Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit je favoriete programma gemist omdat je het niet kon opnemen? NLZIET biedt een oplossing die veel tv-kijkers nog niet kennen. In dit artikel leggen we uit hoe je met NLZIET programma’s kunt terugkijken, zonder dat je ze hoeft op te nemen.

Blijf lezen en ontdek alles over deze handige functie!

Samenvatting

 • Met NLZIET kun je jouw favoriete programma’s en films opnemen in de cloud, waardoor je geen fysieke opslagruimte nodig hebt. Dit biedt je 200 uur aan opnamecapaciteit om uitzendingen later terug te kijken.
 • NLZIET combineert live tv-kijken met interactieve tv-functies zoals pauzeren en terugspoelen, gebruikmakend van meer dan 40 Nederlandse zenders. Dit alles zonder kabels of kastjes, direct gestreamd naar jouw apparaat.
 • Door extra functies zoals het toevoegen van 10 nieuwe kanalen en een profielenfunctie biedt NLZIET een gepersonaliseerde kijkervaring. Je kunt gemakkelijk wisselen tussen profielen om jouw persoonlijke vrijstellingen en favorieten bij te houden.
 • NLZIET maakt het mogelijk om populaire programma’s zoals “Flikken Maastricht”, “Jinek” en “Expeditie Robinson” on demand te bekijken. Zo mis je nooit meer een aflevering van jouw favoriete show, allemaal beschikbaar in HD-beeldkwaliteit.
 • Het verkrijgen van NLZIET op je TV is eenvoudig, of je nu een smart TV hebt of een extern streamingapparaat gebruikt zoals Apple TV of Chromecast. Hiermee open je de deur naar een uitgebreid aanbod van Nederlandse televisiezenders plus extra kanalen, allemaal voor € 8,95 per maand.

Wat is NLZIET?

Familie kijkt NLZIET app op smart TV in gezellige woonkamer.

NLZIET is een revolutionaire streamingdienst van Nederlandse bodem die toegang verschaft tot alle belangrijke Nederlandse televisiezenders en enkele speciale kanalen voor slechts € 8,95 per maand.

Deze dienst bundelt het grootste on demand tv-aanbod waaronder NPO Plus, RTL en KIJK, zodat kijkers nooit meer hun favoriete programma’s hoeven te missen. Naast live tv kijken, biedt NLZIET de mogelijkheid om zonder kabels of kastjes interactieve televisie te ervaren op meer dan 40 zenders.

Dit alles maakt het een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van Nederlandse televisie.

Gebruikers kunnen genieten van een gepersonaliseerde kijkervaring dankzij profielen die voor het hele gezin ingesteld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat iedereen in huis zijn of haar eigen shows kan volgen zonder onderbrekingen.

Ook faciliteert NLZIET een eenvoudige instap met een gratis proefperiode van 14 dagen. Met functies zoals video on demand en toegang tot populaire zenders als NPO 1, 2, 3, en meer, biedt NLZIET een unieke en uitgebreide service voor fans van Nederlandse content.

Hoe werkt opnemen met NLZIET?

Persoon ontspant met laptop in gezellige woonkamer.

Met NLZIET neem je jouw favoriete programma’s op in de cloud, waardoor je ze overal en altijd kunt bekijken. Je kiest simpelweg een uitzending uit en met één klik staat deze op jouw persoonlijke opnamelijst, klaar om gestreamd te worden wanneer jij dat wilt.

https://www.youtube.com/watch?v=Q19i7CCatdQ

Het gebruik van de cloud voor opnames

NLZIET heeft opnemen in de cloud mogelijk gemaakt. Dit betekent dat gebruikers hun favoriete programma’s en films kunnen plannen voor opname zonder fysieke opslagruimte te gebruiken.

De cloud biedt maar liefst 200 uur aan opslagcapaciteit. Hiermee vangen ze gemakkelijk uitzendingen die ze later willen terugkijken.

Gebruikers genieten van de flexibiliteit om interactieve tv-functies zoals pauzeren, terugspoelen en opnemen te gebruiken, allemaal vanuit de cloud. Deze benadering maakt digitale tv nog toegankelijker, zeker voor wie gestreamde content prefereert of vaak ‘uitzending gemist’ gebruikt.

Het verwijderen van de noodzaak voor fysieke opnameapparatuur zoals een PVR (Personal Video Recorder) vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het streamen van videocontent.

Extra mogelijkheden met opnemen

Naast het gebruik van de cloud voor opnames, biedt NLZIET extra functies die het kijken van jouw favoriete series en programma’s nog aangenamer maken. Met de toevoeging van 10 nieuwe kanalen aan het aanbod, heb je nu toegang tot een nog breder scala aan entertainment.

Ook maakt de recent geïntroduceerde profielenfunctie het mogelijk om het abonnement binnen een huishouden te delen zonder dat de kijkvoorkeuren door elkaar lopen. Je kunt dus gemakkelijk schakelen tussen profielen om jouw persoonlijke kijklijst en voorkeuren te behouden, wat zorgt voor een op maat gemaakte kijkervaring.

Deze extra opties versterken de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van NLZIET als streamingdienst. Of je nu op zoek bent naar lokale shows van de publieke omroep, RTL Nederland of Talpa Network, of internationale hits, met deze uitgebreide mogelijkheden vind je altijd iets wat bij jouw smaak past.

Bovendien zorgen de extra kanalen ervoor dat je nooit meer een belangrijke uitzending mist en biedt de profielenfunctie iedereen in het huishouden een persoonlijke kijkbeleving.

Populaire Programma’s Beschikbaar voor Opname op NLZIET

NLZIET biedt gebruikers toegang tot een breed scala aan populaire programma’s van NPO, RTL en KIJK, allemaal on demand. Dit betekent dat je jouw favoriete shows kunt kijken wanneer het jou uitkomt.

 1. NPO series zoals “Flikken Maastricht” – Een spannende politie serie die zich afspeelt in Maastricht, waarin de persoonlijke en professionele levens van de hoofdpersonen worden gevolgd.
 2. Talkshows op RTL, zoals “Jinek” – Hier kun je interessante gesprekken met bekende Nederlanders over actuele onderwerpen terugvinden.
 3. Realityseries van KIJK, waaronder “Expeditie Robinson” – Deze avontuurlijke survival show test de uithoudingsvermogen en strategieën van de deelnemers op exotische locaties.
 4. Dramaseries op NPO 2, zoals “Oogappels” – Deze serie duikt in het complexe leven van verschillende gezinnen die worstelen met de uitdagingen rondom opvoeding en puberteit.
 5. Amusementsshows op RTL, bijvoorbeeld “The Voice of Holland” – Een muziekcompetitie waarin talentvolle zangers strijden om de titel met behulp van hun stem alleen.
 6. Documentaires op NPO, zoals “De slag om Brexit” – Diepgaande analyses en achtergrondverhalen over belangrijke maatschappelijke thema’s zoals Brexit.
 7. Kinderprogramma’s op KIJK, denk aan “Peppa Pig” – Leuke en educatieve content voor de kleintjes om te genieten van hun favoriete karakters.

Elk programma biedt iets unieks voor NLZIET-abonnees, variërend van lokale cultuur tot wereldwijde kwesties, allemaal beschikbaar in HD-beeldformaat voor een optimale kijkervaring.

Beperkingen van opnemen met NLZIET

Een belangrijke beperking van NLZIET is dat het geen mogelijkheid biedt om programma’s op te nemen. Gebruikers die de behoefte hebben om hun favoriete series of shows later terug te kijken, zullen andere alternatieven moeten overwegen.

Deze beperking kan vooral een uitdaging vormen voor kijkers die gewend zijn aan de flexibiliteit van traditionele TV-abonnementen of andere streamingdiensten die wel opnamefunctionaliteit bieden.

Daarnaast betekent het ontbreken van een opnamefunctie dat kijkers volledig afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van content in de bibliotheek van NLZIET. Als een programma niet meer wordt aangeboden, is er geen manier om dit terug te kijken.

Dit contrasteert met diensten zoals KPN, waarbij gebruikers een TV Box kunnen toevoegen voor extra kosten, inclusief opnamefunctionaliteit, om zo geen enkel belangrijk moment te missen.

Hoe Krijg Ik NLZIET op Mijn TV?

Het krijgen van NLZIET op je TV is gemakkelijker dan je denkt. Met deze stappen geniet je snel van je favoriete programma’s op het grote scherm.

 1. Zorg ervoor dat je een smart TV hebt die compatibel is met de NLZIET-app. Veel moderne televisies van merken zoals Samsung, LG en Sony ondersteunen deze app direct.
 2. Download en installeer de NLZIET – app uit de app store van je smart TV. Zoek naar “NLZIET” in de zoekbalk en volg de instructies voor installatie.
 3. Heb je geen smart TV? Gebruik dan een externe streamingapparaat zoals Apple TV, Chromecast of een gameconsole om NLZIET te streamen. Verbind het apparaat met je TV en download daarop de NLZIET-app.
 4. Open de app en log in met je NLZIET – accountgegevens. Als je nog geen abonnement hebt, kun je dat direct via de website van NLZIET of via de app afsluiten voor € 8,95 per maand.
 5. Kies uit live tv – kanalen of blader door ‘mijn series’ om on demand te kijken wat jij wilt.
 6. Maak verbinding via WiFi of een kabel om ervoor te zorgen dat jouw streams soepel verlopen zonder onderbrekingen.

Met deze stappen kijk jij binnen no time naar alle Nederlandse televisiezenders plus extra kanalen die NLZIET biedt, gewoon op jouw eigen televisie thuis.

Laten we nu eens kijken naar het verschil tussen NPO Start en NPO Plus, twee belangrijke diensten waar veel verwarring over bestaat.

Verschil Tussen NPO Start en NPO Plus

Het onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus is een belangrijk aspect voor liefhebbers van Nederlandse televisie. Beide diensten bieden een unieke ervaring voor het bekijken van programma’s, maar met duidelijke verschillen. Hieronder volgt een overzicht in tabelvorm dat de belangrijkste verschillen tussen NPO Start en NPO Plus benadrukt.

Kenmerk NPO Start NPO Plus
Kosten Gratis Abonnement vereist
Programma’s terugkijken Mogelijk, met reclames Mogelijk, zonder reclames
Beschikbaarheid content Beperkte tijd beschikbaar Langer beschikbaar
Live televisie kijken Mogelijk Mogelijk
HD Kwaliteit Beperkt Breed beschikbaar
Exclusieve content Niet beschikbaar Beschikbaar

Deze verschillen maken duidelijk dat NPO Plus een uitgebreidere ervaring biedt dan NPO Start, vooral voor kijkers die de voorkeur geven aan het bekijken van content zonder reclame en toegang willen tot een breder scala aan programma’s die langer beschikbaar blijven. Hoewel NPO Start een kosteloze dienst is, biedt NPO Plus met zijn abonnement een meer premium ervaring. Beide diensten hebben echter hun eigen voordelen, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker.

Conclusie

Ontdekken hoe opnemen met NLZIET werkt, biedt nieuwe mogelijkheden voor jouw kijkervaring. Zonder de optie om programma’s op te nemen, richt NLZIET zich op het direct streamen en terugkijken, wat een moderne benadering van televisiekijken vormt.

Dit maakt het gebruik van NLZIET uiterst praktisch en efficiënt. Vraag je af hoe je deze service kunt integreren in je dagelijkse leven. De toegang tot 40+ tv-zenders en de mogelijkheid om overal en altijd tv te kijken, verandert jouw manier van tv-consumptie.

Verder lezen over NLZIET of direct beginnen met de gratis proefperiode kan je eerste stap zijn. Laat deze kans niet liggen om jouw kijkervaring te transformeren en ontdek hoe NLZIET jouw TV-gewoonten kan vernieuwen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat heb ik nodig om met NLZIET op te nemen op mijn MacOS of Safari?

Om opnames te maken met NLZIET op MacOS of Safari, heb je een actief NLZIET-abonnement nodig en moet je ervoor zorgen dat je browser up-to-date is. Zorg ook dat cookies zijn ingeschakeld voor een optimale werking.

2. Kan ik opgenomen programma’s van NLZIET delen via WhatsApp?

Hoewel je spannende momenten wilt delen, staan de gebruiksvoorwaarden van NLZIET het delen van opgenomen programma’s via WhatsApp of andere platforms niet toe. Geniet van de content binnen je eigen account.

3. Werkt NLZIET opname ook op de Bovenwindse Eilanden?

Ja, zolang je een internetverbinding hebt en voldoet aan de eigendomsrechten die gelden voor de Bovenwindse Eilanden, kun je gebruikmaken van de opnamefunctie van NLZIET.

4. Hoe beïnvloeden cookies mijn ervaring met het opnemen op NLZIET?

Cookies helpen NLZIET jouw voorkeuren te onthouden en bieden een gepersonaliseerde ervaring. Zonder cookies ingeschakeld, kun je problemen ondervinden bij het opnemen of bekijken van content.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen