Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Na het bespreken van de inleiding duiken we nu dieper in wat NLZIET precies is. NLZIET is een unieke streamingdienst die het mogelijk maakt om live tv te kijken van 40 zenders en toegang biedt tot een uitgebreid on demand aanbod.

Dit aanbod omvat populaire programma’s van NPO Plus, RTL en KIJK, waarmee kijkers hun favoriete Nederlandse tv-programma’s en internationale zenders kunnen streamen. Met NLZIET kun je dus altijd en overal genieten van jouw gemiste uitzendingen of binge-watchen door ‘mijn series’ in te duiken voor een persoonlijke kijkervaring.

Bovendien is NLZIET beschikbaar op vrijwel alle apparaten zoals smart tv, Android TV, Apple TV, maar ook op je iOS of Android smartphone en tablet. Met functies zoals het maken van meerdere profielen voor het hele gezin, biedt NLZIET een flexibele oplossing voor online tv-kijken.

Of je nu thuis bent of binnen de EU reist, met NLZIET mis je nooit meer je favoriete programma’s, of dat nou ‘Jinek’ op RTL 4 is of een spannende serie op NPO 1.

Kosten van NLZIET Abonnementen

Een persoon bekijkt verschillende NLZIET abonnementsopties op een modern digitaal apparaat.

De kosten voor een abonnement op NLZIET variëren, afhankelijk van de gekozen optie. Elk pakket biedt toegang tot een breed scala aan zenders en unieke voordelen.

NLZIET jaarabonnement

Met een NLZIET jaarabonnement bespaar je op de maandelijkse kosten. Voor slechts €95,40 krijg je twaalf maanden lang toegang tot een uitgebreid on demand tv-aanbod, waaronder populaire zenders als NPO 1, RTL 4 en SBS6.

Dit betekent dat je veel minder betaalt dan wanneer je kiest voor een maandelijks abonnement, wat €8,95 per maand kost.

Je geniet dus van een flinke korting en hebt het hele jaar door zonder zorgen toegang tot jouw favoriete programma’s, series en films. Het abonnement biedt ook de mogelijkheid om programma’s reclamevrij terug te kijken en geeft je persoonlijke aanbevelingen gebaseerd op wat je leuk vindt.

Met het jaarabonnement van NLZIET kun je altijd en overal kijken, of je nu thuis bent of binnen de EU reist.

NLZIET Extra jaarabonnement

Naast het standaard jaarabonnement biedt NLZIET ook het Extra jaarabonnement aan. Voor een prijs van €119,40 per jaar, wat neerkomt op slechts €9,95 per maand, krijgen gebruikers meer waar voor hun geld.

Dit premium abonnement geeft toegang tot 10 extra internationale zenders bovenop de 40 basiszenders. Hiermee kunnen abonnees genieten van een nog breder scala aan televisieprogramma’s zonder reclameonderbrekingen.

Het NLZIET Extra jaarabonnement is ideaal voor kijkers die hun tv-ervaring willen uitbreiden met internationale content. Beschikbaar op diverse apparaten zoals iOS smartphones of tablets, via Chromecast, of direct op de smart TV, biedt het extra gemak en flexibiliteit.

Abonnees kunnen inloggen op hun account via de NLZIET app of de website, en hebben zo altijd en overal toegang tot hun favoriete shows, ook binnen de EU-lidstaten. Dit maakt het een perfecte keuze voor de moderne kijker die meer verwacht van hun televisie-abonnement.

Voordelen van NLZIET

Een gezin kijkt samen naar NLZIET op televisie in een gezellige woonkamer.

NLZIET biedt gebruikers de vrijheid om live en on demand naar meer dan 40 zenders te kijken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige kijkervaring zonder gebonden te zijn aan een traditioneel tv-abonnement.

Met de optie om tot een jaar reclamevrij terug te kijken, missen abonnees nooit belangrijke momenten van hun favoriete shows. Deze functie is vooral handig voor drukke mensen die programma’s willen inhalen wanneer het hen uitkomt.

De service is beschikbaar op een breed scala aan apparaten, waaronder iOS smartphones en tablets, wat betekent dat abonnees overal in de Europese Unie (EU), inclusief de Benedenwindse en Bovenwindse Eilanden, toegang hebben tot hun favoriete Nederlandse televisiezenders.

Bovendien kunnen leden voor slechts €8,95 per maand genieten van alle Nederlandse televisiezenders plus enkele extra kanalen. Dit alternatief voor duurdere tv-abonnementen biedt een ongekende waarde voor kijkers die hun favoriete programma’s willen volgen zonder hoge kosten.

Laten we nu ontdekken hoe je NLZIET op je TV krijgt.

Hoe krijg ik NLZIET op mijn TV??

Naast de vele voordelen van NLZIET, zoals reclamevrij terugkijken en toegang tot een breed scala aan zenders, is een veelgestelde vraag hoe je NLZIET op je TV krijgt. Volg deze stappen om zonder moeite te genieten van al je favoriete programma’s direct op je televisie.

 1. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt. Een goede verbinding is essentieel voor het streamen van hoge kwaliteit video zonder onderbrekingen.
 2. Heb je een Smart TV? Download dan de NLZIET-applicatie via de appstore van je televisie. Zoek simpelweg naar ‘NLZIET’ en installeer de app.
 3. Gebruik je een iOS smartphone of tablet? Verbind deze dan met Apple TV of gebruik AirPlay om beelden draadloos naar je scherm te sturen.
 4. Voor Android-gebruikers: gebruik Google Chromecast om content vanaf je mobiele apparaat naar de televisie te streamen.
 5. Bezit je geen Smart TV noch Chromecast of Apple TV? Sluit dan een laptop of pc via een HDMI – kabel aan op jouw televisie. Open vervolgens een webbrowser zoals Safari, Firefox, Edge of Internet Explorer en ga naar help.nlziet.nl voor meer instructies.
 6. Voer na installatie van de app of website jouw inloggegevens in die gekoppeld zijn aan jouw NLZIET-account.
 7. Navigeer binnen de app of op de website naar het programma dat je wilt terugkijken of live wilt volgen.

Met deze methodes transformeer jij elke tv-avond in een persoonlijke bioscoopervaring, waarbij jouw keuze in programma’s centraal staat dankzij mijn NLZIET-abonnement en automatische verlenging voor onbeperkt kijkplezier.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

Het onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus speelt een significante rol in de keuze van kijkers voor een streamingdienst. Hieronder presenteren we een vergelijking tussen beide opties in een heldere tabelvorm.

EigenschapNPO StartNPO Plus
KostenGratisBetaald
AanbodFilms, series, documentairesUitgebreider aanbod dan NPO Start
Live uitzendingenBeschikbaarBeschikbaar
RegistratieMogelijk anoniem of geregistreerdVereist registratie

Door het vergelijken van NPO Start met NPO Plus wordt duidelijk dat NPO Plus een uitgebreider aanbod biedt voor een betaalde prijs, terwijl NPO Start een kosteloze optie is met een basisaanbod.

Overweeg nu de veelgestelde vragen over NLZIET voor meer inzicht.

Veelgestelde vragen over NLZIET

Na het bespreken van de verschillen tussen NPO Start en NPO Plus, duiken we nu in de veelgestelde vragen over NLZIET. Dit zijn vragen die vaak opduiken bij mensen die meer willen weten over deze streamingdienst.

 1. Wat kost een NLZIET abonnement?

Een standaardabonnement op NLZIET kost €8,95 per maand of €95,40 per jaar. Voor het Extra abonnement betaal je €10,95 per maand of €119,40 per jaar.

 1. Hoe kan ik betalen voor mijn NLZIET – abonnement?

De betaling van je abonnement verloopt via automatische incasso, elke maand opnieuw.

 1. Is er een gratis proefperiode beschikbaar?

Ja, nieuwe abonnees kunnen NLZIET 14 dagen lang gratis uitproberen voordat ze besluiten om een betaald abonnement te nemen.

 1. Hoeveel zenders kan ik bekijken met NLZIET?

Met een standaardabonnement kun je live naar 40 zenders kijken en heb je toegang tot het grootste on demand tv-aanbod van Nederland.

 1. Wat is het verschil tussen het standaard – en Extra abonnement?

Het Extra abonnement biedt naast de 38 basiszenders nog 10 extra zenders aan.

 1. Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

Ja, NLZIET werkt ook binnen de EU, perfect voor als je op vakantie bent in één van de benedenwindse eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) of bovenwindse eilanden (Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten).

 1. Wat gebeurt er met bestaande klanten na de prijsverhoging?

Bestaande klanten zien hun maandelijkse kosten met €1 stijgen vanaf mei van het lopende jaar.

 1. Hoe kan ik mijn NLZIET – abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement beëindigen door contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van NLZIET.

 1. Op welke apparaten werkt NLZIET?

NLZIET werkt op alle gangbare apparaten zoals smartphones, tablets, pc’s en smart-tv’s door middel van verschillende browsers en apps.

Deze antwoorden bieden een duidelijk beeld over wat men mag verwachten bij het gebruik van NLZIET en hoe men zich kan aanmelden of wijzigingen kan doorvoeren in hun abonnement.

Review van NPO Plus

NPO Plus onderscheidt zich duidelijk van traditionele tv-abonnementen door de unieke mogelijkheid live zenders te bekijken. Dit is vooral een uitkomst voor liefhebbers van publieke omroepen zoals NPO 1, NPO 2 en NPO 3, maar biedt ook toegang tot extra kanalen zoals NPO 2 Extra.

Hiermee biedt NPO Plus een rijk scala aan nationale televisiecontent, van nieuwsuitzendingen tot cultuurprogramma’s en van klassieke films tot educatieve shows. De gebruikerservaring is soepel, met gemakkelijke navigatie en een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het terugkijken van gemiste uitzendingen of het live volgen van programma’s toegankelijker wordt dan ooit.

Hoewel het aanbod van NPO Plus via NLZIET wat beperkter is in vergelijking met bijvoorbeeld een uitgebreid KPN tv-pakket, waar je meer zenders en opnamemogelijkheden hebt, vormt het nog steeds een solide keuze voor de consument die specifiek geïnteresseerd is in de content van de publieke omroep.

Het platform slaagt erin een kritiek punt van streamingdiensten – het soms ontbreken van de live kijkervaring – te overbruggen door zowel live uitzendingen als een ruim aanbod aan terugkijkopties te bieden.

Dit maakt NPO Plus een waardevolle speler binnen het Nederlandse streaminglandschap, geschikt voor iedereen die geen aflevering wil missen van hun favoriete programma’s op één, NPO 2 of NPO 3.

Conclusie

De kosten van NLZIET variëren afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Met opties variërend van €7,95 tot €9,95 per maand, biedt NLZIET flexibiliteit en toegang tot een breed scala aan zenders.

Deze dienst maakt het mogelijk om gemiste uitzendingen eenvoudig terug te kijken en op meerdere apparaten tegelijk te genieten van je favoriete programma’s. Denk eens na over hoe deze service jouw kijkervaring kan verbeteren.

Overweeg de waarde die NLZIET toevoegt door het bieden van gemak en een uitgebreid aanbod. Sta stil bij de mogelijkheden die NLZIET biedt voor jouw entertainmentbehoeften.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is NLZIET?

NLZIET is een streamingdienst waar je programma’s van zenders zoals één, RTL 5, Telekids en RTL 8 kunt terugkijken. Je mist nooit meer je favoriete shows met uitzending gemist.

2. Hoeveel kost het om NLZIET te gebruiken?

De kosten voor het gebruik van NLZIET variëren, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Bezoek de officiële website van NLZIET voor de meest actuele prijsinformatie.

3. Kan ik NLZIET op verschillende apparaten gebruiken?

Ja, je kunt NLZIET op verschillende apparaten gebruiken, zoals je smartphone, tablet, computer of smart TV. Zo heb je altijd toegang tot je favoriete programma’s, waar je ook bent.

4. Moet ik cookies accepteren om NLZIET te kunnen gebruiken?

Ja, net als veel andere websites gebruikt NLZIET cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Door cookies te accepteren, kun je optimaal gebruikmaken van alle functies die NLZIET te bieden heeft.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen