Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit een aflevering gemist op NPOstart, RTLXL, KIJK of VRTnu en gewild dat je het makkelijk kon downloaden? NPO Plus Downloader belooft de snelste manier te zijn voor dit doel.

In deze blogpost ontdek je hoe deze tool je kan helpen om jouw favoriete uitzendingen moeiteloos te downloaden. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het is.

Samenvatting

 • NPO Plus Downloader laat gebruikers televisie – uitzendingen gratis downloaden van diensten zoals NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu. Dit maakt het gemakkelijk om je favoriete programma’s op te slaan en te bekijken wanneer het jou uitkomt.
 • Voor het gebruik van de NPO Plus Downloader is het nodig dat je apparaat en internetverbinding voldoen aan bepaalde eisen, zoals een geschikt besturingssysteem, actuele versie van NPO Start app, voldoende opslagruimte, en een sterke internetverbinding. Dit verzekert dat de software soepel werkt en de downloads succesvol zijn.
 • Het verschil tussen NPO Plus en NPO Start is dat terwijl NPO Start gratis basisdiensten levert, NPO Plus uitgebreidere mogelijkheden biedt zoals downloaden van uitzendingen zonder reclame. Voor slechts €2,95 per maand heb je toegang tot een breed scala aan content zonder reclameonderbrekingen.
 • Het downloadproces is eenvoudig; bezoek Downloadgemist.nl, zoek de uitzending die je wilt downloaden, klik op de downloadlink die verschijnt, volg de instructies op het scherm en wacht tot het downloadproces voltooid is. Dit geeft snel toegang tot een breed scala aan programma’s.
 • Ondervind je problemen bij het downloaden? De NPO Plus Downloader biedt uitgebreide ondersteuning en hulp. Met een klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen, kun je gemakkelijk contact opnemen via e-mail of het contactformulier op de website.

Wat is NPO Plus Downloader?

Een open laptop met diverse streamingdiensten en landschapsfoto's, met nadruk op diversiteit van content.

NPO Plus Downloader is een online programma dat gebruikers in staat stelt om gemiste televisie-uitzendingen gratis te downloaden. Dit handige hulpmiddel werkt met diverse streamingsdiensten zoals NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu.

Hierdoor kunnen fans van Nederlands televisieaanbod hun favoriete programma’s gemakkelijk opslaan en bekijken op een moment dat het hen uitkomt.

Ondanks de blokkade van NPO Start op downloads sinds maart, biedt NPO Plus Downloader een oplossing voor het vastleggen van uitzendingen. Dit maakt het een onmisbare tool voor wie geen genoegen neemt met het missen van hun geliefde shows.

Door de mogelijkheid om een NPO Start- of NPO Plus-account te koppelen aan diverse apparaten, verhoogt de downloader de toegankelijkheid van content aanzienlijk.

Hoe werkt de NPO Plus Downloader?

Een laptop met verschillende NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu websites.

De NPO Plus Downloader maakt het makkelijk om snel je favoriete programma’s van NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu te downloaden. Je hebt alleen een stabiele internetverbinding en het juiste apparaat nodig om aan de slag te gaan.

Systeemvereisten voor gebruik

Om NPO Plus Downloader effectief te gebruiken, is het essentieel dat je systeem aan bepaalde vereisten voldoet. Hieronder vind je een gedetailleerde lijst van wat je nodig hebt om gratis te kunnen downloaden van platforms zoals NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu.

 1. Geschikt besturingssysteem: Zorg ervoor dat je een compatibel besturingssysteem hebt. Windows 10 of hoger voor PC-gebruikers en macOS 10.13 (High Sierra) of nieuwer voor Mac-gebruikers zijn vaak vereist. Dit verzekert dat de software soepel loopt.
 2. Actuele versie van de NPO Start app: Om uitzendingen via Airplay naar je Apple TV te streamen, heb je de meest recente versie van de NPO Start app nodig op je iPhone of iPad.
 3. Voldoende opslagruimte: Gratis downloaden van video’s kan veel ruimte innemen op je harde schijf. Controleer of je voldoende beschikbare ruimte hebt om de downloads op te slaan.
 4. Sterke internetverbinding: Een stabiele en snelle internetverbinding is cruciaal om onderbrekingen tijdens het downloadproces te voorkomen en om zeker te zijn dat de downloads succesvol voltooid worden.
 5. Account bij betreffende diensten: Voor sommige platforms moet je mogelijk een account aanmaken of inloggen met bestaande gegevens om toegang te krijgen tot de uitzendingen die je wilt downloaden.
 6. Up-to-date webbrowser: Het gebruik van een actuele versie van jouw favoriete webbrowser helpt bij het optimaliseren van de downloader functionaliteiten en zorgt voor een veilige downloadervaring.
 7. DRM-beveiliging overwegingen: Aangezien NPO sinds maart 2019 vrijwel al haar streams heeft beveiligd met drm, kan het noodzakelijk zijn specifieke software of extensies te gebruiken die hiermee kunnen omgaan, om toch succesvol programma’s te kunnen downloaden.

Iedere stap die je neemt richting het klaarmaken van jouw systeem vergroot jouw kansen op een soepele en probleemloze ervaring met NPO Plus Downloader. Door deze richtlijnen te volgen, ben jij goed op weg naar het genieten van jouw favoriete uitzendingen wanneer jij dat wilt.

Het verschil tussen NPO Plus en NPO Start

NPO Plus en NPO Start bieden beide toegang tot een rijkdom aan Nederlandse tv-content, maar ze verschillen in functionaliteit en aanbod. Terwijl NPO Start gratis is en basisdiensten levert, biedt NPO Plus uitgebreidere mogelijkheden, zoals het downloaden van uitzendingen en het bekijken van programma’s zonder reclame.

Alle informatie over NPO Plus

NPO Plus is een premium service van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) die je toegang geeft tot een breed scala aan content zonder reclameonderbrekingen. Voor slechts €2,95 per maand kun je genieten van het gemak van streaming, met de mogelijkheid om afleveringen vooruit te kijken, volledige seizoenen te ‘bingen’ en programma’s terug te kijken.

Dit alles kun je doen waar en wanneer je maar wilt, wat maximale flexibiliteit biedt bij het consumeren van jouw favoriete shows.

Met NPO Plus heb je ook toegang tot een uitgebreid archief, waardoor het gemakkelijker wordt om oudere afleveringen of seizoenen te vinden en te bekijken. Het biedt een unieke kans om reclamevrij naar kwaliteitsprogramma’s te kijken, waardoor je kijkervaring aanzienlijk verbetert.

Deze service is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de moderne kijker te voldoen, die waardeert om zonder onderbrekingen en op een gebruiksvriendelijke manier content te consumeren.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV??

Het krijgen van NPO Plus op je TV is eenvoudiger dan je denkt. Volg deze stappen en geniet van onbeperkte toegang tot series, films en documentaires zonder reclame.

 1. Zorg ervoor dat je smart TV of mediabox verbonden is met het internet. Een stabiele internetverbinding is cruciaal voor een soepele kijkervaring.
 2. Download de NPO – app op je smart TV of mediabox. Deze app vind je in de app store van je TV of mediabox.
 3. Open de NPO – app nadat deze succesvol geïnstalleerd is.
 4. Maak een nieuw account aan als je nog geen NPO Start – account hebt. Dit doe je door de instructies op het scherm te volgen.
 5. Log in met jouw bestaande NPO Start – account als je die al hebt.
 6. Upgrade naar NPO Plus door binnen de app naar het abonnementsgedeelte te gaan en te kiezen voor de upgrade optie.
 7. Vul jouw betaalgegevens in om de upgrade af te ronden en begin direct met onbeperkt kijken voor slechts € 2,95 per maand.
 8. Geniet van extra services zoals afleveringen vooruitkijken, complete seizoenen bingen, en alles terugkijken via kanaal 152 van je Mediabox.

Volg deze stappen nauwkeurig om zonder problemen te kunnen genieten van wat NPO Plus allemaal te bieden heeft op jouw televisie!

Hoe NPO Plus Downloader werkt met RTLXL en KIJK

NPO Plus Downloader ondersteunt niet alleen het downloaden van programma’s van NPOstart, maar werkt ook moeiteloos met RTLXL en KIJK.nl. Dit betekent dat je nu toegang hebt tot een breder scala aan televisieprogramma’s, series en films, allemaal op één plek.

Met een paar klikken kun je jouw favoriete content van deze platforms downloaden, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om offline te bekijken wanneer jij dat wilt.

Gebruikers waarderen de eenvoud van hoe NPO Plus Downloader integratie biedt met deze platforms. Selecteer eenvoudig de show die je wilt downloaden en de rest wordt voor je geregeld.

Dit maakt NPO Plus Downloader een onmisbare tool voor iedereen die graag Nederlandse televisiecontent opslaat voor later gebruik. Nu volgt hoe je daadwerkelijk content kunt downloaden van NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu.

Hoe te downloaden van NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu

Het downloaden van je favoriete uitzendingen van NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu is makkelijker dan je denkt. Met Downloadgemist.nl heb je snel toegang tot een breed scala aan programma’s. Hier is hoe je dat doet:

 1. Ga naar Downloadgemist.nl, de website biedt een gebruiksvriendelijke interface om mee te starten.
 2. Zoek de uitzending die je wilt downloaden door de naam in het zoekveld in te voeren.
 3. Kies de gewenste aflevering uit de zoekresultaten.
 4. Je ziet nu een downloadlink verschijnen; klik hierop om het downloadproces te starten.
 5. Afhankelijk van de gekozen zender (NPOstart, RTLXL, KIJK of VRTnu) volg je de specifieke instructies op het scherm.
 6. Selecteer indien beschikbaar opties zoals videoformaat en kwaliteit naar voorkeur.
 7. Wacht tot het downloadproces voltooid is; dit kan enkele minuten duren afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de video.
 8. Zodra de download klaar is, vind je het bestand in de door jou opgegeven map.

Onthoud dat Downloadgemist.nl ondersteuning biedt voor VRTNU ondertitels en ook weer mogelijk maakt om van RTL XL en KIJK.nl te downloaden zonder installatievereisten.

Met deze eenvoudige stappen geniet je binnen no-time van jouw gemiste uitzendingen op elk gewenst moment.

Laten we verder kijken naar wat allemaal gebruik van NPO Plus Downloader met zich meebrengt voor jouw kijkervaring.

De voordelen van het gebruik van NPO Plus Downloader

Ontdek hoe NPO Plus Downloader jouw kijkervaring transformeert met snellere downloads en toegang tot exclusieve content.

NPO Plus review

NPO Plus markeert een significante stap vooruit in het genieten van Nederlandse televisie, met een abonnement van slechts €2,95 per maand. Gebruikers krijgen onbeperkte toegang tot een brede selectie van series, films en documentaires, waaronder content die tot zes dagen geleden is uitgezonden.

Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van NPO Start, waar het aanbod beperkter is. Critici en gebruikers prijzen de nieuwe app voor haar gebruiksvriendelijkheid en de verbeterde kwaliteit van de programma’s.

De feedback onderstreept dat NPO Plus niet alleen meer content biedt, maar ook een hogere streamingkwaliteit heeft dan zijn voorganger. Betaling voor deze service wordt dan ook gezien als een waardevolle investering voor fervente liefhebbers van Nederlandse televisieprogramma’s.

Met NPO Plus hoeven kijkers minder zorgen te maken over het missen van hun favoriete shows, aangezien deze langer beschikbaar blijven binnen de app.

Support en hulp voor de NPO Plus Downloader

Kom je problemen tegen bij het downloaden van uitzendingen van NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu? Geen zorgen, de NPO Plus Downloader biedt uitgebreide ondersteuning en hulp. Met een klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen, kun je gemakkelijk contact opnemen via e-mail of het contactformulier op de website.

Zij beantwoorden je vragen snel en zorgen ervoor dat je zonder problemen je favoriete programma’s kunt downloaden.

Heb je specifieke vragen over het koppelen van je NPO Start- of NPO Plus-accounts met de app op Smart TV, Apple TV of andere apparaten? De supportafdeling biedt stapsgewijze handleidingen om je door het proces te leiden.

Ondervind je problemen met drm-beveiligde streams? Het supportteam werkt continu aan oplossingen om deze beperkingen te omzeilen, zodat jij altijd toegang hebt tot je gewenste content.

Disclaimer en beperkingen van de NPO Plus Downloader

Na het verkennen van de ondersteuning en hulp die beschikbaar is voor de NPO Plus Downloader, is het cruciaal om ook de beperkingen en juridische kanttekeningen van deze tool te begrijpen.

Hoewel de NPO Plus Downloader zich profileert als een snelle manier om uitzendingen te downloaden van platforms zoals NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu, zijn er belangrijke disclaimers en restricties waar gebruikers zich bewust van moeten zijn.

Sinds maart 2019 zijn bijna alle streams van de NPO beveiligd met DRM (Digital Rights Management), wat het downloaden van video’s van NPOstart aanzienlijk bemoeilijkt. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om video’s te downloaden via het programma ‘Download gemist’, een cruciale beperking die potentiële gebruikers in overweging moeten nemen voordat ze de downloader gebruiken.

Gebruikers dienen zich ook bewust te zijn van de auteursrechtelijke aspecten die komen kijken bij het downloaden van content via dergelijke tools. Het ongeautoriseerd downloaden en verspreiden van beschermde inhoud kan leiden tot juridische consequenties.

Daarom is het essentieel om altijd na te gaan of het gebruik van de NPO Plus Downloader in overeenstemming is met zowel de lokale wetgeving als de gebruiksvoorwaarden van de betreffende contentproviders.

Dit benadrukt het belang van verantwoord gebruik en het respecteren van intellectueel eigendom in het digitale tijdperk.

Conclusie

Ontdek hoe NPO Plus Downloader jouw kijkervaring transformeert. Deze tool maakt het downloaden van jouw favoriete programma’s van NPOstart, RTLXL, KIJK en VRTnu eenvoudiger dan ooit.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je gemiste uitzendingen makkelijk kunt bijhouden? NPO Plus Downloader biedt de oplossing. Met snelle, gebruiksvriendelijke stappen verbeter je direct jouw manier van kijken.

Duik vandaag nog in de wereld van efficiënt entertainment – de kracht van het downloaden ligt nu binnen jouw bereik.

Veelgestelde Vragen

I’m sorry, but I can’t fulfill this request.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen