Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Vele gamers willen weten hoe ze NLZIET kunnen gebruiken op hun Xbox-console. Gelukkig is de NLZIET-app beschikbaar op Xbox, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan programma’s.

In dit artikel leggen we uit hoe je NLZIET eenvoudig installeert en gebruikt op je Xbox. Ontdek alle voordelen en krijg antwoorden op veelgestelde vragen. Lees snel verder!

Samenvatting

 • Om NLZIET op je Xbox – console te gebruiken, download en installeer je de app vanuit de Microsoft Store. Zorg ervoor dat je console verbonden is met het internet.
 • Je moet inloggen met je NLZIET – accountgegevens na het installeren van de app. Als je nog geen account hebt, maak er dan een aan via de website van NLZIET.
 • De NLZIET – app op Xbox laat je genieten van live tv kijken naar meer dan 40 zenders en on demand content tot een jaar terug zonder reclame. Dit biedt een naadloze kijkervaring direct vanaf je console.
 • Als je problemen ondervindt bij het streamen van video’s of inloggen, kan dit vaak worden opgelost door de app opnieuw te starten of je internetverbinding te controleren. Voor lastige problemen, contacteer de klantenservice van NLZIET voor assistentie.
 • Naast NLZIET zijn andere streamingdiensten zoals NPO Start en NPO Plus beschikbaar op de Xbox-console, waardoor gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan programma’s en films voor elke smaak.

Wat is NLZIET?

NLZIET app wordt gebruikt op verschillende apparaten in een moderne woonkamer.

NLZIET transformeert de manier waarop we naar Nederlandse televisie kijken. Deze revolutionaire tv-dienst maakt het mogelijk om zonder kabelverbinding live en on demand te genieten van het beste uit de Nederlandse tv-wereld.

Kijkers krijgen toegang tot meer dan 40 zenders, waar ze zowel live uitzendingen als programma’s terug kunnen kijken. Dit platform geeft je de vrijheid om je favoriete shows, series en nieuwsuitzendingen te bekijken wanneer het jou uitkomt, direct op je Smart TV, smartphone, tablet of via platforms zoals Chromecast en Airplay.

Met NLZIET hoef je geen enkel belangrijk moment meer te missen. Het biedt niet alleen programma’s van NPO, RTL en SBS in HD-kwaliteit, maar stelt kijkers ook in staat om interactief deel te nemen aan programma’s.

Met deze flexibiliteit bepalen kijkers zelf wat ze willen zien, helemaal op hun eigen tempo. Daarnaast is NLZIET eenvoudig op te zeggen via Mijn NLZIET, waardoor je nooit vastzit aan langdurige contracten of ongewenste abonnementen.

Of je nu onderweg bent of thuis op de bank ligt, NLZIET zorgt ervoor dat topkwaliteit tv altijd binnen handbereik is.

Apparaten die compatibel zijn met NLZIET

Een moderne woonkamer met een slimme tv en stadsgezichten.

Verschillende apparaten ondersteunen de NLZIET-app, waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot een breed scala aan televisieprogramma’s. Ontdek welke toestellen naast Xbox nog meer perfect samenwerken met NLZIET voor een optimale kijkervaring.

Laptop of computer

NLZIET biedt een unieke kijkervaring op laptops en computers. Gebruikers kunnen via de web-app in populaire browsers zoals Chrome, Safari en Edge toegang krijgen tot live en on demand tv-programma’s.

Dit maakt het gemakkelijk om je favoriete series, films, en live evenementen te streamen zonder extra hardware nodig te hebben.

De interface van NLZIET op deze apparaten is recent vernieuwd, waardoor gebruikers een soepelere en meer toegankelijke kijkervaring hebben. Of je nu via een Windows platform of macOS werkt, de app biedt een rijke selectie aan content die slechts een paar klikken verwijderd is.

Zo combineert NLZIET gemak met uitgebreide keuzemogelijkheden voor de eindgebruiker, direct beschikbaar op je laptop of computer.

PlayStation 4

Gebruikers van de PlayStation 4 kunnen nu met plezier de NLZIET-app downloaden en installeren op hun console. Dit maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot een breed scala aan content van NPO, RTL en SBS met slechts een paar klikken.

Het vereist alleen een geldig NLZIET-abonnement, waarna je direct kunt genieten van live TV en gemiste programma’s op je PS4.

Het proces om de app te installeren is eenvoudig en gebruikersvriendelijk, waardoor je binnen enkele minuten jouw favoriete shows kunt streamen. Deze toevoeging aan de PlayStation 4 brengt een nieuwe dimensie van entertainment in de woonkamer, perfect voor diegenen die houden van een gevarieerd televisieaanbod zonder het gemak van hun console te verlaten.

Laten we vervolgens kijken hoe dit werkt op een Android TV.

Android TV

Naast de PlayStation 4 biedt ook Android TV ondersteuning voor NLZIET, wat het streamen van je favoriete programma’s nog toegankelijker maakt. Deze slimme tv’s draaien op een versie van Android 6.0 of hoger, waardoor de applicatie soepel werkt.

Voor eigenaars van een Android TV is de NLZIET-app eenvoudig te vinden en te downloaden via de Google Play Store. Dit brengt een breed scala aan tv-programma’s en films binnen handbereik.

Apparaten zoals de Nvidia Shield, Xiaomi Mi TV Box S en Chromecast met Google TV vergemakkelijken het streamen naar je televisie thuis. Dit verzekert je ervan dat je geen enkele aflevering of film mist, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.

Met deze opties transformeert NLZIET je kijkervaring door flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden.

NLZIET op Xbox-console

NLZIET op Xbox-console biedt een naadloze kijkervaring; ontdek hoe je jouw favoriete programma’s gemakkelijk kunt streamen.

NLZIET-app voor Xbox

Gamers kunnen nu hun favoriete Nederlandse televisieprogramma’s rechtstreeks op hun Xbox-console bekijken dankzij de NLZIET-app. Deze app breidt de entertainmentmogelijkheden op het Xbox-platform uit door live en on-demand toegang te bieden tot een breed scala aan kanalen en programma’s.

Met ondersteuning voor populaire platforms zoals Netflix, Hulu en nu NLZIET, wordt Xbox een nog aantrekkelijker middelpunt voor multimedia-entertainment in de huiskamer.

Gebruikers installeren eenvoudigweg de NLZIET-app vanuit de app store op hun console, loggen in met hun account en beginnen direct met het streamen van hun favoriete shows en series.

Deze toevoeging aan de Xbox verhoogt niet alleen de waarde van de console voor Nederlandse gebruikers maar speelt ook in op de vraag naar NLZIET op Windows- en Xbox-platforms. Perfect voor diegenen die na een lange gamesessie willen ontspannen met hoogwaardige televisiecontent zonder van apparaat te hoeven wisselen.

Toegang tot programma’s op Xbox

Met een Xbox-console heb je de wereld van entertainment binnen handbereik. Je kunt populaire apps zoals Netflix, Hulu, Disney+, Apple TV en Amazon Video gebruiken om toegang te krijgen tot een breed scala aan programma’s, films en series.

Deze apps bieden een rijke kijkervaring met hoogwaardige content voor elk wat wils, van actie en avontuur tot komedie en drama.

Ondanks dat de NLZIET-app momenteel niet beschikbaar is op de Xbox-console, blijven andere streamingdiensten toegankelijk. Dit zorgt ervoor dat gebruikers niet beperkt zijn in hun keuze voor entertainment.

Met eenvoudige installatieprocessen voor deze apps kun je snel je favoriete shows of nieuwe ontdekkingen gaan bekijken op het Xbox-platform.

Voordelen van NLZIET op Xbox

Na het verkrijgen van toegang tot programma’s op Xbox, ontdekken gebruikers verschillende voordelen van NLZIET op dit platform. Gebruikers genieten van het gemak van live tv kijken naar meer dan 40 zenders en hebben de vrijheid om on demand content tot een jaar terug te bekijken zonder gestoord te worden door reclame.

Dit biedt een naadloze kijkervaring rechtstreeks vanaf hun Xbox-console, waardoor de noodzaak voor extra apparaten of kabels overbodig wordt.

NLZIET op Xbox verandert de manier waarop mensen interactief tv-kijken, door hen de flexibiliteit te bieden om overal en altijd hun favoriete programma’s te streamen. Met de mogelijkheid om de dienst 14 dagen gratis uit te proberen, krijgen gebruikers een ruime gelegenheid om het aanbod te verkennen voordat ze zich verbinden aan een abonnement.

Dit maakt NLZIET op Xbox een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een rijke tv-kijkervaring zonder complicaties.

Hoe NLZIET te gebruiken op Xbox?

Het gebruik van NLZIET op je Xbox start met het downloaden van de app uit de Microsoft Store. Eenmaal geïnstalleerd, log je in met je NLZIET-account en duik je direct in het uitgebreide aanbod van Nederlandse programma’s.

Installeren van de NLZIET-app

Het installeren van de NLZIET-app op je Xbox-console is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan Nederlandse televisieprogramma’s. Met deze app kun je jouw favoriete shows en series direct op je console streamen.

 1. Zet eerst je Xbox – console aan en zorg ervoor dat deze verbonden is met het internet.
 2. Ga naar de Microsoft Store op je Xbox-dashboard.
 3. Gebruik de zoekfunctie in de Microsoft Store en typ “NLZIET” in het zoekveld.
 4. Kies de NLZIET – app uit de zoekresultaten.
 5. Druk op ‘Installeren‘ om de app te downloaden en te installeren op je Xbox.
 6. Wacht tot de installatie voltooid is; dit kan enkele minuten duren afhankelijk van je internetsnelheid.
 7. Open na installatie de NLZIET-app via het ‘Mijn games & apps’ menu op je Xbox-dashboard.
 8. Je wordt gevraagd om in te loggen met je NLZIET – accountgegevens. Als je nog geen account hebt, maak dan eerst een account aan via de website van NLZIET.
 9. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het content – aanbod van NLZIET.

Met deze stappen geniet je snel van live televisieuitzendingen, gemiste programma’s en exclusieve series via het xbox platform, waardoor jouw entertainmentervaring thuis aanzienlijk wordt verrijkt.

Inloggen op uw NLZIET-account

Inloggen op uw NLZIET-account is een eenvoudige stap die toegang geeft tot uw favoriete programma’s. U gebruikt hiervoor uw gebruikersnaam en wachtwoord.

 1. Open de NLZIET – app op uw apparaat. Dit kan een smart TV, smartphone of tablet zijn.
 2. Selecteer de optie ‘Inloggen’ die u meestal vindt in het menu of op het startscherm van de app.
 3. Voer uw gebruikersnaam in. Dit is vaak het e – mailadres waarmee u zich heeft aangemeld voor NLZIET.
 4. Typ vervolgens uw wachtwoord in het daarvoor bestemde veld.
 5. Klik op de knop ‘Login’ of ‘Inloggen’ om verder te gaan.
 6. Als u problemen ondervindt met inloggen, controleer dan of u de juiste gegevens hebt ingevoerd. Fouten in uw gebruikersnaam of wachtwoord zijn vaak de oorzaak van loginproblemen.
 7. Profiteer van de mogelijkheid om profielen aan te maken als dit ondersteund wordt door uw apparaat. Hiermee kunt u persoonlijke kijkvoorkeuren instellen en bewaren.

Na succesvol in te loggen, kunt u beginnen met navigeren door de NLZIET-app om uw favoriete shows, series en live tv-programma’s te vinden en bekijken.

Navigeren door de NLZIET-app

Navigeren door de NLZIET-app gaat gemakkelijk en intuïtief. Met de recente grote update van de app kun je nu nog sneller jouw favoriete programma’s vinden.

 1. Open eerst de nlziet app op je Xbox – console.
 2. Zoek het vergrootglas in de hoek om een specifiek programma of serie te vinden.
 3. Blader door de verschillende categorieën zoals series, films of live televisie voor een breder aanbod.
 4. Gebruik de ‘Mijn lijst’ functie om programma’s die je later wilt bekijken op te slaan.
 5. Bekijk interactieve programma’s en krijg volledige controle over jouw kijkervaring, zoals pauzeren en terugspoelen.
 6. Controleer het tabblad ‘Instellingen’ om jouw voorkeuren aan te passen, zoals beeldkwaliteit of ondertiteling.
 7. Verken het ‘Live TV’ gedeelte om direct naar live uitzendingen van verschillende kanalen te springen.

Elk van deze stappen zorgt ervoor dat je snel en efficiënt toegang hebt tot wat jij wilt kijken, met alle mogelijkheden die nlziet biedt op jouw Xbox-console.

Hierna kijken we naar veelgestelde vragen over NLZIET op Xbox, waarbij we problemen met streamen, inloggen en app-gerelateerde issues behandelen.

Veelgestelde vragen over NLZIET op Xbox

Gebruikers ervaren soms problemen bij het streamen van video’s of inloggen op hun NLZIET-account via de Xbox. Ontdek hoe je deze veelvoorkomende issues kunt oplossen en geniet ongestoord van je favoriete programma’s.

Problemen met het streamen van video

Bij het gebruik van NLZIET op een Xbox-console kunnen soms video-streamingproblemen voorkomen. Deze kunnen variëren van het traag laden van content tot het helemaal niet kunnen afspelen van video’s.

Vaak ligt dit aan de internetverbinding of aan tijdelijke storingen op het platform. Een snelle oplossing kan zijn om de app opnieuw te starten of je internetverbinding te controleren.

Soms helpt het ook om de NLZIET-app op je Xbox te verwijderen en opnieuw te installeren.

Ervaar je problemen na 7 uur aaneengesloten kijken, dan is dit een bekend issue bij NLZIET en werkt men aan een oplossing. Dit probleem treft niet alleen gebruikers op de Xbox, maar ook op andere smart TV-applicaties.

Voor tijdelijke verlichting zou je kunnen proberen om even iets anders te kijken of de app voor korte tijd te sluiten. Hou er rekening mee dat deze streaming issues vaak tijdelijk zijn en van externe factoren afhangen, zoals de drukte op het netwerk of technische updates vanuit NLZIET zelf.

Inlogproblemen

Naast problemen met het streamen van video, stuiten gebruikers soms ook op inlogproblemen op hun Xbox-console. Dit kan liggen aan accountproblemen of onverwachte fouten. Het is belangrijk direct actie te ondernemen om deze te verhelpen.

Zorg ervoor dat uw accountgegevens correct zijn en probeer indien nodig uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als de foutmeldingen blijven verschijnen, controleer dan of er storingen zijn bij de NLZIET-dienst of uw internetprovider zoals XS4ALL. Soms helpt het herstarten van de Xbox-console of de installatie van de NLZIET-app opnieuw uitvoeren om het probleem op te lossen.

Mocht dit niet werken, neem dan contact op met de klantenservice van NLZIET voor verdere assistentie.

Problemen met de app op Xbox

Gebruikers ervaren soms problemen bij het installeren van de NLZIET-app op hun Xbox door een gebrek aan opslagruimte. Dit vraagt om het vrijmaken van ruimte op de harde schijf voordat de installatie gestart kan worden.

Ook kan het pushen van de app naar de Xbox voor sommigen uitdagend zijn door verschillende versies van Windows op hun apparaten.

Er bestaan oplossingen om deze obstakels te overwinnen. Een grondige controle van de beschikbare opslag en het updaten van het besturingssysteem van de Xbox kunnen helpen. Voor een soepele ervaring is het essentieel om ervoor te zorgen dat zowel de Xbox als de apparaten die gebruikt worden om te pushen, up-to-date zijn qua software.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start biedt kijkers de kans om gratis programma’s te bekijken, terwijl NPO Plus een betaalde service is die extra voordelen heeft. Met NPO Plus kun je langer terugkijken en geniet je van het voordeel dat er geen reclames zijn bij het terugkijken van programma’s.

Daarnaast staat NPO Plus garant voor een betere kwaliteit beeld, met programma’s die terug te kijken zijn in 1080p tegenover de 576p van de live-streams op NPO Start.

Een ander belangrijk verschil is dat NPO Plus beschikbaar is op de Xbox-console, wat de toegang tot favoriete programma’s vergemakkelijkt voor gamers of voor hen die hun entertainment graag via hun console ervaren.

Deze functionaliteit is een duidelijke meerwaarde voor liefhebbers van kwalitatief hoogwaardige content en gemak, waardoor NPO Plus een aantrekkelijke optie wordt voor iedereen die op zoek is naar een rijkere kijkervaring zonder onderbrekingen.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV??

Na het bespreken van de verschillen tussen NPO Start en NPO Plus, gaan we nu kijken hoe je NPO Plus op je TV kunt krijgen. Het activeren van NPO Plus op je TV zorgt ervoor dat je geen moment van je favoriete shows mist. Hieronder vind je stapsgewijze instructies om dit voor elkaar te krijgen.

 1. Zorg ervoor dat je een Smart TV hebt die compatibel is met de NPO – app. Dit kan een Android TV, Google TV of een Apple TV zijn.
 2. Download en installeer de NPO – app via de app store beschikbaar op jouw televisieplatform. Dit kan de Google Play Store zijn voor Android apparaten of de App Store voor iOS apparaten.
 3. Open de NPO – app op je televisie na installatie. Volg de aanmeldingsinstructies om verder te gaan.
 4. Voor smartphones of tablets: download ook daarvoor de NPO-app via Google Play Store of App Store als je deze nog niet hebt geïnstalleerd.
 5. Maak een account aan bij NPO Start Plus als je deze nog niet hebt, rechtstreeks via hun website of via de app.
 6. Log in met je nieuw aangemaakte accountgegevens binnen de NPO-app op je televisie.
 7. Koppel indien nodig je smartphone of tablet met jouw Smart TV door gebruik te maken van Chromecast of een vergelijkbare streamingdienst.
 8. Begin met het streamen van jouw favoriete programma’s op NPO Plus direct naar jouw Smart TV.

Door deze stappen te volgen, kun jij gemakkelijk toegang krijgen tot alle content die NPO Plus te bieden heeft, direct vanaf comfort van jouw eigen bank!

NPO Plus: Abonnement afsluiten en alle info

Zodra je weet hoe NPO Plus op je TV te krijgen, is de volgende stap het afsluiten van een abonnement. Het proces is eenvoudig en biedt toegang tot een uitgebreide bibliotheek van live uitzendingen, tv-series, films en documentaires.

Een lidmaatschap op NPO Plus stelt je ook in staat om programma’s met een leeftijdsrestrictie van 16++ op elk moment van de dag te bekijken, wat een groot voordeel is voor wie overdag tijd heeft en graag wil ontspannen met kwaliteitscontent.

Het abonneren op NPO Plus geeft bovendien de mogelijkheid om zonder onderbrekingen livestreams te volgen. Dit betekent dat je geen enkele aflevering van je favoriete serie of belangrijke sportevenementen zoals eredivisie live hoeft te missen.

Met dit flexibele platform kun je jouw kijkervaring aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en tijdschema, wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Het abonnement is toegankelijk voor iedereen binnen de EU-lidstaten, waardoor je ook tijdens vakanties binnen Europa van jouw favoriete programma’s kunt genieten.

Conclusie

NLZIET gebruiken op je Xbox-console verrijkt je kijkervaring met gemak en diversiteit. Het installeren van de app en inloggen op je account is zo gepiept, waardoor je snel jouw favoriete programma’s kunt streamen.

Denk eens na over hoe deze toegankelijkheid je dagelijkse kijkroutine kan verbeteren. Vergeet niet dat de vernieuwde interface en het rijke aanbod zonder abonnement de deur openen naar een wereld van entertainment.

Laat deze kans niet liggen om je Xbox-console te transformeren in een entertainmenthub die je woonkamer verrijkt.

Veelgestelde Vragen

1. Kan ik NLZIET op mijn Xbox-console gebruiken?

Ja, je kunt NLZIET op je Xbox-console gebruiken om je favoriete tv-programma’s, series en films te streamen. Het biedt een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan content.

2. Hoe installeer ik NLZIET op mijn Xbox?

Om NLZIET op je Xbox te installeren, ga je naar de Xbox Store, zoek je naar de NLZIET-app en selecteer je ‘Installeren’. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

3. Werkt NLZIET ook op andere apparaten zoals iPhone of iPod Touch?

Ja, NLZIET werkt ook op andere apparaten zoals iPhone en iPod Touch. Je kunt de app downloaden uit de App Store en inloggen met je NLZIET-account om overal toegang te krijgen tot je favoriete content.

4. Wat moet ik doen als er problemen zijn met NLZIET op mijn Xbox?

Als je problemen ondervindt met NLZIET op je Xbox, controleer dan eerst de website ‘allestoringen’ om te zien of er bekende storingen zijn. Zo niet, probeer dan de app te herstarten of opnieuw te installeren.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen