Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Mis je romantiek in je leven en zoek je een makkelijke manier om liefde en drama vanuit je luie stoel te beleven? Goed nieuws: de nieuwste afleveringen van B&B Vol Liefde zijn nu beschikbaar op NLZIET.

In dit blog geven we je een overzicht van de kandidaten van 2023 en vertellen we hoe je geen moment mist van deze liefdesavonturen. Lees snel verder om meer te ontdekken!

Samenvatting

  • De nieuwste afleveringen van B&B Vol Liefde zijn nu te streamen op NLZIET. Je kunt de romantische avonturen en liefdeszoektochten van kandidaten uit verschillende Europese landen als Zweden, Frankrijk, Spanje, Portugal, en België volgen.
  • Kandidaten zoals Bram uit Zweden en Walter uit Frankrijk openen niet alleen hun Bed & Breakfasts maar ook hun harten in de hoop op ware liefde. Hun verhalen tonen hoe dapper ze stappen zetten naar een nieuw leven vol romantiek en avontuur.
  • Naast het kijken op live-televisie, biedt NLZIET de mogelijkheid om afleveringen vooruit of terug te kijken op verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en smart-tv’s binnen de EU-lidstaten. Zo hoef je nooit een moment te missen van je favoriete liefdesverhalen.
  • In Winter Vol Liefde duiken we in een winterse setting met kandidaten die liefde zoeken te midden van sneeuwlandschappen. Dit seizoen introduceert nieuwe gezichten zoals Benjamin uit Zwitserland, waarbij elke kandidaat een uniek verhaal naar voren brengt.
  • Met een gratis proefperiode van 14 dagen bij NLZIET kun je direct starten met het kijken naar B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde. Het platform maakt het ook makkelijk om meldingen te ontvangen voor nieuwe afleveringen, zodat je altijd up-to-date blijft met de laatste romantische ontwikkelingen.

B&B Vol Liefde: Overzicht van de kandidaten 2023

Een gezellige bed and breakfast in een schilderachtig Europees platteland.

Ontdek de boeiende kandidaten die in 2023 liefde zoeken in hun idyllische B&B’s verspreid over Europa. Elk van hen heeft een uniek verhaal dat smacht naar avontuur en romantiek.

Bram – Zweden

Bram leeft zijn droom in het pittoreske zuiden van Zweden waar hij een zelfvoorzienende B&B-boerderij runt. Zijn avontuur in “B&B Vol Liefde” 2023 draait om de zoektocht naar ware liefde, terwijl hij gasten verwelkomt die zijn passie voor het buitenleven delen.

Esra, overtuigd van hun bijzondere band, boekte een enkele reis naar Bram om samen met hem deze droom werkelijkheid te maken.

De twee bevestigden hun prille relatie met een liefdevolle video, waarmee ze officieel een koppel werden. De beslissing van Esra om voor onbepaalde tijd bij Bram in Zweden te verblijven, markeert een nieuw hoofdstuk in hun gezamenlijke avontuur.

Hun verhaal is een inspiratiebron voor kijkers en laat zien hoe liefde geen grenzen kent.

Walter – Frankrijk

Na Bram uit Zweden maken we een sprong naar Frankrijk, waar Walter op 54-jarige leeftijd een nieuw hoofdstuk in zijn leven opent. Na 35 jaar hard werken in het bedrijfsleven, besloot hij na zijn scheiding en het vertrek van zijn zoon naar de universiteit, zijn leven om te gooien.

Walter heeft een bed and breakfast geopend in het pittoreske Frankrijk en stelt nu zijn hart open in de zoektocht naar liefde in B&B Vol Liefde 2023. Zijn avontuur is te volgen op RTL 4 vanaf 10 juli, waarin hij samen met andere B&B-eigenaren laat zien hoe het is om liefde te vinden terwijl je je droom najaagt in het buitenland.

Deze stap toont Walters moed en verlangen naar een nieuwe start, iets wat velen inspirerend zullen vinden. Kijkers kunnen zich verheugen op een intiem kijkje in Walters leven en liefdesavontuur, beschikbaar voor online tv-kijken via platforms als NLZIET.

Joy – Spanje

Joy heeft haar hart en deuren van haar prachtige Spaanse vastgoed geopend voor de wereld in B&B Vol Liefde 2023. Met een deel van haar bezit onlangs op de markt gezet voor 8 ton, bewijst Joy dat ze groot durft te dromen.

Samen met Dani deelde ze hun toekomstplannen, die nog meer grootse avonturen beloven.

In het programma heeft Joy niet alleen haar thuis gedeeld, maar ook de ups en downs van het vinden van ware liefde. Ondanks verschillende verwachtingen van sommige dames, blijkt uit alles dat Joy en Dani nog steeds gelukkig zijn samen.

Hun verhaal is een prachtig voorbeeld van hoe liefde en ondernemingszin hand in hand kunnen gaan.

Marian – Portugal

Na Joy uit Spanje maakt Marian uit Portugal haar opwachting in B&B Vol Liefde 2023. Zij staat bekend als een pittige dame van 68 jaar die, na jaren van hard werken, besloten heeft haar bed and breakfast in het zonnige Budens te verkopen.

De reden achter deze drastische stap? Een onbekend incident dat haar weerhoudt terug te keren naar haar geliefde woning. Naast haar B&B heeft Marian ook haar luxe villa in de verkoop gezet, een teken dat zij klaar is voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Het avontuur op zoek naar liefde is voor Marian niet alleen een kans op romantiek, maar ook op een metgezel om samen van het Portugese leven te genieten. Haar verhaal neemt een interessante wending als Jan, een van de deelnemers, direct zijn oog laat vallen op deze temperamentvolle dame.

Dit belooft een boeiende reis te worden waarin Marian hoopt de ware te vinden onder de Portugese zon, ver weg van de benedenwindse en bovenwindse eilanden van het dagelijkse leven.

Leendert – België

Leendert is een charmante ondernemer van 68 jaar oud uit België die zijn eigen Bed & Breakfast heeft in de prachtige Belgische Ardennen. Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde hoopt hij dit seizoen de liefde van zijn leven te ontmoeten.

Als een van de acht bed and breakfast-eigenaren opent hij niet alleen zijn huis, maar ook zijn hart in de zoektocht naar een leuke partner. Kijkers die benieuwd zijn naar zijn liefdesavontuur, kunnen de nieuwste afleveringen nu bekijken op NLZIET.

Met Leenderts unieke persoonlijkheid en charmante Bed & Breakfast als achtergrond, belooft zijn zoektocht naar liefde zowel boeiend als hartverwarmend te zijn. Fans van het programma zullen zeker genieten van elke aflevering waarin hij verschijnt, te streamen op smart tv’s, iOS en Android apparaten binnen de EU-lidstaten, inclusief de benedenwindse eilanden zoals Saba en Bonaire.

Volgende in de lijst van kandidaten die we ontmoeten is Marian – Portugal.

B&B Vol Liefde: Het liefdesavontuur van de kandidaten

Een intieme omhelzing tussen een vrouw en een man in een bed and breakfast.

In B&B Vol Liefde 2023 wagen acht bed and breakfast-eigenaren zich aan een spannend liefdesavontuur. Elk met hun unieke verhaal en afkomstig uit verschillende delen van Europa, inclusief plaatsen als Zweden en Portugal, zoeken ze naar liefde die hun leven verrijkt.

Hun reis is niet alleen een zoektocht naar een partner, maar ook een kans om de ware essentie van liefde en companionship te ontdekken.

Rutger Castricum neemt tijdelijk de rol van Johan Derksen over en begeleidt de kandidaten door hun ervaringen heen. Dit seizoen, dat start op 10 juli, belooft romantische, ontroerende momenten maar ook onvermijdelijke uitdagingen terwijl de deelnemers navigeren door de complexiteit van relaties.

Kijkers kunnen dit alles volgen op platforms zoals Videoland en NLZIET, waar ze niet alleen live kunnen meekijken maar ook afleveringen vooruit of terug kunnen zien op hun iOS of Android smartphone en tablet, evenals via Apple TV en Android TV binnen de Europese Unie.

Winter Vol Liefde: Introductie van de kandidaten 2023

De kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 dompelen zich onder in een romantisch avontuur, omringd door besneeuwde bergtoppen en knisperende haardvuren. Elk van hen zoekt naar ware liefde in het winterse landschap, hopend op warme vonken in koude nachten.

Benjamin – Zwitserland

Benjamin, 29 jaar oud, woont op een adembenemende locatie in Zwitserland, 2000 meter hoog in een skigebied. Drie jaar geleden verhuisde deze horecaman naar de Zwitserse bergen om zijn liefde voor het leven in de natuur te volgen.

Als de jongste deelnemer van Winter vol liefde 2023 laat hij zien hoe je volop van het leven kunt genieten, zelfs als dat betekent dat je soms moeilijke beslissingen moet nemen.

Zijn avontuur neemt een onverwachte wending wanneer hij zich benauwd voelt bij zijn date Nicky en beslist dat zij beter naar huis kan terugkeren. Dit moment onderstreept Benjamin’s vastberadenheid om trouw te blijven aan wat hij echt zoekt in de liefde.

Hij staat klaar om zijn hart open te stellen in deze unieke zoektocht naar romantiek, midden in het idyllische landschap van Zwitserland.

Edith – Oostenrijk

Edith Broekhuis was één van de opvallende gezichten in Winter Vol Liefde 2023. Haar avontuur kreeg een verrassende wending toen ze tijdens het programma ontdekte dat ze zwanger was.

Dit nieuws zorgde voor veel gesprekstof, zowel onder de medekandidaten als bij de kijkers thuis. Ondanks deze onverwachte ontwikkeling, liet Edith zich niet uit het veld slaan. Na het einde van het programma besloot ze haar zoektocht naar liefde voort te zetten door mee te doen aan een singlereis.

Hiermee toont Edith haar vastberadenheid en hoopvolle blik naar de toekomst.

Naast haar persoonlijke uitdagingen heeft Edith ook blijvende vriendschappen overgehouden aan haar deelname. Ze onderhoudt nog steeds veel contact met een van de andere kandidaten uit Winter Vol Liefde.

Deze connectie bewijst dat relaties in allerlei vormen kunnen komen en dat banden die tijdens dergelijke programma’s worden gevormd, langdurig kunnen zijn. Edith’s verhaal benadrukt dat het leven onvoorspelbaar is, maar ook dat er altijd ruimte is voor nieuwe beginnen en onverwachte vriendschappen.

Guido – Zweden

Guido van den Berg verruilde in 2011 het Nederlandse Schoonrewoerd voor het avontuurlijke Arjeplog in Lapland, Zweden. Als gepassioneerde gids en leraar vindt hij zijn geluk in de weidse, ongerepte natuur.

Hij runt er een eigen kampeerterrein, omgeven door adembenemende landschappen. Zijn dagelijks leven staat in het teken van buitenactiviteiten en het delen van de schoonheid van Zweeds Lapland met anderen.

Hij ziet “Winter vol liefde” als de perfecte kans om een partner te vinden die zijn liefde voor de natuur deelt. Guido heeft geen traditionele B&B, maar biedt een unieke ervaring op zijn kampeerterrein.

Met deze deelname hoopt hij niet alleen liefde te vinden, maar ook anderen te inspireren om hun dromen na te jagen, ongeacht waar die hen mogen leiden.

Marco – Noorwegen

Marco, 55 jaar oud, betrad het winterse liefdesavontuur van “Winter Vol Liefde” met een rijke ervaring als voormalig eigenaar van het Herangtunet Boutique Hotel in Heggenes, Noorwegen.

Na de verkoop van zijn hotel vond hij nieuwe liefde, maar niet tijdens het programma. Zijn levensgenietersmentaliteit en geluk in het leven maken hem een uniek figuur op tv. Ondanks zijn plotse vertrek uit de B&B in Noorwegen blijft Marco een bekende oude tv-bekende die geniet van elke dag.

Dit avontuur illustreert dat liefde onvoorspelbaar is en soms komt waar je het minst verwacht, zelfs buiten de camera’s om. Met Marco’s verhaal fris in gedachten, duiken we nu dieper in de verhalen van andere kandidaten die hun hart openstellen in zoektocht naar liefde.

Saul – Zwitserland

Na Marco’s avontuur in Noorwegen richten we onze blik op Saul in Zwitserland, waar de romantiek in de besneeuwde bergen tot leven komt. Saul, een 29-jarige makelaar, runt samen met zijn broers een succesvol makelaarskantoor.

Zijn reis naar de liefde begon toen vrouwen speciaal voor hem naar Zwitserland reisden, op zoek naar een winter vol liefde. Een van hen wist Saul’s hart te veroveren, zoals bevestigd door zijn broer.

In het pittoreske Zwitserland, dat dient als een prachtig decor voor dit liefdesverhaal, beleefden Saul en zijn uitverkorene romantische momenten die de kijkers niet snel zullen vergeten.

De Italiaanse Stresa, samen met Amy Thorne en Saul’s broer, speelden een sleutelrol in hun ontluikende romance, die nauwlettend werd gevolgd door het programma &C. Deze liefdesverbintenis onderstreept hoe Winter Vol Liefde niet alleen dromen najaagt maar ze ook werkelijkheid maakt.

Winter Vol Liefde: Het winterse liefdesavontuur van de kandidaten

Winter Vol Liefde neemt ons mee naar adembenemende sneeuwlandschappen waar de kandidaten, waaronder skileraren, restauranthouders en huskyslee-rijders, hun hart openstellen in de zoektocht naar ware liefde.

Ze delen een passie voor het winterse leven en zijn klaar om iemand te vinden met wie ze hun avonturen kunnen delen. Deze unieke setting zorgt voor romantische en soms spannende momenten die kijkers niet willen missen.

Elk van deze singles brengt iets speciaals naar het programma, van hun liefde voor de kou tot hun dromen van een gedeeld leven in de sneeuw.

Echter, niet alles is wat het lijkt in dit romantische avontuur. De ontdekking dat een van de deelnemers eigenlijk een acteur is, veroorzaakt grote opschudding en gespreksstof onder de kijkers.

Deze plotwending voegt een extra laag toe aan het programma en houdt iedereen op het puntje van hun stoel. Discussies over dit onverwachte moment worden zelfs uitgelicht in afleveringen van De T kijk TV, wat benadrukt hoe boeiend Winter Vol Liefde is.

Fans zoeken vaak online hoe ze gemiste afleveringen kunnen terugkijken op hun iOS smartphone of tablet via help.nlziet.nl, wat aantoont hoe populair deze serie is. Laten we nu overgaan naar het volgende onderdeel en ontdekken hoe je B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde kunt terugkijken op NLZIET.

Hoe B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde terug te kijken op NLZIET [Interne link naar: https://www. pocketinfo. nl/video-streamingdiensten/nlziet-b&b-vol-liefde/]

Na het volgen van de romantische avonturen in “Winter Vol Liefde”, vraag je je misschien af hoe je deze afleveringen, samen met “B&B Vol Liefde”, opnieuw kunt beleven. Gelukkig biedt NLZIET de perfecte oplossing.

Met een account op dit platform kun je gemakkelijk alle afleveringen van deze hartverwarmende series terugkijken, zonder dat je gestoord wordt door reclames. Dit betekent onafgebroken genieten van jouw favoriete liefdesverhalen, wanneer het jou uitkomt.

NLZIET gaat nog een stap verder door het mogelijk te maken direct meldingen te ontvangen zodra er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn. Zo mis je nooit een moment van “B&B Vol Liefde” of “Winter Vol Liefde”.

Of je nu live wilt kijken of liever afleveringen achter elkaar bingewatcht; met NLZIET heb je altijd toegang tot de nieuwste en meest romantische momenten.

Conclusie

Ontdek nu de romantiek en avontuur in de nieuwste afleveringen van B&B Vol Liefde op NLZIET. Met een paar simpele klikken dompel je jezelf onder in de liefdesverhalen uit exotische locaties zoals Zweden, Frankrijk en Spanje.

Deze serie bewijst dat liefde geen grenzen kent en biedt jou uren kijkplezier. Bovendien maakt de optie om afleveringen vooruit te kijken het volgen van jouw favoriete series nog spannender.

Vergeet ook niet je aan te melden bij ‘mijn series’ voor directe meldingen bij nieuwe afleveringen. Laat deze kans niet liggen, activeer vandaag nog jouw gratis proefperiode van 14 dagen en start met het beleven van onvergetelijke momenten.

Veelgestelde Vragen

1. Wat kan ik verwachten van de nieuwste afleveringen van B&B Vol Liefde op NLZIET?

Je kunt romantiek, avontuur en verrassende wendingen verwachten in de nieuwste afleveringen van B&B Vol Liefde op NLZIET. Elke aflevering brengt nieuwe verhalen van liefde en vriendschap.

2. Hoe kan ik beginnen met het kijken naar B&B Vol Liefde op NLZIET?

Om te beginnen, maak je eenvoudig een account aan op NLZIET, zoek naar B&B Vol Liefde onder “mijn series”, en je kunt direct beginnen met het kijken van de afleveringen.

3. Zijn er extra kosten verbonden aan het kijken van B&B Vol Liefde op NLZIET?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het kijken van B&B Vol Liefde als je al een abonnement hebt op NLZIET. De serie is inbegrepen bij je bestaande abonnement.

4. Kan ik de afleveringen van B&B Vol Liefde ook kijken als ik buiten Nederland ben?

Door Brexit en andere regelgevingen kan het zijn dat er beperkingen gelden voor het kijken van NLZIET buiten Nederland. Controleer de beschikbaarheid in jouw regio of gebruik een VPN-service die toegang geeft tot Nederlandse content.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen