Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Vele fans zitten vol spanning te wachten op de nieuwe uitzenddata van ‘De Mol’. Goed nieuws: De Mol België begint op zondag 20 maart met haar tiende seizoen. Dit artikel geeft een duidelijke gids over hoe je geen enkele aflevering mist op NPO Plus.

Blijf lezen voor alle details!

Samenvatting

 • NPO Plus maakt bekend dat de Belgische versie van ‘Wie is de Mol?’ van start gaat op 24 maart 2024. Kijkers kunnen elke maandag genieten van nieuwe afleveringen.
 • Door je te abonneren op NPO Plus mis je geen moment van ‘De Mol België’ en krijg je toegang tot extra content zoals behind-the-scenes video’s.
 • Om ‘Wie is de Mol?’ op NPO Plus te volgen, moet je een account aanmaken en herinneringen instellen voor nieuwe afleveringen. Zo blijf je altijd up-to-date.
 • NPO Plus biedt een reclamevrije kijkervaring en toegang tot een uitgebreide bibliotheek van exclusieve series naast ‘Wie is de Mol?’.

Wat is “Wie is de Mol?”

Een doolhof van kronkelende paden in een mysterieus bos met prachtige bomen.

“Wie is de Mol?” is een spannend televisieprogramma waarin een groep deelnemers opdrachten uitvoert om geld te verdienen voor de pot. Een van hen is echter de Mol, iemand die in het geheim de taken probeert te saboteren.

Kijkers en spelers proberen elke week te ontdekken wie deze saboteur is. Dit concept zorgt voor intriges, bondjes en verrassende wendingen.

De finale van “Wie is de Mol?” vindt plaats op NPO 2 en is ook beschikbaar op NPO Start, waardoor fans geen moment hoeven te missen. Dankzij de multi-platform strategie van het programma kunnen kijkers op verschillende manieren meedoen en hun theorieën delen.

Dit heeft “Wie is de Mol?” tot een geliefd programma gemaakt onder een breed publiek, waaronder online kijkers die binnen een week na uitzending met maar liefst 194.000 inschakelen.

Laten we ons nu verdiepen in hoe NPO Plus de uitzenddatum van “De Mol” heeft onthuld.

NPO Plus onthult uitzenddatum van De Mol

Een intrigerende verborgen aanwijzing in een dicht bos, met een mysterieus object half begraven in de grond, omgeven door levendige flora en fauna, waardoor een gevoel van avontuur en nieuwsgierigheid ontstaat.

NPO Plus heeft eindelijk de langverwachte uitzenddatum van de Belgische versie van “Wie is de Mol?” bekendgemaakt. Fans kunnen zich opmaken voor een seizoen vol verrassingen, startend met een spectaculaire eerste aflevering.

Aankondiging van de Belgische versie

NPO Start heeft onlangs spannend nieuws bekendgemaakt: de Belgische versie van ‘Wie is de Mol?’ komt naar Nederland. Fans van het spelprogramma, waarin geld verdienen voor de pot centraal staat, kunnen nu ook genieten van de avonturen van tien Vlamingen in de VS.

Onder leiding van presentator Gilles De Coster gaat deze groep op zoek naar de saboteur in hun midden.

Vanaf 24 maart 2024 kunnen molloten afstemmen op NPO Plus om geen enkel moment te missen. De afleveringen zullen elke maandagavond beschikbaar zijn, exclusief op NPO Plus. Dit biedt een geweldige kans om de verrichtingen van de Vlaamse kandidaten te volgen en te analyseren wie de mol zou kunnen zijn.

Startdatum en uitzendschema

Fans van ‘Wie is de Mol?’ en ‘De Mol België’ kunnen hun agenda’s markeren. De uitzendschema’s voor beide shows zijn officieel bekendgemaakt, wat betekent dat liefhebbers zich kunnen opmaken voor een seizoen vol verrassingen en spannende momenten. Hieronder vind je alle details die je nodig hebt om geen aflevering te missen.

 1. ‘De Mol België’ trapt haar tiende seizoen af op zondag 20 maart. Dit geeft fans van spannende avonturen iets om naar uit te kijken in het weekend.
 2. Elke zaterdag om 20.30 uur komt seizoen 24 van ‘Wie is de Mol?’ tot leven op AVROTROS, uitgezonden op NPO 1. Zet je schrap voor een avond vol intriges en speurwerk vanuit je woonkamer.
 3. Voor hen die houden van ontdekkingstochten met onbekende kandidaten, staat er iets speciaals op het programma bij NPO Start. Hoewel de exacte startdatum nog in de sterren staat, verzekert dit platform kijkers ervan dat ze het nieuwe seizoen niet zullen missen.
 4. Naast deze geplande uitzendingen biedt NPO Plus extra mogelijkheden voor fans die geen genoeg krijgen van hun favoriete programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’, onder leiding van bekende presentatoren zoals Art Rooijakkers en Rik van de Westelaken.
 5. Vergeet niet je account bij te werken of te registreren op NPO Plus voor een nog rijker aanbod aan series en exclusieve inhoud die nergens anders beschikbaar is.
 6. Heb je een smart TV? Zorg dan dat deze klaarstaat om via NPO Plus of AVROTROS direct mee te doen aan dit avontuurlijke spektakel zonder iets te hoeven missen.

Het belooft weer een seizoen vol verrassingen en uitdagingen te worden waarbij elke clue telt en geen detail over het hoofd gezien kan worden in de zoektocht naar De Mol.

Hoe “Wie is de Mol?” te volgen op NPO Plus

Het volgen van “Wie is de Mol?” op NPO Plus is makkelijk en geeft je toegang tot alle spannende momenten van het spel. Hieronder vind je een gids om geen enkele aflevering te missen.

 1. Maak een account aan op NPO Plus als je die nog niet hebt. Dit zorgt ervoor dat je direct kunt beginnen met kijken.
 2. Abonneer je op NPO Plus. Hierdoor unlock je niet alleen “Wie is de Mol?” maar ook andere geweldige programma’s.
 3. Zoek naar “Wie is de Mol?” in de zoekbalk van NPO Plus. Je vindt hier zowel de laatste afleveringen als eerdere seizoenen.
 4. Zet herinneringen voor nieuwe afleveringen. Dit helpt om elke uitzending die om 20:30 uur start, niet te vergeten.
 5. Geniet van extra content exclusief beschikbaar op NPO Plus. Dit omvat behind-the-scenes video’s en interviews met kandidaten.

Na deze stappen ben je helemaal klaar om “Wie is de Mol?” zonder problemen te volgen op NPO Plus.

Laten we nu eens kijken naar een overzicht van eerdere afleveringen van “Wie is de Mol?”.

Overzicht van eerdere afleveringen van “Wie is de Mol?”

Ontdek de hoogtepunten en cruciale wendingen die in de vorige seizoenen van “Wie is de Mol?” hebben plaatsgevonden.

Belangrijkste momenten en ontwikkelingen

De geschiedenis van “Wie is de Mol?” zit vol met onvergetelijke momenten en ontwikkelingen. Elk seizoen voegt een nieuw hoofdstuk toe aan dit avontuurlijke spelprogramma.

 1. De introductie van het programma door AVROTROS toonde Nederland hoe boeiend een reality – spel kan zijn.
 2. Margriet van der Linden en Marlijn Weerdenburg waren onder de meest memorabele kandidaten, hun sluwheid en tactieken inspireerden kijkers.
 3. De keuze voor Mexico als locatie voor seizoen 24 bracht nieuwe uitdagingen en een adembenemende achtergrond.
 4. Het samenwerkingsaspect benadrukte de noodzaak van vertrouwen binnen teams, ondanks de aanwezigheid van een saboteur.
 5. Het succesvolle format heeft geleid tot varianten van het programma in andere landen, waaronder de aankomende Belgische versie op NPO Plus.
 6. De uitzendschema-aankondiging houdt fans elk jaar in spanning; seizoen 24 wordt elke zaterdag om 20:30 uur uitgezonden, houdend aan het traditionele uitzendmoment.
 7. Avontuurlijke locaties brengen niet alleen schoonheid in beeld maar testen ook de fysieke en mentale kracht van kandidaten.
 8. Elke aflevering draait om het ontmaskeren van de mol, waarbij elke taak zorgvuldig is ontworpen om hints te geven over wie mogelijk saboteert.

Deze elementen verrijken “Wie is de Mol?” en houden het fascinerend voor zowel nieuwe kijkers als die-hard fans die al jaren volgen.

Verwachtingen van het nieuwe seizoen

Fans wachten vol spanning op de nieuwe uitdagingen en intriges die “Wie is de Mol?” zal brengen. Iedereen kijkt uit naar het ontrafelen van de geheimen achter de mogelijke kandidaten.

Mogelijke kandidaten en uitdagingen

Het nieuwe seizoen van “Wie is de Mol?” brengt onbekende kandidaten samen, wat een frisse wind door het programma laat waaien. Deze keer gaan de deelnemers zonder voorkennis over elkaar de uitdaging aan om de Mol te ontmaskeren.

Dit vereist scherpe observatie en het snel kunnen opbouwen van vertrouwen, wat het spel nog onvoorspelbaarder maakt. De dynamiek tussen onbekenden belooft interessante wendingen en strategieën.

De uitdagingen waar de kandidaten voor komen te staan, zijn zowel mentaal als fysiek veeleisend. Ze moeten samenwerken om geld te verdienen voor de pot, terwijl ze constant alert zijn op sabotage van de Mol.

Elke opdracht test hun vermogen om als team te functioneren onder druk. Het vinden van de juiste balans tussen samenwerking en wantrouwen wordt cruciaal in hun jacht op de Mol. Deze combinatie van elementen maakt elke aflevering onvoorspelbaar en boeiend.

Laten we nu eens kijken naar wat NPO Plus allemaal te bieden heeft.

NPO Plus – Alles wat je moet weten

NPO Plus biedt exclusieve toegang tot een schat aan Nederlandse en Belgische programma’s, waaronder de populaire show “Wie is de Mol?”. Ontdek hoe deze streamingdienst je kijkervaring kan verrijken zonder commerciële onderbrekingen.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

Om NPO Plus op je TV te krijgen, is een goede verbinding met internet en een compatibel apparaat nodig. Deze service biedt extra content zoals de spannende afleveringen van “Wie is de Mol?” uit zowel Nederland als België. Hieronder volgt een eenvoudige gids om te starten met NPO Plus op je televisie.

 1. Maak een account aan bij NPO Start of NPO Plus via de website op je computer of mobiel.
 2. Installeer de NPO App op je Smart TV of ander streamingapparaat zoals een Apple TV (let op, tijdelijk niet mogelijk voor nieuwe installaties).
 3. Open de app en ga naar het gedeelte ‘Instellingen’ om je apparaat te koppelen met je NPO Start- of NPO Plus-account.
 4. Voer de code in die op je TV – scherm verschijnt om de koppeling te activeren.
 5. Als alternatief kun je kanaal 152 op je Mediabox gebruiken om toegang te krijgen tot live kanalen van NPO, inclusief het aanbod van NPO Start en NPO Plus.
 6. Houd er rekening mee dat vanaf 1 december 2023 bepaalde smart-tv’s geen ondersteuning meer bieden voor de native Start-app, dus controleer of jouw model getroffen wordt.

Deze stappen zorgen ervoor dat je zonder problemen kunt genieten van programma’s zoals “Wie is De Mol?” en vele andere shows die exclusief beschikbaar zijn via NPO Plus. Zorg dat jouw favoriete Holland-België spelshows altijd binnen handbereik zijn met deze eenvoudige configuratie.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

Nu je weet hoe je NPO Plus op je TV kunt krijgen, is het belangrijk om het onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus te begrijpen. Beide platformen bieden unieke voordelen en mogelijkheden voor de kijkers. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste verschillen.

AspectNPO StartNPO Plus
Reclames bij terugkijkenAanwezigAfwezig
Terugkijken periodeBeperktUitgebreid
KostenGratisAbonnement vereist
Beschikbare contentStandaard aanbodExclusieve series en vooruit kijken
KijkervaringStandaardVerbeterd zonder reclames

Dit overzicht laat zien dat NPO Plus een uitgebreidere ervaring biedt met meer mogelijkheden voor de kijker, zoals het ontbreken van reclames bij het terugkijken en toegang tot een grotere bibliotheek van content. Met deze informatie kun je een weloverwogen keuze maken tussen NPO Start en NPO Plus, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en kijkbehoeften.

NPO Plus review

NPO Plus verbetert de kijkervaring van liefhebbers van Nederlandse televisie door programma’s in hogere resolutie aan te bieden. Kijkers kunnen ook hun favoriete shows langer terugkijken, wat een duidelijk voordeel is ten opzichte van de gratis versie, NPO Start.

Met deze betaalde dienst mis je geen enkel belangrijk moment van populaire programma’s zoals “Wie is de Mol?”.

Hoewel NPO Start in staat stelt om live televisie te kijken en de beste Nederlandse series en documentaires te streamen, blijkt uit Trustpilot dat er ruimte voor verbetering is met een score van 1,1 ster op basis van 820 reviews.

Deze feedback suggereert dat potentiële gebruikers goed moeten overwegen of NPO Plus de juiste keuze voor hen is, afhankelijk van hun specifieke kijkbehoeften. Na deze beoordeling van NPO Plus volgt een diepgaande kijk op hoe men “Wie is de Mol?” kan volgen via deze service.

Conclusie

Fans wachten met spanning op de start van De Mol België op 20 maart. Deze aankondiging maakt het mogelijk om zonder reclames te genieten van alle actie. Kijkers kunnen de verrichtingen van de kandidaten in Mexico op de voet volgen.

Voor wie verdieping zoekt, biedt ‘Niet de Mol’ extra inzichten. Laat deze kans niet lopen en duik vol in het avontuur van Wie is de Mol? op NPO Plus.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is “Wie is de Mol?”?

“Wie is de Mol?” is een spannend televisieprogramma waarin deelnemers samenwerken om opdrachten uit te voeren, terwijl één van hen stiekem de boel probeert te saboteren.

2. Wanneer wordt “Wie is de Mol?” uitgezonden op NPO Plus?

NPO Plus heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen van “Wie is de Mol?” op hun platform beschikbaar zullen zijn direct na de reguliere uitzending op NPO.

3. Hoe kan ik “Wie is de Mol?” kijken op NPO Plus?

Om “Wie is de Mol?” te kijken op NPO Plus, moet je eerst een account aanmaken en een abonnement afsluiten. Daarna kun je alle afleveringen van het programma streamen.

4. Is “Wie is de Mol?” alleen op NPO Plus beschikbaar?

Naast NPO Plus kun je “Wie is de Mol?” ook op de reguliere NPO-zenders kijken. NPO Plus biedt echter het voordeel dat je afleveringen kunt terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen