Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar een uitgebreid tv-aanbod zonder te verdwalen in de mogelijkheden? NLZIET biedt toegang tot meer dan 40 zenders, waaronder live en on demand opties. Onze blog neemt je mee door het complete zenderaanbod, van hoofd- tot thema-zenders en meer.

Blijf lezen om alles te ontdekken!

Samenvatting

  • NLZIET geeft je toegang tot meer dan 40 zenders, waaronder NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, en SBS6. Hiermee biedt het een breed scala aan entertainment, nieuws, sport en meer.
  • Met NLZIET kun je programma’s zowel live als on demand kijken. Dit betekent dat je geen uitzending meer hoeft te missen en kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt.
  • NLZIET Extra voegt internationale en thematische zenders toe aan je abonnement, inclusief BBC One, BBC Two, BBC World News, en HISTORY Channel voor nog meer kijkplezier.
  • De service ondersteunt kijken in het buitenland binnen de EU, kwalitatieve streams en mogelijkheden voor offline kijken. Zo kun je altijd genieten van je favoriete Nederlandse tv-programma’s.
  • Gebruikers kunnen NLZIET op verschillende apparaten gebruiken zoals smart tv’s, smartphones, tablets en streamingapparaten. Dit zorgt voor een flexibele kijkervaring overal in huis of onderweg.

Het volledige aanbod van NLZIET zenders

NLZIET-kanalen worden gestreamd op meerdere schermen in een gezellige woonkamer.

NLZIET biedt toegang tot een breed scala aan zenders, van publieke omroepen tot commerciële kanalen. Ontdek een wereld van entertainment, nieuws en sport, allemaal binnen handbereik.

Hoofdzenders: NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica

Met een abonnement op NLZIET heb je direct toegang tot het beste van zowel publieke als commerciële omroepen. Kijk live naar NPO 1, NPO 2 en NPO 3 voor je dagelijkse dosis nieuws, educatie en cultuur.

Voor entertainment en reality kun je terecht bij RTL 4, RTL 5, en de spannende series en films staan klaar op RTL 7 en Veronica. SBS6 vult het aanbod aan met Nederlandse producties die raken en vermaken.

Elke kijker vindt iets van zijn gading, of je nu houdt van het laatste nieuws, boeiende documentaires, of meeslepende dramaseries. De veelzijdigheid van deze hoofdzenders biedt een rijke mix van programma’s die live weergave en on demand terugkijken mogelijk maken.

Hiermee stelt NLZIET je in staat om je eigen televisieavond samen te stellen, zonder dat je ook maar iets hoeft te missen.

Thema-zenders: RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids, Eén, Canvas, Ketnet

Naast de hoofdzenders biedt NLZIET een rijke selectie aan thema-zenders, waarmee het aanbod diverser en breder wordt. RTL Crime dompelt kijkers onder in de wereld van spannende misdaadverhalen, terwijl RTL Lounge ontspanning en lifestyle naar het scherm brengt.

Voor de jongste kijkers staat RTL Telekids klaar met een mix van educatieve en vermakelijke programma’s.

De uitbreiding naar Vlaamse zenders zoals Eén, Canvas en Ketnet verrijkt NLZIET met een breed scala aan cultuur, informatie en entertainment voor alle leeftijden. Eén biedt een mix van nieuws, sport en entertainment, Canvas focust op diepzinnige discussies en documentaires, en Ketnet richt zich op kinderen met educatieve shows en series.

Elk van deze zenders brengt unieke content die bijdraagt aan een veelzijdige kijkervaring.

Regionale zenders: Omrop Fryslân, RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, NH Media

Naast de diverse thema-zenders biedt NLZIET ook een rijke selectie aan regionale zenders. Elk van deze zenders, waaronder Omrop Fryslân, RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland en NH Media, levert unieke lokale content.

Ze brengen nieuws, sportupdates, weerberichten en culturele programma’s direct uit hun eigen regio.

Deze regionale zenders spelen een cruciale rol in het Nederlands medialandschap. Ze zenden bijvoorbeeld dagelijks het Nedersaksisch muziekprogramma ‘Alles Plat‘ uit, dat liefhebbers van streektaalmuziek zeer waarderen.

Bovendien werken Omrop Fryslân, RTV Noord, RTV Drenthe en RTV Oost samen aan radio-uitzendingen in streektalen, wat de diversiteit en rijkdom van de Nederlandse cultuur benadrukt.

Met NLZIET krijg je toegang tot al deze regionale parels, waarbij interactieve TV nog meer lokale en regionale tv- en radiozenders binnen handbereik brengt.

Extra zenders met NLZIET Extra

Een satellietschotel omringd door dicht gebladerte, vogelperspectief, levendige groenheid.

Met NLZIET Extra krijg je toegang tot een wereld vol internationale en thematische zenders. Ontdek exclusieve content van over de hele wereld en verrijk je kijkervaring.

Inclusief: Euronews, BBC One, BBC Two, BBC World News, BBC Entertainment, HISTORY Channel, Crime + Investigation

NLZIET Extra maakt het mogelijk om een duik te nemen in internationale nieuws- en entertainmentwateren. Voor slechts €9,95 per maand krijg je toegang tot topzenders als BBC One, waar je de nieuwste Britse dramaseries kunt bekijken, en Euronews, voor je dagelijkse dosis Europees en wereldnieuws.

Ook liefhebbers van geschiedenis en misdaadonderzoeken komen aan hun trekken met zenders zoals HISTORY Channel en Crime + Investigation. Deze selectie zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is, van actuele berichtgeving tot intrigerende documentaires en meeslepende fictie.

Het aanbod van NLZIET Extra wordt speciaal aanbevolen voor cultuurliefhebbers, met programma’s die je niet alleen vermaken maar ook iets bijleren. Denk daarbij aan BBC Two, bekend om zijn kunst-, muziek- en educatieve content.

Zo biedt NLZIET Extra een rijk scala aan verrijkende tv-momenten, direct toegankelijk vanaf meerdere apparaten. Laten we nu eens kijken naar de voordelen die NLZIET te bieden heeft.

Voordelen van NLZIET

NLZIET zet de wereld van televisiekijken op zijn kop met ongekende flexibiliteit. Ontdek het gemak van grenzeloos entertainment, altijd binnen handbereik.

Live en on demand kijken

Met NLZIET kijk je programma’s, series en films zowel live als on demand. Je hoeft geen live uitzending meer te missen of te wachten op een herhaling. Kies eenvoudig wat je wilt zien, wanneer het jou uitkomt, zonder vast te zitten aan kabels of dure abonnementen.

Dit alles biedt de vrijheid om op elk moment jouw favoriete content van publieke en commerciële omroepen zoals NPO Plus en RTL te bekijken op verschillende apparaten zoals smart tv, Android smartphone en tablet, Apple TV en Android TV.

De toegang tot meer dan 40 zenders maakt het mogelijk om een breed scala aan tv-programma’s, van nieuws tot entertainment en van sport tot cultuur, te ontdekken. Hierdoor geniet iedereen in het gezin van hun voorkeur, of dit nu het bekijken van “Goede Tijden, Slechte Tijden” is of het volgen van “NOS Journaal”.

Ontdek volgende de extra voordelen en mogelijkheden die NLZIET biedt.

Toegang tot meer dan 40 zenders

Naast het live en on demand kijken, biedt NLZIET een indrukwekkend aantal van meer dan 40 tv-zenders. Dit uitgebreide aanbod omvat alle grote zenders, zoals NPO 1, NPO 2, RTL 4 en SBS6, maar ook recent toegevoegde zenders zoals ONS en SBS6 Classics.

Gebruikers genieten van een diversiteit aan entertainment, nieuws, sport en cultuur op één platform. Elke kijker vindt iets van zijn gading, van populaire shows tot regionale programma’s, wat zorgt voor een rijke kijkervaring.

De toegang tot deze brede selectie van zenders maakt NLZIET tot een volwaardige vervanger voor traditionele televisie-abonnementen, met het gemak van kijken waar en wanneer je maar wilt.

Mogelijkheid om op verschillende apparaten te kijken

NLZIET geeft je de vrijheid om jouw favoriete tv-programma’s en series te bekijken hoe, waar en wanneer je maar wilt. Met ondersteuning voor een breed scala aan apparaten, zoals smart TV’s, smartphones, tablets, computers en streamingapparaten zoals Apple TV en Chromecast, zit je nooit vast aan één scherm.

Dit betekent dat je thuis op de bank kunt genieten van live tv of on demand series, maar ook onderweg niet hoeft te missen wat er op de buis is.

Gebruikers kunnen op twee apparaten tegelijk kijken dankzij één NLZIET-abonnement en hebben de mogelijkheid om tot vijf profielen aan te maken. Dit maakt het ideaal voor gezinnen of huishoudens waar de kijkvoorkeuren uiteenlopen.

Of je nu live wilt kijken naar RTL 8, de laatste afleveringen van populaire series op NPO 1 wilt inhalen of je kinderen laat genieten van Pebble TV, met NLZIET is het allemaal binnen handbereik op jouw favoriete apparaat.

Specifieke zenders en hun aanbod bij NLZIET

Ontdek de unieke selectie van specifieke zenders die NLZIET te bieden heeft. Elk kanaal presenteert een divers aanbod dat perfect aansluit bij jouw kijkvoorkeuren.

NLZIET en sport: Formule 1, Eurosport, voetbal

NLZIET brengt sportliefhebbers dichter bij de actie met een uitgebreid aanbod van specifieke zenders. Fans kunnen genieten van live Formule 1 races, belangrijke voetbalwedstrijden en een veelzijdig aanbod van Eurosport.

Dit maakt het mogelijk om op elk moment de grootste sportevenementen te volgen, direct vanaf je eigen bank.

Met tien extra zenders, waaronder Eurosport, breidt NLZIET het sportaanbod aanzienlijk uit. Gebruikers krijgen toegang tot meer dan 40 tv-zenders, waarbij ze geen moment hoeven te missen van hun favoriete sport.

Of het nu gaat om een spannende voetbalwedstrijd of een adembenemende Formule 1 race, NLZIET zorgt ervoor dat je live kunt kijken waar en wanneer je maar wilt.

Internationale zenders beschikbaar bij NLZIET: BBC-series, inclusief “New Amsterdam” en “Grey’s Anatomy”

Naast het uitgebreide sportaanbod biedt NLZIET ook een diverse selectie aan internationale zenders en series, waaronder populaire BBC-series als “New Amsterdam” en “Grey’s Anatomy”.

Liefhebbers van topkwaliteit drama en intrigerende verhalen vinden hun weg naar deze series, die toegankelijk zijn via BBC First, BBC One en andere BBC-zenders. Deze zenders zijn onderdeel van het NLZIET Extra pakket waarmee je toegang krijgt tot nog meer verrijkende televisie-ervaringen.

Deze internationale content voegt een extra dimensie toe aan het al rijke aanbod van NLZIET. Kijkers kunnen tot 7 dagen terug hun favoriete afleveringen online bekijken, waardoor ze nooit meer een belangrijk moment hoeven te missen.

Bovendien maken deze BBC-series het mogelijk om hoogwaardige buitenlandse producties te genieten, allemaal comfortabel vanuit huis.

Thematische content: “B&B Vol Liefde”, “Expeditie Robinson”, “Lang Leve de Liefde”, “Million Dollar Island”

“B&B Vol Liefde” trekt kijkers aan met romantische avonturen waarin deelnemers de liefde van hun leven proberen te vinden in een bed & breakfast. Het nieuwe seizoen belooft weer veel liefde en dramatische wendingen.

“Expeditie Robinson” daagt deelnemers uit in een survivalstrijd op een onbewoond eiland, waarbij kracht, intelligentie en sociale vaardigheden op de proef worden gesteld.

“Lang Leve de Liefde” biedt een uniek concept waarbij singles elkaar voor het eerst ontmoeten en direct samenwonen in een speciaal ingericht huis, om te zien of de vonk overslaat. Bij “Million Dollar Island” ontstaan spannende momenten en ongeziene ruzies, zoals het conflict met Björn, waarbij deelnemers strijden om een groot geldbedrag.

Deze programma’s zijn niet alleen populair vanwege de intrigerende inhoud maar ook omdat ze herkenbare menselijke emoties en relaties verkennen.

NLZIET Functionaliteiten en Gebruik

Ontdek hoe NLZIET jou helpt om overal en altijd jouw favoriete programma’s te bekijken, met handige functies die jouw kijkervaring naar een hoger niveau tillen.

Kijken in het buitenland

Met een NLZIET-abonnement geniet je van Nederlandse televisie, zelfs als je in het buitenland bent. Dit geldt voor alle EU-lidstaten, waardoor je nooit meer jouw favoriete programma’s hoeft te missen tijdens een vakantie of zakenreis binnen Europa.

De service maakt live kijken en on demand tv-aanbod toegankelijk, zodat je op elk moment kunt inschakelen.

Ook buiten de EU biedt NLZIET mogelijkheden, hoewel de toegang dan beperkt is tot (bijna) alle Nederlandse zenders. Dit is ideaal voor wie buiten Europa verblijft maar toch verbonden wil blijven met thuis.

Je hebt geen kabels of kastjes nodig; een internetverbinding is voldoende om overal ter wereld van jouw favoriete Nederlandse programma’s te genieten.

Kwaliteit van de stream en mogelijkheden voor offline kijken

NLZIET biedt streams van hoge kwaliteit aan, waarbij je ongeveer 0,95 MB per seconde verbruikt om je favoriete shows en programma’s te bekijken. Dit betekent dat je kunt genieten van scherpe beelden en helder geluid zonder haperingen, zolang je een stabiele internetverbinding hebt.

De dienst zorgt ervoor dat je thuis of onderweg altijd toegang hebt tot topkwaliteit entertainment.

Voor offline kijken biedt NLZIET de optie om programma’s op te nemen en deze later terug te kijken. Hierdoor mis je nooit meer een aflevering van bijvoorbeeld ‘Buitenhof’ of ‘Pauw & Witteman’.

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om jouw favoriete content te bewaren en te bekijken op een moment dat het jou uitkomt, zelfs zonder internetverbinding.

Mogelijkheden voor opnemen, terugkijken, en vooruitspoelen van content

Helaas biedt NLZIET geen mogelijkheid om programma’s op te nemen, maar je hebt wel toegang tot een breed scala aan functies voor het terugkijken en vooruitspoelen van content. Met de ‘Begin gemist’-functie kun je een programma vanaf het begin starten als je te laat inschakelt.

Dit maakt het eenvoudig om je favoriete shows, zoals “Van jonge leu en oale groond” en populaire series van NPO 1, NPO 2, en RTL Nederland, altijd bij te houden.

Programma’s kunnen zonder reclame on demand teruggekeken worden, tot zeven dagen na uitzending via de gids. Dit zorgt ervoor dat je nooit een moment mist van de beste NPO-programma’s of internationale hits.

Je kunt ook programma’s aan je kijklijst toevoegen, waardoor het nog makkelijker wordt om bij te blijven met series en shows die je interesse wekken. Deze gebruiksvriendelijke opties verhogen de flexibiliteit en het kijkplezier van NLZIET-gebruikers aanzienlijk.

Nu je weet hoe je content kunt beheren, laten we eens kijken hoe NLZIET werkt op verschillende apparaten.

Gebruik van NLZIET op diverse apparaten: Kodi, Airplay

Naast het opnemen, terugkijken en vooruitspoelen van content biedt NLZIET ook de mogelijkheid om op verschillende apparaten te kijken, zoals Kodi en Airplay. Dit zorgt ervoor dat gebruikers hun favoriete programma’s niet alleen thuis, maar overal kunnen volgen.

Met Kodi, een populaire media center applicatie, krijgen kijkers toegang tot het uitgebreide aanbod van NLZIET direct op hun televisie of computer. Airplay, daarentegen, maakt het mogelijk om streams moeiteloos vanaf Apple-apparaten naar een Apple TV of Airplay-compatibele televisies te casten.

Zo genieten NLZIET-abonnees van volledige flexibiliteit in hoe en waar zij kijken.

De combinatie van Kodi en Airplay met NLZIET versterkt de kijkervaring door gebruiksgemak en toegankelijkheid. Gebruikers kunnen dus eenvoudig switchen tussen live tv, on demand programma’s en gemiste afleveringen op de manier die het beste past bij hun levensstijl.

Deze compatibiliteit met diverse apparaten benadrukt hoe NLZIET inspeelt op de behoeften van moderne televisiekijkers die waarde hechten aan keuzevrijheid en gemak.

Ondertiteling en audiobeschrijving opties

Overstappend van het gebruik van NLZIET op diverse apparaten zoals Kodi en Airplay naar toegankelijkheidsfuncties, biedt NLZIET ondersteuning voor zowel ondertiteling als audiobeschrijving.

Ondertiteling helpt slechthorenden of mensen die de taal willen leren door de gesproken tekst visueel weer te geven. Deze functie is met name beschikbaar in de player op de website van NLZIET, maar de uitrol naar andere apparaten en live tv is nog in ontwikkeling.

Voor Apple TV-gebruikers is er goed nieuws: de complete ondertitelingsfunctionaliteit staat op de planning, waardoor nog meer kijkers van deze functie kunnen gaan genieten.

Audiobeschrijving is een andere belangrijke toegankelijkheidsfunctie die visueel beperkte kijkers ondersteunt door een gesproken beschrijving te bieden van wat er in beeld gebeurt tijdens de momenten zonder dialoog.

Deze combi van ondertiteling en audiobeschrijving maakt programma’s toegankelijker en inclusiever, waardoor iedereen, ongeacht hun beperking, kan genieten van het brede aanbod aan zenders en programma’s die NLZIET biedt.

Veelgestelde vragen over NLZIET

Ontdek antwoorden op al je vragen over NLZIET, van inlogproblemen tot betaalmethodes, en verbreed je kijkervaring vandaag nog.

Inloggen, opzeggen, en actiecodes

Om toegang te krijgen tot alle zenders en on-demand tv, moet je je aanmelden bij NLZIET. Dit proces is eenvoudig en snel. Vul je gegevens in, bevestig je account via de ontvangen e-mail en start met kijken.

Profiteer van de 14 dagen gratis proefperiode om het uitgebreide aanbod te verkennen.

Wil je je abonnement op NLZIET opzeggen? Geen probleem. Log in op je account, ga naar instellingen en selecteer ‘Abonnement opzeggen‘. Je kunt tot het einde van de lopende abonnementsperiode blijven kijken.

Hou ook actiecodes in de gaten voor speciale aanbiedingen of kortingen, waardoor je nog meer uit NLZIET kunt halen.

Kosten en betaalopties

NLZIET biedt flexibele abonnementsprijzen aan. Je kunt kiezen voor een maandabonnement voor €8,95 of een jaarabonnement voor €95,40. Voor wie meer wil, is er het NLZIET Extra-abonnement beschikbaar voor €10,95 per maand.

Deze abonnementen bieden toegang tot een breed scala aan zenders en exclusieve content.

Betalingsmogelijkheden bij NLZIET zijn gemaakt om aan verschillende voorkeuren te voldoen, hoewel details over specifieke opties niet verstrekt zijn. Dit zorgt ervoor dat je altijd een manier vindt die past bij jouw betaalgemak.

Na het regelen van de betaling, kan je direct genieten van de rijkdom aan programma’s die NLZIET te bieden heeft. Nu volgen ervaringen van gebruikers en oplossingen voor veelvoorkomende storingen.

Ervaringen van gebruikers en storingen

Veel gebruikers delen hun positieve ervaringen met NLZIET online. Ze waarderen het uitgebreide zenderaanbod en de mogelijkheid om programma’s op verschillende apparaten te kijken. Met een 4-sterrenscore op Trustpilot blijkt dat de meerderheid tevreden is over de service.

Toch komen storingen voor, zoals problemen met videostreams of de website. Gebruikers kunnen actuele storingen vinden en hun eigen ervaringen delen op nlziet.nl, wat helpt om de dienst voortdurend te verbeteren.

De reacties van gebruikers tonen aan dat NLZIET goed luistert naar hun feedback en actief werkt aan het oplossen van storingen. Dit maakt de service niet alleen populair, maar ook betrouwbaar voor haar gebruikers.

Zo blijft NLZIET een van de topkeuzes voor streamingdiensten in Nederland, ondanks de uitdagingen die soms opduiken.

Conclusie

NLZIET biedt een breed scala aan zenders, van NPO 1 tot BBC World News. Je kijkt gemakkelijk live of on demand op al je apparaten. Met meer dan 40 zenders voldoet NLZIET aan iedere tv-kijkbehoefte.

Dit maakt het ideaal voor het hele gezin. Ontdek vandaag nog de wereld van NLZIET en verrijk je kijkervaring.

Veelgestelde Vragen

1. Welke zenders biedt NLZIET aan?

NLZIET biedt een breed scala aan zenders, waaronder NPO 1, NPO 2, Cultura 24, RTL-Z, en nog veel meer, die een verscheidenheid aan programma’s voor het hele gezin omvatten.

2. Kan ik met NLZIET ook naar nieuws en politiek kijken?

Ja, binnen het aanbod van NLZIET vind je zenders zoals NPO Politiek en Nova/Den Haag Vandaag, die actuele nieuws- en politieke programma’s uitzenden.

3. Zijn er speciale zenders voor kinderen op NLZIET?

Absoluut, NLZIET heeft kindvriendelijke zenders zoals Z@ppelin en SchoolTV, perfect voor educatief en vermakelijk kijkplezier voor kinderen.

4. Biedt NLZIET ook muziekzenders aan?

Ja, binnen het zenderaanbod van NLZIET kun je genieten van muziekzenders zoals Radio 538, waar je de hele dag door kunt luisteren naar populaire hits en muziekprogramma’s.

5. Hoe beïnvloedt Brexit het zenderaanbod van NLZIET in de Bovenwindse Eilanden?

Brexit heeft geen directe invloed op het zenderaanbod van NLZIET in de Bovenwindse Eilanden; het platform blijft een breed scala aan Nederlandse tv-zenders bieden voor kijkers in deze regio.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen