Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit tijdens het streamen willen vooruit spoelen door de reclames of saaie stukken? NLZIET maakt dit mogelijk op hun platform. In dit artikel leer je precies hoe vooruit spoelen werkt op deze streamingdienst.

We behandelen alles van live-tv tot on demand programma’s, zodat je nooit meer een moment mist. Ontdek het nu!

Samenvatting

 • NLZIET maakt het mogelijk om live – tv en on demand programma’s vooruit te spoelen, zodat je snel bij de momenten komt die je echt wilt zien. Dit betekent dat je niet door de hele uitzending hoeft te zitten.
 • Met functies zoals ‘Begin gemist‘, kun je programma’s die al gestart zijn vanaf het begin bekijken en met de vooruitspoelfunctie gemakkelijk reclames of saaie stukken overslaan.
 • Door programma’s aan je kijklijst toe te voegen, organiseer je gemakkelijk jouw kijkervaring. NLZIET biedt de mogelijkheid om zonder advertenties te genieten van je favoriete shows, wat de kijkervaring sterk verbetert.
 • De NLZIET – app downloaden geeft toegang tot alle zenders van NPO, RTL en KIJK rechtstreeks vanuit de app. Met de app kun je jouw favoriete programma’s pauzeren, terugspoelen en vooruit spoelen.
 • NLZIET blijft nieuwe functies introduceren zoals hoofdstukindeling bij nieuwsprogramma-streams en de optie om automatisch het volgende programma te starten. Dit verandert jouw manier van kijken en verbetert jouw kijkervaring.

Wat is NLZIET?

Moderne werkplek met hightech-apparaten en stadsgezichten aan de muur.

NLZIET is een online platform dat je toegang geeft tot live televisie-uitzendingen, maar ook de mogelijkheid biedt om uitzendingen terug en zelfs vooruit te kijken. Het bundelt content van grote Nederlandse zenders zoals NPO Plus, RTL en KIJK, waardoor je een uitgebreid aanbod aan tv-programma’s on demand kunt bekijken.

Hierdoor geniet je altijd van hoge kwaliteit beelden op al je apparaten; of je nu kijkt via je smart TV, Apple TV, op je laptop, of onderweg bent met je smartphone.

Een uniek kenmerk van NLZIET is dat het niet alleen live tv-kijken ondersteunt, maar ook functies zoals restart streams waarbij je kunt vooruitspoelen in de uitzending. De dienst heeft zelfs een geavanceerde hoofdstukindeling geïmplementeerd bij het terugkijken van nieuwsprogramma’s zoals het NOS Journaal of RTL Nieuws.

Dit alles maakt NLZIET een veelzijdig platform waarop je zonder gedoe van jouw favoriete programma’s kunt genieten, helemaal zonder kabels of kastjes dankzij de NLZIET-app.

Functionaliteiten van NLZIET

Een georganiseerd entertainmentcentrum met diverse televisieprogramma's en stadsgezichtfotografie.

NLZIET biedt een scala aan functies om jouw kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe je jouw favoriete programma’s gemakkelijk kunt beheren en zonder onderbreking kunt genieten van de rijke contentbibliotheek.

De tv-gids gebruiken

Met de tv-gids op NLZIET krijg je snel overzicht van wat er momenteel op televisie is. Je ziet in één oogopslag aanbevolen programma’s, nieuwe afleveringen en het laatste nieuws en actualiteiten.

Dit maakt het eenvoudig om te beslissen wat je wilt kijken of vooruit wilt plannen voor de komende dagen. Het toevoegen van programma’s aan je kijklijst is ook een fluitje van een cent, waardoor je altijd gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete shows zonder lang te hoeven zoeken.

De gids stelt gebruikers in staat om vooruit te kijken en te ontdekken welke interessante uitzendingen er in de nabije toekomst zijn. Zo mis je nooit meer een aflevering van je favoriete serie of een belangrijke nieuwsuitzending.

Door slim gebruik te maken van deze functie, optimaliseer je jouw kijkervaring en haal je het maximale uit het NLZIET platform.

De ‘Begin gemist’-functie

Na het bekijken van de tv-gids, biedt NLZIET een handige volgende stap met de ‘Begin gemist’-functie. Deze functie laat gebruikers toe om shows die al begonnen zijn vanaf het begin te kijken.

Het maakt niet uit als je te laat inschakelt; met een paar klikken ben je terug bij de start van je favoriete programma. Zo mis je geen moment meer en geniet je van elke aflevering alsof je er vanaf de eerste seconde bij was.

Deze optie is ideaal voor mensen die flexibiliteit waarderen in hun kijkgedrag. Heb je het begin van een show gemist omdat je nog iets anders aan het afmaken was? Geen probleem. De ‘Begin gemist’-functie staat klaar om je terug te brengen naar het begin, zodat je kunt ontspannen en genieten zonder iets te missen.

Dit verhoogt de kijkervaring en zorgt ervoor dat je volledig opgaat in de content, zonder afleidingen of frustraties over gemiste inhoud.

Programma’s aan je kijklijst toevoegen

Gebruikers kunnen hun favoriete programma’s snel en simpel aan hun kijklijst op NLZIET toevoegen. Deze handige functie maakt het organiseren van programma’s gemakkelijker en zorgt ervoor dat je altijd weet welke shows je nog wilt bekijken.

Met deze mogelijkheid personaliseer je jouw kijkervaring en verhoog je het kijkgemak.

Het toevoegen van programma’s aan de kijklijst biedt direct toegang tot jouw persoonlijke selectie. Zo verlies je nooit uit het oog welke afleveringen je nog moet inhalen of welke nieuwe serie je wilt starten.

Deze feature draagt bij aan een gestroomlijnde navigatie binnen de streamingdienst, verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en maakt het eenvoudiger om je favoriete content altijd bij de hand te hebben.

On demand kijken zonder reclame

Nadat je programma’s aan je kijklijst hebt toegevoegd, biedt NLZIET je de unieke kans om deze on demand te bekijken zonder onderbrekingen door reclame. Dit betekent dat je zonder advertenties kunt genieten van je favoriete shows, waardoor je kijkervaring sterk verbetert.

Met toegang tot de eerste twaalf grote zenders kun je programma’s tot zeven dagen terugkijken, compleet vrij van reclame. Deze feature is vooral aantrekkelijk voor hen die graag ongestoord willen binge-watchen of die simpelweg geen tijd hebben voor de constante onderbrekingen van commercials.

NLZIET maakt het ook mogelijk om programma’s op te nemen en op een later moment terug te kijken, wederom zonder de irritatie van reclameblokken. Dit biedt gebruikers de flexibiliteit om hun kijkgedrag af te stemmen op hun persoonlijke schema, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of de continuïteit van de content.

Deze aanpak versterkt niet alleen de kijkervaring, maar geeft ook meer controle over wat en wanneer je kijkt, volledig aangepast aan jouw voorkeuren.

De NLZIET-app downloaden

Na het ontdekken van de mogelijkheid om on demand te kijken zonder reclame, vraag je je misschien af hoe je overal toegang krijgt tot deze functies. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: de NLZIET-app downloaden.

Deze app is eenvoudig te vinden in de Google Play Store voor Android-gebruikers en in de App Store voor wie een iOS-apparaat heeft. Eens geïnstalleerd, biedt de app talloze mogelijkheden.

Je kunt niet alleen je favoriete programma’s pauzeren, terugspoelen en vooruit spoelen, maar ook herinneringen instellen via de tv-gids.

Met een abonnement op NLZIET heb je direct toegang tot alle zenders van NPO, RTL en KIJK rechtstreeks vanuit de app. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om jouw favoriete shows of series te volgen, ongeacht waar je bent.

Of je nu thuis bent en een programma op je Smart TV wilt starten, of onderweg bent en iets op je smartphone of tablet wilt bekijken, de NLZIET-app maakt het mogelijk.

Profielen aanmaken

NLZIET-abonnees hebben de mogelijkheid om tot vijf verschillende profielen aan te maken. Dit biedt een gepersonaliseerde kijkervaring op diverse apparaten. Elk profiel kan gebruikmaken van handige functies zoals de tv-gids en de ‘Begin gemist’-optie, waardoor iedere gebruiker zijn favoriete programma’s gemakkelijk kan volgen en beheren.

Het instellen van deze profielen zorgt ervoor dat elke kijker een op maat gemaakte ervaring krijgt, met aanbevelingen die aansluiten bij hun individuele kijkvoorkeuren. Dit maakt het navigeren door het brede aanbod van NLZIET veel eenvoudiger en efficiënter.

Met profielen houden families en huisgenoten hun kijklijsten gescheiden, wat de gebruiksvriendelijkheid van de dienst aanzienlijk verhoogt. Laten we nu eens kijken naar wat vooruit spoelen op NLZIET inhoudt.

Wat is vooruit spoelen op NLZIET?

Vooruit spoelen op NLZIET laat gebruikers delen van programma’s overslaan tijdens het terugkijken via “Tv & gids” en bij restart streams. Dit betekent dat je sneller bij de momenten kunt komen die je echt wilt zien, zonder dat je door de hele uitzending heen moet zitten.

Let wel, tijdens replay tv met dezelfde reclame als de live-uitzending is vooruitspoelen niet toegestaan.

Deze functie biedt een flexibele kijkervaring, waarbij je niet gebonden bent aan de standaard afspeelsnelheid van een uitzending. Je hebt de controle over wat je kijkt en hoe lang je iets kijkt.

Dit maakt NLZIET een ideaal platform voor het on demand bekijken van je favoriete programma’s zonder te veel onderbrekingen.

Hoe werkt vooruit spoelen op NLZIET?

Bij NLZIET kun je gemakkelijk vooruit spoelen door een schuifbalk te gebruiken. Deze functie maakt het mogelijk om snel door reclames of ongewenste delen van programma’s te springen.

Vooruit spoelen in live-tv programma’s

Je kunt eenvoudig vooruit spoelen in live-tv programma’s op NLZIET, wat een unieke functie is vergeleken met andere streamingdiensten. Dit doe je door de restart-streams te gebruiken die beschikbaar zijn via de “Tv & gids” sectie.

Hiermee herstart je het programma vanaf het begin en kun je naar specifieke momenten spoelen, waardoor je niets hoeft te missen.

Deze functie maakt het mogelijk om live-uitzendingen meer op jouw eigen tempo te bekijken. Of je nu een paar minuten te laat inschakelt of delen wilt overslaan die je minder interessant vindt, vooruit spoelen biedt controle over wat en hoe je kijkt.

Zonder extra kosten kun je zo de kijkervaring personaliseren, wat NLZIET onderscheidt als een veelzijdige en gebruikersgerichte streamingoptie voor Nederlandse tv-programma’s.

Vooruit spoelen in restart-streams

Naast het vooruit spoelen in live-tv programma’s biedt NLZIET ook de handige functie om in restart-streams te springen naar het gewenste moment. Gebruikers hebben de vrijheid om een lopend programma vanaf het begin te starten en vervolgens scènes die ze liever overslaan, voorbij te spoelen.

Deze optie maakt het mogelijk om niets te missen en tegelijkertijd controle te houden over wat je kijkt.

Dit proces is bijzonder nuttig voor kijkers die midden in een uitzending inschakelen maar vanaf het begin willen kijken. Door simpelweg de restart-functie te gebruiken, kunnen ze het programma opnieuw starten en met de vooruitspoelfunctie snel door advertenties of minder interessante delen navigeren.

Dit verhoogt de flexibiliteit en verbetert de kijkervaring aanzienlijk.

Voortschrijdende problemen met vooruitspoelen

Gebruikers van NLZIET melden regelmatig problemen met het vooruitspoelen van content, wat een negatief effect heeft op hun kijkplezier. Deze storingen variëren van moeilijkheden bij het vooruitspoelen in live-tv-programma’s tot aan issues bij het gebruik van de ‘Begin gemist’-functie.

Deze problemen onderstrepen de noodzaak voor voortdurende verbeteringen aan het platform.

Actuele meldingen wijzen ook op uitdagingen met de stabiliteit van videostreams en het inlogproces, wat de ervaring verder verstoort. Dergelijke voortschrijdende problemen verhogen de druk op NLZIET om hun service te verfijnen.

Dit maakt het essentieel dat ze actie ondernemen om deze hinderpalen te overwinnen en de gebruikerstevredenheid te waarborgen. Laten we kijken naar enkele nieuwe functies die zijn geïntroduceerd om deze kijkervaring te verbeteren.

Nieuwe functies in NLZIET

NLZIET blijft innoveren en voegt regelmatig nieuwe functies toe om jouw kijkervaring te verbeteren. Ontdek hoe deze updates jouw manier van kijken kunnen veranderen.

Hoofdstukindeling bij terugkijken van nieuwsprogramma-streams

NLZiet vernieuwt het terugkijken van nieuwsprogramma’s zoals het NOS Journaal en RTL Nieuws door het introduceren van hoofdstukindeling. Deze techniek verdeelt programma’s automatisch in hoofdstukken op basis van onderwerpen, waardoor kijkers direct naar hun interessegebied kunnen springen.

Het maakt het navigeren door uitzendingen sneller en efficiënter, zonder dat je door het hele programma hoeft te spoelen om de gewenste content te vinden.

Dankzij deze functie kunnen gebruikers gemakkelijk specifieke segmenten van een nieuwsuitzending bekijken, wat tijd bespaart en de kijkervaring verbetert. Het toevoegen van hoofdstukindeling is slechts één van de vele stappen die NLZiet neemt om tegemoet te komen aan de wensen van moderne kijkers.

Naar aanleiding hiervan kijken we nu naar de volgende nieuwe functie: verdergaan waar je gebleven was en automatisch het volgend programma starten.

Verdergaan waar je gebleven was en automatisch volgend programma starten

Met de innovatieve functie van NLZIET kun je precies verdergaan waar je gebleven was bij het bekijken van een programma. Dit betekent dat als je een uitzending niet af kon kijken, je op een later moment kunt hervatten zonder te hoeven zoeken waar je was gebleven.

Bovendien introduceert NLZIET een handige optie om automatisch het volgende programma te starten zodra het huidige programma eindigt. Dit vergemakkelijkt het binge-watchen van je favoriete series of het naadloos doorgaan naar een volgend nieuwsitem zonder enige actie van jouw kant.

Deze functie is echter niet op alle platformen beschikbaar, wat betekent dat sommige gebruikers mogelijk handmatig naar het volgende programma moeten navigeren. Het biedt gebruikers desondanks een meer gestroomlijnde kijkervaring, vooral tijdens lange kijksessies.

Nu we deze gemakken hebben besproken, gaan we dieper in op veelgestelde vragen over vooruit spoelen op NLZIET.

Veelgestelde vragen over vooruit spoelen op NLZIET

Veel gebruikers vragen zich af of ze live televisieprogramma’s kunnen herstarten en vooruit spoelen op NLZIET. Het antwoord is ja, je kunt live-tv-programma’s herstarten vanaf het begin.

Dit betekent dat je geen belangrijke momenten hoeft te missen als je iets later inschakelt. Echter, tijdens het kijken naar Replay TV geldt dat je de reclames niet kunt overslaan. Dit komt doordat Replay TV dezelfde reclameblokken bevat als de originele live-uitzending.

Gebruikers hebben ook vragen over het vooruit kijken van programma’s op NLZIET. Dankzij deze functie kun je afleveringen van series of programma’s bekijken voordat ze op televisie zijn uitgezonden.

Dit is een unieke mogelijkheid die NLZIET biedt, waardoor je altijd een stapje voor bent op de reguliere tv-uitzendingen. Let wel, het is belangrijk om te weten dat niet alle shows deze optie bieden, maar een groot aantal populaire series en programma’s wel.

Hoe krijg ik NLZIET op mijn TV?

Nadat we de veelgestelde vragen over het vooruitspoelen op NLZIET hebben behandeld, is het nu tijd om te kijken hoe je NLZIET op je televisie kunt krijgen. Hier volgt een stapsgewijze handleiding:

 1. Controleer eerst of jouw televisie geschikt is. Moderne smart-tv’s van merken zoals Samsung, LG en Sony hebben vaak een appstore waaruit je apps kunt downloaden.
 2. Zoek in de appstore van je tv naar de NLZIET-app. Gebruik de zoekfunctie om het zoeken te vergemakkelijken.
 3. Download en installeer de NLZIET – app op jouw televisie. Dit proces varieert per merk en model, maar meestal kun je dit met een paar klikken doen.
 4. Open de NLZIET – app op je televisie na installatie. Je ziet nu een scherm dat vraagt om in te loggen.
 5. Voer je accountgegevens in als je al lid bent van NLZIET. Als je nog geen account hebt, maak er dan één aan via de website van NLZIET.
 6. Verbind jouw TV indien nodig met internet via wifi of een ethernetkabel voor FTTH (Fiber to the Home) verbindingen voor optimale streaming kwaliteit.
 7. Heb je geen smart-tv? Dan kun je ook gebruik maken van een Chromecast of andere streamingapparaten zoals PS4, BluRay-spelers of DVB-C ontvangers die apps ondersteunen, door de app daarmee te verbinden met jouw TV.

Volg deze stappen om zonder problemen toegang te krijgen tot alle content van NLZIET direct op jouw TV, zodat live tv kijken en programma’s terugkijken altijd binnen handbereik zijn.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start en NPO Plus zijn beide diensten van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) die toegang bieden tot een breed scala aan televisieprogramma’s. Ondanks hun gelijkenissen, bevatten ze verschillende functionaliteiten en aanbod. Hieronder wordt in tabelvorm het verschil tussen NPO Start en NPO Plus uitgelicht.

AspectNPO StartNPO Plus
PrijsGratisBetaald
AanbodProgramma’s van de publieke omroepExclusieve programma’s en series naast het standaardaanbod
ReclameBevat reclamesGeen reclames
Beschikbaarheid programma’sBeperkte tijdLangere tijd beschikbaar, soms zelfs vooruit kijken
Kwaliteit streamingStandaardkwaliteitHoogwaardige streamingkwaliteit

Deze tabel geeft een duidelijk overzicht van de kernverschillen tussen NPO Start en NPO Plus. Waar NPO Start een kosteloze manier biedt om programma’s van de publieke omroep te bekijken, daar stelt NPO Plus kijkers in staat om van een uitgebreider en reclamevrij aanbod te genieten, inclusief de mogelijkheid om programma’s voor langere tijd of zelfs vooruit te kijken.

Conclusie

Vooruit spoelen op NLZIET verandert hoe we televisie kijken. Deze functie maakt het mogelijk om efficiënt door programma’s te navigeren, zonder tijd te verliezen. Door live-tv en restart-streams aan te bieden, biedt NLZIET unieke kijkervaringen.

Gebruikers krijgen controle over wat en wanneer ze kijken, waardoor ze geen belangrijke momenten missen. Voor diegenen die problemen ervaren, werkt NLZIET voortdurend aan verbeteringen.

Laten we de kracht van innovatieve streaming omarmen en genieten van een gepersonaliseerde tv-ervaring.

Veelgestelde Vragen

1. Wat betekent vooruit spoelen op NLZIET?

Vooruit spoelen op NLZIET stelt je in staat om snel door uitzendingen te bladeren, zodat je gemakkelijk delen kunt overslaan of naar jouw favoriete momenten kunt gaan.

2. Kan ik op alle programma’s van NPO Gemist vooruit spoelen?

Ja, je kunt op NPO Gemist via NLZIET op de meeste programma’s vooruit spoelen, waardoor je de vrijheid hebt om te kijken zoals jij dat wilt.

3. Werkt de vooruitspoelfunctie van NLZIET ook in andere EU-lidstaten?

Ja, binnen de EU-lidstaten kun je gebruikmaken van de vooruitspoelfunctie van NLZIET, zodat je ook in het buitenland niet gebonden bent aan reclames of delen die je liever overslaat.

4. Is er een limiet aan hoe vaak ik kan vooruitspoelen tijdens primetime programma’s?

Nee, er is geen limiet aan hoe vaak je kunt vooruitspoelen tijdens primetime programma’s op NLZIET. Je hebt de volledige controle over hoe en wanneer je kijkt.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen