Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je problemen met het inloggen op NPO Plus? Het NPO-id is jouw sleutel tot alle diensten van de Nederlandse Publieke Omroep. In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je eenvoudig kunt inloggen op NPO Plus.

Lees verder en los je inlogproblemen vandaag nog op!

Samenvatting

 • Voor toegang tot NPO Plus moet je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord op de officiële website van NPO Plus. Dit geeft je toegang tot een uitgebreid aanbod van reclamevrije films, series en programma’s.
 • Als je je wachtwoord voor NPO Plus bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken via de ‘Wachtwoord vergeten?’ link op de inlogpagina. Dit zorgt ervoor dat je snel weer toegang hebt tot je account.
 • NPO Plus biedt naast live tv ook exclusieve content die alleen voor abonnees beschikbaar is. Dit omvat complete seizoenen van series, documentaires en programma’s zonder reclame.
 • Een abonnement op NPO Plus kost €2,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Het aanmaken van een abonnement kan gemakkelijk via de officiële site van NPO Start.
 • Je kunt NPO Plus ook bekijken via de app op diverse apparaten zoals Smart TV, Apple TV en Chromecast. Dit biedt flexibiliteit en gemak voor het kijken naar jouw favoriete programma’s op het scherm van jouw keuze.

Wat is een NPO Plus Account?

Een comfortabele woonkamer met een televisie die NPO-programma's laat zien.

Een NPO Plus Account geeft je toegang tot een uitgebreid aanbod van films, series en programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep. Voor slechts €2,95 per maand kun je zonder reclame complete seizoenen van je favoriete series, programma’s en documentaires terugkijken of zelfs vooruitkijken.

Dit maakt het bekijken van Nederlandse series en documentaires een stuk aangenamer en ononderbroken.

Met een NPO Plus Account profiteer je bovendien van de mogelijkheid om programma’s in hogere beeldkwaliteit te bekijken. Het is echter belangrijk om te weten dat een NPO Plus-account niet gebruikt kan worden om in te loggen op NLZIET en andersom biedt een abonnement op NLZIET geen toegang tot de exclusieve inhoud van NPO Plus.

Zo geniet je optimaal van het rijke aanbod van de Nederlandse Publieke Omroepen op jouw manier.

Hoe log ik in op NPO Plus?

Een laptop op een strak bureau met NPO Plus inlogpagina.

Om toegang te krijgen tot alle exclusieve content van NPO Plus, moet je eerst inloggen. Je hebt je gebruikersnaam en wachtwoord nodig om het inlogproces soepel te laten verlopen.

Ga naar de officiële website van NPO Plus

Bezoek de officiële website van NPO Plus als je wilt beginnen met het bekijken van jouw favoriete programma’s zonder reclame. Hier kun je eenvoudig een account aanmaken of inloggen met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.

Dit is de eerste stap om toegang te krijgen tot een wereld van premium content, waaronder exclusieve series, documentaires en livestreams van NPO 1, NPO 2, en NPO 3.

Zodra je bent ingelogd, krijg je niet alleen toegang tot NPO Plus, maar ook tot de diensten van NPO Start. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om zowel live tv te kijken als programma’s terug te zien wanneer het jou uitkomt.

Met de NPO app kun je deze content bovendien gemakkelijk streamen naar je TV, Apple TV of Chromecast, waardoor je maximale kijkplezier ervaart op het scherm van jouw keuze.

Klik op de knop ‘Inloggen’

Zodra je op de officiële website van NPO Plus bent, vind je rechtsboven op de pagina de knop ‘Inloggen’. Deze actie is cruciaal om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke account.

Je hoeft alleen je e-mailadres en wachtwoord in te voeren en vervolgens op ‘Inloggen’ te klikken om te beginnen met het genieten van een reclamevrije kijkervaring. Dit proces verbindt je met een wereld van exclusieve content, inclusief NPO 1 Extra en NPO 2 Extra, beschikbaar voor streaming.

Deze stap is jouw poort naar het uitgebreide aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), waar je kunt genieten van programma’s zonder onderbrekingen door reclames. Door in te loggen, krijg je ook toegang tot de applicatie op verschillende apparaten zoals iOS en Apple TV, wat zorgt voor een flexibele kijkervaring, zowel thuis als onderweg.

Het inloggen is dus een eenvoudige maar essentiële stap om volledig gebruik te kunnen maken van NPO Plus.

Problemen met inloggen op NPO Plus

Soms loop je tegen inlogproblemen aan bij NPO Plus, wat frustrerend kan zijn. We pakken deze problemen stap voor stap aan, zodat je snel weer zonder zorgen kunt genieten van je favoriete programma’s.

Wachtwoord vergeten

Heb je je wachtwoord voor NPO Plus vergeten? Geen zorgen, je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina. Je ontvangt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.

Volg deze stappen nauwkeurig om weer toegang te krijgen tot je account en geniet van reclamevrij kijken.

Het proces is snel en veilig, ontworpen om jou zo min mogelijk hinder te laten ondervinden. Zodra je een nieuw wachtwoord hebt ingesteld, kun je direct inloggen op NPO Plus en weer genieten van jouw favoriete programma’s vanuit het Koninkrijk der Nederlanden en de BES-eilanden.

Uitloggen lukt niet

Soms ondervinden gebruikers problemen bij het uitloggen van NPO Start of NPO Plus. Dit kan vooral frustrerend zijn als je al ingelogd bent. De updates aan de NPO Start app hebben voor velen het proces van uitloggen ingewikkelder gemaakt.

Als uitloggen niet lukt, probeer dan de app te sluiten en opnieuw te openen. Soms helpt het ook om je apparaat helemaal uit en dan weer aan te zetten. Zorg ervoor dat je app up-to-date is, want een oudere versie kan soms problemen veroorzaken met uitloggen.

Indien deze stappen het probleem niet oplossen, overweeg dan contact op te nemen met de klantenservice van NPO. Zij kunnen vaak specifieke hulp bieden voor jouw situatie. Het is belangrijk om zo snel mogelijk een oplossing te vinden, zodat je weer volledige controle hebt over je account en privacy.

Volgende, we duiken in het verschil tussen NPO Start en NPO Plus.

Het verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start biedt je de kans om gratis te genieten van een breed scala aan programma’s, inclusief toegang tot live TV-kanalen en populaire series die kort na uitzending beschikbaar zijn.

Dit platform is ideaal voor wie geen abonnement wil afsluiten maar toch niet de hoogtepunten van de Nederlandse Publieke Omroep wil missen. Reclames onderbreken jouw kijkervaring, wat een belangrijk verschil is met NPO Plus.

Aan de andere kant staat NPO Plus, een betaaldienst die jou reclamevrij kijken belooft, met uitzondering van live TV. Als abonnee heb je toegang tot het complete aanbod van NPO Start én meer exclusieve content, zoals hele seizoenen van series die je in één keer kunt binge-watchen.

Voor toegang tot deze premium service moet je een abonnement afsluiten, waardoor je niet alleen meer content krijgt maar ook een verbeterde kijkervaring zonder reclameonderbrekingen.

Zo wordt kiezen tussen NPO Start en NPO Plus vooral een afweging tussen kosten en het gewenste comfort tijdens het kijken.

Hoe maak ik een abonnement aan bij NPO Plus?

Een abonnement aanmaken bij NPO Plus is eenvoudig en snel gedaan. Je krijgt toegang tot een wereld van documentaires, series en films zonder reclame, behalve bij live TV. Hier is hoe je het doet:

 1. Bezoek de officiële site van NPO Start. Dit is waar je jouw reis naar onbeperkt kijkplezier begint.
 2. Zoek de knop voor het aanmaken van een abonnement rechtsboven in het scherm.
 3. Klik op deze knop om te beginnen met het aanmeldingsproces.
 4. Vul de vereiste informatie in zoals je naam, e – mailadres en een wachtwoord dat je wilt gebruiken voor jouw account.
 5. Accepteer de algemene voorwaarden na ze zorgvuldig doorgelezen te hebben.
 6. Kies voor het NPO Plus abonnement, dat slechts € 2,95 per maand kost.
 7. Voltooi de betaling met jouw gekozen betaalmethode om het proces af te ronden.
 8. Na succesvolle betaling kun je direct beginnen met kijken op NPO Plus.

Met deze stappen kun jij gemakkelijk een abonnement bij NPO Plus starten en genieten van al hun aangeboden diensten zonder onderbrekingen door reclames. Het mooie hieraan is dat als je bedenktijd nodig hebt of om een andere reden wilt stoppen, je abonnement maandelijks opzegbaar is. Dus waarom wachten? Duik in de wereld van ongelimiteerde entertainment vandaag nog!

NPO Plus kijken via de app op je TV

Je kunt eenvoudig NPO Plus ervaren op je televisie via de app. Installeer de app op jouw smart TV of Apple TV en start met het ontdekken van exclusieve content.

Toegang tot de live-kanalen van NPO

Via de NPO-app op je Smart TV, Apple TV of andere ondersteunde apparaten krijg je toegang tot alle live-kanalen van NPO. Zowel nieuwe als bestaande abonnees kunnen gemakkelijk hun favoriete programma’s, nieuwsuitzendingen en live evenementen volgen alsof ze rechtstreeks op hun televisie worden uitgezonden.

Dit maakt het bekijken van content zo flexibel en handig mogelijk.

Installeer de NPO-app en verbind je apparaat met internet om direct te genieten van een breed scala aan live-kanalen. Of je nu interesse hebt in het laatste nieuws, educatieve programma’s, of entertainment zoekt, de live-kanalen van NPO bieden voor elk wat wils.

Met deze functie hoef je nooit meer een belangrijke uitzending te missen en ben je altijd op de hoogte van wat er speelt.

Diensten van NPO Start en NPO Plus

Met NPO Start krijg je gratis toegang tot een breed scala aan programma’s van de publieke omroep. Je kijkt gemakkelijk naar je favoriete series, documentaires en live-uitzendingen.

Voor nog meer kijkplezier biedt NPO Plus een uitgebreider aanbod. Hier geniet je van extra content zoals exclusieve series en films, allemaal zonder reclame-onderbrekingen. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, waardoor je flexibel blijft.

NPO Plus kun je ook gebruiken op diverse apparaten zoals een Apple TV of via het youtube kanaal. Met de app op de Mediabox Next en Next Mini heb je zelfs direct toegang tot alle live-kanalen van NPO.

Hierdoor wordt tv-kijken nog eenvoudiger en interactiever. Schakel nu over naar “Handleiding NPO Plus Inloggen” om te ontdekken hoe je gemakkelijk kunt starten met genieten van deze diensten.

Handleiding NPO Plus Inloggen

Inloggen bij NPO Plus is simpel als je de juiste stappen volgt. Hieronder vind je een duidelijke handleiding die je helpt snel toegang te krijgen tot jouw favoriete programma’s.

 1. Bezoek de officiële website van NPO Plus op je computer of smartphone.
 2. Zoek de knop ‘Inloggen’ rechtsboven op de homepage en klik hierop.
 3. Vul je unieke NPO – id in, dat is de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt aangemaakt bij het registreren.
 4. Als je nog geen account hebt, selecteer dan ‘Registreren’ om een nieuw NPO Plus account aan te maken.
 5. Volg de instructies voor het registratieproces zorgvuldig. Je moet basisinformatie invoeren zoals naam, e-mailadres, en een wachtwoord kiezen.
 6. Na succesvolle registratie ontvang je een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e – mailadres.
 7. Ga terug naar de inlogpagina en voer je nieuwe inloggegevens in.
 8. Klik op ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot het brede aanbod van NPO Plus.

Voor mensen die hun wachtwoord vergeten zijn:

 1. Klik onder het inlogveld op ‘Wachtwoord vergeten?’.
 2. Voer het e – mailadres in waarmee je geregistreerd bent bij NPO Plus.
 3. Controleer je inbox (en mogelijk spam folder) voor een e – mail met verdere instructies om je wachtwoord te resetten.

Als je problemen ondervindt bij het koppelen van je account aan apparaten zoals Smart TV of Apple TV, zorg er dan voor dat:

 1. De NPO – app correct geïnstalleerd is op het betreffende apparaat.
 2. Je volgt de specifieke instructies voor koppelen/inloggen die overeenkomen met jouw apparaat type.
 3. Voor Apple TV gebruikers: houd er rekening mee dat er tijdelijk problemen kunnen zijn met het koppelen/inloggen, check altijd voor recente updates of alternatieve methodes.

Het kijken via de app biedt ook toegang tot live-kanalen van NPO en diensten van zowel NPO Start als NPO Plus, waardoor jij altijd en overal kan genieten van nationale en internationale films, series, en andere programma’s zonder iets te missen.

Volg deze stappen nauwkeurig om ervoor te zorgen dat jij zonder problemen kunt inloggen op jouw NPO Plus-account en met plezier kunt beginnen met kijken!

Conclusie

Het aanmaken van een account bij NPO Plus en het inloggen daarop hebben we stapsgewijs besproken. Deze handleiding maakt het duidelijk en eenvoudig om toegang te krijgen tot je favoriete programma’s.

De praktische stappen die we hebben uitgelegd, tonen aan hoe gemakkelijk het is om met NPO Plus aan de slag te gaan. Met het unieke NPO-id kun je snel inloggen en genieten van een breed aanbod.

Als je nog steeds vragen hebt, biedt de NPO website veel hulpmiddelen en ondersteuning. Laten we de kracht van goede informatie omarmen en optimaal gebruik maken van NPO Plus.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik inloggen op NPO Plus via mijn Apple TV?

Om in te loggen op NPO Plus via je Apple TV, download je eerst de NPO Luister app uit de App Store. Volg daarna de instructies op het scherm om succesvol in te loggen en begin met het streamen van je favoriete programma’s.

2. Is het mogelijk om NPO Plus te beluisteren via DAB+?

Ja, je kunt NPO Plus programma’s beluisteren via DAB+. Zoek naar de NPO Luister app en geniet van een breed scala aan radio- en televisieprogramma’s met hoogwaardige audiokwaliteit.

3. Wat moet ik doen als ik problemen ondervind bij het inloggen op NPO Plus?

Als je problemen ondervindt bij het inloggen, controleer dan eerst of je de juiste inloggegevens gebruikt. Als het probleem aanhoudt, probeer dan je wachtwoord te resetten of neem contact op met de klantenservice voor hulp.

4. Kan ik NPO Plus ook gebruiken op andere apparaten dan Apple TV?

Ja, NPO Plus is beschikbaar op verschillende apparaten. Naast Apple TV kun je ook inloggen en genieten van NPO Plus op je smartphone, tablet, en via de webbrowser op je computer. Volg gewoon de specifieke instructies voor jouw apparaat om toegang te krijgen tot een wereld van entertainment.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen