Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je ooit moeite gehad met het terugspoelen van programma’s in de NPO Plus-app? Je bent niet de enige. Velen vinden het navigeren binnen de app soms een uitdaging. In dit artikel leggen we uit hoe je gemakkelijk programma’s kunt terugspoelen, zodat je niets mist.

Ontdek hoe soepel terugspoelen binnen handbereik ligt. Lees verder en leer alles over terugspoelen.

Samenvatting

 • In de NPO Plus – app kun je gemakkelijk terugspoelen door met je vinger over de tijdlijn onderaan het afspeelscherm te bewegen. Zo vind je snel het moment dat je wilt terugkijken.
 • Problemen met terugspoelen op iOS-apparaten en smart-tv’s komen soms voor, maar vaak helpt het om de app te updaten naar de nieuwste versie voor een betere ervaring.
 • Door een NPO Plus-abonnement te nemen voor €2,95 per maand, heb je toegang tot exclusieve functies zoals adembenemende 4K-kwaliteit en de mogelijkheid om programma’s tot wel 7 dagen terug te kijken.
 • Tips en trucs zoals het gebruik van sneltoetsen op smart – tv’s en het aanpassen van de streamingkwaliteit kunnen helpen om soepeler terug te spoelen in de app.
 • Met behulp van consumentenbeoordelingen en actieve updates werkt NPO continu aan verbeteringen om de kijkervaring, inclusief het terugspoelen, te optimaliseren.

Wat is de NPO Plus-app?

Een tablet in een moderne woonkamer toont de NPO Plus app.

Na het verkennen van de inleiding, richten we onze aandacht nu op de NPO Plus-app. Deze app is een premium uitbreiding van NPO Start, die toegang biedt tot extra content en diensten.

Kijkers kunnen hiermee niet alleen live-streams van alle NPO-zenders bekijken, maar ook gemiste programma’s terugkijken met betere beeldkwaliteit. Het biedt een scala aan mogelijkheden voor de liefhebber van Nederlandse publieke omroepen.

Gebruikers van de NPO Plus-app genieten van een vernieuwde app-ervaring met een stabielere versie en een nieuwe videospeler. Dit zorgt voor een verbeterde kijkervaring. Ook is de app makkelijk toegankelijk via kanaal 152 op de Mediabox, wat het eenvoudiger maakt om jouw favoriete programma’s op de tv te bekijken.

Met deze functies onderscheidt de NPO Plus-app zich duidelijk van de standaard NPO Start-service, door toegevoegde voordelen en extra content.

Hoe werkt de NPO Plus-app?

Een smartphone toont de NPO Plus app met Nederlandse programma's in een gezellige woonkamer met moderne meubels.

De NPO Plus-app biedt je een wereld aan Nederlandse programma’s, direct binnen handbereik. Je doorloopt eenvoudig de catalogus met series, documentaires en meer, waarbij je met enkele tikken jouw favoriete content vindt en afspeelt.

Navigatie door de app

Navigeren door de vernieuwde NPO Plus-app gaat makkelijk en snel, dankzij de recente updates. Deze updates hebben niet alleen de stabiliteit verbeterd, maar ook het aantal haperingen verminderd.

Gebruikers vinden snel hun weg naar favoriete programma’s, of ontdekken nieuwe content door de intuïtieve indeling van de app. Met een paar tikken op het scherm kunnen ze uitloggen, zoeken naar programma’s of instellingen aanpassen.

Ondersteuning voor Chromecast is terug, waardoor het delen van content op je smart tv eenvoudiger is dan ooit.

Het menu biedt duidelijke opties voor zowel live tv-kijken als het terugzoeken van gemiste uitzendingen. Dit maakt de app niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook toegankelijk voor een breed publiek, inclusief mensen die minder vaak mobiele apps gebruiken.

Met verbeteringen specifiek gericht op iOS-gebruikers en smart tv-eigenaren, werkt NPO Plus nu soepeler op een verscheidenheid aan apparaten. Dit zorgt voor een aangename kijkervaring, ongeacht hoe of waar je kijkt.

Het bekijken van programma’s

Via de NPO Plus-app krijg je toegang tot een breed scala aan programma’s van de Nederlandse Publieke Omroepen. Voor slechts €2,95 per maand kun je genieten van series, films en documentaires.

Het gemak waarmee je door de app kunt bladeren maakt het vinden van je favoriete programma eenvoudig. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist; veel programma’s zijn direct na uitzending beschikbaar.

Hoewel het aanbod rijk en gevarieerd is, is het belangrijk om te weten dat niet alle uitzendingen op NPO Plus te vinden zijn. Dit komt door rechtenkwesties die soms beperkingen opleggen.

Gelukkig biedt de app ook functies zoals livestream voor live evenementen, waardoor je nooit ver verwijderd bent van hoogwaardige Nederlandse content, ongeacht waar je bent of welk apparaat je gebruikt, of het nu een smart tv, Windows PC, of zelfs Android TV is.

Terugspoelen van programma’s

Nu je weet hoe je programma’s kunt bekijken met de NPO Plus-app, is het tijd om te leren hoe je ze kunt terugspoelen. Dit kan vooral handig zijn als je een deel hebt gemist of iets opnieuw wilt ervaren. Hier volgen enkele stappen die laten zien hoe eenvoudig terugspoelen in werking gaat:

 1. Open het programma dat je kijkt of wilt terugspoelen op de NPO Plus – app.
 2. Zoek naar de tijdlijn onderaan het afspeelscherm. Dit is waar je ziet hoever je bent in het programma.
 3. Beweeg jouw vinger langs deze lijn naar links om terug te spoelen naar het gewenste moment in de uitzending.
 4. Er verschijnt een preview van scènes als hulp bij het vinden van precies wat je zoekt; laat los zodra je jouw doel hebt gevonden.
 5. De video begint nu vanaf dat punt te spelen, waardoor je eenvoudig kunt terugkijken wat je gemist hebt.
 6. Mocht het nodig zijn, kun je dit proces herhalen tot je alle gewenste delen hebt gezien.

Het gebruik van deze functie stelt gebruikers in staat om hun kijkervaring aan te passen en ervoor te zorgen dat ze niets missen van hun favoriete shows of documentaires op NPO Plus. Let wel, vooruitspoelen is beperkt tot de eerste paar minuten naast onbeperkt kijken naar series, films, en documentaires voor slechts € 2,95 per maand.

Dankzij deze eenvoudige stappen geniet je maximaal van alles wat NPO Plus te bieden heeft en heb je controle over jouw kijkplezier. Het terugspoelen binnen deze app is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten, waardoor zelfs technisch minder vaardige kijkers er snel mee aan de slag kunnen gaan.

Problemen met de NPO Plus-app

Ondervind je problemen met de NPO Plus-app? Ontdek hoe je deze kunt oplossen en verbeter je kijkervaring.

Problemen met iOS en smart-tv’s

Gebruikers van de NPO Plus-app lopen soms tegen problemen aan, vooral wanneer ze deze gebruiken op iOS-apparaten en smart-tv’s. Deze problemen kunnen variëren van inlogmoeilijkheden tot issues met het afspelen en terugspoelen van programma’s.

Hier is een gedetailleerde lijst van veelvoorkomende problemen:

 1. Inlogproblemen op Apple TV: Gebruikers melden dat ze moeite hebben om in te loggen op hun account via de Apple TV.
 2. Ondersteuning voor smart-tv’s stopt: De NPO heeft aangekondigd dat de ondersteuning voor de native Start-app op bepaalde modellen smart-tv wordt stopgezet.
 3. Smart-tv app werkt niet meer: Sommige kijkers ervaren dat de NPO Start-app sinds een recent weekend niet langer functioneert op hun smart-tv.
 4. Problemen met live programma’s kijken: Zowel iOS- als smart-tv-gebruikers melden soms problemen met het streamen van live uitzendingen.
 5. Zoekfunctie werkt slecht: Op zoek gaan naar specifieke programma’s kan frustrerend zijn door fouten in de zoekfunctie binnen de app.
 6. Terugspoelproblemen ondervonden: Gebruikers vinden het terugspoelen van programma’s soms lastig, waarbij de functie niet altijd naar behoren werkt.

Elk van deze kwesties draagt bij aan een minder soepele kijkervaring voor gebruikers van zowel iOS-apparaten als eigenaars van bepaalde smart-tv modellen. Het is belangrijk dat dergelijke problemen worden erkend en aangepakt om de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de NPO Plus-app te verbeteren.

Moeilijkheden met terugspoelen

Terugspoelen in de NPO Plus-app heeft recentelijk voor frustratie gezorgd onder gebruikers. Veel mensen ervaren problemen bij het terugkijken van programma’s, met name door de beperkingen in het vooruitspoelen.

 1. Bij de vernieuwde NPO Start app en NPO Plus ervaren iOS – gebruikers vaak vastlopers.
 2. Smart-tv-platforms kampen met een gebrek aan updates voor de nieuwe app.
 3. Terugspoelen leidt soms tot het compleet stoppen van de uitzending, waardoor men opnieuw moet starten.
 4. Beperkingen in het terugspoelen maken dat je alleen de eerste paar minuten kunt vooruitspoelen, wat niet ideaal is als je iets specifieks zoekt.
 5. Klachten stapelen zich op over ongemakken bij smart-tv-gebruikers, wat wijst op een breder probleem met compatibiliteit en prestaties.
 6. Een duidelijke communicatie over hoe terugspoelfuncties behoren te werken ontbreekt, waardoor gebruikers zonder hulp achterblijven.

Deze uitdagingen benadrukken de noodzaak van continue verbetering en aanpassing door het team achter NPO Plus om een gebruiksvriendelijkere ervaring te verzekeren.

Hoe werkt terugspoelen in de NPO Plus-app?

Terugspoelen in de NPO Plus-app laat je gemiste momenten herbeleven door enkele simpele stappen te volgen, perfect voor als je net dat ene belangrijke stuk hebt gemist. Ontdek hoe je deze handige functie optimaal gebruikt.

Stapsgewijze uitleg van het terugspoelproces

Om programma’s terug te spoelen in de NPO Plus-app, hoef je niet naar een speciale knop te zoeken. De app is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt een intuïtieve manier om naar eerdere delen van een uitzending te navigeren. Hier is hoe je dat doet:

 1. Open de NPO Plus – app op je mobiele app, smart tv of een ander compatibel apparaat zoals Android TV.
 2. Zoek het programma dat je wilt bekijken en start dit.
 3. Tijdens het kijken verschijnt onderin beeld een tijdbalk.
 4. Veeg of klik op deze tijdbalk om het gewenste moment tijdens de uitzending te vinden.
 5. Het programma zal automatisch beginnen af te spelen vanaf het punt waar je hebt gekozen.

Eenvoudigweg, door middel van de tijdbalk navigeer je door de uitzending zonder dat er een expliciete doorspoelknop aanwezig is. Dit biedt flexibiliteit bij het terugkijken van jouw favoriete programma’s, waarbij je gemakkelijk miste delen kunt overslaan of interessante stukken opnieuw kunt bekijken.

Daarnaast is het handig om te weten hoe ondertiteling kan worden geactiveerd binnen de apps NPO Start en NPO Plus, zeker als je kijkt met mensen die slechthorend zijn of als je Nederlands aan het leren bent. Ga simpelweg naar de instellingen binnen de stream en selecteer ‘Ondertiteling Aan’. Dit maakt jouw kijkervaring nog toegankelijker.

Door deze stappen te volgen, benut je optimaal de mogelijkheden van terugspoelen binnen de NPO Plus-app en mis je nooit meer iets van wat er wordt uitgezonden binnen het Koninkrijk der Nederlanden, inclusief de BES-eilanden. Met deze functie past televisiekijken altijd perfect in jouw leven, ongeacht hoe hectisch jouw schema ook mag zijn.

Tips en trucs voor soepel terugspoelen

Nu je weet hoe het terugspoelproces in de NPO Plus-app werkt, kunnen we enkele tips en trucs delen om deze functie soepeler te gebruiken. Terugspoelen kan soms een uitdaging zijn, vooral bij langere programma’s of wanneer de app niet helemaal meewerkt. Hier volgen enkele strategieën die je kunt toepassen voor een betere kijkervaring.

 1. Gebruik de tijdlijn voor precisie: Sleep de cursor op de tijdlijn om precies dat moment te vinden waar je naar terug wilt spoelen. Dit geeft je meer controle dan het gebruik van snelle spoelknoppen.
 2. Maak gebruik van sneltoetsen: Op veel smart-tv’s en apparaten die Android TV of een andere mobiele app ondersteunen, kun je sneltoetsen gebruiken voor terugspoelen. Zoek uit welke combinaties werken voor jouw apparaat.
 3. Bekijk de ondertitelingsopties: Voor doven en slechthorenden is er een nieuwe functie waarmee ondertitels aan video’s kunnen worden toegevoegd. Dit helpt niet alleen om het programma beter te volgen, maar ook om gemakkelijker terug te gaan naar bepaalde dialogen.
 4. Pas streamingkwaliteit aan: Een lagere streamingkwaliteit kan helpen bij sneller laden tijdens het terugspoelen, vooral als je internetverbinding niet optimaal is. Je vindt deze optie in de instellingen van de NPO Plus-app.
 5. Houd de app up-to-date: Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste versie van de NPO Plus-app hebt geïnstalleerd op je smartphone, tablet of smart-tv. Updates bevatten vaak verbeteringen aan functies zoals terugspoelen.
 6. Start programma’s opnieuw als terugspoelen niet lukt: Als het terugspoelen binnen een programma problematisch blijkt, probeer dan het programma compleet opnieuw te starten vanuit het menu ‘Gemist’.
 7. Neem contact op met klantenservice bij aanhoudende problemen: Blijf je moeilijkheden ondervinden met terugspoelen? De klantenservice van NPO kan helpen problemen te identificeren en oplossingen te bieden specifiek voor jouw situatie.

Met deze tips kun je hopelijk nog meer genieten van het ruime aanbod dat NPO Plus biedt, zonder door technische hobbels gehinderd te worden tijdens het kijken van jouw favoriete series en documentaires.

Beoordelingen van de NPO Plus-app

Ontdek wat gebruikers echt denken over de NPO Plus-app door hun eerlijke beoordelingen te lezen en krijg inzicht in hoe de terugspoelfunctie presteert.

Consumentenbeoordelingen

Consumenten delen hun ervaringen met de NPO Plus-app volop op www.npostart.nl. Ze spreken zich uit over zowel de voordelen als de technische problemen die ze tegenkomen bij het gebruik van de app.

Deze feedback is essentieel voor nieuwe gebruikers die overwegen de app te downloaden vanuit de app store of voor hen die de app willen gebruiken op hun smart tv of mobiele app.

De website moedigt actief het delen van consumentenreviews aan, wat helpt bij het vormgeven van een realistisch beeld van de applicatie. Problemen met terugkijken en terugspoelen die op iOS en smart-tv’s voorkomen, worden vaak genoemd.

Dit inzicht is waardevol voor het ontwikkelteam van NPO Start en NPO Plus, die continu werken aan verbeteringen om de gebruikservaring te optimaliseren.

Reacties op terugspoelfunctie

Veel gebruikers van NPO Plus delen hun frustraties over de terugspoelfunctie, vooral tijdens het bekijken van programma’s met leeftijdsrestrictie 16+ overdag. Zij ervaren problemen en storingen, wat leidt tot een verminderde kijkervaring.

Deze feedback komt veelvuldig voor op sociale media en forums waar abonnees van NPO Plus hun ervaringen uitwisselen.

Daarnaast tonen recensies aan dat de vernieuwde NPO Plus-app gemengde reacties ontvangt, met bijzondere aandacht voor de functionaliteit van het terugspoelen. Gebruikers geven aan dat naast de terugspoelfunctie ook andere aspecten van de app verbetering behoeven.

Deze eerlijke beoordelingen helpen potentiële nieuwe gebruikers om een geïnformeerde keuze te maken over het wel of niet abonneren op NPO Plus.

Het verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start biedt je de kans om live tv te kijken en programma’s terug te kijken zonder extra kosten. Dit platform is ideaal voor snelle toegang tot je favoriete shows, terwijl het helemaal gratis blijft.

Aan de andere kant, NPO Plus, als betaald abonnement, tilt jouw kijkervaring naar een hoger niveau. Je geniet van een reclamevrije ervaring, met uitzondering van live tv, en hebt de mogelijkheid om programma’s voor een langere periode terug te kijken.

Het verschil wordt verder benadrukt door exclusieve voordelen van NPO Plus. Zo kun je sommige uitzendingen die niet meer beschikbaar zijn op NPO Start, wel terugvinden op NPO Plus.

Ook biedt een NPO Plus abonnement je de luxe om bepaalde programma’s met leeftijdsrestrictie alsnog overdag te bekijken en zelfs sommige shows vooruit te kijken. Dit maakt NPO Plus een uitgebreidere keuze voor diegene die meer uit hun kijkervaring willen halen.

Voordelen van een NPO Plus-abonnement

Met een NPO Plus-abonnement ontgrendel je exclusieve content die normaal niet beschikbaar is. Je krijgt onbeperkt toegang tot series, films en documentaires zonder reclame-onderbrekingen.

Kijken van programma’s met leeftijdsbeperkingen

Een NPO Plus abonnement biedt de unieke mogelijkheid om programma’s met een leeftijdsrestrictie van 16++ ook overdag te bekijken. Dit geeft gebruikers toegang tot een breder scala aan content op momenten dat dit normaal gesproken niet mogelijk zou zijn.

Het zorgt er dus voor dat je zonder beperkingen kunt genieten van jouw favoriete series en films, ongeacht het tijdstip.

Het flexibel kunnen kijken naar deze programma’s maakt de NPO Plus-app bijzonder waardevol voor liefhebbers van diverse genres die niet beperkt willen worden door leeftijdsrestricties.

Gebruikers hebben hierdoor de vrijheid om zelf te beslissen wanneer ze wat willen bekijken, waardoor de app een essentiële tool wordt voor entertainment op maat.

Extra functies van een NPO Plus-abonnement

Met een NPO Plus-abonnement ontgrendel je de mogelijkheid om programma’s in adembenemende 4K-kwaliteit te bekijken. Dit zorgt voor een scherper en meer gedetailleerd beeld, waardoor jouw kijkervaring naar een hoger niveau getild wordt.

Daarnaast kun je met dit abonnement programma’s tot wel 7 dagen terugkijken, perfect voor als je jouw favoriete show hebt gemist of deze gewoon nog eens wilt beleven.

Bovendien biedt NPO Plus de optie om programma’s langer beschikbaar te houden, zodat je meer tijd hebt om ze te bekijken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je niet genoeg tijd hebt om alles te zien wat je wilt.

Dit alles maakt NPO Plus een waardevolle uitbreiding voor liefhebbers van kwalitatief hoogstaande en flexibele televisie-entertainment.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn tv??

Het krijgen van NPO Plus op je televisie is eenvoudiger dan je denkt. Volg deze stappen en geniet van je favoriete programma’s zonder reclame en met de mogelijkheid om langer terug te kijken.

 1. Controleer of je televisie compatibel is met de NPO app. De meeste smart tv’s, Android TV en Apple TV (tijdelijk niet mogelijk) ondersteunen deze.
 2. Verbind je televisie met het internet via wifi of een ethernetkabel voor een stabiele verbinding.
 3. Ga naar de app – store op je televisie en zoek naar “NPO Start” of “NPO Plus”.
 4. Download en installeer de NPO – app op je televisie.
 5. Open de app en selecteer ‘inloggen’. Je hebt hier een NPO Start- of NPO Plus-account voor nodig.
 6. Sluit je NPO Start- of NPO Plus-account aan door de instructies op het scherm te volgen.
 7. Indien nodig, upgrade naar een NPO Plus – abonnement via de website voor €2,95 per maand om alle voordelen zoals geen reclames en langere beschikbaarheid van uitzendingen te krijgen.
 8. Na succesvolle inlog kun je beginnen met het bekijken van programma’s, series en films beschikbaar op NPO Plus.
 9. Maak eventueel gebruik van de optie om tot 7 dagen terug te kijken als jouw abonnement dit ondersteunt; TV Complete en TV Max bieden deze uitgebreidere terugkijkfunctie.

Dit proces zorgt ervoor dat jij simpelweg kunt genieten van een breed scala aan kwaliteitscontent direct op jouw tv, aangepast aan jouw persoonlijke kijkvoorkeuren.

Toekomstige updates voor de NPO Plus-app

Ontwikkelaars van de NPO Plus-app werken voortdurend aan nieuwe updates om jouw kijkervaring te verbeteren. Deze updates zullen nieuwe functies introduceren en bestaande problemen oplossen, waardoor de app nog gebruiksvriendelijker wordt.

Aankomende verbeteringen

NPO werkt aan spannende updates voor de NPO Start en NPO Plus-apps. Gebruikers kunnen binnenkort genieten van een stabielere ervaring dankzij de introductie van een nieuwe videospeler.

Dit betekent soepeler navigeren door de app en het gemakkelijker vinden van je favoriete programma’s op bijvoorbeeld je smart tv of mobiele app.

De updates brengen ook langverwachte functies terug die eerder verdwenen waren. Met deze verbeteringen toont NPO zijn toewijding aan het verbeteren van gebruikerservaringen en het garanderen van toegang tot kwaliteitscontent via verschillende platforms, waaronder Android TV en iOS-apparaten.

Fans van programma’s met leeftijdsbeperkingen of specifieke Nederlandse content zullen deze wijzigingen zeker waarderen.

Belangrijke aankondigingen van NPO

Na het bespreken van toekomstige verbeteringen, is het nu tijd om te kijken naar de belangrijke aankondigingen van NPO. De organisatie heeft onthuld dat updates onderweg zijn, vooral gericht op het terugbrengen van functies die in de NPO Start-app gemist werden.

Deze veranderingen beloven een stabieler en vernieuwder systeem met een verbeterde videospeler, wat een grote stap vooruit is voor zowel NPO Start als NPO Plus gebruikers.

De vernieuwde app-aanpak richt zich niet alleen op gebruiksgemak maar ook op het oplossen van eerdere problemen op iOS en smart-tv’s. Gebruikers kunnen binnenkort een soepeler kijkervaring verwachten met deze aanstaande updates.

Bovendien werkt NPO eraan om de koppeling tussen NPO Start- of NPO Plus-accounts en diverse apparaten zoals Smart TV te vergemakkelijken, wat de algemene toegankelijkheid verbetert.

Conclusie

Terugspoelen in de NPO Plus-app is makkelijker dan je denkt. Met enkele simpele stappen volg je jouw favoriete programma’s en mis je nooit een moment. Deze functionaliteit verbetert jouw kijkervaring aanzienlijk.

Vergeet niet de app regelmatig te updaten voor de nieuwste functies en een soepele werking. Laat deze kans niet liggen om het meeste uit je NPO Plus-abonnement te halen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de NPO Plus-app en hoe kan ik er programma’s op terugspoelen?

De NPO Plus-app is een mobiele en smart TV applicatie waarmee je gemiste programma’s van NPO 1, 2, en andere zenders kunt terugkijken. Met deze app kun je eenvoudig programma’s terugspoelen naar het begin of naar een specifiek moment.

2. Op welke apparaten werkt de terugspoelfunctie van NPO Plus?

De terugspoelfunctie van NPO Plus werkt op verschillende apparaten, waaronder Android TV, smart TV’s, en via de mobiele app op je smartphone. Dit maakt het gemakkelijk om je favoriete programma’s te bekijken, ongeacht je apparaat.

3. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de NPO Plus-app?

Ja, voor het gebruik van sommige functies binnen de NPO Plus-app, zoals het terugspoelen van programma’s, kunnen prijzen gelden. Het is belangrijk om de meest actuele prijsinformatie te controleren op de website of binnen de app zelf.

4. Hoe kan ik een programma terugspoelen in de NPO Plus-app?

Om een programma terug te spoelen in de NPO Plus-app, selecteer je eerst het programma dat je wilt bekijken. Vervolgens gebruik je de terugspoelknop of navigeer je op de tijdlijn naar het gewenste moment. Zo kun je gemakkelijk delen van een programma opnieuw bekijken.

5. Is het legaal om programma’s terug te spoelen in de NPO Plus-app?

Ja, het is volgens het Nederlands recht toegestaan om programma’s terug te spoelen in de NPO Plus-app. Deze functie wordt aangeboden om kijkers meer flexibiliteit te geven in hoe en wanneer ze programma’s bekijken.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen