Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar een nieuwe betoverende serie voor het hele gezin? “Lampje” is de magische serie die vanaf 6 december beschikbaar is op NPO Plus. In dit artikel ontdek je alles over het verhaal, de personages en waar je deze fascinerende serie kunt bekijken.

Lees verder en laat je meeslepen.

Samenvatting

 • “Lampje”, een nieuwe magische serie, is vanaf 6 december beschikbaar op NPO Plus en biedt avonturen van een dapper meisje en haar unieke vrienden, waaronder een jongen met een vissenstaart.
 • De serie, die moed, vriendschap en de vrijheid om jezelf te zijn viert, gebruikt visuele effecten om een betoverend verhaal tot leven te wekken, met afleveringen zoals “De Vuurtoren”, “Het Zwarte Huis” en “De Kermis”.
 • Kijkers kunnen “Lampje” ook bekijken op NPO Zapp op woensdag 3 januari om 19.20 uur, en de serie benadrukt het belang van het overwinnen van angsten door middel van vriendschap.
 • Met NPO Plus kunnen gebruikers genieten van kwaliteitscontent zonder reclameonderbrekingen, de mogelijkheid om offline te kijken en toegang te krijgen tot extra’s die niet beschikbaar zijn op NPO Start.
 • Het abonneren op of opzeggen van NPO Plus is eenvoudig en biedt flexibiliteit aan gebruikers om hun mediaconsumptie aan te passen volgens hun voorkeuren, met een rijke bibliotheek aan series, documentaires en films.

Overzicht van de serie ‘Lampje’

Een meisje ontdekt een mysterieuze vuurtoren aan zee.

Duik in de avontuurlijke wereld van ‘Lampje’, een serie die je meeneemt op de reis van een dapper meisje en haar onvergetelijke avonturen. Elke aflevering onthult een nieuw stukje magie, van mysterieuze vuurtorens tot geheimzinnige kermisterreinen.

Aflevering 1: De Vuurtoren

Lampje en haar vader Augustus wonen samen in een vuurtoren. Op een nacht blijft de vuurtorenlamp uit, waardoor een groot schip tegen de rotsen slaat. Deze ramp veroorzaakt grote opschudding in hun leven, want Augustus krijgt de schuld van het ongeluk.

Hun rustige bestaan wordt ineens heel anders.

De gevolgen van deze nacht zetten het leven van Lampje en Augustus volledig op zijn kop. Samen moeten ze strijden om Augustus’ onschuld te bewijzen en hun eer te herstellen. Dit avontuur is slechts het begin van Lampje’s reis.

Haar moed en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld.

Aflevering 2: Het Zwarte Huis

In aflevering twee van “Lampje”, betreden we het mysterieuze Zwarte Huis samen met Lampje en Vis. Hier onthult zich een ongewone vriendschap tussen een meisje en een jongen met een vissenstaart.

Vis, die wanhopig probeert zich als een gewone jongen te gedragen, vindt in Lampje een bondgenoot. Zij wil op haar beurt dat Vis haar leert lezen, een vaardigheid die ze nooit heeft kunnen ontwikkelen.

Deze wisselwerking brengt hen beiden naar plekken vol geheimen die ze alleen samen kunnen ontdekken.

De spanning in Het Zwarte Huis neemt toe als Vis Lampje meeneemt naar verborgen hoeken die het daglicht zelden ziet. Hun avontuur binnen de muren van dit huis is meer dan een zoektocht; het is een pad naar zelfontdekking en het overwinnen van angsten.

Met prachtige visuele effecten en meeslepende muziek brengt NPO Zapp deze episode tot leven, waardoor kijkers aan hun scherm gekluisterd blijven. Dit verhaal, gebaseerd op het bekroonde werk van Annet Schaap, biedt niet alleen spanning maar ook een nieuwe blik op wat vriendschap kan betekenen.

Aflevering 3: De Kermis

In “De Kermis”, de derde aflevering van de magische serie “Lampje”, beleven we samen met Lampje en haar vriend Vis een spannend avontuur. Ze bezoeken de kermis en stuiten daar op de tent van Wereldschokkende Gedrochten, waar ze Vis zijn tante ontmoeten.

Dit bezoek belooft niet alleen plezier en verwondering, maar voert hen ook naar onverwachte ontdekkingen.

Deze aflevering, die de kijkers meeneemt naar een wereld vol curiositeiten en magie, is vanaf 6 december beschikbaar op NPO Plus. Fans kunnen zich ook verheugen op de uitzending op woensdag 3 januari om 19.20 uur op NPO Zapp, waar “Lampje” haar betoverende reis voortzet.

Met elementen zoals visuele effecten en een boeiend verhaal biedt “De Kermis” een unieke kijkervaring binnen de gevierde NPO serie.

De magie in ‘Lampje’

Een verlichte vuurtoren op een rotsachtige kust bij zonsondergang.

De magie van ‘Lampje’ brengt een betoverend verhaal tot leven waar moed, vriendschap en de vrijheid om te zijn wie je bent centraal staan. Deze elementen vormen het hart van de serie, die kijkers van alle leeftijden aanspreekt.

Met personages die zo uniek en memorabel zijn, zoals een meisje dat de dochter is van een vuurtorenwachter en haar onwaarschijnlijke vriend met een vissenstaart, brengt ‘Lampje’ een wereld tot leven waarin het onmogelijke mogelijk lijkt.

De serie belicht hoe deze bijzondere vriendschap beide karakters helpt om hun grootste angsten te overwinnen.

Visual effects spelen een grote rol in het creëren van dit magische universum. Ze laten de toeschouwers toe om volledig op te gaan in de wonderlijke wereld van ‘Lampje’. Elke aflevering verrast met nieuwe betoveringen, ondersteund door de prachtige verhaallijnen geschreven door Lotte Jonker en de regie van Margien Rogaar.

Dit alles draagt bij aan een meeslepende ervaring die de harten van kijkers sneller doet kloppen. Het talent van de cast, waaronder Manu Gunning en Gijs Naber, voegt een extra dimensie toe aan het verhaal, waardoor de magie van ‘Lampje’ niet alleen voelbaar is, maar ook zichtbaar wordt in elke scène.

Beschikbaarheid en uitzendtijden

Ontdek hoe en wanneer je de magische serie ‘Lampje’ kunt bekijken op NPO Plus en duik in een wereld vol avontuur.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

NPO Plus op je TV krijgen is makkelijker dan je denkt. Volg deze stappen en geniet van een wereld vol magische series zoals ‘Lampje’, bekroond met de Gouden Griffel en de Woutertje Pieterse Prijs, direct op je televisie.

 1. Zorg eerst dat je een NPO Start- of NPO Plus-account hebt. Je kunt gemakkelijk online een account aanmaken als je deze nog niet hebt.
 2. Download vervolgens de NPO app op je Smart TV of Apple TV. De app geeft toegang tot live-kanalen van NPO, plus alle content van NPO Start en NPO Plus.
 3. Mocht het downloaden niet lukken, controleer dan of jouw Smart TV compatibel is met de vernieuwde NPO-app die stabieler moet zijn en over een nieuwe videospeler beschikt.
 4. Voor iPhone-gebruikers kan casten naar bepaalde tv’s tijdelijk een probleem vormen door issues met de iOS-app. Gebruik indien mogelijk een alternatief toestel voor casting.
 5. Koppel je NPO Start- of NPO Plus-account met de NPO App na het downloaden ervan op je Smart TV of Apple TV. Momenteel kan dit koppelen tijdelijk niet mogelijk zijn door technische problemen.
 6. Ervaar je problemen met het gebruik van de NPO Start app op iOS of de NPO plus app op jouw Smart TV? Probeer dan via kanaal 152 van je Mediabox toegang te krijgen tot de NPO-app.
 7. Geniet tenslotte van het uitgebreide aanbod, waaronder Zappbios films en series bekroond met prestigieuze prijzen, door naar het juiste kanaal te navigeren binnen jouw abonnement.

Door deze stappen te volgen kun jij ‘Lampje’ en vele andere bijzondere programma’s direct vanaf jouw bank beleven, zolang jouw apparaten compatibel zijn met de services die aangeboden worden door NPO Start en NPO Plus.

Alles over NPO Plus

Ontdek de voordelen van een NPO Plus abonnement en hoe deze jouw kijkervaring volledig kan transformeren. Leer het verschil tussen NPO Start en NPO Plus kennen en hoe je eenvoudig kunt overschakelen of opzeggen naar wens.

Hoe NPO Plus abonnement afsluiten

Het afsluiten van een NPO Plus abonnement is eenvoudig en biedt je toegang tot een schat aan series, films en documentaires. Met slechts €2,95 per maand kun je onbeperkt genieten van jouw favoriete programma’s.

 1. Ga naar de website van NPO Plus.
 • Zoek op internet naar NPO Plus en klik op de officiële site.
 • Klik op ‘Abonneer nu‘ of ‘Probeer 2 weken gratis‘.
  • Deze optie vind je duidelijk zichtbaar op de homepage.
 • Vul je gegevens in.
  • Je moet basisinformatie invullen zoals naam, e – mailadres en wachtwoord.
 • Bevestig je e – mailadres.
  • Na het invullen van je gegevens stuurt NPO Plus een bevestigingsmail.
 • Kies een betalingsmethode.
  • Je kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden zoals iDEAL, creditcard of PayPal.
 • Voltooi de betaling voor het abonnement.
  • Voer je betaalinformatie in om het proces te voltooien.
 • Geniet direct van NPO Plus.
  • Zodra de betaling is verwerkt, kun je meteen beginnen met kijken.
 • Profiteer van programma’s zonder leeftijdsrestrictie overdag.
  • Een handige functie als je graag programma’s met leeftijdsrestrictie 16+ ook overdag wilt bekijken.
 • Onthoud dat je het abonnement altijd kunt opzeggen in 4 stappen als het niet bevalt.
  • Dit geeft flexibiliteit en controle over jouw abonnement.

  Door deze stappen te volgen, open je de deur naar uren kijkplezier op NPO Plus met gemakkelijke toegang tot een rijke bibliotheek aan content. Met de optie om twee weken gratis te proberen, heb je niets te verliezen door deze streamingdienst uit te proberen en zelf te ontdekken wat NPO Plus allemaal te bieden heeft.

  Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

  NPO Start en NPO Plus zijn twee streaming-diensten van de publieke omroep, elk met unieke kenmerken die ze van elkaar onderscheiden. Hieronder volgt een overzicht in tabelvorm om de verschillen duidelijk weer te geven.

  Kenmerk NPO Start NPO Plus
  Kosten Gratis Betaald abonnement
  Beschikbaarheid content Beperkte tijd Langer beschikbaar plus extra’s
  Reclame Aanwezig Geen reclame
  Kwaliteit streaming Standaard Hoog
  Offline kijken Niet mogelijk Mogelijk
  Vooruitkijken Niet mogelijk Mogelijk

  NPO Start biedt een basistoegang tot programma’s van de Nederlandse publieke omroep, terwijl NPO Plus als betaalde dienst extra mogelijkheden en comfort biedt voor de kijker. Met deze informatie kunt u een keuze maken die het beste past bij uw kijkvoorkeuren.

  NPO Plus Review

  NPO Plus biedt een unieke kijkervaring door exclusieve toegang te geven tot een rijk aanbod aan series, documentaires en films die je niet op de reguliere NPO Start vindt. Met een abonnement op NPO Plus kun je zonder reclameonderbrekingen genieten van jouw favoriete programma’s, en dat in hogere beeldkwaliteit.

  Dit maakt het kijken naar series zoals ‘Lampje’ nog magischer en meeslepender. Bovendien kun je afleveringen downloaden om ze offline te bekijken, ideaal voor onderweg of als je geen toegang hebt tot internet.

  De dienst onderscheidt zich van NPO Start door het aanbieden van meer content en flexibiliteit in het kijkgedrag van gebruikers. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste familieserie, diepgaande documentaires of Nederlandse films, NPO Plus heeft voor ieder wat wils.

  Dit platform is eenvoudig te activeren en biedt zelfs de mogelijkheid om het gratis te proberen, waardoor je zelf de voordelen en het gemak van NPO Plus kunt ervaren. Ontdek series die je nergens anders vindt en dompel jezelf onder in de wereld van kwaliteitscontent, allemaal toegankelijk met slechts een paar klikken.

  NPO Plus TV Gids

  Met de NPO Plus TV Gids vind je gemakkelijk jouw weg door het uitgebreide aanbod van series, documentaires en films. Plan je kijkavond met vooruitzichten op wat komt, inclusief speciale uitzendingen zoals “Lampje”, te zien vanaf 6 december.

  Deze gids helpt je geen enkele favoriete show te missen. Check de uitzendtijd voor “Lampje” op maandag 2 januari om 19.30 uur op NPO Zapp via de gids voor een magische avond.

  De TV Gids is zowel online als via de NPO Plus app beschikbaar, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de meest actuele uitzendschema’s. Of je nu op zoek bent naar avontuur, drama of kinderprogramma’s zoals “Lampje”, je plant jouw kijkervaring zonder gedoe.

  Start het plannen van je kijkavond nu met de NPO Plus TV Gids en ontdek de rijke bibliotheek aan Nederlandse content.

  NPO Plus opzeggen

  Het opzeggen van je NPO Plus abonnement is gemakkelijker dan je denkt. Veel gebruikers vinden de flexibiliteit om op elk moment te kunnen annuleren erg prettig, vooral als ze het platform niet vaak genoeg gebruiken.

  Hieronder vind je een helder stappenplan om je NPO Plus abonnement op te zeggen:

  1. Log in op je account via de website van NPO Plus.

  Eerst moet je toegang krijgen tot je accountgegevens door in te loggen op de officiële website.

  1. Ga naar ‘Mijn Account’.

  Zodra je ingelogd bent, navigeer je naar de sectie ‘Mijn Account’ waar alle relevante instellingen te vinden zijn.

  1. Zoek de optie ‘Abonnement Beheren’.

  In ‘Mijn Account’ vind je verschillende opties; klik op ‘Abonnement Beheren’ om verder te gaan.

  1. Kies voor ‘Abonnement Opzeggen‘.

  Hier krijg je de mogelijkheid om jouw abonnement stop te zetten. Deze optie laat zien dat NPO Plus luistert naar hun klanten en flexibiliteit biedt.

  1. Volg de stappen die aangegeven worden.

  Het systeem zal nu een aantal stappen tonen die gevolgd moeten worden om het opzegproces af te ronden.

  1. Bevestig jouw keuze.

  Je wordt gevraagd om jouw keuze te bevestigen, zodat er geen misverstanden ontstaan over het feit dat jij jouw abonnement echt wilt beëindigen.

  Na deze stappen succesvol doorlopen te hebben, is jouw NPO Plus abonnement beëindigd. Dit proces toont aan hoe eenvoudig het is voor gebruikers om controle over hun eigen mediaconsumptie te houden en keuzes te maken die het beste bij hun levensstijl passen.

  Conclusie

  De serie Lampje, gebaseerd op het boek van Annet Schaap, neemt je mee op een magisch avontuur vanaf 6 december op NPO Plus. Dit hartverwarmende verhaal over de dochter van een vuurtorenwachter en haar ongewone vriendschap belooft veel kijkplezier voor zowel jong als oud.

  Kinderen zullen genieten van de fantasierijke wereld en de boeiende personages. Voor wie meer wil ontdekken, biedt NPO Plus een rijk aanbod aan kwalitatieve kinderseries. Laat je betoveren door Lampje en duik samen met je familie in deze magische vertelling.

  Veelgestelde Vragen

  1. Wat is “NPO Plus Lampje”?

  “NPO Plus Lampje” is een magische serie die vanaf 6 december te zien is. Het vertelt een boeiend verhaal vol avontuur en fantasie, perfect voor kijkers van alle leeftijden.

  2. Wie speelt de hoofdrol in “NPO Plus Lampje”?

  Juliet speelt de hoofdrol in deze serie. Ze brengt het personage tot leven met haar talent en zorgt voor een onvergetelijke kijkervaring.

  3. Kan ik “NPO Plus Lampje” kijken als ik geen NPO Plus abonnement heb?

  Om “NPO Plus Lampje” te bekijken, heb je een NPO Plus abonnement nodig. Dit geeft je toegang tot deze magische serie en vele andere kwaliteitsprogramma’s.

  4. Waarom zou ik “NPO Plus Lampje” moeten kijken?

  Je zou “NPO Plus Lampje” moeten kijken omdat het een unieke serie is die je meeneemt op een magisch avontuur. Met Juliet in de hoofdrol en een boeiend verhaal, is het de perfecte serie voor iedereen die houdt van fantasie en avontuur.

  Team Pocketinfo.nl

  Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

  Gerelateerde artikelen