Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Zoek je de nieuwste films en series op Disney Plus? Elk dag is er een nieuwe update van het aanbod. Dit artikel geeft je een overzicht van meer dan 40 nieuwe titels om te ontdekken.

Lees snel verder!

Samenvatting

 • Disney Plus voegt elke dag nieuwe titels toe, waaronder meer dan 40 films en series in maart 2024.
 • Er zijn spannende releases zoals de concertfilm van Taylor Swift, het nieuwe seizoen van “Extraordinary”, en de terugkeer van de X-Men serie.
 • Abonnees kunnen genieten van populaire nieuwe films en series zoals “Next Goal Wins”, “Grey’s Anatomy: Station 19”, “Goosebumps”, en “The Marvels”.
 • Binnenkort komen er nog meer geweldige titels uit op Disney+, waaronder “Renegade Nell”, het tweede seizoen van “Limitless with Chris Hemsworth”, en het tweede seizoen van “Percy Jackson and the Olympians”.
 • Disney Plus biedt een breed scala aan content, met meer dan 2500 films en series, en maakt het gemakkelijk om je abonnement te beheren of op te zeggen indien nodig.

Hoe Disney Plus Inloggen en Abonneren

Een smartphone toont de Disney+ app in een gezellige woonkameromgeving.

Nu je weet wat Disney+ allemaal te bieden heeft, vraag je je misschien af hoe je toegang krijgt tot deze geweldige content. Het proces om in te loggen en een abonnement af te sluiten op Disney+ is eenvoudig en snel. Volg deze stappen om direct van de nieuwste films en series op één van de populairste vod-diensten te genieten.

 1. Ga naar www.disneyplus.com of download de Disney+ – app op je mobiele apparaat.
 2. Kies voor ‘Abonneren’ als je nog geen lid bent. Hier kun je kiezen uit verschillende abonnementsplannen.
 3. Vul je persoonlijke gegevens in en kies een betaalmethode die het beste bij je past.
 4. Nadat de betaling is verwerkt, krijg je toegang tot het complete aanbod van Disney+.
 5. Om in te loggen, keer terug naar het beginscherm of open de app.
 6. Voer je Disney+ gegevens in die je hebt gebruikt tijdens het registreren.
 7. Na succesvolle login kun je direct beginnen met het bekijken van jouw favoriete programma’s.

Onthoud dat als je al lid bent, het proces nog makkelijker is. Je hoeft alleen maar jouw login details te gebruiken om toegang te krijgen tot jouw account en start meteen met streamen van de laatste update van films en series die beschikbaar zijn op Disney+.

Nieuwe Aanbiedingen op Disney+ Nederland in Maart 2024

Enthousiaste fans genieten van een filmmarathon onder de sterren.

Ontdek nieuwe aanbiedingen op Disney+ Nederland in maart 2024. Er zijn op vrijdag 8 maart, woensdag 6 maart en dinsdag 5 maart interessante releases die je niet wilt missen.

Vrijdag 8 Maart

Op vrijdag 8 maart 2024 presenteert Disney+ Nederland speciale nieuwe films en series, waardoor jouw kijkervaring nog rijker wordt. Met een uiteenlopend aanbod zorgt Disney+ ervoor dat er voor iedereen wel iets te vinden is.

Van spannende avonturen tot hartverwarmende verhalen, de vod-diensten brengen de magie direct naar jouw woonkamer.

Verrijk jouw weekend met de nieuwste aanwinsten op deze streamingservice. Ga zitten, ontspan en laat Disney+ jou meenemen op een reis vol vermaak. Je vindt er zowel klassiekers die je hart sneller laten kloppen als gloednieuwe releases die je op het puntje van je stoel houden.

Woensdag 6 Maart

Woensdag 6 maart 2024 markeert een spannende dag voor Disney+ abonnees in Nederland. Het platform lanceert meer dan 40 nieuwe films en series, waaronder het nieuwe seizoen van Extraordinary.

Fans kunnen hun hart ophalen aan de veelzijdigheid van het aanbod Disney+.

Tussen de releases vind je ook de concertfilm van Taylor Swift en een gloednieuwe terugkeer van de X-Men serie. Deze toevoegingen beloven uren aan vermaak en zijn een bewijs van de rijke verscheidenheid die Disney+ te bieden heeft op het gebied van vod-diensten.

Zorg dat je klaar zit om deze nieuwkomers te ontdekken.

Dinsdag 5 Maart

Na de opwindende releases van vrijdag 8 maart en woensdag 6 maart, zijn er op dinsdag 5 maart vier nieuwe titels verschenen op Disney+ in Nederland. Deze verse toevoegingen aan het platform omvatten een mix van spannende films en boeiende series.

Met de constante stroom aan nieuwe content blijft Disney Plus zorgen voor een gevarieerd aanbod, waardoor abonnees altijd iets nieuws hebben om naar uit te kijken.

Populaire Nieuwe Films en Series op Disney++

Ontdek de nieuwste opwindende films en series op Disney+, waaronder “Next Goal Wins,” “Grey’s Anatomy: Station 19,” “Goosebumps,” en “The Marvels.” Klaar om te genieten van deze spannende inhoud?

“Next Goal Wins”

“Next Goal Wins” is geregisseerd door Taika Waititi en gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film volgt het voetbalteam van Amerikaans-Samoa en bevat Thomas Rongen als een van de personages.

Het is nu beschikbaar om te streamen op Disney++ en zal vanaf 12 maart 2024 te zien zijn.

“Grey’s Anatomy: Station 19”

De spin-off serie “Grey’s Anatomy: Station 19” volgt het verhaal van Ben Warren, een voormalig chirurg die besluit om een ​​nieuwe weg in te slaan als lid van de brandweer. Deze aanstaande release van het eerste en tweede seizoen biedt kijkers de mogelijkheid om meer te ontdekken over het leven van de dappere brandweerlieden die hun werk verrichten in de brandweerkazerne.

Binnen de setting van de brandweerkazerne speelt “Grey’s Anatomy: Station 19” zich af en laat het kijkers kennismaken met de uitdagende situaties waarmee deze helden dagelijks te maken krijgen.

Benieuwd naar andere populaire aanbiedingen op Disney+? Blijf lezen om te ontdekken welke nieuwe films en series binnenkort beschikbaar zijn op het platform.

“Goosebumps”

Na het bekijken van “Grey’s Anatomy: Station 19” is het tijd om een andere spannende serie te ontdekken op Disney Plus. “Goosebumps” is een populaire nieuwe toevoeging aan het aanbod, die de aandacht trekt van kijkers vanwege de enge en mysterieuze verhalen.

Voor liefhebbers van griezelige avonturen en onverwachte plotwendingen, biedt deze serie een boeiende kijkervaring. Bovendien is “Goosebumps” geschikt voor kijkers van alle leeftijden, waardoor het de ideale keuze is voor families die samen willen genieten van spannende entertainment op Disney Plus.

“The Marvels”

Ontdek de laatste aanwinst op Disney++ – “The Marvels”. Deze film of serie heeft te maken met een verlies voor Marvel. Er is een vermelding van een “Perfect Storm” risico-omgeving in verband met “The Marvels”.

Er is ook een lijst van supplements die verband houden met deze content. Daarnaast zijn er rapporten over de huidige stand van zaken met betrekking tot “The Marvels”.

Aankomende Releases op Disney++

Maak je klaar voor de aankomende releases op Disney+! Ontdek binnenkort nieuwe content, waaronder “Renegade Nell,” “Limitless with Chris Hemsworth” Seizoen 2, en “Percy Jackson and the Olympians” Seizoen 2.

“Renegade Nell”

“Renegade Nell” is een aankomende Britse historische avonturenserie op Disney+. De serie wordt geschreven door Sally Wainwright en geproduceerd door The Lookout Point. Met in totaal acht afleveringen, speelt het verhaal zich af in 1705 en volgt het avontuur van Nell Jackson, een vrouw die na haar dienst in de oorlog terugkeert naar haar familie in Tottenham.

De serie belooft een mix van actie, avontuur en fantasie en zal in het voorjaar van 2024 op Disney+ verschijnen. Als onderdeel van het aanbod van meer dan 40 films en series op Disney+, is “Renegade Nell” een van de vele nieuwe originele series die fans zeker niet willen missen.

Op zoek naar meer opwindende aanbiedingen op Disney+?

“Limitless with Chris Hemsworth” Seizoen 2

Chris Hemsworth keert terug voor een tweede seizoen van de populaire docuserie Limitless op Disney+. Het tweede seizoen zal opnieuw worden geproduceerd door National Geographic en Disney++, vanwege de positieve ontvangst van het eerste seizoen.

Hemsworth toont opnieuw zijn fysieke kracht en doorzettingsvermogen terwijl hij op zoek gaat naar manieren om ouderdomsziekten te stoppen. Dit seizoen van Limitless zal nieuwe inzichten en spannende ontdekkingen bevatten, verwacht wordt dat de serie weer veel kijkers zal trekken.

“Percy Jackson and the Olympians” Seizoen 2

Naast het langverwachte tweede seizoen van “Limitless with Chris Hemsworth” is ook het tweede seizoen van “Percy Jackson and the Olympians” onderweg naar Disney+. Het nieuwe avontuur zal opnieuw de zoektocht van Percy Jackson volgen, gebaseerd op de bestsellerkinderromans van Rick Riordan.

Het eerste seizoen oogstte veel succes op het streamingplatform, wat heeft geleid tot de verlenging van de serie. Fans kunnen zich verheugen op de terugkeer van de geliefde cast, waaronder Walker Scobell, Leah Sava Jeffries en Aryan Simhadri, terwijl ze zich voorbereiden op spannende nieuwe ontwikkelingen in dit populaire verhaal.

Recente hoogtepunten op Disney++

Ontdek de nieuwste hoogtepunten op Disney+ en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod aan content. Leer over de boeiende shows en films die je niet mag missen.

“Taylor Swift: The Eras Tour”

Ontdek de sensationele concertfilm “Taylor Swift: The Eras Tour” op Disney Plus. De film toont Swift’s ongelooflijke optreden en biedt een kijkje in de verschillende outfits die ze droeg tijdens de tour.

Met een goedkeuringspercentage van 63% heeft deze film aanzienlijke buzz gecreëerd en laat het duidelijk zien hoe Taylor Swift haar sterke fanbase heeft opgebouwd, vooral wanneer de tour Madrid bereikte.

Bovendien wordt de populariteit van de film benadrukt door de release in multisala, waarmee Disney Plus laat zien dat het platform zich inzet voor het aanbieden van een gevarieerd scala aan films en series.

“X-Men” Serie Trailer en Releasedatum

De geanimeerde serie X-Men, die oorspronkelijk werd uitgezonden tussen 1992 en 1996, krijgt een opvolger genaamd “X-Men ’97”. Deze nieuwe serie zal op 20 maart 2024 worden gelanceerd op Disney+.

Fans kunnen een trailer van de serie verwachten, waardoor ze een voorproefje krijgen van wat hen te wachten staat. Bereid je voor op een spannende terugkeer van de geliefde X-Men personages in deze langverwachte nieuwe release.

Aankomende Releases op Disney+ omvatten niet alleen “X-Men ’97”, maar ook andere opwindende nieuwe titels. Deze aanstaande series en films zullen jouw kijkervaring op Disney+ verrijken en je meenemen op nieuwe avonturen in het uitgebreide aanbod van de streamingdienst.

Ontdek het Volledige Disney Plus Aanbod

Ontdek het volledige aanbod van Disney Plus met meer dan 2500 films en series. Dagelijks worden nieuwe titels toegevoegd, dus er is altijd iets nieuws om te ontdekken. Bekijk de top 30 beste films op Disney Plus voor een overzicht van de meest populaire titels.

Enkele films zijn uit de catalogus verwijderd, waaronder Home Alone en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Bekijk nu de details voor ‘Hoe een Disney Plus Abonnement Opzeggen en Beheren’ voor gemakkelijke begeleiding bij het beheren van je abonnement.

Hoe een Disney Plus Abonnement Opzeggen en Beheren

Nadat je het volledige aanbod van Disney Plus hebt ontdekt, wil je misschien weten hoe je je abonnement kunt opzeggen en beheren. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Ga naar de Disney+ website en log in op je account.
 2. Selecteer je profiel en kies vervolgens ‘Abonnement opzeggen’.
 3. Volg de instructies om het opzegproces te voltooien.
 4. Als alternatief kun je het abonnement opzeggen via de app, maar dit kan als omslachtig worden beschouwd.
 5. Onthoud dat na het opzeggen van je abonnement, je ook je account kunt verwijderen, inclusief je e-mailadres en naam.

Zorg ervoor dat je deze stappen volgt om jouw Disney Plus-abonnement succesvol te beheren en eventueel op te zeggen wanneer dat nodig is.

Problemen Oplossen: Disney Plus Storingen en Technische Issues

Heb je problemen ondervonden met het afspelen van films en series op Disney Plus? Hier zijn enkele handige tips om storingen en technische problemen op te lossen:

 1. Controleer uw internetverbinding om ervoor te zorgen dat deze stabiel is en voldoende bandbreedte heeft voor het streamen van content.
 2. Test andere apps op uw apparaat om te controleren of het probleem beperkt is tot Disney Plus.
 3. Herstart de Disney Plus app, schakel het apparaat uit en installeer de app opnieuw om mogelijke storingen te verhelpen.
 4. Meld eventuele storingen aan Disney Plus en bekijk een grafiek met actuele storingsignalen om te zien of er een algemeen probleem is.
 5. Controleer de beschikbare opslagruimte op uw apparaat als u problemen ondervindt bij het downloaden van content.
 6. Sluit de app volledig af en start deze opnieuw om downloadproblemen op te lossen.
 7. Raadpleeg de tips en oplossingen die door Disney Plus worden aangeboden voor het geval u technische problemen ervaart.
 8. Als u aanhoudende problemen ondervindt, neem dan contact op met Disney Plus voor verdere assistentie.

Klaar om meer geweldige inhoud te ontdekken? Ga nu verder naar “10. Genieten van Disney Plus op Alle Apparaten“.

Genieten van Disney Plus op Alle Apparaten

Disney Plus is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals tv, laptop, tablet, telefoon en gameconsole. Je kunt eenvoudig streamen naar je televisie door bijvoorbeeld een laptop aan te sluiten via een HDMI-kabel.

Daarnaast biedt Disney Plus de mogelijkheid om meerdere profielen in te stellen voor gepersonaliseerde kijkervaringen en je kunt op vier schermen tegelijkertijd streamen.

Conclusie

Verken het brede scala aan nieuwe films en series op Disney Plus, die dagelijks worden bijgewerkt. Ontdek praktische manieren om je kijkervaring te verbeteren en geniet van de efficiëntie van de aangeboden tips.

Door actief te blijven in het ontdekken van nieuwe opties, kun je de impact van deze benaderingen ervaren en verbeteringen in je kijkplezier realiseren. Vergeet niet om naar aanvullende bronnen te zoeken om op de hoogte te blijven van toekomstige releases en trends.

Blijf geïnspireerd en verken de magie van entertainment terwijl je jouw kijkavontuur voortzet.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn VOD-diensten en hoe werkt Disney Plus daarmee?

VOD-diensten, of video on demand, laten je films en series bekijken wanneer je maar wilt. Disney Plus is zo’n dienst waar je meer dan 40 nieuwe films en series kunt ontdekken.

2. Hoe vind ik de nieuwste films en series op Disney Plus?

Je kunt eenvoudig de nieuwste films en series vinden door op Disney Plus naar de sectie ‘Nieuw’ te gaan. Hier worden alle recent toegevoegde titels weergegeven.

3. Kan ik op Disney Plus alleen kinderfilms vinden?

Nee, Disney Plus biedt een breed scala aan films en series voor alle leeftijden, inclusief actie, avontuur, drama, en meer naast de klassieke kinderfilms.

4. Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste toevoegingen aan Disney Plus?

Abonneer je op de nieuwsbrief van Disney Plus of volg hun sociale media kanalen om updates te ontvangen over nieuwe films en series die aan het platform worden toegevoegd.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen