Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Niemand houdt van onderbrekingen door reclame tijdens het kijken van hun favoriete programma’s. Gelukkig biedt NLZIET een oplossing om zonder reclame te kunnen genieten van tv-programma’s.

In dit artikel leggen we uit hoe je toegang krijgt tot programma’s op NLZIET, maar dan zonder de irritante reclames. Blijf lezen, het wordt interessant!

Samenvatting

 • Bij NLZIET kun je zonder reclame genieten van een breed aanbod aan programma’s van NPO, RTL en Talpa. Dit online platform laat je live tv kijken en on-demand programma’s terugkijken op verschillende apparaten zoals smart TV, laptop, tablet en smartphone.
 • Een abonnement op NLZIET kost slechts €7,95 per maand en biedt de mogelijkheid om programma’s zonder reclame te kijken. Dit verhoogt het kijkplezier doordat je zonder onderbrekingen door reclames kunt genieten van je favoriete shows en series.
 • Met NLZIET kun je programma’s niet alleen terugkijken, maar ook vooruitkijken zonder reclame. Dit geeft de vrijheid om populaire programma’s en series te bekijken voordat ze op de traditionele tv worden uitgezonden.
 • Toegang krijgen tot NLZIET op je TV is eenvoudig. Zorg ervoor dat je een compatibele smart TV hebt, download de NLZIET app, maak een account aan of log in, kies een abonnementsvorm en start met kijken via een stabiele internetverbinding.
 • NPO Plus, onderdeel van NLZIET, biedt voor €2,95 per maand extra mogelijkheden voor liefhebbers van Nederlandse programma’s zonder reclame. Hiermee kun je on demand naar een breed scala aan programma’s, series en films kijken, allemaal zonder de onderbreking van reclames.

Wat is NLZIET?

Een gezin kijkt samen televisie in een comfortabele woonkamer met uitzicht op de stad.

NLZIET is een unieke samenwerking tussen NPO, RTL en Talpa, waardoor het een omvangrijk aanbod aan programma’s van deze zenders kan bieden. Dit online platform maakt het mogelijk om zowel live tv te kijken als on demand programma’s zonder reclame terug te kijken.

Gebruikers hebben dus toegang tot een breed scala aan content, variërend van nieuwsuitzendingen tot populaire series, allemaal in hoge kwaliteit streaming.

Dankzij deze service kun je programma’s niet alleen terugkijken, maar ook vooruitkijken, en dat zonder onderbrekingen door reclames. Met NLZIET krijg je de vrijheid om jouw favoriete shows te bekijken op het apparaat van jouw keuze: of dat nu een smart TV, laptop, tablet of smartphone is.

En met functies als replay tv en ‘mijn series’ kun je gemakkelijk bijhouden waar je gebleven was of nieuwe afleveringen ontdekken. Dit alles maakt NLZIET tot een veelzijdige streamingdienst die perfect past bij de hedendaagse kijkgewoontes.

Hoe kijk je programma’s zonder reclame op NLZIET?

Een lege woonkamer met een tv die een drukke stad laat zien.

Met NLZIET stream je jouw favoriete programma’s en series zonder gestoord te worden door reclame. Kies eenvoudig wat je wilt zien en geniet ongestoord van on-demand content op elk moment.

On-demand content van NPO, RTL en KIJK

Met NLZIET heb je toegang tot een breed scala aan on-demand content van NPO, RTL en KIJK, allemaal zonder reclameonderbrekingen. Dit betekent dat je op elk moment jouw favoriete programma’s, series en films kunt starten, pauzeren en terugkijken.

De kwaliteit van de streaming is hoog, waardoor je geniet van een optimale kijkervaring.

Gebruikers kiezen zelf wat zij willen kijken op hun apparaat naar keuze, zoals een smartphone, tablet, Apple TV, Android TV of via Chromecast. Dit maakt het mogelijk om zowel thuis als onderweg te genieten van diverse Nederlandse en internationale programma’s zonder gestoord te worden door reclames.

Of je nu live tv wilt kijken of juist die ene aflevering van gisteren gemist hebt; met NLZIET mis je niets en bepaal je zelf het kijkmoment.

Terugkijken en vooruitkijken zonder reclame

Na het verkennen van de on-demand content van NPO, RTL en KIJK, is het ook belangrijk om te benadrukken dat je deze programma’s zowel kunt terugkijken als vooruitkijken zonder onderbrekingen door reclame.

Dit maakt je kijkervaring op NLZIET nog aangenamer. Je hebt de vrijheid om diverse shows en series die je misschien hebt gemist, reclamevrij terug te kijken tot wel een jaar na uitzending.

NLZIET stelt gebruikers daarnaast in staat om afleveringen van populaire programma’s vooruit te bekijken, zodat je altijd een stap voor bent op de traditionele uitzendschema’s. Zonder het gedoe van reclames kun je jouw favoriete content volledig naar eigen behoefte indelen.

Dit biedt een ongekende flexibiliteit in hoe en wanneer je televisie kijkt.

Voordelen van kijken zonder reclame via NLZIET

Kijken zonder reclame via NLZIET verhoogt je kijkplezier door het elimineren van storende onderbrekingen. Het biedt je de vrijheid om ongestoord te genieten van jouw favoriete programma’s en series, wanneer je maar wilt.

Hoge kwaliteit streaming

NLZIET biedt een onovertroffen kijkervaring met hoge kwaliteit streaming van programma’s van NPO, RTL, Talpa en diverse regionale zenders. De platform gebruikers genieten van scherpe beelden en helder geluid, waardoor elke aflevering of film een plezier is om naar te kijken.

Met deze service ervaren abonnees de ultieme vorm van thuiskijken, vrij van de frustraties van lage resoluties of onderbrekingen door slechte verbindingen.

De mogelijkheid om programma’s in hoge definiëte terug te kijken zonder enige reclame verheft de kijkervaring naar een hoger niveau. Dit zorgt niet alleen voor ongestoord kijkplezier maar verbetert ook significant de kwaliteit van elk moment dat voor het scherm wordt doorgebracht.

Hierdoor wordt NLZIET een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van zowel Nederlandse als internationale content die waarde hechten aan kwaliteit en comfort. Dit maakt de weg vrij om verder te exploreren hoe het kijken zonder reclame via NLZIET nog meer voordelen biedt.

Geen onderbrekingen door reclame

Reclameonderbrekingen kunnen erg storend zijn, vooral tijdens spannende momenten van je favoriete programma of serie. Met een abonnement op NLZIET voor slechts €7,95 per maand geniet je ongestoord van kijkplezier, zonder onderbrekingen door reclames.

Dit betekent dat je volledig kunt opgaan in de verhaallijn, zonder afgeleid te worden.

Het kijken naar programma’s en series zonder reclame biedt de unieke kans om uitzendingen achter elkaar door te kijken, bekend als ‘binge-watchen‘. Hiermee creëer je zelf een film- of seriemarathon, zonder onderbroken te worden.

Dankzij de reclamevrije content van NPO, RTL en KIJK op NLZIET, blijf je moeiteloos up-to-date met zowel Nederlandse als internationale hits.

Aanbevolen series en programma’s op NLZIET zonder reclame

Ontdek een breed scala aan populaire Nederlandse series en internationale hits op NLZIET. Deze selectie biedt voor ieder wat wils, van spannende dramaseries tot humoristische programma’s, allemaal zonder de onderbreking van reclames.

Populaire Nederlandse series en internationale hits

NLZIET biedt toegang tot een schat aan populaire Nederlandse series en internationale hits, allemaal zonder reclame. Kijkers kunnen genieten van topkwaliteit entertainment van NPO, RTL en Talpa, zonder onderbrekingen.

Dit betekent dat je ongestoord kunt duiken in de wereld van je favoriete series, of je nu houdt van drama, comedy of thriller.

Met de mogelijkheid om programma’s tot een jaar terug te kijken, missen fans nooit iets van hun geliefde shows. Of het nu gaat om het volgen van de nieuwste trends in internationale zenders of het opnieuw beleven van klassieke Nederlandse series, NLZIET zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot premium content in hoge kwaliteit.

Fans in alle EU-lidstaten kunnen ook profiteren van deze service, waardoor het kijken naar uitzending gemist en ondertiteling toegankelijker wordt dan ooit.

Hoe krijg je toegang tot NLZIET op je TV?

Toegang krijgen tot NLZIET op je televisie vergroot je kijkervaring aanzienlijk. Volg deze stappen om zonder moeite van start te gaan.

 1. Zorg ervoor dat je een smart TV hebt die compatibel is met de NLZIET app. De meeste moderne televisies ondersteunen deze app.
 2. Download de NLZIET app direct op je televisie via de app store of het contentplatform van je TV, zoals Google Play Store of Samsung’s Smart Hub.
 3. Open de app na installatie en maak een account aan als je deze nog niet hebt. Een bestaand account kun je eenvoudig inloggen.
 4. Kies een abonnementsvorm die bij je past. NPO Plus, onderdeel van NLZIET, biedt extra mogelijkheden voor liefhebbers van Nederlandse programma’s zonder reclame.
 5. Verbind je TV met internet door middel van wifi of een ethernetkabel om te zorgen voor een stabiele en snelle streamingervaring.
 6. Start met kijken door naar het gewenste programma, serie of live – uitzending te navigeren via de gebruiksvriendelijke interface van de app.

Voor toegang via andere apparaten kun je ook gebruikmaken van mobiele apps op bijvoorbeeld smartphones of tablets, en zelfs streamen naar je TV via Chromecast of AirPlay indien directe installatie op jouw televisie niet mogelijk is.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus binnen NLZIET

NPO Start biedt kijkers de mogelijkheid om programma’s van de publieke omroep te streamen. Het is een gratis dienst, maar bevat wel reclame. Kijkers kunnen met NPO Start makkelijk missende afleveringen inhalen en genieten van een breed aanbod aan televisieprogramma’s.

NPO Plus, daarentegen, gaat een stapje verder door een reclamevrije ervaring te bieden. Abonnees kunnen niet alleen programma’s zonder reclame bekijken, maar ook complete seizoenen bingen en gebruikmaken van de archieffunctie.

Dit maakt NPO Plus binnen NLZIET een waardevolle optie voor wie ongestoord en met meer controle over hun kijkervaring wil genieten. Met een abonnement op NLZIET krijg je toegang tot zowel NPO Start als NPO Plus, waardoor je het beste van twee werelden hebt: een breed scala aan programma’s en de vrijheid om deze zonder reclame te bekijken.

Alles over het NPO Plus abonnement

Het NPO Plus abonnement is jouw sleutel tot een wereld van reclamevrije content voor slechts €2,95 per maand. Met dit abonnement krijg je toegang tot een breed scala aan programma’s, series, documentaires en films die worden uitgezonden op de NPO.

In tegenstelling tot de live tv-uitzendingen, kun je met NPO Plus al deze content on demand terugkijken zonder de onderbreking van reclames. Dit maakt het kijken naar jouw favorieten niet alleen aangenamer maar ook gemakkelijker op elk gewenst moment.

Een ander groot voordeel van NPO Plus is dat het onderdeel uitmaakt van het NLZIET-aanbod, waardoor je ook toegang krijgt tot extra content van RTL en KIJK. Dit betekent dat je met één abonnement toegang hebt tot een nog breder aanbod zonder reclame.

Bovendien kun je met NPO Plus specifieke programma’s die je hebt gemist op een later tijdstip terugkijken, zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen. De handige functies en het uitgebreide aanbod maken van NPO Plus een essentiële dienst voor elke liefhebber van kwaliteitscontent zonder onderbrekingen.

Conclusie

NLZIET verandert de manier waarop we tv kijken, zonder de irritatie van reclames. Door programma’s on-demand van NPO, RTL, en KIJK te bekijken, genieten kijkers van een naadloze ervaring.

Gemak en hoge kwaliteit staan centraal, waardoor je favoriete shows in hoge definitie stroomt, zonder onderbrekingen. Heb je er al over nagedacht hoe dit jouw kijkervaring zou kunnen veranderen? Stel je voor: urenlang binge-watchen zonder één reclameblok.

Laten we deze kans grijpen om onze tv-momenten puur en ongestoord te maken.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is NLZiet Extra en hoe helpt het bij het kijken zonder reclame?

NLZiet Extra is een dienst die je toegang geeft tot programma’s van NPO, RTL, en KIJK zonder onderbrekingen door reclames. Dit zorgt voor een naadloze kijkervaring.

2. Kan ik met NLZiet programma’s kijken zonder reclame op Saba en Sint Maarten?

Ja, ook op Saba en Sint Maarten kun je via NLZiet Extra genieten van je favoriete programma’s zonder reclame. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt voor de beste streamingkwaliteit.

3. Heeft de Brexit invloed op het kijken van programma’s zonder reclame via NLZiet in de Europese Unie?

Nee, de Brexit heeft geen directe invloed op het gebruik van NLZiet Extra binnen de Europese Unie. Je kunt nog steeds ongestoord kijken naar programma’s zonder reclame.

4. Is het mogelijk om NLZiet te gebruiken met DVB-C voor een reclamevrije ervaring?

Nee, DVB-C is een kabeltelevisiestandaard en werkt niet direct met online video streaming diensten zoals NLZiet. Voor een reclamevrije ervaring via NLZiet, gebruik je best een internetverbinding.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen