Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Denk je eraan om je abonnement bij NLZIET op te zeggen, maar weet je niet hoe? Je bent niet alleen. Velen vinden het proces soms ingewikkeld. In dit artikel lees je een eenvoudige uitleg over hoe je jouw abonnement stap voor stap kunt beëindigen.

Zo voorkom je verwarring en weet je precies wat je moet doen. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn.

Samenvatting

 • Om je NLZIET abonnement op te zeggen, moet je eerst inloggen op je account op de NLZIET-website en navigeren naar “Mijn NLZIET” om daar de opzegoptie te kiezen.
 • Na het beëindigen van je abonnement ontvang je een directe bevestiging via e – mail, wat belangrijk is om te bewaren als bewijs van je opzegging.
 • Je kunt elk moment je NLZIET abonnement stopzetten, maar houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
 • Als je wisselt van gedachten of een ander pakket wilt proberen, kun je gemakkelijk tussen NLZIET en NLZIET Extra wisselen via de optie “Abonnement aanpassen” in jouw accountinstellingen.
 • Voor extra hulp bij het opzeggen biedt de opzegservice van Dyme een handige manier om zonder zorgen je abonnement te beëindigen.

Wat is NLZIET?

NLZIET is een streamingdienst die on-demand TV-programma’s van NPO, RTL en KIJK samenbrengt. Deze unieke samenwerking biedt kijkers toegang tot een breed scala aan programma’s, van nieuws en sport tot series en films.

Met NLZIET kun je niet alleen gemiste uitzendingen terugkijken, maar ook vooruitkijken en live televisie kijken. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor iedereen die de flexibiliteit van online tv-kijken zoekt, zonder vast te zitten aan een traditioneel tv-abonnement.

Gebruikers genieten van extra gemakken zoals programma’s toevoegen aan hun ‘kijk later-lijst’, persoonlijke aanbevelingen ontvangen en toegang krijgen tot extra zenders. Bovendien werkt NLZIET met diverse apparaten zoals smart tv’s, tablets, Apple TV en Android TV, wat betekent dat je jouw favoriete programma’s kan bekijken waar en wanneer je wilt, mits je toegang hebt tot internet.

Uitleg over de Verschillende Abonnementen van NLZIET

NLZIET biedt jou de keuze tussen twee aantrekkelijke abonnementsopties. Ontdek welk plan het beste past bij jouw kijkvoorkeuren en behoeften.

NLZIET

Met NLZIET krijg je toegang tot een rijke bibliotheek van live en on demand televisie via internet. Je kijkt naar 40 zenders uit de Europese Unie, waaronder internationale zenders en speciale aanbiedingen zoals NPO Plus.

Dit platform biedt een alternatief voor traditionele tv-abonnementen, ideaal voor mensen die vrijheid willen in wat en wanneer ze kijken. Met één account geniet je overal binnen de EU van jouw favoriete series en programma’s zonder zorgen over brexit of locatiebeperkingen.

Opzeggen van je NLZIET abonnement is eenvoudig. Je logt in op Mijn NLZIET, volgt de stappen voor opzegging en ontvangt direct een bevestiging. Deze directe bevestiging geeft je de zekerheid dat het proces is voltooid.

Zo behoud je controle over je abonnement en automatische incasso’s, terwijl je blijft genieten van flexibiliteit in hoe en wanneer je televisie kijkt.

NLZIET Extra

NLZIET Extra biedt abonnees toegang tot 10 internationale zenders, waarmee je een wereld aan entertainment binnen handbereik hebt. Met dit pakket mis je nooit meer je favoriete series of programma’s, zelfs niet als deze uit andere landen komen.

Het brengt de wereld van televisie dichterbij, rechtstreeks naar jouw woonkamer toe.

Je kunt dit uitgebreide pakket 14 dagen gratis uitproberen om zelf te ontdekken hoeveel meerwaarde het biedt aan jouw kijkervaring. Opzeggen kan eenvoudig op elk gewenst moment en het abonnement stopt dan automatisch aan het eind van de lopende periode.

Dit geeft je de flexibiliteit om zonder zorgen te genieten van extra content, zonder de angst voor langdurige verplichtingen.

Hoe werkt de automatische verlenging en tariefwijziging bij NLZIET?

Een kalender met NLZIET vernieuwingsdata, omringd door drones en camera's.

Abonnementen bij NLZIET verlengen zich automatisch, tenzij je actief besluit ze op te zeggen. Dit betekent dat je zonder onderbreking blijft genieten van je favoriete series en uitzendingen gemist, mits je over een geldige overeenkomst en internettoegang beschikt.

Het is belangrijk te weten dat de verlenging doorloopt tot jij de beslissing neemt om het abonnement stop te zetten via Mijn NLZIET. Hiermee biedt NLZIET een doorlopende kijkervaring voor gebruikers binnen de EU-lidstaten en zelfs in het Verenigd Koninkrijk.

Tariefwijzigingen kunnen voorkomen en worden van tevoren aangekondigd door NLZIET. Als er een prijswijziging plaatsvindt, krijg je hier tijdig bericht over, zodat je niet verrast wordt door een hoger tarief op je volgende incasso.

Deze communicatie is onderdeel van de toewijding van NLZIET om transparant en eerlijk te zijn naar zijn gebruikers. Het stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te maken over het behouden of opzeggen van je abonnement, afhankelijk van de nieuwe prijsstelling.

Hoe kan ik mijn NLZIET abonnement opzeggen?

Een afstandsbediening en TV-scherm met NLZIET-logo in een gezellige woonkamer.

Ontdek hoe je jouw NLZIET abonnement eenvoudig en snel kunt stopzetten en blijf op de hoogte van de nieuwste informatie over je favoriete series en uitzendingen.

Stappen voor het opzeggen van het abonnement

Opzeggen van je NLZIET-abonnement hoeft niet ingewikkeld te zijn. Hier volgt een eenvoudige gids die je door het proces leidt.

 1. Log in op je account op de NLZIET-website. Dit is de eerste stap om toegang te krijgen tot jouw abonnementsgegevens.
 2. Navigeer naar “Mijn NLZIET”. Deze optie vind je vaak in het menu of onder je profielinstellingen.
 3. Zoek naar de knop of link voor het opzeggen van je abonnement. De exacte locatie kan variëren, maar deze is meestal duidelijk gemarkeerd.
 4. Volg de instructies voor het opzeggen. Je wordt mogelijk gevraagd om een reden voor opzegging in te vullen.
 5. Controleer of je een bevestigingse-mail ontvangt. Deze e-mail is jouw bewijs dat de opzegging succesvol verwerkt is.

Het hele proces neemt slechts enkele minuten in beslag en zorgt ervoor dat jij niet langer gebonden bent aan het abonnement wanneer jij dit niet meer wenst. Kies altijd het abonnement dat bij je past voordat je besluit om te opzeggen en vergeet niet dat er specifieke opzegvoorwaarden aan verbonden kunnen zijn.

Laten we nu eens kijken naar wat die opzegvoorwaarden van NLZIET inhouden.

Ontvangen van een bevestiging na opzegging

Na het opzeggen van je NLZIET abonnement krijg je direct een bevestiging per e-mail. Deze e-mail is jouw bewijs dat de opzegging succesvol is verwerkt. Het is belangrijk deze bevestiging goed te bewaren.

Mocht er iets misgaan met je opzegging, dan heb je met deze e-mail een sterk bewijsstuk in handen. Zorg er dus voor dat je de bevestiging controleert in zowel je inbox als je spammap, om zeker te zijn dat je deze hebt ontvangen.

Het ontvangen van de bevestigingsmail markeert het einde van jouw abonnement en verzekert je ervan dat er geen toekomstige incassokosten in rekening worden gebracht voor diensten binnen de Europese Unie.

Laten we nu verder kijken naar de opzegvoorwaarden van NLZIET.

Wat zijn de opzegvoorwaarden van NLZIET?

Je kunt elk moment besluiten om je NLZIET abonnement op te zeggen, maar houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Dit houdt in dat je abonnement nog één maand doorloopt na de opzegging.

Het proces is eenvoudig: ga naar Mijn NLZIET, selecteer ‘Abonnement en facturen‘, en volg de stappen om op te zeggen. Direct na je opzegging ontvang je een bevestiging.

Wil je extra hulp bij het opzeggen? Dan kun je de opzegservice van Dyme gebruiken. Zij regelen de opzegging voor jou. Ook als je gebruikmaakt van een proefabonnement moet je niet vergeten op tijd op te zeggen.

Voor al je vragen over het opzegproces kan je terecht in de FAQ sectie van de NLZIET website. Zorg ervoor dat je jouw naam en adresgegevens bij de hand hebt voor een vlotte afhandeling.

Hoe kan ik wisselen tussen NLZIET en NLZIET Extra?

Wisselen tussen NLZIET en NLZIET Extra is eenvoudig te regelen via de “Mijn NLZIET“-omgeving. Dit geeft je flexibiliteit in hoe je toegang hebt tot jouw series en uitzendingen gemist.

 1. Log eerst in op jouw account op de website van NLZIET.
 2. Ga vervolgens naar de sectie “Mijn Account” die je vindt in het menu.
 3. Zoek de optie “Abonnement aanpassen” of iets dat hierop lijkt.
 4. Je ziet nu een keuze tussen NLZIET en NLZIET Extra, afhankelijk van wat je momenteel hebt.
 5. Selecteer het abonnement waarnaar je wilt wisselen.
 6. Er wordt mogelijk gevraagd om een bevestiging van jouw keuze.
 7. Nadat je de wijziging hebt bevestigd, verwerkt NLZIET jouw verzoek.
 8. Houd er rekening mee dat volgens de Algemene Voorwaarden verschillen tussen beide abonnementen duidelijk worden uiteengezet.

Het proces wordt afgerond met een bevestigingsmail naar het door jou opgegeven e-mailadres. Hiermee weet je zeker dat alles correct is bijgewerkt.

Laten we nu kijken hoe NPO Start zich verhoudt tot NPO Plus en wat dit betekent voor kijkers binnen de Europese Unie (EU).

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

Naast het kiezen tussen NLZIET en NLZIET Extra, komen ook NPO Start en NPO Plus vaak ter sprake. Dit zijn twee diensten die een verschillend aanbod hebben om te voldoen aan diverse kijkvoorkeuren.

NPO Plus onderscheidt zich door een uitgebreider aanbod dan NPO Start te bieden. Met NPO Plus kun je niet alleen een breed scala aan series en uitzendingen gemist bekijken, maar ook genieten van de mogelijkheid om zenders live te kijken.

Dit is een optie die bij NPO Start helaas niet beschikbaar is.

Daarbij is NPO Plus maandelijks opzegbaar, wat het flexibel maakt in gebruik. Kijkers die op zoek zijn naar meer diepgang in hun kijkervaring en toegang willen tot extra content, vinden in NPO Plus een waardevolle optie.

Naast de live-beleving biedt het exclusieve toegang tot bepaalde programma’s die je niet terugvindt op NPO Start, waardoor je meer controle hebt over wat je kijkt en wanneer je dat doet.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV??

NPO Plus biedt een schat aan series en uitzendingen gemist die je niet wilt missen. Het krijgen van NPO Plus op je televisie is eenvoudiger dan je denkt.

 1. Ga naar npoplus.nl op een computer of mobiel apparaat. Hier kun je de gratis proefperiode starten of je direct abonneren.
 2. Maak een account aan door je gegevens in te vullen en de registratie te voltooien.
 3. Na het aanmaken van je account, log in en koppel je NPO Plus – account aan je smart TV door de instructies op het scherm te volgen.
 4. Heb je een smart TV? Download dan de NPO Plus – app via de app store van je televisie.
 5. Gebruik je liever een mediastreamer zoals Chromecast of Apple TV? Start dan een uitzending op NPO Plus via de app op je smartphone of tablet en cast deze naar jouw televisie.
 6. Voor gebruikers zonder smart TV is het mogelijk een laptop of computer met een HDMI – kabel direct aan de televisie te verbinden. Open npoplus.nl in een webbrowser, log in en speel jouw gewenste serie af.
 7. Zorg ervoor dat jouw internetverbinding stabiel is om onderbreking tijdens het streamen te voorkomen.

Door deze stappen te volgen, geniet jij binnen no-time van al jouw favoriete series en gemiste uitzendingen via NPO Plus op jouw televisie.

Conclusie

Het opzeggen van je NLZIET abonnement is eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Door in te loggen op Mijn NLZIET, volg je een aantal simpele stappen om je lidmaatschap te beëindigen.

Je ontvangt meteen een bevestiging van je opzegging, wat zorgt voor directe gemoedsrust. Heb je hulp nodig? Dan staan de contactgegevens van NLZIET altijd klaar voor ondersteuning.

Het opzegproces biedt flexibiliteit en controle over je eigen kijkervaring. Laat deze eenvoudige actie je inspireren om bewuste keuzes te maken in hoe en waar je jouw series bekijkt.

Met de kennis uit dit artikel kun je zelf beslissen wat het beste voor jou werkt, zonder zorgen of complicaties.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe zeg ik mijn NLZIET abonnement op?

Je kunt je NLZIET abonnement opzeggen door in te loggen op je account, naar de instellingen te gaan en de optie ‘Abonnement opzeggen’ te selecteren.

2. Kan ik mijn abonnement op elk moment stopzetten?

Ja, je kunt je abonnement bij NLZIET op elk gewenst moment stopzetten. Er zijn geen verborgen voorwaarden of aansprakelijkheid die je tegenhouden.

3. Wat gebeurt er met mijn series als ik opzeg?

Na het opzeggen van je NLZIET abonnement heb je geen toegang meer tot je series of de functie ‘uitzending gemist’.

4. Is het mogelijk om mijn NLZIET abonnement later weer te activeren?

Absoluut, als je besluit dat je weer toegang wilt tot ‘mijn series’ en ‘uitzending gemist’, kun je eenvoudig je abonnement bij NLZIET reactiveren door opnieuw in te loggen en een nieuw abonnement af te sluiten.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen