Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Veel mensen zoeken een gemakkelijke manier om hun favoriete series online te kijken. NLZIET biedt deze mogelijkheid met meer dan 40 tv-zenders, inclusief on demand content. Dit artikel laat zien hoe je ‘New Amsterdam’ gemakkelijk op NLZIET kunt bekijken.

Blijf lezen en ontdek alles wat je moet weten.

Samenvatting

 • Met NLZIET kun je ‘New Amsterdam’ kijken op veel apparaten zoals Smart TV, iOS en Android telefoons, Apple TV, en Android TV. Zo mis je geen enkele aflevering, waar je ook bent.
 • Je kunt tot vijf verschillende apparaten per dag gebruiken met NLZIET, en op twee apparaten tegelijk kijken. Dit maakt het delen met familie of huisgenoten heel eenvoudig.
 • In het buitenland kun je nog steeds genieten van ‘New Amsterdam’ door de NLZIET-app te gebruiken. Zorg voor een geldig abonnement en een stabiele internetverbinding. In EU-landen heb je directe toegang zonder extra kosten.
 • ‘New Amsterdam’ volgt Dr. Max Goodwin die probeert het oudste openbare ziekenhuis in Amerika te verbeteren. Zijn unieke benadering brengt zowel inspiratie als conflicten.
 • NLZIET biedt een reclamevrije ervaring en de mogelijkheid om afleveringen vooruit te spoelen of offline te kijken. Dit zorgt voor een ongestoorde en flexibele kijkervaring.

Overzicht van NLZIET en de voordelen van het gebruik ervan

Een gezin kijkt samen naar New Amsterdam op een comfortabele bank.

NLZIET bundelt jouw favoriete series en programma’s van NPO, RTL en SBS op één plek, waardoor jij nooit meer hoeft te zoeken naar wat je wilt kijken. Met een abonnement krijg je onbeperkt toegang tot een rijke bibliotheek aan content, van live televisie tot het bingewatchen van series zoals ‘New Amsterdam’, allemaal zonder reclame-onderbrekingen.

Beschikbare apparaten om te kijken

Met NLZIET kijk je jouw favoriete series zoals ‘New Amsterdam’ gemakkelijk op een apparaat naar keuze. Hierdoor mis je nooit meer een spannende aflevering, waar je ook bent.

 1. Smart TV: Geniet van hoge kwaliteit beeld op het grote scherm van je smart TV. De NLZIET app is direct beschikbaar op modellen van populaire merken.
 2. iOS smartphone of tablet: Heb je een iPhone of iPad, dan kun je de NLZIET app downloaden uit de App Store en overal kijken waar je maar wilt.
 3. Android smartphone en tablet: Ook op apparaten met Android kun je eenvoudig de app vinden in de Google Play Store om jouw series te streamen.
 4. Apple TV: Met Apple TV maak je van elke televisie een smart TV en kijk je NLZIET in hoge kwaliteit zonder problemen.
 5. Android TV: Bezitters van een Android TV kunnen ook genieten van hun favoriete programma’s door de app te installeren via de Google Play Store.

Bovendien kun je met NLZIET op twee apparaten tegelijkertijd kijken en tot vijf verschillende apparaten per dag gebruiken, waardoor het delen met familie of huisgenoten heel eenvoudig wordt. Naadloos schakelen tussen deze apparaten biedt flexibiliteit en comfort voor iedere gebruiker.

Laten we nu eens nader bekijken hoe het gebruik van NLZIET in het buitenland werkt, zodat zelfs wanneer je reist of woont in EU-lidstaten, geen episode van ‘New Amsterdam’ aan jou voorbijgaat.

Hoe NLZIET in het buitenland te gebruiken

Nu weet je welke apparaten je kunt gebruiken om NLZIET te bekijken. Laten we eens kijken hoe je deze dienst in het buitenland kunt benutten, zodat je jouw favoriete Nederlandse programma’s, zoals ‘New Amsterdam’, niet mist tijdens een vakantie of verblijf buiten Nederland.

 1. Zorg dat je een geldig NLZIET abonnement hebt voordat je naar het buitenland vertrekt; dit is noodzakelijk om toegang te krijgen tot de content.
 2. Download de NLZIET – app op je smartphone, tablet of ander compatibel apparaat. Dit maakt het gemakkelijker om overal toegang tot de dienst te krijgen.
 3. Gebruik een stabiele internetverbinding. Of je nu in een EU-land bent of daarbuiten, een goede internetverbinding is essentieel voor streaming.
 4. In EU-landen kun je NLZIET direct gebruiken, dankzij de regelgeving die het mogelijk maakt om Nederlandse tv-diensten binnen de EU te streamen zonder extra kosten.
 5. Voor gebruik buiten de EU kun je tips raadplegen over hoe NLZIET daar werkt. De service biedt specifieke richtlijnen om toch van hun aanbod te kunnen genieten, zelfs als standaard streaming beperkingen gelden.
 6. Update regelmatig de app voor de beste ervaring en toegang tot nieuwe functies of updates die het kijken in het buitenland kunnen verbeteren.

Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat jouw ervaring met NLZIET soepel verloopt, waar ter wereld je ook bent.

Inleiding van de serie ‘New Amsterdam’

Dr. Max Goodwin loopt door een druk ziekenhuis, met uitzicht op de stad.

De serie ‘New Amsterdam’ volgt het leven en de uitdagingen van Dr. Max Goodwin, de nieuw aangestelde medisch directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Met zijn innovatieve en soms onconventionele aanpak streeft hij ernaar het zwaar ondergefinancierde en overwerkte ziekenhuis nieuw leven in te blazen.

Zijn motto, “How can I help?”, symboliseert zijn toewijding aan zowel de patiënten als het personeel. Deze instelling brengt hem regelmatig in conflict met de gevestigde orde, maar zorgt ook voor indrukwekkende resultaten en veranderende levens.

Gedreven door passie en een onwrikbaar geloof in de mogelijkheid tot verbetering van de gezondheidszorg, navigeert Goodwin door de complexe realiteit van het runnen van een ziekenhuis dat te kampen heeft met een personeelscrisis en budgettaire beperkingen.

‘New Amsterdam’ biedt een meeslepend kijkje achter de schermen van de Amerikaanse gezondheidszorg, gezien door de ogen van een inspirerende leider. Het laat zien hoe mededogen en innovatief leiderschap een weg kunnen banen door bureaucratie om echt verschil te maken, iets wat kijkers wereldwijd raakt en engageert.

Hoe te kijken naar ‘New Amsterdam’ op NLZIET

Kijken naar ‘New Amsterdam’ op NLZIET is makkelijk en biedt je de vrijheid om je favoriete serie te volgen waar en wanneer je maar wilt. Met een abonnement op NLZIET heb je direct toegang tot deze populaire serie.

 1. Bezoek eerst de website van NLZIET of download de app op een apparaat naar keuze.
 2. Maak een nieuw account aan als je dat nog niet hebt. Je kunt profiteren van een 14 dagen gratis proefperiode.
 3. Na het inloggen, zoek je in de zoekbalk naar ‘New Amsterdam’.
 4. Kies een aflevering uit de lijst die verschijnt om deze direct te starten.
 5. Je kunt episodes ook downloaden voor offline kijken, ideaal voor onderweg of als je geen internetverbinding hebt.
 6. Profiteer van extra functies zoals vooruit spoelen en terugkijken zonder reclame met NLZIET extra, voor nog meer kijkplezier.
 7. Vergeet niet dat je met jouw abonnement toegang krijgt tot het beste van Nederlandse tv live en on demand, wat betekent dat je naast ‘New Amsterdam’ nog veel meer series en programma’s kunt ontdekken.

Zo maak jij volledig gebruik van NLZIET om ‘New Amsterdam’, over dokter Max Goodwin en het reilen en zeilen in één van de oudste openbare ziekenhuizen van de Verenigde Staten, op jouw manier te beleven.

Belangrijke afleveringen van ‘New Amsterdam’ om naar uit te kijken

Een van de afleveringen die je absoluut niet mag missen, is “The Forsaken”, aflevering 14 van seizoen 1. Deze aflevering duikt diep in de emotionele en professionele uitdagingen waar het ziekenhuispersoneel mee te maken krijgt, en biedt een meeslepend kijkje in hun leven.

Fans en nieuwe kijkers vinden deze aflevering vaak een keerpunt in de serie, waar de verhaallijnen rijkere lagen krijgen.

Met de aankondiging van een vijfde en laatste seizoen heeft ‘New Amsterdam’ nog meer boeiende episodes in petto. Dit seizoen belooft de losse eindjes aan elkaar te knopen en fans mee te nemen op een afrondend avontuur vol emotie en spanning.

Het laatste seizoen zal ongetwijfeld gespreksonderwerp nummer één worden onder liefhebbers van medische dramaseries, waardoor het een must-watch is voor iedereen die de voorgaande seizoenen heeft gevolgd.

Veelgestelde vragen over het kijken naar ‘New Amsterdam’ op NLZIET

Heb je vragen over hoe je ‘New Amsterdam’ kunt streamen op NLZIET? Ontdek alles wat je moet weten over apparaatcompatibiliteit, abonnementskosten en hoe je zelfs in het buitenland kunt kijken.

Hoe NLZIET op verschillende apparaten te gebruiken

NLZIET kijken op verschillende apparaten is eenvoudig en geeft je flexibiliteit in hoe en waar je jouw favoriete series zoals ‘New Amsterdam’ bekijkt. Met een NLZIET-abonnement kun je moeiteloos overschakelen van het ene apparaat naar het andere.

 1. Android TV: Installeer de NLZIET-app via de Google Play Store. Log in met je accountgegevens en begin direct met streamen.
 2. Apple TV: Zoek in de App Store naar NLZIET en download de applicatie. Na het inloggen kun je zonder problemen alle beschikbare content bekijken.
 3. Google TV: Net als bij Android TV, vind je de NLZIET-app in de Google Play Store op jouw Google TV-apparaat. Download, log in, en start met kijken.
 4. Fire TV: Ga naar Amazon Appstore, zoek naar NLZIET en installeer de app op jouw Fire TV-device. Eenmaal ingelogd krijg je toegang tot een brede selectie aan programma’s.
 5. Web browsers op PC of laptop: Bezoek de website van NLZIET, log in met jouw abonnementsgegevens, en kijk direct via je webbrowser zonder extra software te installeren.

Elk van deze apparaten ondersteunt het aanmaken van tot vijf profielen per abonnement, wat ideaal is voor gezinnen of huishoudens. Daarnaast kun je op twee apparaten tegelijkertijd kijken, zodat niemand zijn favoriete show hoeft te missen.

Nu weet je precies hoe je ‘New Amsterdam’ en andere topseries kunt streamen met NLZIET op diverse apparaten thuis of onderweg.

Informatie over NLZIET kosten en actiecodes

Nu we hebben besproken hoe je NLZIET op verschillende apparaten gebruikt, kijken we naar een essentieel aspect voor veel gebruikers: de kosten en beschikbaarheid van actiecodes.

Onderwerp Informatie
Maandelijkse kosten 8,95 euro
Proefperiode 14 dagen gratis
Actiecodes Beschikbaar voor nieuwe klanten
Extra informatie Veelgestelde vragen beschikbaar op de website

Dit overzicht toont duidelijk de financiële aspecten van een NLZIET-abonnement en hoe nieuwe gebruikers kunnen profiteren van actiecodes.

NLZIET opzeggen en inloggen

Je abonnement op NLZIET opzeggen of inloggen is een eenvoudig proces. Dit zijn belangrijke stappen om zonder gedoe te kunnen genieten van je favoriete shows zoals ‘New Amsterdam’.

 1. Ga naar de officiële NLZIET website en klik op ‘Mijn NLZIET’ in de rechterbovenhoek.
 2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.
 3. Zoek naar het gedeelte van accountinstellingen of abonnementsbeheer, dat meestal te vinden is onder ‘Account’ of ‘Mijn Account’.
 4. Kies de optie voor het beheren of wijzigen van je abonnement.
 5. Selecteer ‘Abonnement opzeggen‘ als je jouw lopende abonnement wilt stopzetten.
 6. Volg de instructies op het scherm om de annulering te voltooien, wat online binnen 2 minuten kan.

Vergeet niet dat je elk moment weer kunt inschrijven mocht je besluiten terug te keren naar NLZIET om shows zoals ‘New Amsterdam’ en anderen weer te bekijken.

Deze stappen garanderen dat jij controle houdt over jouw ervaring met NLZIET, inclusief pauzes nemen wanneer nodig of juist onmiddellijk toegang krijgen tot topseries en -programma’s zoals ‘New Amsterdam’. Laten we nu kijken hoe we de kwaliteit en extra functies van NLZIET optimaal kunnen benutten.

De kwaliteit en extra functies van NLZIET

NLZIET biedt een uitstekende beeldkwaliteit die jouw kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Ontdek de handige extra functies die het kijken van jouw favoriete series en programma’s nog aangenamer maken.

NLZIET zonder reclame en vooruit spoelen functies

Met NLZIET kijk je naar je favoriete programma’s zonder onderbrekingen door reclame. Dit betekent dat je ongestoord kunt genieten van series zoals ‘New Amsterdam’, zonder dat je plotseling wordt afgeleid.

Deze reclamevrije ervaring zorgt ervoor dat je volledig opgaat in het verhaal.

De vooruit spoelen functie van NLZIET maakt het mogelijk om delen die je misschien minder interessant vindt, snel over te slaan. Zo bespaar je tijd en focus je alleen op de momenten die jij de moeite waard vindt.

Deze twee functies samen verhogen jouw kijkplezier en geven je meer controle over jouw kijkervaring.

Offline kijken en ondertiteling opties

NLZIET biedt de unieke mogelijkheid om jouw favoriete programma’s offline te kijken. Dit is ideaal voor momenten waarop je geen toegang hebt tot het internet. Hier zijn enkele punten die je moet weten over offline kijken en ondertitelingsopties op NLZIET:

 1. Je kunt afleveringen downloaden op jouw apparaat, zodat je ze later zonder internetverbinding kunt bekijken. Dit betekent dat lange reizen of plekken met slechte internetverbinding geen probleem meer zijn voor jouw kijkplezier.
 2. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte vrijmaakt op je apparaat voordat je begint met downloaden. Afleveringen kunnen behoorlijk wat ruimte in beslag nemen, afhankelijk van de kwaliteit van de video.
 3. Controleer altijd of de aflevering of film beschikbaar is voor offline kijken voordat je ervan uitgaat dat je hem kunt downloaden. Niet alle content kan offline bekeken worden, dus het is goed om dit vooraf na te gaan.
 4. Het is belangrijk om te weten dat sommige programma’s van de NLZIET Extra – zenders niet ondertiteld aangeboden worden. Als ondertiteling belangrijk voor je is, controleer dan of deze beschikbaar is op het programma dat je wilt downloaden.
 5. Voor NPO Plus gebruikers geldt dat zij ook gebruik kunnen maken van deze offline functie binnen NLZIET, waardoor een breder scala aan Nederlandse content beschikbaar komt voor offline gebruik.
 6. Houd er rekening mee dat gedownloade content niet eeuwig bewaard blijft op jouw apparaat; er geldt een duur van beschikbaarheid die vaak afhangt van afspraken met producenten.
 7. Op bepaalde momenten kun je updates nodig hebben van de NLZIET – app om probleemloos gebruik te blijven maken van de offline kijkfunctie en nieuwe verbeteringen in ondertitelingsmogelijkheden.

Deze informatie stelt jou in staat om maximaal te profiteren van het kijken naar ‘New Amsterdam’ en andere programma’s zonder onderbreking, waar en wanneer jij wilt, zelfs als Brexit invloed heeft op internetbeschikbaarheid tijdens reizen door Europa.

Conclusie

Met een paar klikken duik je in de intrigerende wereld van ‘New Amsterdam’ via NLZIET. Dit platform maakt het makkelijk en efficiënt om je favoriete series te volgen, waar en wanneer je maar wilt.

De mogelijkheid om op diverse apparaten te kijken, verandert jouw kijkervaring compleet. Vergroot je kijkplezier en ontdekking van nieuwe culturen door deze serie te bingen. Laat deze kans niet liggen en begin vandaag nog met het verkennen van ‘New Amsterdam’ op NLZIET.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is NLZIET en hoe kan ik hiermee ‘New Amsterdam’ kijken?

NLZIET is een streamingdienst die je toegang geeft tot een breed scala aan televisieprogramma’s, inclusief ‘New Amsterdam’. Je kunt deze serie gemakkelijk bekijken op elk apparaat naar keuze door je bij NLZIET aan te melden.

2. Op welke apparaten kan ik ‘New Amsterdam’ via NLZIET bekijken?

Je kunt ‘New Amsterdam’ op verschillende apparaten bekijken met NLZIET, zoals je smartphone, tablet, laptop of smart-tv. Zolang je apparaat verbinding kan maken met het internet, kun je genieten van de serie.

3. Is ‘New Amsterdam’ direct beschikbaar op NLZIET?

Ja, zodra je je hebt aangemeld bij NLZIET, heb je direct toegang tot ‘New Amsterdam’ en kun je alle afleveringen bekijken wanneer het jou uitkomt.

4. Hoe zorg ik ervoor dat ik geen aflevering van ‘New Amsterdam’ mis op NLZIET?

Door een account aan te maken bij NLZIET en de serie ‘New Amsterdam’ toe te voegen aan je favorieten, krijg je meldingen wanneer er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn. Zo mis je geen enkele aflevering van jouw favoriete serie.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen