Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je moeite met het streamen van je favoriete programma’s via NLZIET naar je Apple TV? NLZIET biedt een breed aanbod van Nederlandse televisiezenders, waardoor je nooit meer iets hoeft te missen.

Dit artikel legt uit hoe je eenvoudig via AirPlay programma’s op je Apple TV kunt bekijken, zodat je optimaal van NLZIET kunt genieten. Lees verder en ontdek hoe.

Samenvatting

 • Met NLZIET kun je eenvoudig je favoriete Nederlandse programma’s van zenders zoals NPO, RTL XL en KIJK streamen naar je Apple TV via AirPlay. Zorg ervoor dat je iPhone of iPad en het AirPlay 2-ondersteunde apparaat met hetzelfde wifi-netwerk verbonden zijn.
 • Problemen met AirPlay, zoals het niet kunnen verbinden of slechte beeldkwaliteit, kunnen vaak worden opgelost door je apparaten te herstarten of te zorgen voor een stabiele internetverbinding.
 • NLZIET biedt via haar iOS-app volledige ondersteuning voor AirPlay, waardoor gebruikers toegang krijgen tot meer dan 40 tv-zenders direct op hun televisie, zonder extra kabels of apparatuur.
 • Bij het ervaren van problemen met specifieke kanalen of content die niet wil streamen, kunnen deze meestal worden opgelost door directe apps zoals NPO Start te gebruiken of door de NLZIET-app opnieuw te installeren.
 • Voor maximale kijkplezier biedt NLZIET ook NPO Plus aan, waar je voor een kleine maandelijkse vergoeding kunt genieten van exclusieve series, vooruitkijken van episodes en een advertentievrije ervaring.

Wat is NLZIET?

Een smart TV toont de NLZIET app in een gezellige woonkamer.

NLZIET is een revolutionaire app die de manier waarop we naar Nederlandse televisie kijken, verandert. Met deze app kun je zonder kabels live en on demand genieten van het beste dat de Nederlandse tv te bieden heeft.

Of je nu fan bent van boeiende documentaires, spannende series of het laatste nieuws wilt volgen, NLZIET biedt toegang tot meer dan 40 tv-zenders. Je hoeft geen moment meer te missen.

Dankzij de ondersteuning voor AirPlay in de iOS-app van NLZIET, stream je jouw favoriete programma’s eenvoudig naar je Apple TV. Dit maakt het mogelijk om alles in hoge kwaliteit op een groter scherm te bekijken, waardoor je huiskamer verandert in een persoonlijke bioscoop.

Met NLZIET stream je content van populaire zenders zoals NPO, RTL XL en KIJK, allemaal vanuit één handige app. Nu we weten wat NLZIET is, ontdekken we hoe je de app via AirPlay kunt gebruiken om nog meer uit je kijkervaring te halen.

Gebruik van NLZIET via AirPlay

Een moderne woonkamer met een Apple TV en stadsgezicht fotografie.

Met AirPlay kun je gemakkelijk je favoriete NLZIET-programma’s naar een Apple TV of ander compatibel apparaat streamen. Ontdek hoe je naadloos kunt schakelen tussen verschillende kanalen en zo nooit meer iets mist.

Programma\’s streamen van NPO, RTL XL en KIJK

Met de komst van AirPlay-ondersteuning op NLZIET kunnen gebruikers nu eenvoudig hun favoriete programma’s van NPO, RTL XL en KIJK naar hun Apple TV sturen. Dit betekent dat je thuis op het grote scherm kunt genieten van een breed scala aan entertainment, nieuws en sport zonder ingewikkelde instellingen of extra kabels.

 1. Open de NLZIET – app op je Apple iPhone of iPad.
 • Zorg ervoor dat je apparaat verbonden is met hetzelfde wifi-netwerk als je Apple TV of smart tv met AirPlay 2-ondersteuning.
 • Zoek en selecteer het programma dat je wilt kijken uit de bibliotheek van NPO, RTL XL of KIJK.
  • De bibliotheek biedt een uitgebreide collectie van populaire series, documentaires en live televisieprogramma’s.
 • Tik op het AirPlay – icoon zodra het programma begint te spelen.
  • Het AirPlay-icoon vind je meestal in de rechterbovenhoek van de video-speler binnen de NLZIET-app.
 • Kies jouw Apple TV of een compatibele smart tv uit de lijst die verschijnt.
  • Jouw geselecteerde video zal direct beginnen te streamen naar het geselecteerde apparaat.
 • Gebruik jouw iPhone of iPad als afstandsbediening om te pauzeren, af te spelen of door content te navigeren.
  • Dit maakt het wisselen tussen verschillende programma’s op NPO Plus, RTL XL en KIJK eenvoudig en intuïtief.
 • Geniet van hoge kwaliteit streaming zonder onderbrekingen dankzij NLZIET extra en stabiele wifi-connectiviteit.
  • Door lid te zijn van NLZIET extra krijg je toegang tot hogere streamingkwaliteit wat bijdraagt aan een betere kijkervaring.

  Dankzij deze gebruiksvriendelijke stappen kan iedereen met een abonnement op NLZIET gemakkelijk hun geliefde shows, series en live-evenementen streamen naar hun groot scherm via AirPlay, waarbij ze profiteren van naadloze integratie tussen mobiele apparaten en home entertainment systemen.

  Kanaal wisselen met AirPlay

  Kanaal wisselen tijdens het gebruik van AirPlay met NLZIET is simpel en handig. Je selecteert gewoon een ander programma of een andere zender vanuit de NLZIET-app op je iOS-apparaat.

  Daarna stream je het direct naar je Apple TV, zonder onderbrekingen. Dit maakt het makkelijk om tussen NPO, RTL XL en KIJK te schakelen, waardoor je naadloos kunt genieten van een divers aanbod aan programma’s.

  Gebruikers met een oudere versie van Apple TV profiteren ook van deze functie dankzij de ondersteuning voor AirPlay in de app. Zo kun je live tv-kijken en genieten van je favoriete Nederlandse programma’s op een groot scherm.

  Het streamen van content naar je televisie via AirPlay biedt een verbeterde kijkervaring, met de flexibiliteit om te wisselen tussen zenders zoals jij dat wilt.

  Ondersteuning van NLZIET voor AirPlay

  NLZIET biedt nu volledige ondersteuning voor AirPlay via de iOS-app, waardoor gebruikers gemakkelijk hun favoriete programma’s van NPO, RTL, en SBS kunnen streamen naar hun Apple TV.

  Deze nieuwe functie opent de deur naar meer dan 40 tv-zenders direct op je televisie, met slechts een paar tikken op je iPhone of iPad. Deze integratie zorgt voor een naadloze kijkervaring, zonder het gedoe van extra kabels of apparatuur.

  Gebruikers hebben alleen een stabiele internetverbinding nodig om te genieten van online tv-kijken via AirPlay. Dit maakt het mogelijk om op elk moment te schakelen tussen verschillende kanalen of programma’s zonder je bank te verlaten.

  De combinatie van NLZIET en AirPlay brengt het beste van Nederlandse televisie, inclusief sportkanalen zoals ESPN en populaire programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep, rechtstreeks naar het grotere scherm in je woonkamer.

  Problemen en oplossingen bij het gebruik van NLZIET met AirPlay

  Het gebruiken van NLZIET met AirPlay gaat meestal soepel, maar soms komen er problemen voor. Gelukkig kunnen de meeste van deze problemen snel worden opgelost met enkele eenvoudige stappen.

  1. AirPlay werkt niet op Samsung TV: Een veelvoorkomend probleem dat eenvoudig kan worden opgelost door zowel de Samsung TV als het iOS-apparaat te herstarten. Soms helpt het ook om de firmware van de Samsung TV bij te werken via instellingen.
  2. Geen geluid bij streamen: Controleer of het volume op zowel het iOS-apparaat als de Apple TV hoog genoeg is ingesteld. Als dit niet helpt, probeer dan beide apparaten te herstarten.
  3. Beeldkwaliteit is slecht: Zorg ervoor dat zowel het iOS-apparaat als de Apple TV zijn verbonden met een stabiele en snelle internetverbinding. Een trage internetverbinding kan leiden tot verlaagde beeldkwaliteit tijdens het streamen.
  4. Verbinding valt steeds weg: Dit kan wijzen op problemen met je wifi-verbinding. Probeer de router en modem te herstarten of controleer of je apparaten niet te ver van de router af zijn.
  5. Kan geen verbinding maken met AirPlay: Zorg ervoor dat zowel je iOS-apparaat als je Apple TV of compatible Smart TV zijn aangesloten op hetzelfde wifi-netwerk. Controleer ook of AirPlay is ingeschakeld in de instellingen van je Apple TV.
  6. Problemen met specifieke kanalen zoals NPO, RTL XL, en KIJK: Sommige content kan beperkingen hebben waardoor ze niet gestreamd kunnen worden via AirPlay. In dit geval kun je proberen direct via een app zoals NPO Start naar deze content te kijken.
  7. App crasht tijdens gebruik van AirPlay: Verwijder de NLZIET-app van je apparaat en installeer deze opnieuw via de App Store. Ook kan het helpen om zowel het streamingapparaat als het iOS-apparaat te herstarten.

  Met deze tips kun je veelvoorkomende problemen bij het gebruik van NLZIET met AirPlay zelfstandig oplossen, waardoor je weer snel kunt genieten van jouw favoriete programma’s en series in hoge kwaliteit op groot scherm.

  Naast praktische probleemoplossingen biedt NLZIET ook een scala aan kijkopties die we vervolgens gaan bekijken in ‘Aanbevolen programma’s op NLZIET om te streamen via AirPlay’.

  Aanbevolen programma’s op NLZIET om te streamen via AirPlay

  Ontdek de spannende series en boeiende programma’s die NLZIET te bieden heeft om via AirPlay op je scherm te toveren. Maak je avonden speciaal met de topselectie van NLZIET, perfect geschikt om te streamen op jouw TV.

  Series en programma’s van NPO Plus zoals “Flikken Maastricht” en “De Slimste Mens”

  Op NPO Plus vind je een reeks boeiende series en programma’s zoals “Flikken Maastricht” en “De Slimste Mens”. Deze shows zijn populaire keuzes onder kijkers die op zoek zijn naar kwaliteitsentertainment.

  “Flikken Maastricht” biedt spannende misdrijfoplossingen en verhalen over het persoonlijke leven van de hoofdpersonen, terwijl “De Slimste Mens” je uitdaagt met intellectuele vragen en interessante feitjes.

  Beide programma’s kun je gemakkelijk streamen via NLZIET met de ondersteuning van AirPlay, wat betekent dat je van deze topseries kunt genieten op een groter scherm voor een ultieme kijkervaring.

  Seizoen 18 van “Flikken Maastricht” is sinds 2 februari te zien op NPO 1, waardoor fans zich kunnen verheugen op nieuwe afleveringen vol actie en drama. Daarnaast biedt “De Slimste Mens” live streamingopties via NLZIET, waarmee je geen aflevering hoeft te missen.

  Met deze mogelijkheden verbreedt NLZIET het aanbod en maakt deze geliefde Nederlandse producties toegankelijk voor een breder publiek. Fans van spanning, actie, kennis en humor vinden in deze series de perfecte mix voor entertainend kijkplezier.

  Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

  Na het ontdekken van interessante series zoals “Flikken Maastricht” en “De Slimste Mens” op NPO Plus, vraag je je misschien af hoe je deze content op je televisie kunt bekijken. NPO Plus is toegankelijk op verschillende apparaten, waaronder Smart TV’s, via platforms zoals Android TV, Google TV en Apple TV.

  Verbind je smart-tv met het internet en download de NPO app uit de app store van je tv-platform.

  Voor gebruikers met een Apple TV of vergelijkbare AirPlay-compatibele smart-tv’s, kun je uitzendingen direct vanaf je iPhone of iPad naar je televisie streamen. Zorg ervoor dat beide apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk om een vlekkeloze streamingervaring te garanderen.

  Met deze stappen geniet je snel van jouw favoriete programma’s zonder reclame op NPO Plus.

  Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

  NPO Start en NPO Plus bieden beide een breed scala aan Nederlandse televisiecontent, maar er is een duidelijk verschil in het aanbod. NPO Start geeft toegang tot live uitzendingen, tv-series, films en documentaires zonder extra kosten.

  Dit platform is ideaal voor kijkers die op zoek zijn naar directe toegang tot een verscheidenheid aan programma’s zonder abonnement.

  Aan de andere kant biedt NPO Plus extra content bovenop wat beschikbaar is op NPO Start, inclusief exclusieve series, vooruitkijken van afleveringen en een advertentievrije ervaring.

  Voor deze uitgebreide dienst is een abonnement vereist, maar het geeft liefhebbers van Nederlandse televisie de kans om hun favoriete programma’s zonder onderbrekingen en met meer flexibiliteit te bekijken.

  Met NLZIET kunnen gebruikers genieten van zowel NPO Start als NPO Plus content, samen met toegang tot meer dan 40 tv-zenders, alles in één handige app.

  Hoe NPO Plus abonnement afsluiten: Alle info over NPO Plus

  Nu we het verschil tussen NPO Start en NPO Plus hebben uitgelegd, laten we kijken hoe je een NPO Plus abonnement kunt afsluiten. Dit is jouw gids om toegang te krijgen tot een breder scala aan kijkplezier voor slechts €2,95 per maand.

  1. Bezoek de officiële website van NPO Plus. Hier vind je alle informatie over het abonnement.
  2. Klik op de optie ‘Abonneren’ die je meestal bovenaan of in het menu van de site vindt.
  3. Maak een account aan door je persoonlijke gegevens in te vullen zoals naam, e-mailadres en wachtwoord.
  4. Bevestig je e – mailadres via de verificatielink die je per email ontvangt.
  5. Kies voor het NPO Plus abonnement en voer je betaalgegevens in.
  6. Betaal met een methode die jou het beste uitkomt; veel voorkomende methoden zijn iDEAL, creditcard of PayPal.
  7. Bevestig je betaling en start direct met het streamen van exclusieve content die alleen beschikbaar is voor NPO Plus leden.
  8. Geniet van live uitzendingen, tv – series, films en documentaires zonder beperkingen overdag voor programma’s met leeftijdsrestrictie 16+.
  9. Profiteer ook van de mogelijkheid om livestreams te bekijken via jouw account.

  Met deze stappen heb jij toegang tot een rijke bibliotheek aan Nederlandse televisiecontent waar en wanneer jij maar wil, rechtstreeks op jouw Apple TV-app of via Google Chromecast naar elke gewenste scherm te streamen binnen EU-lidstaten.

  Conclusie

  Ontdekken hoe NLZIET en AirPlay samenwerken, biedt toegang tot een wereld van televisie zonder grenzen. Gebruikers genieten moeiteloos van hun favoriete programma’s op grotere schermen, waardoor de kijkervaring thuis verrijkt wordt.

  Deze technologie bewijst dat gemak en kwaliteit hand in hand gaan, met slechts een paar tikken op je smartphone of tablet. Voor wie verder wil duiken in de mogelijkheden van online tv kijken, vormt NLZIET met AirPlay een perfecte start.

  Laat deze innovatie je gids zijn naar urenlang kijkplezier en ontdek programma’s die je nog nooit eerder zag.

  Veelgestelde Vragen

  1. Wat is AirPlay en hoe kan ik het gebruiken met NLZIET?

  AirPlay is een technologie van Apple waarmee je content draadloos kunt streamen van je Apple-apparaat naar je televisie. Met NLZIET kun je gemakkelijk je favoriete programma’s, series en films via AirPlay op je TV bekijken door simpelweg het AirPlay-icoon te selecteren en je televisie als ontvanger te kiezen.

  2. Moet ik iets speciaals instellen om NLZIET via AirPlay te gebruiken?

  Nee, het gebruik van AirPlay met NLZIET is heel eenvoudig. Zorg ervoor dat zowel je Apple-apparaat als je televisie die AirPlay ondersteunt op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten. Open vervolgens de NLZIET-app op je apparaat, kies wat je wilt kijken en tik op het AirPlay-icoon om te beginnen met streamen.

  3. Kan ik alle programma’s van NLZIET streamen met AirPlay?

  Ja, met AirPlay kun je alle beschikbare content op NLZIET streamen naar je televisie. Dit omvat live televisie-uitzendingen, gemiste programma’s en exclusieve series die beschikbaar zijn binnen de app.

  4. Wat moet ik doen als AirPlay niet werkt met mijn NLZIET?

  Als AirPlay niet werkt, controleer dan eerst of beide apparaten correct zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk. Zorg er ook voor dat de software op zowel je Apple-apparaat als je televisie up-to-date is. Als het probleem aanhoudt, herstart dan beide apparaten en probeer het opnieuw.

  Team Pocketinfo.nl

  Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

  Gerelateerde artikelen