Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Stel je voor: je bent in het buitenland en wilt graag Nederlandse TV kijken, maar je loopt tegen geografische blokkades aan. Een belangrijk feit is dat NLZiet deze geografische blokkades gebruikt, waardoor het kijken van Nederlandse televisie in het buitenland lastig wordt.

Dit artikel gaat je laten zien hoe je met een VPN deze blokkades kunt omzeilen en overal ter wereld kunt genieten van jouw favoriete programma’s. Blijf lezen en ontdek hoe!

Samenvatting

 • Gebruik een VPN om geografische blokkades te omzeilen en overal ter wereld naar NLZIET te kijken. Een VPN verandert je IP-adres naar een adres binnen de EU, zodat je zonder beperkingen Nederlandse programma’s kunt streamen.
 • Installeer eenvoudig de VPN en verbind met een Nederlandse server op verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en smart TV’s om toegang te krijgen tot je favoriete Nederlandse TV-shows en -series overal ter wereld.
 • Met NLZIET kun je zonder reclameonderbrekingen en in verbeterde kwaliteit naar Nederlandse content kijken, wat je televisie-ervaring aanzienlijk verbetert.
 • NLZIET biedt flexibele abonnementsopties met eenvoudige opzegmogelijkheden en kost €7,95 per maand voor toegang tot 37 verschillende zenders. Je kunt ook profiteren van actiecodes en aanbiedingen om te besparen op de abonnementskosten.
 • Bij problemen met NLZIET, zoals foutcodes of storingen, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om deze op te lossen, waaronder het controleren van je internetverbinding, het herstarten van apparaten of het updaten van apps.

Wat is NLZIET?

Moderne slimme TV toont Nederlandse kanalen, omlijst door Europese iconische landmarks.

NLZIET is een populaire streamingdienst die jou toegang geeft tot een breed aanbod van Nederlandse televisiezenders. Je kunt live tv kijken, maar ook gemiste uitzendingen terugzien op jouw smart tv, smartphone of tablet.

De service brengt programma’s van NPO, RTL en SBS samen op één platform. Dit maakt het eenvoudig om jouw favoriete shows, series en nieuwsuitzendingen te streamen zonder een traditioneel tv-abonnement.

Met NLZIET kun je overal in de Europese Unie (EU) jouw geliefde Nederlandse content bekijken. Of je nu in Spanje zit of in Griekenland, je mist niets van thuis. Dit is vooral handig voor vakantiegangers en expats die up-to-date willen blijven met wat er in Nederland gebeurt.

On-demand kijken wordt zo nog toegankelijker, zelfs als je buiten de landsgrenzen bent.

Geografische blokkades met NLZIET in het buitenland

Een laptop met NLZIET logo voor een wereldkaart en stadsgezicht.

Geografische blokkades maken het lastig om NLZIET buiten Nederland te gebruiken. Deze blokkades beperken de toegang tot je favoriete shows wanneer je in het buitenland bent.

Waarom is NLZIET in het buitenland lastig te bekijken?

NLZIET stuit in het buitenland op geografische blokkades, waardoor het bekijken van jouw favoriete Nederlandse programma’s een uitdaging wordt. Deze beperkingen zijn vooral streng buiten de Europese Unie.

Binnen de EU zijn er regels die het mogelijk maken om online diensten zoals NLZIET mee te nemen op reis. Echter, zodra je voet zet buiten deze grenzen, activeert geoblocking restricties die toegang tot de service verhinderen.

Dit komt omdat uitzendrechten per land of regio zijn geregeld. Zenders hebben afspraken gemaakt over waar hun content wel en niet mag worden getoond.

Bovendien maakt het niet uit of je probeert te kijken via een televisie, smartphone, of online mediaspeler; de blokkade blijft van kracht buiten Nederland. Zelfs met diverse apps beschikbaar op platforms zoals Google Play Store of App Store, herkent NLZIET je IP-adres en weet dat je niet in Nederland bent.

Dit maakt het lastig om on demand naar Nederlandse programma’s, series en films te kijken als je je buiten de Nederlandse grenzen bevindt.

Gebruik van geoblocking bij NLZIET

NLZIET past geoblocking toe om het bekijken van content buiten de EU-lidstaten te blokkeren. Dit komt omdat de rechten voor uitzendingen per land zijn geregeld. Wanneer je dus in een land buiten de Europese Unie bent, herkent NLZIET je geografische locatie en verhindert het toegang tot hun streams.

Geoblocking is een technologie die je IP-adres controleert en op basis daarvan toegang tot bepaalde online diensten en websites beperkt.

Om deze geografische blokkades te omzeilen, maken veel kijkers gebruik van een Virtual Private Network (VPN). Een VPN verandert je IP-adres naar een adres binnen de EU, waardoor het lijkt alsof je vanuit een EU-land de dienst gebruikt.

Dit maakt het mogelijk om overal ter wereld naar NLZIET te kijken, ondanks de inzet van geoblocking door de dienst.

Hoe kan je NLZIET in het buitenland bekijken?

Om NLZIET in het buitenland te bekijken, heb je een slimme truc nodig. Een VPN verandert je IP-adres en laat het lijken alsof je in Nederland bent.

Het gebruik van VPN

Een VPN, oftewel een Virtueel Privé Netwerk, helpt je om geografische blokkades te omzeilen door je IP-adres te veranderen. Het kiest een server in Nederland waardoor het lijkt alsof je vanuit Nederland naar NLZIET kijkt.

Hiermee krijg je toegang tot alle programma’s en diensten alsof je in Nederland bent. Het gebruik van een VPN maakt online tv-kijken via platforms zoals NLZIET in het buitenland mogelijk zonder restricties.

Het installeren van een VPN op apparaten zoals een Android smartphone en tablet, iOS smartphone en tablet, of zelfs op Apple TV is eenvoudig. Je zoekt simpelweg naar een betrouwbare VPN-aanbieder, zoals ExpressVPN, downloadt de applicatie en verbindt met een Nederlandse server.

Hierdoor kun je genieten van je favoriete Nederlandse TV-shows en -series overal ter wereld, zonder onderbrekingen of beperkingen.

Stappen om NLZIET in het buitenland te bekijken met een VPN

NLZIET kijken in het buitenland kan een uitdaging zijn vanwege geoblocking. Gelukkig is er een simpele oplossing: gebruik maken van een VPN. Hier volgt hoe je dat kunt doen.

 1. Kies eerst een betrouwbare VPN – provider. Er zijn veel opties beschikbaar, dus zorg voor een die snel en veilig is, met servers in Nederland.
 2. Download de VPN-software en installeer deze op je apparaat. Of je nu een android TV, macos of iPod gebruikt, de meeste VPN-providers bieden apps voor verschillende apparaten.
 3. Open de VPN – applicatie en log in met je accountgegevens.
 4. Zoek in de VPN – app naar een server in Nederland en maak hiermee verbinding. Dit is nodig omdat NLZIET alleen binnen de EU werkt.
 5. Ga nu naar mijn NLZIET of open de app op je apparaat na het verbinden met de Nederlandse server via VPN.
 6. Log in bij mijn NLZIET als je al een account hebt of maak een nieuw account aan als dat nog niet het geval is.
 7. Begin met kijken! Je zou nu zonder problemen toegang moeten hebben tot alle content van NLZIET alsof je in Nederland bent.

Het mooie van deze methode is dat je niet alleen geografische blokkades omzeilt, maar ook nog eens geniet van extra privacy door het gebruik van de VPN. Daarnaast kan een goede VPN-verbinding zelfs helpen reclame te verminderen en de kwaliteit van je streaming te verbeteren.

Voordelen van het kijken naar NLZIET vanuit het buitenland

Kijken naar NLZIET vanuit het buitenland geeft je toegang tot je favoriete Nederlandse programma’s zonder reclameonderbrekingen. Je geniet van verbeterde beeldkwaliteit, wat je kijkervaring aanzienlijk verbetert.

NLZIET zonder reclame en met verbeterde kwaliteit

Met NLZIET geniet je van jouw favoriete programma’s zonder onderbrekingen door reclames. Dit is een groot voordeel voor iedereen die zonder afleidingen wil kijken. De dienst zorgt ervoor dat je live en on-demand kunt genieten van de beste kwaliteit, wat het kijken nog aangenamer maakt.

De verbeterde kwaliteit waar NLZIET om bekend staat, betekent scherpere beelden en beter geluid voor alle programma’s, zowel bij live uitzendingen als bij terugkijken. Zonder reclame maakt NLZIET jouw televisie-ervaring compleet, zodat je ongestoord kunt genieten van elke uitzending op al jouw apparaten.

NLZIET functies en gebruiksgemak

NLZIET maakt het makkelijk om jouw favoriete programma’s te bekijken waar en wanneer je maar wilt. Ontdek de diverse functies en hoe je met een paar simpele stappen van ongekend gebruiksgemak kunt genieten.

Inloggen en uitloggen bij NLZIET

Inloggen en uitloggen bij NLZIET is een eenvoudig proces, zowel via de website als de app. Hieronder vind je een stappenplan om dit soepel te laten verlopen.

 1. Open de website of de app van NLZIET op je favoriete apparaat.
 2. Klik op het inlogicoon.
 3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in die je bij het aanmaken van je account hebt ingesteld.
 4. Druk op ‘Inloggen’ en start direct met het kijken naar Nederlandse televisieprogramma’s, zonder reclame en in verbeterde kwaliteit.
 5. Geniet van het uitgebreide aanbod, inclusief internationale zenders en exclusieve content zoals NPO Plus.

Voor het uitloggen volg je deze stappen:

 1. Ga naar de instellingen in de app of op de website.
 2. Zoek de optie ‘Uitloggen’.
 3. Bevestig dat je wilt uitloggen.
 4. Je wordt automatisch op alle apparaten uitgelogd waarop jouw account actief was.

Mocht je problemen ervaren met het in- of uitloggen, staat de klantenservice klaar om je te helpen bij elk probleem. Met een abonnement kun je tegelijkertijd op meerdere apparaten ingelogd zijn, wat betekent dat je altijd toegang hebt tot NLZIET, waar je ook bent – zolang je connectie hebt met internet natuurlijk!

NLZIET opzeggen en abonnementskosten

Met een NLZIET abonnement geniet je van een breed scala aan zenders voor een vast bedrag per maand. Wil je jouw abonnement opzeggen of meer weten over de kosten? Hieronder vind je alle belangrijke informatie.

 1. Een NLZIET abonnement kost €7,95 per maand. Je krijgt hiermee toegang tot 37 verschillende zenders.
 2. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen via Mijn NLZIET. Dit geeft je de flexibiliteit om te stoppen wanneer je wilt.
 3. Voor het opzeggen hoef je enkel in te loggen op Mijn NLZIET en de instructies te volgen om het proces te voltooien.
 4. Na het opzeggen kun je nog steeds kijken tot het einde van de betaalde periode.
 5. Het proces van opzeggen is eenvoudig en snel, zonder verborgen stappen of extra kosten.
 6. Als speciale actiecodes of aanbiedingen beschikbaar zijn, kunnen deze jouw abonnementskosten tijdelijk verlagen.
 7. Bij vragen over jouw abonnement of hoe je dit kunt wijzigen, staat de klantenservice van NLZIET altijd klaar om te helpen.
 8. Ook is er geen langdurige verplichting; zo blijf jij flexibel in hoe jij televisie kijkt.

Deze punten maken duidelijk dat NLZIET niet alleen zorgt voor een gemakkelijke toegang tot populaire zenders, maar ook flexibiliteit biedt qua kosten en lidmaatschapsopties.

NLZIET actiecodes en aanbiedingen

NLZIET biedt een fantastische manier om je favoriete Nederlandse televisieprogramma’s te streamen, zelfs als je in het buitenland bent. Met actiecodes en aanbiedingen kun je vaak besparen op de abonnementskosten.

 1. Kijk uit naar introductieaanbiedingen voor nieuwe gebruikers. NLZIET geeft regelmatig één maand gratis kijken weg om nieuwe gebruikers welkom te heten.
 2. Volg NLZIET op sociale media zoals Instagram. Hier delen ze vaak exclusieve kortingscodes met hun volgers.
 3. Controleer e – mailnieuwsbrieven van NLZIET regelmatig. Soms sturen ze persoonlijke aanbiedingen of codes die alleen via de nieuwsbrief beschikbaar zijn.
 4. Let op speciale acties tijdens feestdagen of evenementen. Rond Kerst of bijvoorbeeld het Eurovisie Songfestival kunnen er unieke promoties zijn.
 5. Profiteer van vriendenaanbevelingsprogramma’s als deze beschikbaar zijn. Je kunt dan korting krijgen door vrienden uit te nodigen zich ook aan te melden.
 6. Wees alert op acties die extra zenders toevoegen zonder extra kosten. Gebruikers kunnen soms kanalen zoals BBC First zonder meer te betalen krijgen.
 7. Check iTunes voor eventuele NLZIET aanbiedingen als je betaalt via jouw Apple account, soms zijn er app-specifieke kortingen.

Elke actiecode of aanbieding heeft zijn eigen voorwaarden, dus lees deze goed door voordat je ze toepast op jouw abonnement. Dit is een slimme manier om meer te halen uit jouw ervaring met NLZIET zonder dat dit ten koste gaat van je portemonnee!

NLZIET kijken op verschillende apparaten (Chromecast, Apple TV, Samsung, PS4, Xbox)

Je wilt altijd en overal van je favoriete programma’s genieten. Met NLZIET kan dat op een breed scala aan apparaten, van Smart TV’s tot gameconsoles.

 1. Smart TV’s: Installeer de NLZIET app direct op je Smart TV, beschikbaar voor modellen van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic. Dit biedt gemakkelijke toegang tot live en on-demand content zonder extra apparatuur.
 2. Google Chromecast: Stuur content van je smartphone of tablet draadloos naar je televisie met Google Chromecast. Een perfecte oplossing als je geen Smart TV hebt maar wel wilt genieten van grootbeeldervaring.
 3. Apple TV: Gebruik de speciaal ontwikkelde NLZIET app voor Apple TV om naadloos te streamen in hoge kwaliteit. Ideaal voor diegenen die in het Apple-ecosysteem zijn geïnvesteerd.
 4. Gameconsoles (PS4 & Xbox): Voor gamers is het mogelijk om de NLZIET-applicatie te downloaden op hun PlayStation 4 of Xbox-console. Zo kun je tussen het gamen door eenvoudig overschakelen naar het kijken van live televisie of gemiste uitzendingen.
 5. Mobiele apparaten (smartphones/tablets): Met de NLZIET app op je iOS of Android toestel heb je altijd toegang tot jouw favoriete programma’s, waar en wanneer jij dat wilt. Dit maakt reizen met entertainment onder handbereik nog plezieriger.

Elk van deze opties zorgt ervoor dat je nooit meer een aflevering mist, of je nu thuis bent of onderweg. Diversiteit in beschikbare apparaten betekent flexibiliteit en gebruiksgemak voor elke liefhebber van Nederlandse tv-programma’s, zelfs als je in het buitenland bent dankzij de mogelijkheid om geografische blokkades te omzeilen.

Problemen oplossen en foutcodes bij NLZIET

Leer hoe je snel foutcodes zoals Error 401 en storingen bij NLZIET kunt oplossen voor een ongestoorde kijkervaring.

Error 401 en Error Cast 201

Problemen oplossen met NLZIET kan soms frustrerend zijn, vooral als je te maken krijgt met foutmeldingen zoals Error 401 en Error Cast 201. Deze foutcodes kunnen verschillende oorzaken hebben, maar er zijn ook oplossingen voor.

Error 401 Unauthorized:

 1. Controleer je inloggegevens: Zorg ervoor dat je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord invoert. Een typefout is snel gemaakt.
 2. Vernieuw je abonnement: Als je abonnement verlopen is, krijg je geen toegang meer tot de content van NLZIET.
 3. Log opnieuw in: Soms helpt het om uit te loggen en weer opnieuw in te loggen om de sessie te vernieuwen.
 4. Neem contact op met de klantenservice: Als bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, kan de klantenservice van NLZIET extra hulp bieden.

Error Cast 201:

 1. Start je apparaat opnieuw op: Zowel jouw streamingapparaat als je Chromecast of Smart TV heeft misschien een snelle herstart nodig.
 2. Controleer je internetverbinding: Een onstabiele verbinding kan castingproblemen veroorzaken. Test andere websites of diensten om dit te controleren.
 3. Update je apps: Zorg ervoor dat zowel de NLZIET-app als de app van het gebruikte castingapparaat geüpdatet zijn naar de nieuwste versie.
 4. Reset je Chromecast of Smart TV: In sommige gevallen kan het resetten van het apparaat waarnaar gecast wordt het probleem verhelpen.

Met deze tips kun je veelvoorkomende problemen met NLZIET in het buitenland aanpakken en zonder onderbrekingen genieten van jouw favoriete programma’s en series, waar ter wereld jij ook bent – zelfs buiten EU-landen mits met een betrouwbare VPN-verbinding om geografische blokkades te omzeilen en een Nederlands IP-adres te gebruiken.

Storingen en code 6100

Soms kom je tijdens het gebruik van NLZIET de foutmelding code 6100 tegen. Dit duidt vaak op een storing die het kijken naar je favoriete programma’s verhindert. Hieronder vind je een lijst met acties die je kunt ondernemen om dit probleem op te lossen:

 1. Controleer je internetverbinding. Een zwak of onstabiel signaal kan de oorzaak zijn van deze storing.
 2. Start de NLZIET – app opnieuw op. Dit kan kleine foutjes in de app verhelpen.
 3. Update de NLZIET – app naar de nieuwste versie. Oudere versies werken soms niet goed meer.
 4. Probeer NLZIET te kijken via een andere browser als je een pc of laptop gebruikt. Safari, Chrome en Firefox worden vaak ondersteund.
 5. Wis de cache en cookies van je browser of app. Dit kan helpen om oude data die problemen veroorzaken te verwijderen.
 6. Herstart je modem en router thuis om je internetverbinding te vernieuwen.
 7. Schakel eventuele VPN – verbindingen uit tijdens het gebruik van NLZIET, tenzij je specifiek een VPN nodig hebt om geografische blokkades te omzeilen.
 8. Neem contact op met de klantenservice van NLZIET als geen van bovenstaande stappen helpt.

Het volgen van deze stappen zou in veel gevallen moeten helpen bij het oplossen van storingen en de foutcode 6100 bij het gebruik van NLZIET.

Nu we hebben gezien hoe we storingen en specifieke foutcodes zoals 6100 kunnen aanpakken, laten we eens kijken naar alternatieven voor NLZIET en hoe deze zich verhouden tot andere diensten zoals Videoland, Ziggo, Canal Digitaal, Viaplay.

Alternatieven voor NLZIET en vergelijking met andere diensten

Ontdek hoe NLZIET zich verhoudt tot andere streamingdiensten zoals Videoland en Ziggo, en maak de beste keuze voor jouw kijkvoorkeuren.

NLZIET vs. Videoland, Ziggo, Canal Digitaal, Viaplay

Bij het kiezen van een streamingdienst wil je natuurlijk de beste optie voor jouw behoeften. Hieronder vergelijken we NLZIET met enkele andere populaire diensten zoals Videoland, Ziggo, Canal Digitaal en Viaplay. Deze vergelijking helpt je te bepalen welke service het beste aansluit bij jouw kijkvoorkeuren.

DienstContentaanbodReclameKostenBeschikbaarheid in het buitenlandUnieke functies
NLZIETNederlandse tv-zenders en programma’sGeenGoedkoopMogelijk met VPNKijken zonder reclame, verbeterde kwaliteit
VideolandNederlandse en internationale series en filmsMet en zonder optiesMiddelNiet officieel ondersteundExclusieve Nederlandse content
ZiggoLive tv, sport, HBO-seriesAfhankelijk van het pakketDuurNiet mogelijkHBO-content, Ziggo Sport
Canal DigitaalNederlandse en internationale tv-zendersGeenMiddel tot hoogMogelijk met beperkingenUitgebreid zenderaanbod
ViaplaySport, series en filmsAfhankelijk van het pakketHoogMogelijk met beperkingenSportevenementen live

De bovenstaande vergelijking laat zien dat elke dienst zijn eigen sterke punten heeft. NLZIET onderscheidt zich als een kostenefficiënte keuze voor liefhebbers van Nederlandse televisie, die waarde hecht aan het kijken zonder reclame en met verbeterde kwaliteit. Kijkers die op zoek zijn naar exclusieve Nederlandse content of live sportevenementen, zullen wellicht de voorkeur geven aan een van de andere diensten. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren en kijkbehoeften.

Conclusie

Geografische blokkades omzeilen en overal ter wereld Nederlandse televisie kijken is eenvoudig met een VPN. Deze techniek verschaft je een Nederlands IP-adres waarmee je zonder problemen NLZIET kunt streamen, zelfs buiten de EU.

Het opzetten van een VPN verbinding neemt slechts enkele minuten in beslag en daarna geniet je van al je favoriete series en programma’s. De voordelen van NLZIET in het buitenland zijn aanzienlijk: geen reclames, verbeterde kwaliteit en toegang tot een brede selectie van content.

Voor wie op zoek is naar meer informatie, bieden diverse online platforms en forums uitgebreide gidsen en tips. Laat de afstand jou niet beperken; ontdek vandaag nog hoe gemakkelijk wereldwijd televisie kijken kan zijn en blijf verbonden met thuis, waar je ook bent.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een geografische blokkade en hoe beïnvloedt het tv kijken in het buitenland?

Een geografische blokkade is een beperking die voorkomt dat je toegang krijgt tot bepaalde digitale content, zoals televisieprogramma’s, op basis van je geografische locatie of IP-adres. Dit betekent dat als je in het buitenland bent, je mogelijk geen toegang hebt tot de programma’s die je thuis op de traditionele tv of via online streamingdiensten zoals NLZIET kunt bekijken.

2. Hoe kan ik geografische blokkades omzeilen om NLZIET in het buitenland te gebruiken?

Om geografische blokkades te omzeilen en toegang te krijgen tot NLZIET in het buitenland, kun je een VPN (Virtueel Privé Netwerk) gebruiken. Een VPN verandert je IP-adres naar een adres in Nederland, waardoor het lijkt alsof je vanuit Nederland toegang zoekt tot de content. Zo kun je zonder beperkingen van je favoriete shows genieten, zelfs als je niet in Nederland bent.

3. Heeft het gebruik van een VPN invloed op mijn traditionele tv-abonnement?

Nee, het gebruik van een VPN heeft geen directe invloed op je traditionele tv-abonnement. Een VPN wordt voornamelijk gebruikt voor online streamingdiensten en verandert alleen de manier waarop jouw internetverbinding wordt waargenomen door de dienstverlener. Je traditionele tv-abonnement blijft ongewijzigd.

4. Zijn er andere manieren om geografische blokkades te omzeilen naast het gebruik van een VPN?

Hoewel een VPN de meest populaire en effectieve methode is om geografische blokkades te omzeilen, zijn er ook andere technieken zoals het gebruik van een Smart DNS-service. Deze service wijzigt ook je DNS-adres om toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud zonder je IP-adres te veranderen. Het kan een alternatief zijn voor mensen die alleen hun streamingdiensten willen gebruiken zonder hun hele internetverbinding via een VPN te leiden.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen