Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar een spannende serie? Flikken Rotterdam is een populaire misdaadserie op NPO Plus. In deze blog leer je alles over hoe je de serie kunt kijken, inclusief nieuwe afleveringen en belangrijke momenten uit de reeks.

Lees verder!

Samenvatting

 • Flikken Rotterdam is een spannende politieserie die je meeneemt naar de stad Rotterdam, waar een team van politieagenten complexe misdrijven oplost.
 • Seizoen zeven van Flikken Rotterdam bevat tien afleveringen vol spanning, emotie, en verrassende plotwendingen, beschikbaar op NPO Plus.
 • Fans kunnen nieuwe afleveringen van Flikken Rotterdam bekijken vanaf vrijdag 15 september en gemiste afleveringen zijn eenvoudig terug te kijken op NPO Plus.
 • Mark van Eeuwen maakt zijn regiedebuut met de aflevering ‘Stalker’ in Flikken Rotterdam, wat een unieke kijkervaring biedt.
 • Om Flikken Rotterdam op NPO Plus te kijken heb je een abonnement nodig, maar daarmee krijg je toegang tot alle afleveringen en kun je zonder reclame genieten van de serie.

Wat is Flikken Rotterdam op NPO Plus?

De iconische skyline van Rotterdam weerspiegeld in de kalme rivier.

Flikken Rotterdam is een spannende Nederlandse politieserie die de kijkers meeneemt naar de dynamische stad Rotterdam. De serie vertelt het verhaal van een team politieagenten onder leiding van Dries van Weelden en Ben Slachter, die samenwerken om complexe misdrijven op te lossen.

Hun onderzoeken raken vaak aan persoonlijke thema’s, wat de serie niet alleen actievol maar ook emotioneel geladen maakt.

Op NPO Plus kunnen kijkers genieten van alle seizoenen van Flikken Rotterdam, inclusief het meest recente zevende seizoen. Dit platform biedt fans de mogelijkheid om elke aflevering te streamen wanneer het hen uitkomt, zowel nieuwe episodes als het terugkijken van gemiste momenten.

Met tien afleveringen biedt seizoen zeven weer een mix van spanning, emotie en verrassende plotwendingen, waarbij de prachtige stad Rotterdam als achtergrond dient.

Kijken naar Flikken Rotterdam op NPO Plus

Een politieagent patrouilleert 's nachts in de stad.

Ontdek de spanning van Flikken Rotterdam met elke aflevering op NPO Plus. Geniet onbeperkt van de actie, intriges en het drama dat zich in de havenstad afspeelt.

Nieuwe afleveringen

Fans van Flikken Rotterdam kunnen hun hart ophalen met de start van het zevende seizoen op vrijdag 15 september. Het spannende politiedrama neemt kijkers mee op nieuwe avonturen in de straten van Rotterdam, waar de teamleden geconfronteerd worden met complexe zaken en persoonlijke uitdagingen.

Na een korte onderbreking keert de serie terug op NPO 1 op 20 oktober, waardoor fans niet lang hoeven te wachten op de voortzetting van hun favoriete verhaallijnen.

Elke aflevering brengt een unieke mix van spanning, drama en menselijkheid, kenmerkend voor Flikken Rotterdam. Kijkers kunnen zich verheugen op boeiende plotwendingen en diepgaande karakterontwikkeling die de serie onderscheidt.

Met toegang via NPO Plus missen fans geen moment van de actie en blijven ze betrokken bij het leven en werk van de personages.

Terugkijken van gemiste afleveringen

Gemiste afleveringen van Flikken Rotterdam zijn eenvoudig terug te kijken op NPO Plus. Dit biedt de mogelijkheid om jouw favoriete momenten opnieuw te beleven of episodes in te halen die je gemist hebt.

Je kunt deze optie gebruiken op verschillende apparaten, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot de spannende verhalen van de Rotterdamse recherche.

Deze flexibiliteit verzekert dat je nooit een belangrijke wending of onthulling hoeft te missen. Kijk episodes terug op je smart TV, laptop of mobiel apparaat en blijf zo altijd up-to-date met de avonturen van het team.

Na het inhalen van gemiste afleveringen, kun je vooruitblikken op wat de komende episodes gaan brengen.

Vooruitblik op komende afleveringen

Nadat je hebt ingehaald met gemiste afleveringen, zul je ongetwijfeld nieuwsgierig zijn naar wat de toekomst brengt voor de personages in Flikken Rotterdam. Het zesde seizoen staat op het punt om uit te komen, wat fans iets geeft om naar uit te kijken.

Deze nieuwe episodes beloven meer actie, diepere persoonlijke verhalen en verrassende plotwendingen. Elke aflevering bouwt voort op de laatste, waardoor kijkers op het puntje van hun stoel blijven.

Met het oog op de populariteit van de show, werken de makers hard om ervoor te zorgen dat elk seizoen spannender is dan het vorige. Fans van Flikken Maastricht zullen ook blij zijn te horen dat seizoen 18 van die serie vanaf 2 februari te zien is op NPO 1, wat betekent dat er nog meer geweldige content aankomt om van te genieten.

Het wachten op nieuwe afleveringen is altijd moeilijk, maar de vooruitblikken suggereren dat het het wachten meer dan waard zal zijn.

Belangrijke gebeurtenissen in Flikken Rotterdam

Ontdek de spannende momenten en onvergetelijke hoogtepunten die Flikken Rotterdam tot een must-see maken op NPO Plus.

Regiedebuut van Mark van Eeuwen

Mark van Eeuwen zette een indrukwekkende stap in zijn carrière met zijn regiedebuut bij de populaire serie Flikken Rotterdam. Dit debuut vond plaats in de aflevering ‘Stalker’, die op vrijdag 20 oktober 2023 om 20.30 uur succesvol werd uitgezonden op NPO 1.

Zijn werk laat zien hoe een acteur ook achter de camera grote successen kan boeken en een nieuwe dimensie aan een serie kan geven.

Hij heeft met ‘Stalker’ bewezen niet alleen voor de camera, maar ook daarachter een ware kunstenaar te zijn. Fans en kijkers van Flikken Rotterdam kregen hierdoor een unieke kijkervaring aangeboden, waarbij Van Eeuwens visie en passie voor het vak duidelijk naar voren kwamen.

Dit markeert een belangrijk moment in zowel zijn carrière als in het verloop van de serie op NPO Plus.

De cliffhanger van seizoen 7

Het zevende seizoen van Flikken Rotterdam sloot af met een adembenemende cliffhanger die kijkers op het puntje van hun stoel liet. De laatste scènes beloofden een spannende ontknoping, waardoor fans reikhalzend uitkeken naar wat komen gaat.

Deze onverwachte wending zet de toon voor een volgend seizoen vol verrassingen en intens drama.

Het mysterie verdiept zich verder en zorgt ervoor dat de kijkers speculeren over de toekomst van hun favoriete personages. Dit creëert een perfecte brug naar de verhaallijn van seizoen 7, waar nieuwe avonturen en uitdagingen op de loer liggen.

Verhaallijn van seizoen 7

Seizoen 7 opent met Carolien die een spannende maar gevaarlijke wending neemt na het ontmoeten van een man via een datingapp. Deze kennismaking zet haar leven op zijn kop en introduceert onverwachte uitdagingen.

Het politieteam, inclusief Dries en Carolien, stort zich in een reeks intense gebeurtenissen. Al in de eerste aflevering belanden ze in een situatie die hun leven bedreigt tijdens een routineonderzoek.

Deze gebeurtenissen markeren de start van een seizoen vol spannende actie en diepgaande persoonlijke interacties tussen de personages.

De dynamiek binnen het team ondergaat grote veranderingen, gedreven door de complexe casussen waar ze mee te maken krijgen. Fans kunnen zich opmaken voor een seizoen waarin de grenzen tussen professioneel en persoonlijk steeds meer vervagen.

De verhaallijn belooft niet alleen actie en spanning maar ook een dieper inzicht in de ontwikkelingen van elk personage. Kijkers zullen getuige zijn van hoe het team worstelt met zowel externe bedreigingen als interne conflicten, waardoor seizoen 7 van Flikken Rotterdam een must-watch is op NPO Plus.

Hoe krijg je toegang tot NPO Plus?

Om programma’s op NPO Plus terug te kijken, heb je een abonnement nodig. Dit platform biedt je niet alleen de mogelijkheid om gemiste afleveringen te bekijken, maar ook om series zoals Flikken Rotterdam tot een jaar na uitzending te streamen. Hieronder vind je stappen om toegang te krijgen tot NPO Plus:

 1. Bezoek de website van NPO Start en klik op ‘NPO Plus proberen‘. Dit brengt je naar de pagina waar je kunt kiezen voor een abonnement.
 2. Kies het abonnement dat bij jou past. Met een betaald abonnement op NPO Plus kun je ongestoord genieten van jouw favoriete programma’s zonder reclame.
 3. Maak een account aan door je persoonlijke gegevens in te vullen. Zorg ervoor dat je een geldig e – mailadres gebruikt voor bevestiging.
 4. Bevestig je e – mailadres door op de link in de bevestigingsmail te klikken die NPO Start naar je heeft gestuurd.
 5. Voer betaalgegevens in om het abonnement af te sluiten. Je kunt betalen met verschillende methodes zoals iDEAL of creditcard.
 6. Na betaling krijg je direct toegang tot NPO Plus en kun je beginnen met het kijken van Flikken Rotterdam en andere programma’s.
 7. Voor extra gemak kun je de NPO Start app downloaden op jouw mobiele telefoon of tablet, zodat je overal waar je bent kunt kijken.

Met deze stappen heb jij binnen no-time toegang tot alle afleveringen van Flikken Rotterdam op NPO Plus en mis je geen moment meer van jouw favoriete shows!

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

Het onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus speelt een cruciale rol in de manier waarop kijkers Nederlandse televisiecontent consumeren. Hieronder volgt een vergelijkende analyse in tabelvorm:

Kenmerk NPO Start NPO Plus
Prijs Gratis € 2,95 per maand
Beschikbaarheid content Beperkt tot recent uitgezonden programma’s Uitgebreid aanbod inclusief series, films en documentaires
Kijken zonder reclame Nee Ja
Kwaliteit van streams Standaard Definitie High Definition
Terugkijken Mogelijk tot een bepaalde periode na uitzending Langer beschikbaar en soms zelfs vooruitkijken
Live TV Ja Ja, inclusief extra kanalen

De verschillen tussen NPO Start en NPO Plus benadrukken de waarde van het Plus-abonnement voor liefhebbers van Nederlandse televisie, die graag een uitgebreider aanbod willen bekijken, zonder reclame en in betere beeldkwaliteit. Nu we het verschil tussen deze twee opties hebben uitgelegd, is het tijd om te kijken hoe je NPO Plus op je TV krijgt.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

Om NPO Plus op je TV te kijken, moet je een paar eenvoudige stappen volgen. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer een aflevering van Flikken Rotterdam mist en altijd toegang hebt tot je favoriete programma’s.

 1. Zorg ervoor dat je een smart TV hebt met internetverbinding. Dit is de basisvereiste om streamingdiensten zoals NPO Plus te kunnen gebruiken.
 2. Download de NPO app op je smart TV. Zoek naar de app in de app store van je televisie en installeer deze.
 3. Open de NPO app op je TV na installatie. Je zult instructies zien voor het inloggen of aanmelden.
 4. Maak een account aan op NPO Start als je die nog niet hebt. Ga hiervoor naar de website van NPO Start en volg de registratieprocedure.
 5. Upgrade naar NPO Plus binnen het NPO Start platform voor slechts €2,95 per maand, waarmee je toegang krijgt tot extra content zonder reclame.
 6. Log in met je accountgegevens in de NPO app op je TV. Gebruik dezelfde gegevens als waarmee je jouw account hebt aangemaakt of geüpgraded naar NPO Plus.
 7. Begin met streamen door te navigeren naar het menu en selecteer ‘Flikken Rotterdam’ of elke andere show die jij wilt bekijken.

Als er problemen zijn met inloggen, controleer dan of er storingen zijn of zoek naar oplossingen voor veelvoorkomende problemen zoals abonnementen activeren of de app herinstalleren.

Na deze stappen te hebben gevolgd, kun je genieten van Flikken Rotterdam en vele andere shows zonder onderbrekingen of restricties.

Laten we nu eens kijken wat het verschil is tussen NPO Start en NPO Plus om alle mogelijkheden optimaal te benutten.

NPO Plus review

NPO Plus biedt een uitstekende platform om naar Flikken Rotterdam te kijken. Fans kunnen genieten van een mix van spannende actie en diepgaande interpersoonlijke relaties tussen de personages.

Deze dienst maakt het mogelijk om nieuwe afleveringen direct na uitzending te bekijken, maar ook om gemiste afleveringen op een later moment terug te zien.

Naast Flikken Rotterdam, beschikt NPO Plus over een uitgebreid aanbod van series, documentaires en films. Dit maakt het voor abonnees eenvoudig om hun favoriete content te vinden en te bingewatchen zonder reclameonderbrekingen.

Met deze review kunnen kijkers verzekerd zijn van een prettige kijkervaring op NPO Plus. Laten we nu kijken hoe we toegang krijgen tot al deze fantastische content op onze televisie.

Conclusie

Flikken Rotterdam onthult de spannende wereld van misdaadbestrijding in de Rotterdamse haven met een ervaren politieteam. De serie biedt niet alleen actie en spanning, maar ook diepgang in de persoonlijke levens van de personages.

Elk seizoen brengt nieuwe uitdagingen en belangrijke momenten die fans niet willen missen. Toegang tot NPO Plus zorgt ervoor dat je elke aflevering kunt bekijken wanneer het jou uitkomt.

Laat je meeslepen door de meeslepende verhalen van Flikken Rotterdam en ontdek hoe dit team elke misdaad te lijf gaat.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is “Flikken Rotterdam” op NPO Plus?

“Flikken Rotterdam” is een spannende Nederlandse politieserie die je kunt kijken op NPO Plus. De show volgt politieagenten in Rotterdam terwijl ze misdaden oplossen.

2. Kan ik alle seizoenen van “Flikken Rotterdam” op NPO Plus bekijken?

Ja, je kunt alle seizoenen van “Flikken Rotterdam” op NPO Plus streamen. Dit platform biedt je toegang tot alle afleveringen zodra ze beschikbaar zijn.

3. Moet ik betalen om “Flikken Rotterdam” op NPO Plus te kijken?

Om “Flikken Rotterdam” op NPO Plus te kunnen kijken, heb je een abonnement nodig. Met dit abonnement krijg je toegang tot deze serie en vele andere programma’s.

4. Is “Flikken Rotterdam” geschikt voor alle leeftijden?

“Flikken Rotterdam” bevat thema’s en scènes die misschien niet geschikt zijn voor jonge kijkers. Het is aan te raden om de leeftijdsclassificatie te checken voordat je de serie gaat kijken.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen