Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Veel mensen willen graag de NLZIET-app op hun Samsung smart TV installeren maar weten niet hoe. De NLZIET-app is beschikbaar voor Samsung smart TV’s vanaf modeljaar 2016. In dit artikel lees je stap voor stap hoe je deze app installeert en welke voordelen het biedt.

Lees verder en ontdek alles over NLZIET op je TV.

Samenvatting

 • Om de NLZIET – app op een Samsung smart TV te installeren, begin je door op de Homeknop van de afstandsbediening te drukken en naar ‘Apps’ te navigeren.
 • De NLZIET – app is geschikt voor Samsung smart TV’s van het modeljaar 2016 of nieuwer met het Tizen besturingssysteem.
 • Na het installeren van de app kun je inloggen met je accountgegevens of een nieuw account aanmaken om direct toegang te krijgen tot je favoriete programma’s en series.
 • Mocht je problemen ondervinden met het vinden of werken van de NLZIET – app op je Samsung smart TV, controleer dan eerst of je toestel compatibel is en probeer eventueel een herstart of softreset.
 • Met een NLZIET abonnement krijg je toegang tot meer dan 40 tv – zenders en kun je niet alleen op je Samsung smart TV kijken, maar ook op andere apparaten zoals smartphones, tablets, en Chromecast voor een flexibele kijkervaring.

Wat is de NLZIET-app?

Een persoon gebruikt de NLZIET app op een smart TV in een gezellige woonkamer.

Nu we een blik hebben geworpen op de inleiding, richten we onze aandacht op de NLZIET-app zelf. Deze app brengt een breed scala aan televisiecontent samen op één plek, waardoor je gemakkelijk naar live en on demand programma’s van Nederlandse zenders kunt kijken.

Beschikbaar voor een reeks apparaten, van smart-tv’s van merken zoals Samsung, LG en Sony tot draagbare apparaten als Android smartphones en tablets, evenals iOS apparaten zoals iPhones en iPads.

De app biedt ook ondersteuning voor streaming via Chromecast, Apple TV en computers, wat zorgt voor een flexibele kijkervaring.

Gebruikers installeren de NLZIET-app op hun Samsung smart-tv door simpelweg naar de “Apps” sectie te navigeren en de app te selecteren. Dit maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot een rijke bibliotheek van zowel live uitzendingen als programma’s die je op elk gewenst moment kunt terugkijken.

Met een abonnement op NLZIET kunnen kijkers genieten van hun favoriete shows zonder gebonden te zijn aan een tv-schema, en dat alles vanuit het comfort van hun eigen huis.

Voordelen van de NLZIET-app op je Samsung smart TV

Een Samsung smart TV toont de NLZIET app met verschillende TV kanalen.

Met de NLZIET-app op je Samsung smart TV krijg je toegang tot meer dan 40 tv-zenders. Dit betekent onbeperkt kijkplezier vanuit het comfort van je eigen woonkamer. Het grote aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets interessants te vinden is voor elke kijker, of je nu houdt van drama, sport of documentaires.

Daarnaast biedt de NLZIET-app de flexibiliteit om niet alleen op je Samsung smart TV te kijken, maar ook op andere apparaten zoals smartphones, tablets (Android/iOS), en Chromecast.

Dit maakt het mogelijk om overal waar je bent je favoriete programma’s te volgen. Tijd om te ontdekken hoe de NLZIET-app werkt op smart TV’s.

https://www.youtube.com/watch?v=Q19i7CCatdQ

Hoe de NLZIET-app werkt op Smart TV’s

De NLZIET-app verbindt je moeiteloos met een wereld vol televisie-entertainment, direct op je Smart TV. Ontdek nu zelf hoe eenvoudig het is.

Samsung Smart TV’s vanaf modeljaar 2016 (Tizen)

Samsung Smart TV’s vanaf modeljaar 2016 zijn uitgerust met het Tizen besturingssysteem, dat de nieuwste versie van de NLZIET-app ondersteunt. Deze compatibiliteit zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot een breed scala aan online tv-kijken opties direct op hun televisie.

Het installeren van apps op deze apparaten is eenvoudig dankzij de geïntegreerde app store, waardoor je jouw favoriete shows en series snel bij de hand hebt. Bij eventuele problemen met het werken van apps op deze Samsung Smart TV’s biedt de FAQ sectie nuttige oplossingen, zoals het opnieuw instellen van de Smart Hub voor een frisse start.

Om de NLZIET-app succesvol te installeren op een Samsung smart TV, volgen hier de essentiële stappen die je moet doorlopen.

Stappen om de NLZIET-app op een Samsung smart TV te installeren

Het installeren van de NLZIET-app op je Samsung smart TV is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot je favoriete tv-programma’s en series. Volg deze stappen om snel en makkelijk te starten.

Pak de afstandsbediening van je Samsung Smart TV en druk op de Homeknop.

Navigeer naar ‘Apps’ door het menu aan de onderkant van het scherm te gebruiken.

Kies een app-categorie of gebruik de zoekfunctie bovenaan om direct naar NLZIET te zoeken.

Typ ‘NLZIET’ in het zoekveld en selecteer vervolgens de NLZIET-app uit de zoekresultaten.

Druk op ‘Installeren’ om de download en installatie van de app te beginnen. Wacht tot het proces voltooid is.

Open na installatie de NLZIET-app door deze te selecteren in je lijst met apps.

Meld je aan met je bestaande accountgegevens of maak een nieuw account aan als je nog geen lid bent.

Geniet van jouwfavoriete programma’s, series en live televisie via NLZIET op jouw Samsung smart TV.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Ontdek hoe je veelvoorkomende problemen met de NLZIET-app op jouw Samsung smart TV snel kunt oplossen en blijf zonder zorgen genieten van je favoriete programma’s.

NLZIET app is niet beschikbaar in app store

Merk je dat de NLZIET-app niet beschikbaar is in de app store van je Samsung smart TV? Dit kan komen door verschillende factoren. Misschien ondersteunt jouw model de app niet, of er is een tijdelijk probleem met de app store.

Belangrijk is om eerst te controleren of jouw Samsung smart TV compatibel is met NLZIET. De app werkt op modellen vanaf het jaar 2016.

Heb je gecontroleerd en blijkt jouw TV compatibel, maar vind je de app nog steeds niet? Probeer dan de smart TV te herstarten of voer een softreset uit. Dit kan veelvoorkomende problemen oplossen.

Als alternatief kun je NLZIET altijd nog via andere apparaten gebruiken, zoals Android TV, Google TV of een Chromecast, totdat het probleem opgelost is.

Hoe controleer ik de app-versie op mijn Smart TV?

Het controleren van de app-versie op jouw Smart TV is belangrijk om te weten of je de meest recente updates hebt. Dit zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van alle functies van de NLZIET-app. Hieronder vind je een eenvoudige gids die jou stap voor stap laat zien hoe je dit doet.

 1. Open eerst de NLZIET – app op jouw Smart TV.
 2. Navigeer vervolgens naar “Profiel” in de menubalk, die je links in beeld vindt.
 3. Kies daarna voor “Help”. Hier krijg je informatie over verschillende onderwerpen waaronder het versienummer.
 4. Zoek het gedeelte waar het versienummer vermeld staat om te zien welke versie van de app jij momenteel gebruikt.

Belangrijk om te weten is dat de app-versie voor Samsung/LG Smart TV’s vanaf 2016 5.7.4 moet zijn en voor Hisense 5.5.14.

Nu weet je precies hoe je de huidige app-versie op jouw Smart TV kunt vinden en controleren. Met deze kennis kun je altijd up-to-date blijven met de nieuwste features en verbeteringen in de NLZIET-app.

Laten we verder gaan met hoe je via jouw smart tv kan genieten van tv-kijken met NLZIET.

Tv-kijken via je smart tv met NLZIET

Met NLZIET kun je op je smart tv genieten van meer dan 40 tv-zenders. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan programma’s, series en films te bekijken zonder dat je vastzit aan een traditioneel tv-abonnement.

Of je nu een liefhebber bent van nieuws, sport, entertainment of kinderprogramma’s, met NLZIET op je Samsung Smart TV of een ander ondersteund merk zoals LG, Sony, Philips en Hisense heb je het allemaal binnen handbereik.

Installeren van de NLZIET-app op je smart tv is eenvoudig. Je vindt de app in de Google Play Store of in de app store van je televisie als deze compatibel is. Eenmaal geïnstalleerd, biedt NLZIET niet alleen toegang tot live televisie maar ook tot gemiste uitzendingen.

Zo mis je nooit meer jouw favoriete programma’s. Met opties voor meerdere apparaten, waaronder Android TV, Google TV, Fire TV, Apple TV en Chromecast, kijk je tv op jouw manier, ongeacht waar je bent in de EU-lidstaten.

Serieaanbevelingen op NLZIET

Op NLZIET vind je een breed scala aan series die perfect passen bij jouw smaak. Van spannende thrillers tot hartverwarmende komedies, de app biedt voor ieder wat wils. Je ontdekt series van verschillende merken smart TV’s, waaronder Samsung, maar ook op apparaten zoals Apple TV en via Chromecast.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd en overal van jouw favoriete series kunt genieten.

NLZIET helpt je niet alleen bij het vinden van je volgende serie-obsessie, maar maakt het ook makkelijk om aanbevelingen te krijgen die aansluiten bij wat je graag kijkt. Dit maakt de keuze voor wat je vanavond gaat kijken een stuk eenvoudiger.

Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste en populairste series. Na het duiken in de wereld van serieaanbevelingen, laten we het verschil tussen NPO Start en NPO Plus onderzoeken.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

Het onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus is aanzienlijk, vooral als u op zoek bent naar een uitgebreider en reclamevrij kijkgenot. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste verschillen:

Kenmerk NPO Start NPO Plus
Contentaanbod Biedt live uitzendingen, series, films en documentaires. Heeft een uitgebreider aanbod inclusief reclamevrije content, behalve bij live TV.
Reclame Bevat reclame. Reclamevrij, met uitzondering van live TV.
Opzeggen N.v.t. Gebruikers kunnen opzeggen wanneer ze willen.
Prijs Gratis. Betaald abonnement vereist.

Deze vergelijking laat duidelijk zien dat NPO Plus de voorkeursoptie is voor kijkers die een rijker aanbod en een reclamevrije ervaring wensen. Vervolgens bekijken we hoe NPO Plus op uw TV te krijgen is.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

Om NPO Plus op je TV te krijgen, moet je een paar eenvoudige stappen volgen. Zorg ervoor dat jouw smart-tv compatibel is, zoals Samsung, LG, Sony, Philips of Hisense modellen.

 1. Controleer eerst of jouw smart – tv onder de ondersteunde merken valt. Dit zijn Samsung, LG, Sony, Philips en Hisense.
 2. Ga naar de app store op jouw smart-tv. Zoek vervolgens naar de NPO Plus-app in het zoekveld.
 3. Download en installeer de NPO Plus – app zodra je deze hebt gevonden.
 4. Open de app na installatie. Je wordt nu gevraagd om in te loggen met je NPO Plus – accountgegevens.
 5. Als je nog geen account hebt, maak er dan één aan via de website van NPO Plus op een ander apparaat zoals een android smartphone en tablet of iOS smartphone of tablet.
 6. Koppel jouw smart-tv met je NPO Plus-account door de instructies op het scherm te volgen.
 7. Geniet van het brede aanbod aan programma’s en series die NPO Plus te bieden heeft direct vanaf jouw televisie.

Daarnaast kun je problemen tegenkomen bij het installeren van de app op sommige Samsung Smart TV’s vanwege reeds gemelde problemen. In dit geval is het raadzaam contact op te nemen met de klantenservice voor hulp of tips voor probleemoplossing te zoeken in relevante forums online.

Met deze stappen krijg jij toegang tot NPO Plus op jouw TV waardoor je kunt genieten van een ruim assortiment aan kwaliteitscontent zonder verstoringen.

Veelgestelde vragen

Nadat we hebben besproken hoe NPO Plus op je TV te krijgen, kan het zijn dat je nog meer vragen hebt over de NLZIET-app. Hieronder behandelen we een aantal veelgestelde vragen om je verder te helpen.

 1. Werkt de NLZIET – app op alle Samsung smart TV’s?

De app is compatibel met Samsung Smart TV’s vanaf modeljaar 2016 die draaien op Tizen. Controleer jouw modeljaar om zeker te weten of de app ondersteund wordt.

 1. Wat moet ik doen als de NLZIET – app niet in de App Store verschijnt?

Eerst controleer je of jouw smart TV verbinding maakt met internet. Als dat zo is, probeer dan de firmware van jouw TV bij te werken via het instellingenmenu.

 1. Hoe kan ik mijn NLZIETabonnement opzeggen?

Je kunt jouw abonnement direct via de website van NLZIET beheren en opzeggen, volg daarvoor de instructies in je accountinstellingen.

 1. Kan ik NLZIET ook buiten Nederland gebruiken?

Ja, binnen de Europese Unie kun je zonder problemen naar NLZIET kijken dankzij EU-reguleringen.

 1. Wat als de app niet goed werkt na installatie?

Probeer eerst de NLZIET-app te verwijderen en daarna opnieuw te installeren. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met de klantenservice van NLZIET voor verdere assistentie.

 1. Is er een verschil tussen live tv kijken en terugkijken op NLZIET?

Ja, met NLZIET kun je live tv-kijken maar ook gemiste programma’s tot 365 dagen terugkijken zonder extra kosten.

 1. Kan ik inloggen op meerdere apparaten met één NLZIET – account?

Ja, met één account kun je op twee schermen tegelijkertijd kijken en heb je toegang tot jouw account vanaf elk apparaat naar keuze, zoals een Chromecast met Google TV of een iPod Touch.

 1. Zijn er serieaanbevelingen beschikbaar binnen de app?

Ja, binnen NLZIET vind je aanbevelingen gebaseerd op wat populair is maar ook suggesties afgestemd op jouw kijkgeschiedenis voor een persoonlijke ervaring.

Conclusie

Het installeren van de NLZIET-app op je Samsung smart TV is eenvoudiger dan je denkt. Met een paar stappen geniet je snel van een breed scala aan tv-zenders. Vraag jezelf af: “Hoe kan ik dit vandaag nog toepassen?” De praktische adviezen die we gaven, zorgen voor een moeiteloze ervaring.

Dit onderstreept het belang van toegankelijkheid en het gemak waarmee je kunt beginnen met het kijken naar je favoriete programma’s. Voor extra hulp zijn er altijd meer bronnen beschikbaar.

Laat deze kans niet liggen om je kijkervaring te verbeteren. Pak de afstandsbediening en start vandaag nog met het verkennen van NLZIET op je Samsung smart TV!

Veelgestelde Vragen

1. Kan ik de NLZIET-app op mijn Samsung smart TV installeren?

Ja, je kunt de NLZIET-app gemakkelijk op je Samsung smart TV installeren om toegang te krijgen tot programma’s van de bovenwindse en benedenwindse eilanden binnen de Europese Unie.

2. Hoe installeer ik de NLZIET-app op mijn Samsung smart TV?

Volg deze stappen: Ga naar het app-menu op je TV, zoek naar NLZIET en selecteer ‘installeren’. Zodra de installatie is voltooid, kun je inloggen met je accountgegevens of een nieuw account aanmaken.

3. Werkt de NLZIET-app ook op andere smart TV’s zoals Philips Android TV en Sony Android TV?

Ja, naast Samsung smart TV’s werkt de NLZIET-app ook op Philips Android TV en Sony Android TV, waardoor je een brede toegang hebt tot je favoriete programma’s.

4. Wat moet ik doen als ik mijn NLZIET-abonnement wil opzeggen?

Om je NLZIET-abonnement op te zeggen, ga je naar de instellingen van je account via de app of website en volg je de instructies voor het opzeggen van het abonnement.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen