Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit een favoriete televisieshow gemist omdat je geen internetverbinding had? NLZIET biedt een oplossing voor dit veelvoorkomende probleem met hun streamingdienst, maar er is een catch: programma’s downloaden is direct niet mogelijk.

In dit artikel verkennen we creatieve manieren om toch van je favoriete Nederlandse televisieprogramma’s te genieten, zelfs zonder internet. Ontdek hoe je het maximale uit NLZIET haalt met onze handige tips en trucs.

Blijf lezen, want dit wil je niet missen!

Samenvatting

 • Je kunt je favoriete programma’s en series downloaden naar je apparaat met de NPO Plus Downloader, waardoor je ze overal kunt bekijken zonder internetverbinding.
 • Door NPO Plus op je smart TV of Apple TV te installeren, krijg je toegang tot een breed scala aan tv – series, films en documentaires zonder reclame.
 • Problemen met het offline bekijken kunnen vaak opgelost worden door alternatieve methodes te gebruiken zoals het omzeilen van NPO Plus of het gebruik van VPN-diensten.
 • NPO Start biedt gratis toegang tot uitzendingen gemist en series, terwijl NPO Plus een uitgebreider aanbod heeft inclusief extra content en de mogelijkheid om zonder reclame te streamen tegen een maandelijks abonnement.
 • NLZIET biedt niet alleen de mogelijkheid om programma’s offline te bekijken, maar ook functies zoals vooruitkijken en het reclamevrij terugkijken van uitzendingen, waardoor je meer controle hebt over je kijkervaring.

Wat is NLZIET en hoe werkt het?

Een modern TV-scherm toont verschillende Nederlandse tv-zenders in een comfortabele woonkamer.

NLZIET bundelt jouw favoriete Nederlandse zenders op één digitaal platform, waardoor je on demand en zonder reclame kunt genieten van programma’s, series en films. Met een eenvoudige aanmelding krijg je toegang tot streams van grote netwerken zoals NPO, RTL en SBS, allemaal vanuit één handige app.

Alle info over NPO Plus

NPO Plus biedt je voor slechts €2,95 per maand een reclamevrije ervaring. Je geniet onbeperkt van een breed scala aan series, films en documentaires. Met deze dienst kun je programma’s langer terugkijken zonder onderbrekingen en krijg je toegang tot alle series van NPO, wat jou de ultieme vrijheid geeft om te bingewatchen zonder reclame.

Dit maakt NPO Plus een aantrekkelijke optie voor iedereen die houdt van het on demand tv-aanbod van streamingdiensten zoals Disney+, maar dan specifiek gericht op Nederlandse content.

Het aanbod is enorm en omvat naast NPO ook programma’s van RTL en KIJK. Hiermee positioneert NPO Plus zich als dé service met het grootste on demand tv-aanbod in Nederland. Of je nu zoekt naar de laatste afleveringen van je favoriete serie of die ene documentaire waar iedereen het over heeft, NPO Plus heeft het allemaal.

Na meer te weten te komen over NPO Plus, ontdekken we vervolgens hoe je programma’s kunt downloaden om offline te kijken met NLZIET.

Hoe kun je programma’s downloaden om offline te kijken met NLZIET?

Een tablet of smartphone met de NLZIET-app open in een gezellig huis.

Om programma’s offline te bekijken via NLZIET, kun je eenvoudig shows downloaden naar je apparaat, zodat je ze overal en altijd kunt bekijken zonder internetverbinding. Ontdek hoe dit werkt en krijg toegang tot je favoriete series en films onderweg.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV??

Kijken naar NPO Plus op je smart TV of Apple TV verrijkt je kijkervaring met een breed scala aan tv-series, films en documentaires zonder reclame. Volg deze stappen om toegang te krijgen tot NPO Plus op je televisie.

 1. Installeer de NPO app op je smart TV of Apple TV. Zoek in de app store van je apparaat naar ‘NPO’ en download de applicatie.
 2. Open de NPO app op je televisie. Een activatiecode verschijnt op het scherm.
 3. Ga met een ander apparaat, zoals een smartphone of laptop, naar de activatiepagina die vermeld staat in de instructies op je tv-scherm.
 4. Voer de activatiecode in die je op je televisiescherm ziet.
 5. Log in met jouw NLZIET accountgegevens. Als je nog geen account hebt, maak dan eerst een account aan via de website van NLZIET.
 6. Volg eventuele extra instructies op het scherm om het koppelingsproces te voltooien.
 7. Geniet van het uitgebreide aanbod van NPO Plus programma’s direct op jouw smart TV of Apple TV.

Met deze eenvoudige stappen koppel je jouw account succesvol en kun je beginnen met het genieten van NPO Plus content zonder reclames, direct vanuit het comfort van je woonkamer. Naast deze handelingen zijn er ook andere manieren om offline te kijken die we hierna zullen bespreken.

Veelvoorkomende problemen met offline kijken op NLZIET en mogelijke oplossingen

Soms lopen gebruikers tegen problemen aan bij het offline kijken op NLZIET. Wij bieden praktische oplossingen om deze hindernissen te overwinnen.

NPO Plus omzeilen

Het omzeilen van NPO Plus kan een uitkomst bieden voor kijkers die geconfronteerd worden met problemen zoals lage kwaliteit van streams of het niet kunnen opslaan van programma’s voor offline bekijken.

Veel gebruikers zoeken naar alternatieve manieren om toch hun favoriete programma’s te kunnen bekijken zonder de beperkingen die ze ervaren bij NPO Start en Plus. Hierbij richten sommigen zich op tools zoals NPO Plus Downloader of zoeken ze naar programma’s op platforms zoals YouTube.

Een andere strategie is het gebruik van VPN-diensten om toegang te krijgen tot uitzendingen die normaal gesproken beperkt zijn tot bepaalde EU-lidstaten, wat vooral relevant is geworden na Brexit.

Deze methodes stellen kijkers in staat om volledig gebruik te maken van het aanbod aan live uitzendingen, tv-series, films en documentaires, zonder direct afhankelijk te zijn van de officiële NPO-applicaties.

NPO Plus Downloader

Nadat we hebben gekeken naar het omzeilen van NPO Plus, is het waardevol om ons te richten op een praktische oplossing: de NPO Plus Downloader. Met deze tool kunnen gebruikers hun favoriete programma’s gemakkelijk downloaden voor offline kijkplezier.

Dit is vooral handig voor momenten waarop je geen toegang hebt tot internet, zoals tijdens lange reizen of op locaties met slechte internetverbinding. De downloader is ontworpen om naadloos te werken met verschillende apparaten, waaronder iPhone en apparaten die Google Play ondersteunen, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Gebruikers vinden het proces van downloaden met de NPO Plus Downloader eenvoudig en rechttoe rechtaan. Eerst selecteer je het programma dat je wilt bekijken vanuit de uitgebreide bibliotheek aan content.

Vervolgens klik je op de downloadknop om het offline beschikbaar te maken. Door deze functionaliteit biedt NLZIET zijn gebruikers meer flexibiliteit en controle over hun kijkervaring, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit of gebruiksgemak.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start biedt kijkers de kans om gratis naar uitzendingen gemist, series en shows te kijken. Dit platform is ideaal voor wie geen aflevering wil missen zonder daarvoor te betalen.

Anderzijds geeft NPO Plus abonnees toegang tot een uitgebreider aanbod van programma’s, inclusief extra content en de mogelijkheid om zonder reclame te streamen. Voor deze voordelen is echter wel een maandelijks abonnement nodig.

Het grote verschil zit dus in het aanbod en de kijkervaring. Terwijl NPO Start handig is voor basisentertainment en het terugkijken van programma’s, biedt NPO Plus die extra laag voor de echte liefhebber die meer content wil ontdekken en van een ononderbroken kijkervaring wil genieten.

Beide diensten hebben hun eigen unieke voordelen, afhankelijk van wat je als kijker belangrijk vindt. Klaar voor de volgende stap in je kijkervaring?.

Conclusie

Met de praktische tips die we hebben besproken, wordt offline kijken via NLZIET een fluitje van een cent. Door programma’s aan je kijklijst toe te voegen, kun je jouw favoriete uitzendingen altijd en overal bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Ervaar je problemen? Veelvoorkomende issues los je eenvoudig zelf op. Onthoud dat NLZIET extra mogelijkheden biedt zoals vooruitkijken en het reclamevrij terugkijken van uitzendingen.

Denk eens na: hoe zou jouw kijkervaring verbeteren met deze functies? Voor uitgebreidere ondersteuning staat de klantenservice altijd paraat. Laat dit de start zijn van een nieuwe manier waarop jij televisie beleeft, ongehinderd door tijd of plaats.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is NLZIET en hoe kan ik programma’s offline bekijken?

NLZIET is een streamingdienst waar je uitzendingen van verschillende Nederlandse zenders kunt bekijken. Voor offline kijken, download je eenvoudig de afleveringen op je apparaat met de NLZIET app.

2. Kan ik alle programma’s van RTL XL offline bekijken met NLZIET?

Ja, met NLZIET Extra heb je de mogelijkheid om programma’s van RTL XL en andere zenders te downloaden en offline te bekijken.

3. Hoe lang blijven gedownloade programma’s beschikbaar op mijn apparaat?

Gedownloade programma’s blijven voor een beperkte tijd beschikbaar op je apparaat. Controleer in de app hoe lang je nog hebt om een gedownload programma te bekijken.

4. Heb ik internet nodig om gedownloade programma’s te bekijken?

Nee, eenmaal gedownload heb je geen internetverbinding nodig om de programma’s te bekijken. Dit maakt het ideaal voor onderweg of op plaatsen zonder internettoegang.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen