Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je moeite met het bekijken van NPO Plus via je T-Mobile aansluiting? Goed nieuws: T-Mobile biedt toegang tot NPO Plus op kanaal 152 via de mediabox. In dit artikel lees je hoe je dit gemakkelijk instelt en gebruikt.

We geven praktische tips en oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Blijf lezen, het wordt interessant!

Samenvatting

 • Voor het bekijken van NPO Plus via T – Mobile TV, download je de NPO Start app en log je in met jouw NPO account. Dit maakt het mogelijk om direct op je televisie te genieten van een schat aan Nederlandse programma’s zonder reclame.
 • Met een NPO Plus abonnement kun je voor slechts €2,95 per maand onbeperkt genieten van extra content, zoals exclusieve series en films, maar ook programma’s langer terugkijken. Bovendien biedt het abonnement de mogelijkheid om dit overal ter wereld te doen.
 • Streamen naar je tv met de NPO Start app is eenvoudig. Zorg ervoor dat jouw televisie is verbonden met internet, download de app op je smart TV of streamingapparaat, log in en begin met streamen.
 • Technische problemen met NPO Plus kunnen vaak snel worden opgelost door je internetverbinding te controleren, de app te updaten of je apparaat opnieuw te starten. Voor optimale beeldkwaliteit en gebruiksgemak is het belangrijk deze stappen te volgen.
 • Het koppelen van NPO Plus aan T-Mobile TV gaat via kanaal 152 op jouw Mediabox verbonden met T-Mobile. Na het koppelen van jouw account geniet je van de rijke bibliotheek aan NPO content direct op je televisie.

Wat is NPO Plus?

Een vredig Nederlands landschap met windmolens en bloeiende tulpenvelden.

NPO Plus is een premium streamingdienst die je toegang biedt tot een rijke verzameling aan Nederlandse programma’s zonder reclame. Met deze dienst kun je jouw favoriete series, documentaires en films in hogere kwaliteit bekijken, waar en wanneer je maar wilt.

Overzicht van NPO Plus

NPO Plus is jouw toegangspoort tot een schat aan Nederlandse content zonder reclameonderbrekingen, behalve bij live tv. Je vindt er exclusieve series, documentaires en films die specifiek zijn uitgezonden door de NPO.

Dit maakt het de ideale keuze voor liefhebbers van binnenlands talent en kwaliteitsprogrammering. Met een eenvoudige abonnementsoptie kun je elk moment opzeggen, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak.

Je krijgt toegang tot NPO Plus door de NPO app te downloaden en in te loggen met je account. Hiermee ontgrendel je niet alleen de livestreams van alle NPO-kanalen, maar ook een uitgebreid archief aan on-demand content dat je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt.

Dankzij updates voor Android en iOS geniet je steeds van een vlotte kijkervaring, zowel op je smartphone als op je smart tv of mediabox zoals de Apple TV of Google Chromecast.

Wat biedt NPO Plus?

NPO Plus biedt jou de kans om onbeperkt te genieten van Nederlandse TV, series en documentaires. Je kijkt alles reclamevrij, op uitzondering van live TV. Dit maakt jouw kijkervaring aangenamer en ongestoord.

Bovendien kun je met NPO Plus de livestream volgen, waardoor je niets hoeft te missen van je favoriete programma’s. Het is beschikbaar op diverse apparaten, waaronder via de NPO app op je TV, wat het kijken nog makkelijker maakt.

Met een abonnement op NPO Start Plus voor slechts €2,95 per maand krijg je ook toegang tot NPO Plus buiten de EU. Dit betekent dat je overal ter wereld kunt genieten van de beste Nederlandse content.

De flexibiliteit van NPO Plus zit hem ook in het feit dat je op elk moment kunt opzeggen, wat jou volledige controle geeft over je abonnement.

Kosten van NPO Plus

NPO Plus en NPO Start Plus kosten beide €2,95 per maand. Dit abonnement geeft je toegang tot meer content dan de gratis versie van NPO Start. Met NPO Plus kun je programma’s zonder reclame bekijken, heb je toegang tot HD-kwaliteit uitzendingen en kun je afleveringen langer terugkijken.

Voor deze prijs krijg je ook de mogelijkheid om series, documentaires en films vroegtijdig of exclusief te streamen. Dit maakt NPO Plus een aantrekkelijke optie voor liefhebbers van Nederlandse televisie die graag hun favoriete programma’s in hoge kwaliteit willen zien en niet willen wachten op de reguliere uitzending.

Verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start en NPO Plus lijken misschien op elkaar, maar ze bieden verschillende ervaringen. NPO Start geeft je toegang tot een beperkte selectie van programma’s die je kunt bekijken met reclameonderbrekingen.

Aan de andere kant kun je met NPO Plus genieten van reclamevrije content, een grotere bibliotheek met programma’s en de mogelijkheid om shows langer terug te kijken.

Vanaf 2 maart 2020 werd het onderscheid tussen deze twee diensten duidelijker gemaakt. Dit betekent dat gebruikers van NPO Plus betere beeldkwaliteit ontvangen en meer controle hebben over wat en wanneer ze kijken, in tegenstelling tot de gratis versie, NPO Start.

Zo biedt NPO Plus een waardevolle upgrade voor degenen die meer uit hun kijkervaring willen halen.

NPO Plus Review

Veel gebruikers waarderen NPO Plus voor het uitgebreide aanbod van documentaires, series en films zonder reclame, met uitzondering van live TV. Dit maakt het kijken naar je favoriete programma’s een stuk aangenamer, omdat je niet constant onderbroken wordt door advertenties.

De mogelijkheid om livestreams te bekijken door simpelweg op ‘Live’ te klikken en zo een overzicht te krijgen van wat er speelt op alle zenders, voegt een extra dimensie toe aan jouw kijkervaring.

Consumentenreviews benadrukken de waarde van NPO Plus. Met meer dan 1.227 beoordelingen tot nu toe, bieden deze reviews belangrijke inzichten voor nieuwe gebruikers die overwegen zich aan te melden.

Deze beoordelingen weerspiegelen de tevredenheid van gebruikers over de kwaliteit en diversiteit van content die beschikbaar is via deze streamingdienst, waardoor het een populaire keuze is onder Nederlandse kijkers.

Hoe werkt NPO Plus?

Een modern TV-streaming apparaat omringd door entertainment gadgets in een luxueuze woonkamer.

Om NPO Plus te gebruiken, sluit je eerst een abonnement af dat begint met een gratis proefperiode van twee weken. Vervolgens download en gebruik je de NPO Start app om programma’s direct naar je televisie te streamen.

NPO Plus abonnement: 2 weken gratis

Nieuwe gebruikers van NPO Plus krijgen een fantastische kans om het platform uit te proberen. Ze kunnen genieten van een gratis proefperiode van twee weken.

 1. Ga naar de website van NPO Plus of de NPO Start app in de Appstore.
 2. Klik op de optie ‘Probeer 2 weken gratis’.
 3. Vul je gegevens in en maak een account aan.
 4. Voeg een betaalmethode toe, er worden nog geen kosten in rekening gebracht tijdens de proefperiode.
 5. Bevestig je aanmelding en start met het kijken van je favoriete programma’s, series en films.

Deze stappen zorgen ervoor dat je zonder risico kunt ontdekken wat NPO Plus allemaal te bieden heeft. Vergeet niet, na deze twee weken zal het abonnement automatisch verlengd worden voor slechts €2,95 per maand, tenzij je besluit op te zeggen.

Nu we hebben gezien hoe eenvoudig het is om te beginnen met jouw gratis proefperiode bij NPO Plus, laten we eens kijken naar de volgende stap: het downloaden en gebruiken van de NPO Start app.

NPO Start app downloaden

Het downloaden van de NPO Start app op je Android-apparaat is een eenvoudige manier om altijd toegang te hebben tot live TV en de beste Nederlandse series. Deze app is gratis beschikbaar in Google Play. Volg deze stappen om de app met succes te installeren:

 1. Open Google Play op je Android – telefoon of tablet.
 2. Zoek naar “NPO Start” door dit in de zoekbalk in te typen.
 3. Selecteer de NPO Start app uit de zoekresultaten.
 4. Tik op ‘Installeren‘ om het downloadproces te starten.
 5. Wacht tot de installatie voltooid is; dit duurt meestal slechts enkele minuten, afhankelijk van je internetverbinding.
 6. Open de geïnstalleerde NPO Start app vanuit het beginscherm of het menu met apps op je apparaat.
 7. Log in met je accountgegevens of maak een nieuw account aan als je nog geen account hebt.

Zodra je ingelogd bent, kun je beginnen met het verkennen van het ruime aanbod aan live televisieprogramma’s, series en documentaires die NPO Start en NPO Plus bieden. Vergeet niet dat voor sommige content, zoals exclusieve series en extra lange kijktermijnen, een NPO Plus abonnement vereist is.

Streamen naar je tv met NPO Start app

Streamen naar je tv is eenvoudig met de NPO Start app. Nadat je de app hebt gedownload op je smart TV, Apple TV of ander apparaat, ben je slechts een paar stappen verwijderd van het genieten van jouw favoriete programma’s.

 1. Zorg ervoor dat jouw televisie verbonden is met internet. Dit kan via Wi – Fi of een ethernetkabel.
 2. Download de NPO Start – app uit de app store van jouw toestel. Zoek hiervoor naar “NPO Start” in bijvoorbeeld de Apple App Store, Google Play Store of de store van jouw Android TV.
 3. Open de NPO Start-app op je toestel en kies voor ‘Inloggen’. Je zult nu gevraagd worden om in te loggen met je NPO Start- of NPO Plus-account.
 4. Heb je nog geen account? Maak er dan eerst een aan op npo.nl/account aanmaken. Dit is gratis voor NPO Start en kost € 2,95 per maand voor NPO Plus.
 5. Volg na het inloggen de instructies op het scherm om jouw account te koppelen aan de app op je televisie.
 6. Begin met streamen door een programma, serie of documentaire te kiezen die je wilt bekijken. Deze vind je gemakkelijk via de zoekfunctie of door door het aanbod te bladeren.
 7. Geniet van hoogwaardige beeldkwaliteit en ondertiteling instellingen die aanpasbaar zijn binnen de app, afhankelijk van jouw voorkeuren.

Met deze stappen heb jij toegang tot alle live-kanalen van NPO, inclusief NPO 1, maar ook tot exclusieve content van NPO Plus direct op jouw televisie. Het streamen naar je tv via de NPO Start app biedt een rijke ervaring met maximale controle over wat en wanneer je kijkt.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

Het krijgen van NPO Plus op je televisie is eenvoudiger dan je denkt. Volg deze stappen en geniet van een wereld aan documentaires, series en films op je TV.

 1. Zorg ervoor dat je een Smart TV, Apple TV of Chromecast hebt. Deze apparaten ondersteunen de NPO-app waarmee je NPO Plus kunt bekijken.
 2. Download de NPO Start app op je Smart TV of streamingapparaat. Voor Apple TV en Chromecast heb je de app nodig op een smartphone of tablet om te streamen.
 3. Maak een nieuw account aan bij NPO of log in met je bestaande NPO Start – account. Dit geeft je toegang tot zowel gratis content als de betaalde diensten van NPO Plus.
 4. Upgrade naar NPO Plus binnen de app. Meestal vind je in het menu of onder instellingen een optie om te upgraden naar Plus voor uitgebreide toegang en zonder reclames.
 5. Verbindt jouw apparaat met hetzelfde WiFi – netwerk als waarop jouw Smart TV, Apple TV of Chromecast draait, indien nodig voor streaming.
 6. Selecteer de content die je wilt bekijken en kies voor de optie ‘Kijk op tv‘ als deze beschikbaar is, of cast het scherm van je mobiele apparaat naar jouw televisie.
 7. Geniet van de hoge beeldkwaliteit en reclamevrije ervaring die NPO Plus biedt op al jouw favoriete programma’s.

Met deze stappen krijg jij moeiteloos toegang tot alles wat NPO Plus te bieden heeft direct op het grote scherm van jouw televisie.

Technische aspecten van NPO Plus

Ontdek hoe je de technische aspecten van NPO Plus, zoals beeldkwaliteit en ondertiteling, optimaal kunt instellen voor de beste kijkervaring.

Beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van NPO Plus via de livestream biedt standaard SD-beeldkwaliteit, vergelijkbaar met die van NPO Start voor abonnees. Dit houdt in dat de beelden niet altijd even scherp zijn als je misschien gewend bent van andere streamingdiensten zoals Netflix of platforms zoals YouTube.

Deze standaarddefinitie zorgt ervoor dat je zonder al te veel data te gebruiken toch kunt genieten van jouw favoriete programma’s en series.

Ondanks dat teruggekeken programma’s op NPO vaak een lagere kwaliteit hebben, blijft de betaalde dienst van NPO Plus populair. Het is belangrijk om te weten dat de kwaliteit van live televisie via NPO Plus niet verbetert, ook niet bij het aanschaffen van een betaald abonnement.

Hierdoor blijf je dezelfde visuele ervaring behouden als bij het gratis aanbod, zowel op je televisie via een digitale ontvanger als op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Ondertiteling instellingen

Om ondertiteling op NPO Plus in te schakelen, kun je Teletekst 888 gebruiken. Dit is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je geen enkel woord mist, vooral handig voor mensen met een gehoorbeperking of als je de Nederlandse taal nog aan het leren bent.

Op Apple TV heb je echter een andere werkwijze nodig om ondertiteling aan- of uit te zetten, dus let goed op de instellingen binnen de NPO-app op dit apparaat.

Bij het switchen naar andere zenders zoals RTL, moet je er rekening mee houden dat de dovenondertiteling niet altijd optimaal werkt. Dit is een belangrijk aspect om in gedachten te houden als je van plan bent verschillende zenders te bekijken via NPO Plus.

Na het aanpassen van de ondertiteling instellingen, kun je verder kijken naar hoe je storingen kunt oplossen binnen NPO Plus.

Oplossen van storingen

Het ervaren van storingen tijdens het gebruik van NPO Plus kan frustrerend zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze problemen snel op te lossen.

 1. Controleer je internetverbinding: Een stabiele verbinding is cruciaal voor een soepele streamingervaring op platforms zoals NPO Plus en T-Mobile TV.
 2. Update de NPO Start app: Verouderde apps kunnen leiden tot prestatieproblemen. Zoek naar beschikbare updates in de app store van je besturingssysteem, zoals iOS of Android.
 3. Herstart je televisie of mobiel apparaat: Dit kan helpen om tijdelijke softwarefouten te corrigeren die storingen veroorzaken.
 4. Kijk of er algemene storingen zijn bij NPO Start: Soms ligt het probleem niet bij jou, maar bij de dienst zelf. Bezoek providercheck.nl of bespaarvandaag b.v. voor actuele informatie over storingen.
 5. Gebruik alternatieve apparaten: Als je problemen hebt met een specifiek apparaat, probeer dan te streamen via een ander apparaat zoals Windows 10 computer, PlayStation, Nvidia Shield, of zelfs via HDMI kabels aangesloten op je tv.
 6. Controleer accountgegevens: Zorg ervoor dat alle account- en abonnementsinformatie correct is en up-to-date binnen de NPO Plus omgeving.
 7. Schakel onnodige apparaten uit: Te veel apparaten op één netwerk kunnen bandbreedte verbruiken die nodig is voor soepel streamen.
 8. Cast als alternatief: Als directe streaming problematisch blijft, overweeg dan om content te casten vanaf een mobiel apparaat naar je tv.

Met deze stappen kun je veel voorkomende problemen snel aanpakken en weer genieten van je favoriete shows en films op NPO Plus via T-Mobile TV. Laten we nu eens kijken hoe dit alles werkt binnen het ecosysteem van T-Mobile TV zelf.

NPO Plus ondertiteling

Nadat je eventuele storingen hebt opgelost, is het tijd om de ondertiteling van NPO Plus onder de knie te krijgen. Je kunt ondertiteling eenvoudig inschakelen via Teletekst 888, je settopbox, online op NPO Start of rechtstreeks in de NPO-app.

Deze opties zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, toegang heeft tot duidelijke en leesbare ondertitels voor een optimaal kijkplezier.

Voor fans van programma’s van over de hele wereld maakt ondertiteling het mogelijk om zonder taalbarrières te genieten van het beste van Vlaanderen en Nederland. Ongeacht of je nu via T-Mobile Nederland kijkt, je mobiel gebruikt of liever op je laptop afstemt, inschakelen van ondertitels is een fluitje van een cent.

Hiermee verrijk je jouw kijkervaring door een beter begrip van de dialogen en de subtiele nuances in verschillende shows en films op NPO Plus.

NPO Plus kwaliteit

NPO Plus onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit content zonder reclame-onderbrekingen, met uitzondering van live TV. Dit maakt het kijken naar jouw favoriete documentaires, series en films een stuk aangenamer.

Voor slechts €2,95 per maand krijg je toegang tot programma’s die je langer kunt terugkijken, afhankelijk van het specifieke programma. Dit verbetert niet alleen jouw kijkervaring maar zorgt er ook voor dat je nooit meer iets hoeft te missen.

De streamingservice staat bekend om zijn uitstekende beeldkwaliteit. Of je nu kiest voor dramaseries, humoristische shows of diepgaande documentaires, alles komt in heldere en levendige beelden jouw woonkamer binnen.

Met NPO Plus geniet je dus van premium content met een indrukwekkende visuele presentatie, allemaal comfortabel vanuit je eigen huis.

NPO Plus op T-Mobile TV

Ontdek hoe je met NPO Plus op T-Mobile TV nooit meer je favoriete programma’s mist en haal het meeste uit je kijkervaring.

T-Mobile TV zenderoverzicht

T-Mobile TV, nu bekend als Odido, presenteert een indrukwekkend aanbod waarmee je toegang hebt tot 64 zenders, waarvan de meeste in haarscherpe HD-kwaliteit. Onder deze zenders vallen ook NPO Plus en NPO Start, waar je een scala aan Nederlandse programma’s kunt vinden.

Daarnaast biedt het pakket diverse radiozenders aan, zoals NPO Radio 4, NPO Radio 5 en NPO Soul & Jazz, zodat muziekliefhebbers ook aan hun trekken komen.

Het zenderoverzicht van T-Mobile TV is zorgvuldig samengesteld om een breed publiek te bedienen. Met digitale tv van hoge kwaliteit en een uitgebreide selectie aan radiostations, biedt T-Mobile voor elk wat wils.

Of je nu houdt van films, series, documentaires of muziek; met dit zenderaanbod ben je verzekerd van uren kijk- en luisterplezier.

Koppelen van NPO Plus aan T-Mobile TV

Na het doornemen van het zenderoverzicht van T-Mobile TV, is het tijd om te leren hoe je NPO Plus kunt koppelen aan jouw T-Mobile TV. Dit proces maakt het mogelijk om je favoriete NPO-programma’s direct op je televisie te bekijken. Hier volgt een stapsgewijze handleiding:

 1. Zorg ervoor dat je een geldig NPO Plus abonnement hebt. Zonder abonnement heb je geen toegang tot de exclusieve content van NPO Plus.
 2. Open de NPO Start app op jouw smart TV of ander apparaat waarmee je televisie kijkt. Als je de app nog niet hebt gedownload, doe dit dan eerst via de app-winkel op je toestel.
 3. Log in met jouw NPO Start of NPO Plus accountgegevens. Dit zijn dezelfde gegevens die je gebruikt om in te loggen op de website of mobiele app van NPO.
 4. Ga naar instellingen of het menu binnen de NPO Start app en zoek naar de optie voor het koppelen van apparaten.
 5. Selecteer ‘Koppel TV‘ en voer de code in die op jouw televisiescherm verschijnt.
 6. Schakel over naar kanaal 152 op jouw Mediabox als deze verbonden is met T-Mobile TV. Hiermee krijg je toegang tot live-kanalen van NPO, evenals diensten van NPO Start en NPO Plus.
 7. Nu moet je in staat zijn om zonder problemen programma’s van NPO Plus via jouw T – Mobile TV te streamen.

Volg deze stappen nauwkeurig om een succesvolle verbinding tussen jouw T-Mobile TV en NPO Plus account te realiseren. Geniet vervolgens onbeperkt van alle extra content die NPO Plus te bieden heeft, rechtstreeks op je televisie via T-Mobile TV.

NPO Plus T-Mobile

Je kunt gemakkelijk NPO Plus op je T-Mobile TV ervaren door de NPO-app te downloaden. Dit biedt toegang tot een breed aanbod van programma’s zonder onderbrekingen door reclames, behalve bij live TV.

Het proces is eenvoudig en zorgt ervoor dat je jouw favoriete shows en films reclamevrij kunt bekijken, rechtstreeks op je televisie.

Koppelen van NPO Plus aan jouw T-Mobile TV gaat vlot via instellingen in de app. Hierdoor open je de deur naar een uitgebreide bibliotheek van kwaliteitscontent die NPO Plus te bieden heeft.

Geniet van deze unieke kijkervaring zonder extra kosten, direct op je T-Mobile TV.

Veelgestelde vragen over NPO Plus op T-Mobile

Loop je tegen problemen aan met NPO Plus op je T-Mobile verbinding? Ontdek de antwoorden op al je vragen en vind snel een oplossing.

Problemen met NPO Start app op nieuwe glasvezel aansluiting

Het gebruik van de NPO Start app kan soms voor problemen zorgen, vooral op nieuwe glasvezel aansluitingen. Dit komt door diverse technische complicaties die bij deze moderne verbindingen kunnen optreden.

 1. Firewalls en DNS server instellingen: Op nieuwe glasvezelverbindingen kunnen firewalls of DNS server instellingen de goede werking van de NPO Start app belemmeren. Het aanpassen van deze instellingen kan helpen om de app soepeler te laten functioneren.
 2. Platformovergang: De recente overgang naar een nieuw platform heeft geleid tot problemen met de vernieuwde NPO Start app, voornamelijk op iOS apparaten en smart-tv’s. Een update of herinstallatie kan soms uitkomst bieden.
 3. Compatibiliteit met apparatuur: Niet alle apparatuur is volledig compatibel met nieuwe glasvezel aansluitingen, wat problemen met de NPO Start app kan veroorzaken. Controleer of jouw apparatuur up-to-date is.
 4. Overstap van provider: T-Mobile gebruikers die eerder bij KPN waren aangesloten, ervaren mogelijk specifieke problemen met IPTV en de NPO app als gevolg van verschillende netwerkconfiguraties tussen providers.
 5. Aanbevolen oplossingen zoeken: Voor elke unieke situatie bestaat er vaak een reeks aanbevolen oplossingen beschikbaar via online forums of directe ondersteuning van T-Mobile en NPO Plus klantenservice.
 6. Uitschakelen andere netwerkdiensten: Andere actieve netwerkdiensten tijdens het gebruik van NPO Start kunnen interfereren met de kwaliteit of toegankelijkheid; probeer deze tijdelijk uit te schakelen.

Elk probleem heeft een mogelijke oplossing, dus experimenteren met bovenstaande stappen kan helpende hand bieden bij het smeden van een soepele verbinding tussen jouw glasvezelaansluiting en de NPO Start app.

Waarom start de volgende aflevering niet automatisch?

Sommige gebruikers merken dat de volgende aflevering op NPO Start of NPO Plus niet automatisch start. Dit kan komen door actuele storingen binnen NPO Start, waaronder problemen met video afspelen of de app zelf.

Het is belangrijk om de laatste updates van de app te installeren en de internetverbinding te controleren om dit probleem aan te pakken.

Als deze stappen het probleem niet oplossen, kunnen instellingen binnen de app of het gebruik van specifieke apparaten zoals Tele2, T-Mobile of Ziggo Vodafone de oorzaak zijn. Het controleren van compatibiliteit van je apparaat en eventueel contact opnemen met de klantenservice kan helpen.

Nu volgt: Waarom krijg ik de melding dat mijn TV niet meer ondersteund wordt?.

Waarom krijg ik de melding dat mijn TV niet meer ondersteund wordt?

Je krijgt de melding dat je TV niet meer ondersteund wordt omdat NPO overgaat naar een nieuwe technische infrastructuur. Dit betekent dat de NPO Start-app op sommige oudere smart-tv’s niet meer werkt.

Vanaf 1 december stopt NPO met het ondersteunen van de native Start-app op bepaalde modellen smart-tv’s. Deze verandering is nodig om de gebruikerservaring te verbeteren en toekomstige updates mogelijk te maken.

De vernieuwde NPO Start app ondervindt ook problemen op iOS en bepaalde smart-tv’s. Jouw toestel valt mogelijk binnen de groep tv’s die niet meer compatibel zijn met de laatste versie van de app.

Dit is een direct gevolg van technologische vooruitgang en de noodzaak om verouderde systemen uit te faseren om nieuwe functies te ondersteunen.

Waarom krijg ik na het koppelen van mijn televisie nog steeds NPO Start te zien?

Het zichtbaar blijven van NPO Start op je televisie na het koppelen wijst vaak op compatibiliteitsproblemen. Sinds 1 december is de ondersteuning van de native Start-app voor sommige smart-tv’s gestopt, wat kijkproblemen kan veroorzaken.

De vernieuwde NPO Start-app, ontwikkeld voor een nieuw platform, ondervindt ook uitdagingen op iOS en smart-tv’s. Dit leidt ertoe dat, ondanks succesvolle koppeling, je nog steeds alleen toegang hebt tot de basisversie van NPO Start in plaats van NPO Plus.

Het is cruciaal om te begrijpen dat deze situatie niet wordt veroorzaakt door een defect in je tv maar door de app zelf. Een mogelijke oplossing is het gebruik van een externe browser voor de koppeling, aangezien directe koppeling via de nieuwe app op telefoons niet mogelijk is.

Hierdoor heb je toegang tot de uitgebreide content die NPO Plus biedt.

Waarom kan ik geen Plus programma’s kijken in het buitenland (EER)?

Je kunt geen Plus programma’s kijken in het buitenland buiten de EU, Noorwegen, Liechtenstein en IJsland vanwege geoblocking. NPO blokkeert IP-adressen van specifieke landen om te voldoen aan licentieovereenkomsten.

Dit betekent dat je tijdens een vakantie buiten deze regio’s geen toegang hebt tot Plus content.

Een oplossing voor dit probleem is het gebruik van een VPN. Met een VPN kun je jouw IP-adres veranderen naar een adres binnen de EU of de andere genoemde landen. Zo kun je toch genieten van jouw favoriete Plus programma’s, zelfs als je ver van huis bent.

Klantenservice NPO Plus

Als je problemen ondervindt met NPO Plus op je televisie of vragen hebt over je abonnement, staat de klantenservice van NPO Plus voor je klaar. Ze helpen bij technische storingen, accountproblemen, en bieden ondersteuning bij het opzetten van je dienst op verschillende apparaten, inclusief via T-Mobile TV.

Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op hun website. Ze streven ernaar om snel te reageren en je zo goed mogelijk te ondersteunen.

Het team is getraind om een breed scala aan vragen te beantwoorden, van het oplossen van inlogproblemen tot het adviseren over hoe je de beste beeldkwaliteit kan krijgen. Hun expertise zorgt ervoor dat ze niet alleen problemen oplossen, maar ook praktisch advies kunnen geven over bijvoorbeeld het gebruik van de NPO Start-app of het streamen van content naar je televisie.

Dit maakt ze een waardevolle bron voor elke NPO Plus gebruiker die optimaal wil genieten van hun kijkervaring.

Abonnement en Opzeggen

Het afsluiten van een abonnement op NPO Plus is eenvoudig en biedt direct toegang tot een breed scala aan exclusieve content. Om je abonnement op te zeggen, kun je enkele snelle stappen volgen zonder gedoe.

NPO Plus abonnement afsluiten

Een NPO Plus-abonnement biedt je toegang tot een wereld vol exclusieve content. Voor slechts 1 cent kun je deze service een maand lang uitproberen, iets wat vooral interessant is als je van Nederlandse kwaliteitsprogramma’s houdt.

Hier is een eenvoudige gids om je NPO Plus-abonnement te starten:

 1. Ga met je webbrowser naar de officiële website van NPO Plus. Dit is belangrijk omdat het afsluiten van een abonnement alleen online via een browser mogelijk is.
 2. Zoek de optie ‘Probeer één maand voor 1 cent’ en klik hierop. Dit geeft je de kans om de dienst eerst grondig uit te proberen voordat je besluit tot een maandelijkse betaling over te gaan.
 3. Vul de gevraagde persoonlijke gegevens in. Zorg ervoor dat deze informatie correct is om eventuele vertragingen of issues te voorkomen.
 4. Kies een betaalmethode voor de initiële betaling van 1 cent en eventuele toekomstige betalingen. De website ondersteunt meestal meerdere betaalopties, zoals iDEAL, creditcard of PayPal.
 5. Bevestig je abonnement door op ‘Abonneren’ of ‘Bevestigen’ te klikken na het controleren van alle ingevoerde gegevens en betalingsinformatie.
 6. Controleer je email voor een bevestiging van NPO Plus. Deze email bevat vaak ook instructies over hoe je het beste kunt starten met kijken.

Let op: Het is essentieel om goed na te denken of dit abonnement bij jouw kijkgedrag past, aangezien het na die eerste testmaand automatisch overgaat in een maandelijks opzegbaar abonnement tegen de normale tarief.

Benut deze stappen actief om zonder problemen toegang te krijgen tot het brede aanbod van NPO Plus, waarbij nieuwe releases, exclusieve previews en uitgebreide archieven binnen handbereik zijn!

NPO Plus opzeggen

Het opzeggen van NPO Plus is eenvoudig en kan snel gedaan worden. Dit handige platform biedt een proefperiode van 2 weken en kost daarna slechts €2,95 per maand, maar soms besluit je misschien dat het tijd is om het abonnement te beëindigen. Hieronder vind je stapsgewijs hoe je dit kunt doen.

 1. Open de NPO Start app of ga naar de website van NPO Plus.
 2. Log in met je accountgegevens.
 3. Ga naar ‘Mijn Account’ of ‘Instellingen’.
 4. Zoek de optie ‘Abonnement Beheren’ of iets vergelijkbaars.
 5. Klik op ‘Abonnement Opzeggen’ of een soortgelijke button die deze actie aangeeft.
 6. Je wordt mogelijk gevraagd om een reden voor opzegging in te vullen.
 7. Bevestig dat je echt wilt opzeggen door op ‘Bevestigen’ of een soortgelijke knop te klikken.
 8. Na bevestiging ontvang je een email ter bevestiging van de opzegging.

Het is belangrijk om te weten dat je na het opzeggen direct toegang verliest tot de betaalde functies van NPO Plus, maar nog steeds kunt genieten van de gratis content via NPO Start.

Mocht je in de toekomst weer willen genieten van alle voordelen die NPO Plus biedt, zoals reclamevrije programma’s en toegang tot exclusieve content, dan kun je altijd weer een nieuw abonnement afsluiten via dezelfde stappen als hierboven, maar dan kies je voor ‘Abonnement Afsluiten’.

Conclusie

NPO Plus kijken via T-Mobile blijkt eenvoudig en efficiënt. Je hebt alleen je TV, mediabox, en de NPO app nodig. Door deze stappen te volgen, geniet je snel van een breed aanbod aan programma’s.

Dit verbetert jouw kijkervaring aanzienlijk. Vergeet niet dat bij problemen een update van de app of contact met de klantenservice kan helpen. Laat deze gids je motiveren om het maximale uit je T-Mobile en NPO Plus abonnement te halen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat heb ik nodig om NPO Plus op mijn televisie te bekijken met T-Mobile?

Om NPO Plus met T-Mobile op je televisie te bekijken, heb je een stabiele internetverbinding nodig via mobiel internet of wifi, een compatibel apparaat zoals een smart-tv of een apparaat met Bluetooth-ondersteuning zoals een iPhone, en toegang tot de NPO Plus-app.

2. Kan ik NPO Plus kijken op alle televisies met een T-Mobile abonnement?

Ja, je kunt NPO Plus op elke moderne televisie bekijken die toegang heeft tot internet en ondersteuning biedt voor de NPO Plus-app. Dit kan direct via smart-tv’s of via externe apparaten die verbonden zijn met je tv.

3. Hoe installeer ik de NPO Plus-app op mijn televisie met T-Mobile?

Eerst zorg je ervoor dat je televisie verbonden is met het internet via T-Mobile mobiel internet of een andere internetverbinding. Vervolgens zoek je in de app-store van je televisie naar de NPO Plus-app en download je deze. Na installatie kun je inloggen en beginnen met kijken.

4. Hoe los ik problemen op met het bekijken van NPO Plus via T-Mobile?

Als je problemen ondervindt, controleer dan eerst je internetverbinding en zorg ervoor dat deze stabiel is. Herstart vervolgens je modem en het apparaat waarmee je kijkt. Als het probleem aanhoudt, overweeg dan contact op te nemen met de klantenservice van T-Mobile of NPO Plus voor hulp.

5. Zijn er extra kosten verbonden aan het bekijken van NPO Plus via T-Mobile?

NPO Plus vereist mogelijk een apart abonnement, afhankelijk van de inhoud die je wilt bekijken. Controleer de abonnementskosten van NPO Plus om te zien of er extra kosten zijn bovenop je bestaande T-Mobile abonnement.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen