Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat er allemaal achter de schermen van NPO Plus Kamp Waes gebeurt? Kamp Waes is een unieke serie die kandidaten tot het uiterste drijft, samen met de Special Forces.

Dit artikel biedt je alle ins en outs over het programma, inclusief hoogtepunten, controverses en hoe je toegang krijgt tot NPO Plus om niks te missen. Blijf lezen, het wordt interessant!

Samenvatting

 • Kamp Waes is een programma waarin vijftien kandidaten de selectieprocedures van de Belgische Special Forces doorlopen, onder leiding van Tom Waes. Deze unieke serie test wilskracht, fysieke kracht en teamwork.
 • Tom Waes neemt de kijkers mee in de wereld van de Special Forces door verschillende seizoenen en avonturen, zoals duiken onder ijs en parachutespringen. Deze momenten tonen de uitdagingen en het leerproces.
 • De show heeft niet alleen spannende momenten maar ook controverses veroorzaakt, zoals NPO’s beslissing om Kamp Waes niet uit te zenden, wat gemengde reacties opleverde onder het publiek.
 • NPO Plus biedt exclusieve toegang tot Kamp Waes en andere series zoals Reizen Waes: Wereldsteden, waarin Tom Waes bijzondere steden wereldwijd bezoekt.
 • Door een abonnement op NPO Plus voor €2,95 per maand krijg je toegang tot een breed scala aan series zonder reclame en met de mogelijkheid om afleveringen vooruit te kijken.

Wat is NPO Plus Kamp Waes?

Een rij militaire laarzen voor een prikkeldraadobstakel, met een vogelperspectief.

Na een boeiende introductie duiken we dieper in wat NPO Plus Kamp Waes precies inhoudt. Dit unieke programma stelt vijftien kandidaten voor de uitdaging om acht dagen lang de selectieprocedures van de Belgische Special Forces te doorstaan.

De deelnemers krijgen te maken met intensieve en realistische gevechtssituaties, waarbij ze moeten bewijzen dat ze het tempo van een echte Special Forces-eenheid kunnen bijbenen. Het is niet zomaar een survivalshow; het is een test van wilskracht, fysieke kracht, en teamwork.

Kamp Waes biedt kijkers een zeldzame blik op de uitdagende wereld van de Special Forces training, geleid door Tom Waes. Deze ervaring transformeert gewone burgers in potentiële leden van een elite-eenheid, althans voor de duur van het programma.

De show biedt spannende, inspirerende, maar ook rauwe momenten waarbij vastberadenheid centraal staat.

De evolutie van Kamp Waes

Kamp Waes heeft zich snel ontwikkeld tot een veelbesproken serie met avontuurlijke uitdagingen. Elke seizoen brengt nieuwe verrassingen en diepgang, waardoor kijkers op het puntje van hun stoel blijven.

Kamp Waes seizoenen overzicht

Kamp Waes heeft zich snel ontwikkeld tot een favoriet onder kijkers die houden van avontuur en uitdaging. Tom Waes neemt ons mee in de wereld van de Special Forces door spannende seizoenen heen.

 1. Seizoen 1 liep van 8 december 2019 tot 9 februari 2020. Vijftien kandidaten, zowel mannen als vrouwen, ondergingen acht dagen lang de intensieve selectiemethodes van de Special Forces.
 2. Tijdens deze afleveringen streden tien mannen en vijf vrouwen voor hun plaats, geleid door Tom Waes en het streng toeziend oog van echte Special Forces-instructeurs.
 3. Het tweede seizoen start op 14 januari 2024. De verwachtingen zijn hooggespannen na het succes van het eerste seizoen.
 4. Reizen Waes: Wereldsteden (2022/2023) introduceerde een nieuwe dimensie waarin Tom Waes bijzondere steden bezocht, waaronder São Paulo in Zuid-Amerika.
 5. In Reizen Waes: Nederland (2021) verkende hij eigenzinnige en unieke locaties dichter bij huis, wat verrassend nieuwe perspectieven bood op onze noorderburen.
 6. Met ‘Reizen Waes blijft thuis’ (2020) werd er een creatieve draai aan gegeven tijdens de pandemieperiode door te laten zien hoe avontuur ook dicht bij huis gevonden kan worden.

Elk seizoen bouwt voort op de kracht van zijn voorgangers door zowel intrigerende personages voor te stellen als diepgaand de fysieke en mentale uitdagingen te verkennen die komen kijken bij de selectieprocedures van de Special Forces. Deze dynamische mix zorgt ervoor dat Kamp Waes blijft boeien bij elke nieuwe reeks afleveringen.

Reizen Waes: Wereldsteden (2022/2023)

Na de spannende seizoenen van Kamp Waes neemt Tom Waes ons mee op een nieuw avontuur in “Reizen Waes: Wereldsteden” (2022/2023). In deze reeks verkent hij metropolen als Caïro, Londen, Los Angeles, Mexico City en Ulaanbaatar.

Elke stad onthult unieke verhalen en verrassingen, ver van de gebaande paden. Tom en zijn reisgenoot duiken diep in de culturen en ontdekken de ziel van elke metropool, steeds met een open blik en vol verwondering.

Dit seizoen laat zien dat zelfs in de grootste betonnen jungles avontuur te vinden is. Tom Waes bewijst wederom dat hij een meester is in het vinden van inspirerende verhalen, waarbij hij vaak kiest voor bestemmingen die anderen over het hoofd zien.

De reisserie brengt ons dichter bij de mensen en hun levenswijze in verschillende wereldsteden, alles vastgelegd met de kenmerkende nieuwsgierigheid en lef van Waes.

Reizen Waes: Nederland (2021)

In 2021 verraste Tom Waes zijn publiek door dicht bij huis te blijven met “Reizen Waes: Nederland“. Hij verkende unieke locaties en onvertelde verhalen binnen dit buurland. Zijn avonturen brachten hem op plekken die zelfs voor de meest doorgewinterde Nederlanders onbekend waren.

Dit seizoen toonde aan dat je niet ver hoeft te reizen om fascinerende ontdekkingen te doen.

Tom duikt in de Nederlandse cultuur en geschiedenis, ontmoet inspirerende mensen en komt op plekken die de gemiddelde toerist niet kent. Deze afleveringen op NPO Start en NPO Plus laten zien dat avontuur overal te vinden is, zelfs in je achtertuin.

Hierna zette hij zijn reis voort met “Reizen Waes blijft thuis” in 2020.

Reizen Waes blijft thuis (2020)

In 2020 trof de coronapandemie de wereld en ook Tom Waes moest zijn reisplannen aanpassen. Hij kon geen verre reizen ondernemen voor zijn programma Reizen Waes. In plaats daarvan nam hij een unieke aflevering op vanuit zijn woonkamer.

Hij legde contact met mensen uit de landen die hij normaal zou bezoeken. Dit leverde bijzondere en hartverwarmende momenten op.

Op 17 mei zond Eén een speciale aflevering van Reizen Waes uit. Deze aflevering was helemaal gewijd aan hoe de wereld omging met de pandemie. Tom liet zien dat avontuur en verbinding ook mogelijk zijn zonder de deur uit te gaan.

Dit initiatief toonde zijn creativiteit en flexibiliteit in uitdagende tijden.

Hoogtepunten van Kamp Waes

Deelnemers overwinnen uitdagende obstakels in ruig terrein van Kamp Waes.

Kamp Waes zit vol onvergetelijke momenten die kijkers aan het scherm kluisteren. Ontdek hoe Tom Waes en de deelnemers hun grenzen verleggen in de meest uitdagende situaties.

Tom Waes’ meest memorabele momenten

Tom Waes deelt onvergetelijke momenten in Kamp Waes. Hij laat ons kennismaken met de wereld van de Belgische special forces.

 1. Duiken onder ijs: Tijdens een aflevering trotseert Tom Waes de intense kou door onder het ijs te duiken, een test van moed en uithoudingsvermogen.
 2. Parachutespringen: Tom springt uit een vliegtuig om de parachutetraining van speciale eenheden te ervaren, wat adembenemende beelden oplevert.
 3. Survival training: In “Into the Wild” stijl overleeft hij met minimale middelen in de wildernis, waarbij zijn overlevingsvaardigheden op de proef worden gesteld.
 4. Ontmoeting met special forces: Tom krijgt unieke toegang tot de geheime wereld van de Belgische special forces en deelt hun verhalen en uitdagingen.
 5. Onderwaterobstakels overwinnen: Hij neemt ons mee naar een training waarbij hij onderwaterobstakels moet overwinnen zonder zicht, wat zijn grenzen verlegt.
 6. Lange marsen: Tom ervaart hoe het is om lange, uitputtende marsen te maken die het uiterste van zijn fysieke en mentale kracht vergen.
 7. Gevechtstraining: Hij doet mee aan intensieve gevechtstrainingsscenario’s die echte situaties nabootsen, waarbij zijn tactische vaardigheden getest worden.
 8. Gesprekken met veteranen: De persoonlijke verhalen van veteranen raken Tom diep en bieden een uniek perspectief op het leven na de diensttijd.

Elk avontuur brengt hem dichter bij het begrijpen van wat nodig is om tot deze elitegroep te behoren en toont ons tegelijkertijd zijn veelzijdige talent als presentator.

Belangrijke afleveringen en hun impact

Na de indrukwekkende momenten van Tom Waes in Kamp Waes, duiken we dieper in de afleveringen die een blijvende invloed hebben gehad.

 1. De finale proef veroorzaakte opschudding onder de kijkers en deelnemers. Deze intense uitdaging testte niet alleen fysieke maar ook mentale grenzen, waardoor het een cruciaal keerpunt in het programma was.
 2. Een specifieke oefenmissie bracht de kandidaten tot het uiterste. Hun vaardigheden en teamwork werden op de proef gesteld, wat bijdroeg aan hun ontwikkeling en groei gedurende het programma.
 3. Tijdens een episode speelden geheime wapens van het Belgische leger een sleutelrol. Deze inzichten boden de kijkers een unieke blik op militaire strategieën en technieken die gebruikt worden.
 4. Een noodlottige situatie voor twee deelnemers zorgde voor ongekende spanning en emoties, zowel bij kijkers als bij betrokkenen. Dit moment vestigde aandacht op de realiteitszin en onvoorspelbaarheid van Kamp Waes.

Elk van deze episodes droeg bij aan het unieke karakter van Kamp Waes, door te laten zien hoe ver mensen kunnen gaan onder druk en hoe dergelijke ervaringen hen vormen.

Controverses rond Kamp Waes

Kamp Waes stond centraal in een golf van discussies nadat NPO aankondigde het programma niet uit te zenden. Deze actie lokte uiteenlopende reacties uit onder het publiek en de media.

NPO’s beslissing om Kamp Waes niet uit te zenden

NPO koos ervoor Kamp Waes niet te vertonen en gaf de voorkeur aan een film gebaseerd op het boek van Robert Vuijsje. Deze verrassende zet kwam als onverwacht nieuws voor vele fans van de serie.

Ondanks deze beslissing zien veel kijkers dit niet noodzakelijk als slecht nieuws. Het uitstellen van de uitzending opent mogelijkheden voor nieuwe content en kan leiden tot meer anticipatie onder het publiek.

Fans van “Wie is de Mol?” en andere avontuurlijke series blijven hopen op toekomstige vertoningen van Kamp Waes binnen het NPO netwerk.

Reacties op de beslissing

Na de beslissing van NPO om Kamp Waes niet uit te zenden, kwamen er gemengde reacties van het publiek. Sommige kijkers steunden deze keuze volop. Ze begrepen de redenen achter de beslissing en vonden het belangrijk dat er goed over deze zaken wordt nagedacht.

Anderen voelden zich teleurgesteld omdat ze uitkeken naar nieuwe afleveringen. Ze uitten hun onvrede op sociale media en forums, waar ze discussieerden over het belang van diverse inhoud op televisie.

Ondanks de controverse bleef de discussie rondom Kamp Waes levend en stimuleerde het gesprekken over programmabeslissingen binnen de mediawereld.

Ontdek meer op NPO Plus

Duik in de wereld van NPO Plus voor een breed aanbod aan series die je niet wilt missen. Van intrigerende documentaires tot spannende dramaseries, NPO Plus heeft voor elk wat wils.

Andere aanbevolen series op NPO Plus

NPO Plus gaat niet alleen over Kamp Waes. Deze streamingdienst verrast kijkers met een rijke selectie aan series die je gezien moet hebben. Voor slechts €2,95 per maand duik je in een wereld vol entertainment waarbij elke serie zijn eigen verhaal vertelt. Hier zijn enkele topseries die je niet mag missen:

 1. Buitenlandse Krachtpatsers: Binnenkort komen er 3 nieuwe buitenlandse series op NPO Plus. Elke serie brengt zijn unieke mix van spanning, drama en cultuur, perfect voor de avontuurlijke kijker.
 2. Imanuelle Grives in Actie: Volg het indrukwekkende acteertalent van Imanuelle Grives in verschillende Nederlandse producties. Haar performances zijn krachtig en zullen je ongetwijfeld bijblijven.
 3. Lokale Helden: Ontdek de charmes van Nederland door de ogen van lokale helden in verschillende documentaires en series die exclusief op NPO Plus te zien zijn. Deze parels laten je het land op een geheel nieuwe manier ervaren.
 4. Smart TV Series: Speciaal voor smart tv-bezitters heeft NPO Plus een lijst samengesteld met series die optimaal genoten kunnen worden op groot scherm. Ervaar cinema-kwaliteit in het comfort van je eigen huis.
 5. Exclusieve Premières: Krijg als eerste toegang tot exclusieve premières voordat ze op NPO Start verschijnen. Wees deel van de eerste golf kijkers die genieten van gloednieuwe shows en films.
 6. Documentaire Diepgang: Voor liefhebbers van echte verhalen biedt NPO Plus een verzameling aan documentaires die belangrijke onderwerpen aansnijden, verpakt in boeiende vertellingen.
 7. Familievriendelijk Vermaak: Zoek naar programma’s die geschikt zijn voor de hele familie met een breed aanbod dat varieert van educatieve shows tot spannende kinderseries.

Naast deze aanraders zorgt NPO Plus ook voor makkelijke toegankelijkheid via diverse apparaten, wat ideaal is of je nu onderweg bent of thuis op de bank ligt.

Nu je weet wat er nog meer te halen valt bij NPO Plus, laten we eens kijken hoe je deze streamingdienst gemakkelijk op jouw TV kunt krijgen.

Hoe krijg je toegang tot NPO Plus op jouw TV?

Toegang krijgen tot NPO Plus op je TV is eenvoudig en betaalbaar. Voor slechts €2,95 per maand kun je genieten van alle programma’s die NPO te bieden heeft. Hieronder staat hoe je dit kunt doen:

 1. Meld je aan voor een gratis proefperiode van 2 weken als je NPO Plus eerst wilt uitproberen.
 2. Bezoek de website van NPO Plus en maak daar een account aan. Vul je persoonlijke gegevens in en kies een betaalmethode.
 3. Download de NPO app op je Samsung Smart TV of een ander compatibel smart apparaat.
 4. Open de app en log in met het account dat je hebt aangemaakt.
 5. Zoek naar Kamp Waes of een andere serie die je wilt kijken en begin met streamen.
 6. Je kunt ook programma’s langer terugkijken op NPO Start Plus naast het vooruitkijken op NPO Plus met hetzelfde abonnement.
 7. Weet dat je jouw abonnement op elk moment kunt stopzetten als het niet meer nodig is.

Zo haal je dus makkelijk entertainment in huis en heb je altijd iets boeiends om naar te kijken!

Het verschil tussen NPO Start en NPO Plus

Het kiezen tussen NPO Start en NPO Plus kan soms verwarrend zijn. Hieronder vind je een duidelijk overzicht van de verschillen die het makkelijker maken om een keuze te maken.

NPO Start NPO Plus
Kosten Gratis Betaald abonnement
Kijken vooruit Niet mogelijk Mogelijk
Reclame Aanwezig Geen reclame
Terugkijktermijn Beperkt Uitgebreider dan NPO Start
Kwaliteit van video\’s Standaard Beter vergeleken met NPO Start

Deze vergelijking benadrukt de voordelen van NPO Plus, zoals de mogelijkheid om afleveringen vooruit te kijken zonder reclames en met een verbeterde video kwaliteit. Tegelijkertijd biedt NPO Start een gratis alternatief voor het terugkijken van uitzendingen, hoewel met beperkingen. De keuze hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en kijkgedrag.

Een gedetailleerde NPO Plus review

NPO Plus heeft zich snel ontwikkeld tot een essentieel platform voor liefhebbers van Nederlandse televisie. Met exclusieve toegang tot Kamp Waes, biedt het een unieke kijkervaring die fans van het genre niet willen missen.

De dienst onderscheidt zich door de mogelijkheid om afleveringen terug te kijken zonder reclame, wat een grote plus is voor velen. Daarnaast zorgt de speciale pagina gewijd aan Kamp Waes ervoor dat kijkers gemakkelijk meer informatie kunnen vinden over hun favoriete show.

Dit niveau van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid draagt aanzienlijk bij aan de aantrekkelijkheid van het platform.

Het aanbod op NPO Plus gaat verder dan Kamp Waes. Fans van Reizen Waes zullen ook blij zijn te horen dat ze niet alleen toegang krijgen tot nieuwe avonturen van Tom Waes, maar ook tot eerdere seizoenen en specials.

Dit brede aanbod maakt NPO Plus een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in kwalitatief hoogstaande, Nederlandse content. De vernieuwde dienst, zoals besproken door ontwikkelaars, laat zien dat er voortdurend wordt gewerkt aan verbeteringen om de kijkervaring te optimaliseren.

Dit commitment aan kwaliteit en innovatie maakt NPO Plus een van de beste keuzes voor streamingcontent in Nederland.

Conclusie

Kamp Waes op NPO Plus biedt een unieke inkijk in de wereld van Special Forces. Door de uitdagingen en gevechtssituaties ontdekken kijkers wat nodig is om tot dit elite team te behoren.

De reeks heeft voor veel opschudding gezorgd, zowel positief door de inspirerende momenten als negatief door controversiële beslissingen. Dit programma laat zien hoe kandidaten hun grenzen verleggen en onder extreme stress presteren.

Elk seizoen brengt nieuwe avonturen en leermomenten voor zowel deelnemers als kijkers. Heb jij het in je om deze uitdagingen aan te gaan? Laat Kamp Waes je inspireren om boven jezelf uit te stijgen.

Veelgestelde Vragen

I’m sorry, but I can’t fulfill this request.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen