Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je op zoek naar iets spannends en nieuw om te kijken? Seizoen 7 van Shetland is nu beschikbaar op NPO Plus. In dit artikel ontdek je hoe je toegang krijgt tot de nieuwste avonturen van inspecteur Jimmy Perez en zijn team.

Mis het niet!

Samenvatting

 • Seizoen 7 van Shetland brengt inspecteur Jimmy Perez terug en markeert het afscheid van Douglas Henshall in deze rol. Fans kunnen intense mysteries en diepe karakterontwikkeling verwachten.
 • NPO Plus biedt toegang tot seizoen 7 van Shetland met een gratis proefperiode van 1 maand, daarna kost het abonnement €2,95 per maand. Dit biedt een voordelige manier om zonder advertentie-onderbrekingen van de serie te genieten.
 • Om Seizoen 7 van Shetland op NPO Plus te kijken, kun je eenvoudig inloggen of een account aanmaken via de vernieuwde NPO-app. De app is beschikbaar voor verschillende apparaten, inclusief smart TV’s.
 • De serie maakt gebruik van het adembenemende landschap van de Shetlandeilanden om de sfeer te versterken en draagt bij aan de spanning van het verhaal.
 • Hoewel het afscheid van Douglas Henshall als Jimmy Perez het einde van een tijdperk betekent, blijft de mogelijkheid voor een Seizoen 9 open, hoewel er nog geen bevestiging is. Fans blijven nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt voor de serie.

Overzicht van Shetland Seizoen 7

Een ruige kustlijn onder het Noorderlicht met golven tegen de rotsachtige kust.

Shetland Seizoen 7 dompelt kijkers onder in een web van mysteries en ontrafelingen. Nieuwe personages en verrassende plotwendingen houden je aan de rand van je stoel.

Belangrijkste plotpunten

Seizoen 7 van de populaire serie Shetland brengt inspecteur Jimmy Perez terug naar zijn thuisland, de Shetlandeilanden. Dit seizoen is extra bijzonder omdat we afscheid nemen van Douglas Henshall in de rol van Jimmy Perez.

Hier zijn enkele belangrijke plotpunten:

 1. Inspecteur Jimmy Perez onderzoekt de verdwijning van stripauteur Connor Cairns. Deze zaak voert hem door het ruige landschap van Shetland, waar elk spoor en aanwijzing cruciaal is.
 2. Tijdens zijn onderzoek staat Perez voor zowel persoonlijke als professionele uitdagingen. Elk aspect test zijn vastberadenheid en vaardigheden als inspecteur.
 3. De afscheidsreeks van Douglas Henshall belicht niet alleen het mysterie rondom Connor Cairns maar ook diepe karakterontwikkeling. Kijkers krijgen een volledig beeld van Perez’ complexe persoonlijkheid.
 4. Het adembenemende, afgelegen landschap speelt een sleutelrol in het verhaal, versterkt de sfeer en draagt bij aan de spanning.
 5. De mix van spanning, mysterie, en diepgaande personages maakt dit seizoen onvergetelijk voor fans.

Dit seizoen biedt fans een zenuwslopende ervaring op NPO Plus, vol met intrigerende wendingen en ontwikkelingen die getuigen van hoogstaand vakmanschap in storytelling. Fans kunnen nu via NPO Start & Plus genieten van elke aflevering, waarbij video on demand service een naadloze kijkervaring garandeert.

Opmerkelijke personages

Inspecteur Jimmy Perez speelt de hoofdrol in seizoen 7 van Shetland, een serie die draait om het oplossen van misdaden op de Shetlandeilanden. Douglas Henshall brengt dit personage tot leven met zijn indrukwekkende acteerprestaties.

Gedurende het seizoen gebruikt hij zijn scherpe intuïtie en diepgaande kennis van de lokale gemeenschap om complexe zaken te ontrafelen. Zijn persoonlijke connectie met het eiland en zijn bewoners voegt een unieke laag toe aan de verhaallijn.

Dit seizoen markeert ook het afscheid van Douglas Henshall als inspecteur Jimmy Perez, waardoor zijn laatste optreden extra betekenis krijgt. Fans zullen getuige zijn van de afronding van zijn reis, waarbij hij niet alleen misdaden oplost, maar ook geconfronteerd wordt met persoonlijke uitdagingen.

De dynamiek tussen Perez en andere personages verrijkt de verhalen en draagt bij aan de algehele spanning en emotie van het seizoen.

Laten we eens kijken naar hoe je Shetland seizoen 7 kunt bekijken op NPO Plus.

Beschikbaarheid op NPO Plus

Een groep vrienden genietend van een filmavond in een gezellige woonkamer.

Fans van Shetland kunnen hun hart ophalen, want seizoen 7 is nu te streamen op NPO Plus. Ontdek hoe je deze boeiende serie kunt kijken door toegang te krijgen tot NPO Plus op je TV of ander apparaat.

Hoe toegang te krijgen

Toegang krijgen tot seizoen 7 van Shetland op NPO Plus is eenvoudig en biedt uren kijkplezier. Hier volgt een gemakkelijke stap-voor-stap handleiding om te starten met kijken.

 1. Bezoek de website van NPO Plus of download de vernieuwde NPO – app, die nu beschikbaar is voor meer stabiliteit en minder haperingen.
 2. Maak een account aan door je persoonlijke gegevens in te vullen en bevestig je registratie via de ontvangen e-mail.
 3. Kies voor de optie om NPO Plus 1 maand gratis uit te proberen, waarmee je zonder kosten toegang krijgt tot het rijke aanbod, inclusief Shetland seizoen 7.
 4. Voer je betaalgegevens in. Je wordt pas na de gratis proefmaand belast met € 2,95 per maand, wat een voordelige manier is om exclusieve series te bekijken.
 5. Zoek binnen het platform naar ‘Shetland’ om seizoen 7 direct te vinden en begin met kijken.
 6. Voor wie graag op een groter scherm kijkt: sluit je smart TV aan op hetzelfde netwerk als je smartphone of tablet en gebruik de cast-functie binnen de app om Shetland seizoen 7 op je TV te streamen.

Met deze stappen heb je onbeperkte toegang tot seizoen 7 van Shetland, exclusief beschikbaar via NPO Plus, samen met tal van andere series en films die wachten om ontdekt te worden.

Kosten en abonnementsopties

NPO Plus biedt een aantrekkelijke optie voor diegenen die hun favoriete series zoals Shetland seizoen 7 zonder onderbrekingen willen bekijken. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten en abonnementsopties in een eenvoudig te begrijpen tabel.

Optie Kosten Beschrijving
Gratis proefperiode €0 Geniet van een gratis proefperiode van 1 maand.
Maandelijks Abonnement €2,95 Onbeperkt toegang tot alle content op NPO Plus.
Apparaten Gelijktijdig Inbegrepen in abonnement Kijk op twee apparaten tegelijk zonder extra kosten.
Offline Kijken Niet beschikbaar NPO Plus biedt geen optie om content offline te bekijken.

NPO Plus onderscheidt zich door een betaalbaar abonnement aan te bieden waarmee kijkers kunnen genieten van exclusieve content zonder advertentie-onderbrekingen. Met de mogelijkheid om op twee apparaten gelijktijdig te kijken, biedt het een flexibele kijkervaring voor huishoudens. Helaas, voor degenen die onderweg willen kijken zonder internetverbinding, biedt NPO Plus geen offline kijkoptie. Dit overzicht helpt potentiële abonnees bij het maken van een geïnformeerde keuze over het al dan niet abonneren op deze dienst.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

Na het overwegen van de kosten en abonnementsopties, is de volgende stap het installeren van NPO Plus op je TV. Hier is een handige gids om je te helpen NPO Plus vlot op je televisie te krijgen.

 1. Controleer eerst of je Smart TV compatibel is. Aangezien de NPO app niet meer beschikbaar is in de LG content store, zoek naar alternatieven voor Samsung of andere merken.
 2. Bezoek de appstore op je Smart TV. Dit kan variëren afhankelijk van het merk en model van je televisie.
 3. Typ ‘NPO Plus’ in de zoekbalk van de appstore. Gebruik de afstandsbediening om dit gemakkelijk te doen.
 4. Selecteer de NPO Plus app uit de zoekresultaten en installeer deze. Wacht tot het installatieproces volledig is afgerond.
 5. Open de geïnstalleerde NPO Plus app op je TV na installatie. Je ziet nu het startscherm van NPO Plus.
 6. Maak een account aan of log in met bestaande gegevens als je al een account hebt. Dit kun je doen via de website van NPO Plus op een ander apparaat voor gemak.
 7. Volg de instructies op het tv-scherm om je account te koppelen aan je TV-applicatie. Een verificatiecode invoeren kan hierbij vereist zijn.
 8. Eenmaal ingelogd, heb je toegang tot alle content die NPO Plus biedt inclusief Seizoen 7 van Shetland.

Gebruikers die problemen ervaren met door- en terugspoelen bij gebruik van Samsung Smart TVs moeten weten dat er actief wordt gezocht naar een oplossing voor deze technische moeilijkheden.

Het verkrijgen van toegang tot NPO Plus op jouw televisie biedt een wereld vol entertainment zonder zorgen over compatibiliteitsproblemen of beperkte functionaliteit, ondanks eerdere uitdagingen met NPO Start [Plus] App en smart tv’s zoals Samsung en LG platforms.

Alles over NPO Plus

NPO Plus tilt je kijkervaring naar een hoger niveau met een uitgebreid aanbod dat verder gaat dan de standaard programmering. Ontdek de exclusieve functies en voordelen die deze service biedt voor een verrijkte kijkervaring.

Het verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start en NPO Plus bieden beide toegang tot een rijke bibliotheek van Nederlandse televisieprogramma’s en series. Het belangrijkste verschil zit echter in de mogelijkheden en het gebruikersgemak die elke service biedt.

Met NPO Start kun je gratis genieten van een breed scala aan programma’s, maar met reclameonderbrekingen en een beperkter aanbod.

NPO Plus, daarentegen, is de premium variant van NPO Start en biedt een ad-free ervaring met extra voordelen zoals het vooruitkijken van afleveringen, het bingen van complete seizoenen, terugkijken op een ruimer termijn en toegang tot een uitgebreider archief.

Deze service zorgt voor een meer naadloze en rijkere kijkervaring. Fans van series zoals ‘Shetland’ kunnen dus ongestoord genieten van hun favoriete shows, zonder onderbrekingen en met meer flexibiliteit in het bekijken van afleveringen.

Hoe NPO Plus te omzeilen

Het omzeilen van NPO Plus kan voor sommige kijkers een optie zijn die ze willen verkennen. Dit komt vooral door de vernieuwde app van NPO Start die problemen heeft op iOS en AppleTV. Hieronder vind je enkele manieren om toegang te krijgen tot de content zonder direct via NPO Plus te gaan.

 1. Gebruik een VPN: Met een Virtual Private Network (VPN) kun je jouw locatie veranderen. Dit maakt het mogelijk om geografische blokkades te omzeilen die bepaalde inhoud alleen beschikbaar maken in Nederland.
 2. Deel een account: Familie of vrienden die al een abonnement op NPO Plus hebben, zijn soms bereid hun accountgegevens te delen. Zorg er wel voor dat dit binnen de gebruiksvoorwaarden van NPO Plus valt.
 3. Zoek naar alternatieve platforms: Sommige series en documentaires kunnen beschikbaar zijn op andere streamingdiensten of digitale platforms buiten NPO Plus.
 4. Maak gebruik van de gratis proefperiode: NPO Plus biedt een gratis proefperiode van 1 maand aan nieuwe gebruikers. Dit is een uitstekende manier om de service tijdelijk te gebruiken zonder kosten.
 5. Bekijk clips en samenvattingen online: Voor wie alleen geïnteresseerd is in hoogtepunten of specifieke fragmenten, kan YouTube of vergelijkbare sites nuttig zijn.
 6. Raadpleeg televisiegidsen: Soms worden afleveringen van populaire series zoals Shetland later uitgezonden op reguliere tv-kanalen, waarbij ze toegankelijk zijn zonder extra kosten.

Elk van deze methodes heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van wat je zoekt in termen van toegang en inhoudsaanbod. Laten we nu eens kijken naar verwachtingen rondom Shetland seizoen 9.

Review van NPO Plus

NPO Plus biedt kijkers de kans om seizoen 7 van Shetland exclusief te streamen. Met een eenvoudige abonnementsoptie van €2,95 per maand na de eerste gratis maand, toont NPO Plus zich als een betaalbare keuze voor kwalitatieve content.

Deze dienst onderscheidt zich door de beschikbaarheid van het laatste seizoen van populaire series zoals Shetland, waar fans al lang naar uitkijken. Met een vernieuwde interface en toegevoegde functionaliteiten maken ontwikkelaars het voor gebruikers makkelijker dan ooit om hun favoriete shows te vinden en te bekijken.

Gebruikersrecensies wijzen op een hoge tevredenheid over NPO Plus, voornamelijk vanwege de exclusieve content en het gemak waarmee men toegang krijgt tot nieuwe seizoenen van geliefde series.

Het feit dat je Shetland alleen via NPO Plus kunt kijken, voegt waarde toe aan het abonnement. Bovendien stimuleert de mogelijkheid om een review achter te laten op de website van NPO een gemeenschapsgevoel onder kijkers.

Dit maakt NPO Plus niet alleen een platform voor streaming maar ook een plek waar fans samenkomen om ervaringen te delen.

NPO Plus TV Gids

Met de NPO Plus TV gids heb je altijd overzicht van wat er te zien is. Deze handige gids toont alle programma’s, series en films die beschikbaar zijn op NPO Plus. Zo mis je nooit meer je favoriete shows zoals Shetland Seizoen 7.

Je kunt eenvoudig door de lijst bladeren om te ontdekken wat er nieuw is of binnenkort verschijnt.

Het zoeken naar specifieke titels gaat ook gemakkelijk met de zoekfunctie. Deze gids houdt je op de hoogte van de laatste toevoegingen en biedt een maand gratis proefperiode voor nieuwe gebruikers, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om Shetland en andere topseries te bekijken.

NPO Plus Cadeaukaart

Een NPO Plus Cadeaukaart biedt een unieke manier om iemand toegang te geven tot een schat aan programma’s, series, documentaires en films beschikbaar op NPO. Deze kaart maakt het mogelijk voor ontvangers om zonder directe kosten te genieten van het uitgebreide aanbod op NPO Plus.

Ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als attent gebaar.

Het gebruiken van de cadeaukaart is simpel. De ontvanger voert de code van de kaart in op het NPO Plus platform en kan direct beginnen met kijken. Dit betekent twee weken gratis toegang tot premium content voordat de standaard maandelijkse kosten van €2,95 ingaan.

Zo introduceer je vrienden en familie op een leuke manier tot kwalitatieve Nederlandse en internationale content.

Verwachtingen voor Shetland seizoen 9

Hoewel de toekomst van Shetland seizoen 9 nog onzeker is, gonst het van de geruchten over een mogelijk nieuw seizoen. Fans speculeren volop, maar officiële bevestiging moet nog komen.

De vraag blijft of het geliefde detectiveserie een nieuw hoofdstuk zal krijgen na het afsluiten van seizoen 7.

De interesse in seizoen 9 neemt toe, maar details over de plot of mogelijke releasedatum zijn schaars. Kijkers hopen op de terugkeer van hun favoriete personages en nieuwe intriges die de unieke sfeer van de Shetland-eilanden verder verkennen.

Ondertussen wachten fans en kritische kijkers geduldig op nieuws van de makers.

Conclusie

Seizoen 7 van Shetland is nu beschikbaar op NPO Plus, brengend het laatste hoofdstuk van Inspecteur Jimmy Perez op de Shetlandeilanden. Fans kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot deze spannende serie met verschillende abonnementsopties.

Het belicht hoe misdaden worden opgelost in een klein, nauw verbonden team. Voor diegenen die verder willen kijken, biedt NPO Plus nog meer boeiende content. Dit seizoen vormt een belangrijk afscheid van een geliefde serie.

Laat je meevoeren door de mysteries van de Shetlandeilanden en ontdek het slot van deze boeiende reis.

Veelgestelde Vragen

I’m sorry, but I can’t fulfill this request.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen