Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Veel mensen willen weten hoe ze BBC-programma’s kunnen kijken met NLZIET. Gelukkig biedt NLZIET live en terugkijkopties voor BBC One en BBC Two. In dit artikel leggen we uit hoe je via NLZIET eenvoudig toegang krijgt tot je favoriete BBC-series en -programma’s.

Ontdek de wereld van internationale tv zonder grenzen.

Samenvatting

 • Met NLZIET kun je overal en altijd live naar BBC One en BBC Two kijken door te streamen op verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en smart tv’s.
 • Je kunt gemiste BBC – programma’s tot 7 dagen terugkijken met NLZIET en zelfs tot een jaar na uitzending zonder reclame genieten van je favoriete series en documentaires.
 • NLZIET Extra biedt toegang tot meer dan tien extra zenders, waaronder BBC-kanalen, waarmee je nieuwe series, films en documentaires uit het Verenigd Koninkrijk kunt ontdekken.
 • De service biedt een proefperiode van 14 dagen waarin je gratis alle functies kunt uitproberen, wat een geweldige manier is om te ontdekken hoe NLZIET jouw kijkervaring kan verbeteren.
 • Door een abonnement op NLZIET te nemen, krijg je flexibel toegang tot een breed scala aan zowel Nederlandse als internationale zenders zoals BBC, waardoor het een waardevolle vervanging is voor traditionele tv-abonnementen.

Wat is NLZIET??

Een modern en gezellig interieur met gebruik van de NLZIET app op een smart TV.

NLZIET is een krachtige online streamingdienst die kijkers live-tv, terugkijken en on-demand content van Nederlandse zenders biedt. Deze dienst komt voort uit een samenwerking tussen grote spelers zoals NPO, RTL en Talpa, waardoor een rijk aanbod aan diverse zenders en programma’s beschikbaar is.

Gebruikers kunnen gemakkelijk overschakelen naar het streamen van internationale zenders, inclusief BBC One en BBC Two, om zo geen enkel moment van hun favoriete shows te missen.

De toegankelijkheid op verschillende apparaten, waaronder smart tv’s, Apple TV, Android TV, iOS en Android smartphones en tablets, maakt het mogelijk om overal te genieten van topkwaliteit entertainment.

Met een maandelijkse abonnementsprijs van slechts €8,95 biedt NLZIET een waardevol alternatief voor traditionele tv-abonnementen, vooral voor liefhebbers van internationale zenders zoals BBC.

Ontdek nu hoe je met NLZIET eenvoudig BBC-programma’s kunt bekijken.

Het bekijken van BBC-programma’s met NLZIET

Een comfortabele woonkamer met een televisie, stadsfotografie en boekenplanken.

Met NLZIET heb je de sleutel tot een wereld van Britse topseries en nieuwsprogramma’s van BBC in handen. Je streamt eenvoudig jouw favoriete BBC-content op het apparaat naar keuze, waar en wanneer jij dat wilt.

Live kijken naar BBC

Bij NLZIET kun je zonder moeite live naar BBC-programma’s kijken. Dit betekent dat je BBC One en BBC Two kunt beleven op het moment van uitzending, net alsof je in het Verenigd Koninkrijk woont.

Kijk live naar Britse topseries, leerzame programma’s en internationaal nieuws, allemaal vanaf je iOS smartphone of tablet, Android smartphone en tablet, of elk apparaat naar keuze.

Of het nu gaat om het volgen van ‘Midsomer Murders’, ‘The Outlaws’ of ‘Inspector George Gently’, met NLZIET mis je geen moment van je favoriete BBC-entertainment. Blijf ook op de hoogte van het laatste wereldnieuws via BBC World News.

Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding en je kunt direct beginnen met online tv-kijken, waarbij het beste van de BBC binnen handbereik ligt.

Terugkijken van gemiste BBC-programma’s

Gemiste BBC-programma’s terugkijken is eenvoudig met NLZIET. Je kunt programma’s die je hebt gemist tot 7 dagen terugkijken. Dit betekent dat je je favoriete shows van BBC First, BBC Entertainment of andere BBC-zenders niet hoeft te missen.

Of het nu gaat om een spannende aflevering van “Silent Witness” of een boeiende documentaire, je hebt de vrijheid om te kijken wanneer het jou uitkomt.

NLZIET maakt het ook mogelijk om programma’s reclamevrij terug te kijken tot een jaar na uitzending. Dit is ideaal voor degenen die liever zonder onderbrekingen kijken en dieper willen duiken in de rijke catalogus van BBC-series en -programma’s.

Of je nu interesse hebt in cultuur, entertainment of crime-investigation, NLZIET biedt een uitgebreide bibliotheek aan programma’s die aan elke voorkeur voldoen.

Ontdek nieuwe BBC-series via NLZIET Extra

NLZIET Extra biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat BBC te bieden heeft. Met dit abonnement krijg je toegang tot meer dan tien extra zenders, waaronder BBC One en BBC Two.

Dit betekent een schatkamer van nieuwe series, films en documentaires rechtstreeks uit het Verenigd Koninkrijk, beschikbaar voor liefhebbers van kwaliteitsprogrammering. Kijkers kunnen zich onderdompelen in topseries zoals Sherwood, Gentleman Jack en Peaky Blinders, en tegelijkertijd genieten van meeslepende drama’s en intrigerende misdaadverhalen.

De toevoeging van NLZIET Extra aan je abonnement opent de deuren naar een wereld vol cultuur en entertainment. Je hebt niet alleen de vrijheid om live te kijken naar je favoriete programma’s, maar ook om gemiste uitzendingen terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je nooit meer iets hoeft te missen van wat de BBC te bieden heeft. Daarna bespreken we de voordelen van NLZIET voor het bekijken van internationale zenders zoals de BBC.

Voordelen van NLZIET voor het bekijken van internationale zenders zoals BBC

Met NLZIET krijg je toegang tot een breed scala aan internationale zenders, waaronder BBC First, BBC One, BBC Two, BBC Entertainment en BBC World News. Dit maakt het mogelijk om live naar jouw favoriete programma’s te kijken of gemiste uitzendingen terug te zien op een moment dat het jou uitkomt.

Daarnaast biedt NLZIET de flexibiliteit om overal via diverse apparaten te streamen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

Een ander significant voordeel is het Extra-abonnement van NLZIET, waarmee je beschikking krijgt over tien extra zenders, inclusief diverse BBC-kanalen. Hierdoor ontdek je moeiteloos nieuwe series en blijf je op de hoogte van wereldnieuws.

Bovendien vormt NLZIET een voordelig alternatief voor traditionele tv-abonnementen, met de optie om de dienst 14 dagen gratis uit te proberen. Zo ervaar je zelf de voordelen van het kijken naar internationale zenders zoals de BBC via NLZIET.

Hoe NLZIET de kijkervaring verbetert met functies zoals live TV en terugkijken

NLZIET verandert de manier waarop we naar televisie kijken. Het biedt een scala aan functies die de kijkervaring voor gebruikers sterk verbeteren.

 1. Met live TV kunnen gebruikers van NLZIET naar 40 zenders kijken, waaronder ook BBC-zenders. Dit betekent dat je jouw favoriete programma’s in real-time kunt volgen, zonder afhankelijk te zijn van uitzendschema’s.
 2. Het terugkijken van gemiste programma’s is nog nooit zo eenvoudig geweest. Programma’s van NPO, RTL Nederland en Talpa Network, inclusief BBC-programma’s, kunnen tot minimaal een jaar na uitzending worden teruggekeken.
 3. NLZIET Extra biedt exclusieve toegang tot nog meer inhoud. Ontdek nieuwe series en on-demand films van BBC en andere internationale zenders, allemaal op één plek.
 4. Gebruikers hebben volledige controle over hun kijkervaring met interactieve functies zoals pauzeren, vooruit- en terugspoelen tijdens live uitzendingen of het terugkijken van programma’s.
 5. De mogelijkheid om op twee apparaten tegelijkertijd te kijken maakt het delen van de NLZIET – account binnen een huishouden flexibel en handig. Elke gebruiker kan individuele kijkvoorkeuren behouden door tot vijf profielen aan te maken.
 6. De proefperiode van 14 dagen laat nieuwe gebruikers vrijblijvend kennismaken met alle functies die NLZIET te bieden heeft. Deze periode is perfect om uit te vinden hoe NLZIET past bij jouw kijkgedrag zonder directe kosten.
 7. Dankzij de diversiteit aan beschikbare zenders kun je internationale content bekijken zonder beperkt te zijn door regionale grenzen of de gevolgen van politieke ontwikkelingen zoals brexit.

Elk van deze functies draagt bij aan een rijke en diverse kijkervaring, waarbij flexibiliteit en controle centraal staan in hoe mensen televisie beleven in het digitale tijdperk.

Conclusie

Met NLZIET kijk je eenvoudig naar BBC-programma’s, zowel live als terug. De dienst biedt ook ondertitelde content en extra zenders via een uitgebreid abonnement. Het gemak en de efficiëntie van deze methode maken het een ideale keuze voor liefhebbers van Britse televisie.

Verken de wereld van BBC en meer, zonder het comfort van je huis te verlaten. Laat deze kans niet liggen om je kijkervaring te verrijken en duik in het uitgebreide aanbod dat NLZIET te bieden heeft.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is NLZIET en biedt het BBC-programma’s aan?

NLZIET is een streamingdienst die samenwerkt met verschillende Nederlandse zenders, waaronder NPO Plus, om een breed scala aan televisieprogramma’s aan te bieden. Hoewel het voornamelijk focust op content van binnen de Europese Unie, inclusief de Benedenwindse en Bovenwindse Eilanden, biedt het ook toegang tot internationale zenders zoals BBC.

2. Hoe kan ik met NLZIET BBC-programma’s kijken als ik in een EU-lidstaat woon?

Als je in een EU-lidstaat woont, kun je gemakkelijk BBC-programma’s streamen via NLZIET. Zorg ervoor dat je een geldig abonnement hebt en gebruik de zoekterm ‘nlziet bbc’ op hun platform of bezoek help.nlziet.nl voor meer informatie over hoe je toegang krijgt tot deze programma’s.

3. Zijn er naast BBC nog andere internationale kanalen beschikbaar op NLZIET?

Ja, NLZIET biedt naast BBC ook toegang tot andere internationale kanalen zoals Crime + Investigation en E! Entertainment. Dit maakt het een veelzijdige optie voor kijkers die geïnteresseerd zijn in een breed scala aan internationale content.

4. Kan ik gemiste uitzendingen van BBC-programma’s terugkijken met NLZIET?

Absoluut, met NLZIET kun je gemiste uitzendingen van BBC-programma’s terugkijken. De dienst werkt samen met regionale omroepen om ‘Uitzending Gemist’ te bieden, wat betekent dat je je favoriete programma’s kunt inhalen wanneer het jou uitkomt.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen