

“Amy”, de documentaire over Roger Federer, brengt tennisliefhebbers en filmenthousiasten samen voor een unieke kijkervaring. De regisseur achter de bekroonde documentaire “Amy” over Amy Winehouse, duikt nu in het leven van deze tennislegende.

Deze film belicht Federers reis, zijn successen en de uitdagingen die hij onderweg tegenkwam. Perfect voor fans die meer willen weten over de man achter de trofeeën.

Bereid je voor op een emotionele rit vol inspirerende momenten, doorzettingsvermogen en persoonlijke groei. Na “Amy” neemt deze documentaire je mee op een pad dat eveneens gevuld is met passie, toewijding en onvergetelijke sportmomenten.

Kijkers krijgen een zeldzaam inkijkje in het leven van Federer, iets wat iedere sportfan zal waarderen. Dit maakt de weg vrij voor onze volgende focus: “The Grand Tour”, een gloednieuwe special die eveneens niet gemist mag worden op Amazon Prime Video.

“The Grand Tour”: Een gloednieuwe special

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May keren terug met een splinternieuwe special van The Grand Tour, genaamd ‘Sand Job’. Deze aflevering is nu gratis te bekijken op Prime Video, tot groot plezier van fans over de hele wereld.

Het trio brengt hun unieke humor en liefde voor avontuur naar de bizarre wereld van de Franse autocultuur, wat belooft weer een spectaculaire show te worden. Sinds de première in 2016 is The Grand Tour een hit op Amazon Prime Video, en met deze nieuwe toevoeging wordt de serie alleen maar beter.

De makers hebben aangekondigd dat ‘Sand Job’ niet de laatste special zal zijn, waardoor fans van de serie uit kunnen kijken naar meer avonturen van hun favoriete trio. Dit zorgt ervoor dat Amazon Prime-accounthouders nog veel meer kunnen verwachten van deze populaire vod-dienst.

Met elke special verkennen ze nieuwe gebieden en culturen, waarbij ze altijd zorgen voor hilariteit en chaos onderweg. Het aanbod van Amazon Prime Video wordt met dergelijke specials alleen maar rijker en diverser.

Het aanbod van Amazon Prime Video uitgelicht

Ontdek de verborgen schatten binnen het uitgebreide aanbod van Amazon Prime Video. Duik dieper in een wereld vol exclusieve content die wacht om door jou ontdekt te worden.

Ontdek het volledige aanbod op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een indrukwekkende verzameling van meer dan 3000 titels in Nederland, variërend van films en series tot documentaires. Als lid heb je toegang tot een breed scala aan populaire films, tv-series en exclusieve Amazon Originals zoals Jack Ryan.

Dit maakt het een sterke concurrent van andere vod-diensten zoals Netflix en Videoland, met een aanbod dat zowel divers als kwalitatief hoogstaand is.

Met exclusieve films en series, waaronder bekroonde Amazon Originals, zorgt Prime Video ervoor dat er altijd iets nieuw en opwindend is om te ontdekken. Leden kunnen gemakkelijk en snel hun favoriete content streamen, waardoor het ideaal is voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsentertainment zonder gedoe.

Amazon Prime Video en sport

Amazon Prime Video brengt de spanning van live sport naar je woonkamer. Geniet van exclusieve toegang tot hoogtepunten zoals FIFA 23, Premier League en Champions League voetbalwedstrijden.

FIFA 23 op Amazon Prime Video

FIFA 23 tilt met HyperMotion2-technologie en de introductie van damesclubvoetbal de voetbalervaring naar een nieuw niveau. Deze game, nu beschikbaar op Amazon Prime Video, laat fans genieten van twee FIFA World Cup-toernooien en cross-play functies, waardoor het speelveld breder wordt dan ooit tevoren.

Met ondersteuning voor de PlayStation 5 en uitermate positieve recensies van gebruikers, biedt FIFA 23 een ongekend realisme dat liefhebbers van voetbal niet willen missen.

Door het toevoegen van dit Prime Gaming pack, gratis beschikbaar voor abonnees, versterkt Amazon Prime Video zijn aanbod voor sportliefhebbers. Kijkers kunnen zo het beste van wereldvoetbal beleven zonder hun huis te verlaten.

De combinatie van exclusieve Amazon Originals en de actie en spanning van FIFA 23 zorgt ervoor dat vod-diensten een essentieel onderdeel zijn geworden voor iedereen die sport en entertainment hoog in het vaandel heeft staan.

Premier League en Champions League voetbal op Amazon Prime

Naast FIFA 23 brengt Amazon Prime Video nu ook het beste van voetbal naar je scherm met live Premier League en UEFA Champions League wedstrijden. Fans kunnen genieten van spannende actie rechtstreeks uit het Verenigd Koninkrijk en Europa, alles comfortabel vanaf elke plek.

Met een eenvoudige Prime Video-app zijn deze topcompetities toegankelijk op meer dan 650 apparaten, waaronder Amazon Fire TV en tablets.

Prime-leden krijgen exclusieve toegang tot deze voetbalevenementen zonder extra kosten, waardoor het een must-have wordt voor elke sportliefhebber. Begin met een gratis proefperiode van 30 dagen of abonneer je voor slechts € 4,99 per maand om niets te missen van de actie.

Ervaar de spanning van elke goal en beslissende wedstrijd direct via je Prime Video account.

Speciale collecties op Amazon Prime Video

Op Amazon Prime Video vind je speciale collecties die elke fan van klassiekers zal waarderen. Deze zorgvuldig samengestelde selecties brengen je favoriete universums en personages samen in één gemakkelijk te vinden plek.

“Lord of the Rings”, “Harry Potter”, en “James Bond” collecties

Amazon Prime Video verrast fans met een speciale collectie van “Lord of the Rings”, “Harry Potter” en “James Bond”. Deze verzamelingen brengen de meest geliefde films en series samen op één plek.

Fans kunnen genieten van alle acht Harry Potter films, duiken in de magische wereld van Middle-Earth met “The Lord of the Rings”, en zich laten meeslepen door de spannende avonturen van James Bond.

Met een bundel deal biedt Amazon Prime Video een unieke kans om favoriete films uit deze franchises tegen een voordelige prijs aan te schaffen.

Naast deze klassiekers kondigt Amazon Prime Video ook een gloednieuwe 007-serie aan die in november van start gaat, wat een primeur is voor de James Bond franchise op het platform.

MGM, bekend om zijn uitgebreide filmcatalogus, heeft gezorgd dat liefhebbers van actie en avontuur volop keuze hebben. Hiermee versterkt Amazon Prime Video zijn positie als thuisbasis voor enkele van de meest iconische verhalen uit de filmgeschiedenis.

Laten we nu overgaan naar het laatste nieuws over Amazon Prime Video.

Laatste nieuws over Amazon Prime Video

Ontdek de meest recente ontwikkelingen bij Amazon Prime Video en blijf op de hoogte van alles wat nieuw en opwindend is.

Recente rechtszaak over het invoeren van reclames

Amazon is recentelijk aangeklaagd omdat ze verplichte reclames hebben ingevoerd op Prime Video. Deze onverwachte zet leidde tot frustratie onder veel gebruikers. Een ontevreden klant startte een class-action rechtszaak, met de claim dat Amazon het contract onrechtmatig heeft verbroken en beschuldigingen van oneerlijk handelen naar voren bracht.

Sinds eind januari ervaren kijkers in bepaalde regio’s deze reclameonderbrekingen, wat aanzienlijk afwijkt van de eerdere, reclamevrije kijkervaring die Prime Video bood.

Deze ontwikkeling zorgt voor veel discussies onder liefhebbers van vod-diensten en roept vragen op over hoe streamingdiensten zich in de toekomst zullen aanpassen. Na de zaak over het invoeren van reclames, heeft Margot Robbie ook het nieuws gehaald met haar nieuwe filmproject.

Margot Robbie produceert nieuwe film “My Old Ass”

Margot Robbie stapt in de rol van producent voor de nieuwe film “My Old Ass”. Deze productie trok veel aandacht tijdens de wereldpremière, waar het een uitverkochte zaal wist te boeien.

Door deze succesvolle start zijn de laatste onderhandelingen met Amazon MGM in volle gang om deze opvallende film naar Prime Video te brengen.

Het project belooft een verrijking voor het aanbod van vod-diensten te worden, specifiek voor kijkers op Prime Video. Met Robbie’s bekendheid en invloed in de filmindustrie, zet “My Old Ass” zich schrap om een onmisbaar onderdeel van de Prime Video collectie te worden.

Fans en nieuwe kijkers kunnen binnenkort genieten van deze unieke filmervaring, rechtstreeks op hun favoriete streamingplatform.

Voordelen van Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt streaming in 4K kwaliteit en ondersteuning voor Chromecast, waardoor je favoriete films en series altijd in de beste versie kunt bekijken. Ontdek nu wat er nog meer te beleven valt!

Streaming in 4K en ondersteuning voor Chromecast

Prime Video tilt je kijkervaring naar een hoger niveau met streaming in 4K-kwaliteit. Dit betekent dat je jouw favoriete films en series nu in Ultra HD kunt bekijken, zolang je apparaat 4K ondersteunt.

De scherpte en diepte van het beeld brengen elk detail tot leven, alsof je midden in de actie zit.

Ondersteuning voor Chromecast maakt het nog gemakkelijker om inhoud van je Android-smartphone naar je televisie te streamen. Met een simpele tik op je scherm stuur je alles van Prime Video direct naar je tv.

Dit geeft je de vrijheid om te genieten van de rijke bibliotheek aan vod-diensten op het grote scherm, zonder ingewikkelde installatieprocessen.

Conclusie

Ontdekking van het nieuwe aanbod op Amazon Prime Video laat zien dat er voor iedereen iets te vinden is, van actie tot romantiek. Met meer dan 140 nieuwe titels toegevoegd, brengt Prime Video diversiteit en kwaliteit naar je scherm.

Heb je al nagedacht over welke film of serie je als eerste gaat kijken? De kracht van dit platform ligt in het gemakkelijk vinden en genieten van zowel internationale als Nederlandstalige content.

Vergeet niet om het volledige aanbod te verkennen, want dagelijks worden er nieuwe parels toegevoegd. Laat deze kans niet liggen om je favoriete films en series te ontdekken en beleef onvergetelijke avonden vol entertainment.

Veelgestelde Vragen

1. Wat betekent VOD-diensten op Amazon Prime Video?

VOD-diensten, ofwel Video On Demand-diensten, op Amazon Prime Video laten gebruikers toe om een breed scala aan films en series te bekijken wanneer ze maar willen.

2. Hoe vind ik het nieuwste aanbod op Amazon Prime Video?

Om het nieuwste aanbod op Amazon Prime Video te ontdekken, kun je de categorie ‘Nieuw’ of ‘Recent toegevoegd’ bezoeken op het platform. Hier worden alle recente toevoegingen weergegeven.

3. Kan ik verwachten dat er regelmatig nieuwe content wordt toegevoegd aan Amazon Prime Video?

Ja, Amazon Prime Video voegt regelmatig nieuwe films, series en documentaires toe aan hun catalogus om te zorgen voor een fris en up-to-date aanbod voor hun abonnees.

4. Zijn er exclusieve shows of films beschikbaar op Amazon Prime Video?

Absoluut, Amazon Prime Video biedt een verscheidenheid aan exclusieve shows en films die alleen beschikbaar zijn voor hun abonnees. Deze exclusieve content staat bekend als ‘Amazon Originals’.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen