Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Velen van ons willen graag weten hoe je NPO Plus via Ziggo kunt kijken. Interessant is dat NPO Plus kan worden bekeken via Ziggo Mediabox Next. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Blijf lezen voor alle details!

Samenvatting

 • Je kunt NPO Plus via Ziggo bekijken door een abonnement van €2,95 per maand te nemen en de NPO-app op je Mediabox Next te installeren.
 • Als je al een account bij NPO Start hebt, kun je dezelfde inloggegevens gebruiken voor NPO Plus om extra series, films en documentaires zonder reclame te bekijken.
 • Vanaf 2 november 2020 is de NPO – app beschikbaar op Ziggo Mediabox Next, maar niet meer op Mediabox XL sinds 1 december.
 • Je kunt het NPO Plus – abonnement eerst twee weken gratis uitproberen voordat je besluit te betalen.
 • Problemen met de NPO – app op Ziggo Mediabox Next kunnen vaak worden opgelost door de box terug te zetten naar fabrieksinstellingen of door ondersteuning van NPO of Ziggo te raadplegen.

Wat is NPO Plus op Ziggo?

Een persoon ontspant op de bank terwijl NPO Plus via Ziggo wordt gestreamd.

NPO Plus op Ziggo brengt je een stap verder dan het standaard NPO Start aanbod, met toegang tot meer series, documentaires en exclusieve content. Het geeft je de vrijheid om jouw favoriete programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep zonder reclame te bekijken, wanneer het jou uitkomt.

Het verschil tussen NPO Start en NPO Plus

NPO Start is een gratis dienst van de Nederlandse Publieke Omroep waarbij je gemist uitzendingen kunt terugkijken, een handige tv-gids hebt en toegang krijgt tot livestreams van radio en tv-kanalen zoals NPO 1, NPO 2 en NPO 3.

Dit platform maakt het eenvoudig om op de hoogte te blijven van je favoriete programma’s zonder extra kosten. Je kunt deze service gebruiken via verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en Mediabox XL van Ziggo.

Daarentegen kost NPO Plus €2,95 per maand en biedt het meer dan alleen de basisdiensten van NPO Start. Met NPO Plus krijg je toegang tot een uitgebreid aanbod van extra series, films en documentaires die niet beschikbaar zijn op NPO Start.

Veel van deze exclusieve content is in hoge kwaliteit en zonder reclameonderbrekingen beschikbaar, wat zorgt voor een nog betere kijkervaring. Bovendien kun je met NPO Plus programma’s langer terugkijken dan met de gratis versie, ideaal voor als je even geen tijd had om je favoriete serie of documentaire op tijd te bekijken.

Hoe kijk je naar NPO Plus via Ziggo?

Logo van NPO Plus op tv in gezellige woonkamer met uitzicht op stad 's nachts.

Om NPO Plus via Ziggo te kijken, ontdek je hoe je met enkele simpele stappen toegang krijgt tot een wereld van extra content.

NPO-app toegang via Mediabox

Vanaf 2 november 2020 kunnen Ziggo-klanten met een Mediabox Next de NPO-app gebruiken. Dit betekent dat je eenvoudig toegang krijgt tot NPO 1 Extra, NPO 2 Extra en veel andere programma’s rechtstreeks via je televisie.

Je hebt alleen je afstandsbediening nodig om de app te openen vanuit het app-menu op je Mediabox Next.

Helaas is de NPO-app niet beschikbaar op de Mediabox XL van Ziggo sinds 1 december. Klanten met dit type box zullen andere manieren moeten vinden om NPO Plus content te bekijken. Gelukkig biedt Ziggo via andere platforms zoals smartphones, tablets en computers via de NPO app of website nog steeds toegang tot deze content.

NPO Plus-abonnement nodig

Om NPO Plus via Ziggo te kijken, moet je een abonnement nemen. Dit abonnement kost €2,95 per maand. Gelukkig kun je het eerst twee weken gratis uitproberen. Zo weet je zeker of NPO Plus iets voor jou is voordat je betaalt.

Met dit abonnement krijg je toegang tot extra content die niet beschikbaar is bij de gratis NPO Start dienst. Denk aan exclusieve series, films en het vooruitkijken van programma’s.

Na het afsluiten van het abonnement, kun je direct beginnen met het kijken van NPO Plus op je TV via Ziggo. Het enige wat je nog nodig hebt, is de NPO-app op jouw Mediabox installeren.

Daarna kun je jouw account koppelen en starten met genieten van jouw favoriete programma’s zonder reclame. Laten we eens kijken hoe je NPO Plus precies op je TV krijgt.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn TV?

NPO Plus kijken via je TV is echt eenvoudig. Hier volgen de stappen die je moet volgen om van jouw favoriete programma’s te genieten.

 1. Zorg ervoor dat je een Ziggo Mediabox hebt. Deze box geeft je toegang tot apps en internet op je TV.
 2. Download de NPO – app via de appstore op je Mediabox. Zoek naar ‘NPO’ en installeer de app.
 3. Open de NPO – app nadat je deze hebt geïnstalleerd. Je zult nu moeten inloggen of een account aanmaken.
 4. Als je nog geen NPO Plus – account hebt, maak er dan één aan voor slechts € 2,95 per maand, zoals vermeld in de belangrijke feiten.
 5. Heb je al een account bij NPO Start? Dan kun je dezelfde login gebruiken voor NPO Plus.
 6. Volg na het inloggen of aanmelden de instructies op het scherm om jouw apparaat te koppelen met jouw account.
 7. Begin met het kijken van jouw gekozen programma’s op NPO Plus.

Het is handig om te weten dat de NPO-app ook beschikbaar is voor Smart TV’s, Apple TV en andere apparaten als Android-toestellen, waardoor je nog meer manieren hebt om toegang te krijgen tot NPO Plus-content naast alleen via Ziggo Mediabox Next mini.

Elk van deze stappen brengt je dichter bij het uitgebreide aanbod van series, films en documentaires die NPO Plus biedt – zonder commercials en in hoge definitie waar beschikbaar.

Alles over het NPO Plus-abonnement

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van een NPO Plus-abonnement die jouw kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Leer hoe je gemakkelijk een abonnement kunt beginnen, wijzigen of opzeggen, zodat je altijd controle houdt over je kijkvoorkeuren.

NPO Plus abonnement afsluiten

Een NPO Plus abonnement biedt je toegang tot een wereld vol extra content. Voor slechts €2,95 per maand duik je dieper in het aanbod van Nederlandse programma’s, series en films. Hieronder vind je een stappenplan om gemakkelijk jouw NPO Plus abonnement af te sluiten:

 1. Ga naar de website van NPO Plus.

Je begint met het openen van de officiële website van NPO Plus op jouw computer of mobiele apparaat.

 1. Klik op ‘Probeer 1 maand voor €0,01‘.

Deze optie geeft je de kans om NPO Plus een hele maand uit te proberen voor bijna niets.

 1. Vul je gegevens in.

Er wordt gevraagd om standaard persoonlijke informatie zoals je naam, e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in te vullen.

 1. Kies een betaalmethode.

Om de betaling van 1 cent te voltooien en latere maandelijkse kosten te kunnen afhandelen, selecteer je een betaalmethode die jou het beste past.

 1. Bevestig je aanmelding.

Nadat alle gegevens zijn ingevuld en de betaling is verwerkt, krijg je toegang tot jouw nieuwe NPO Plus account.

 1. Geniet van extra content.

Je kunt direct beginnen met het ontdekken van exclusieve programma’s, series en films op NPO Plus.

Het mooie aan dit abonnement is dat het maandelijks opzegbaar is. Dus als je besluit dat NPO Plus toch niet helemaal is wat je zocht, kun je gemakkelijk online het abonnement stopzetten zonder gedoe of extra kosten.

Nu weet je precies hoe je simpel en snel kan starten met genieten van alles wat NPO Plus te bieden heeft via Ziggo. Laten we nu kijken hoe eenvoudig het is om jouw NPO Plus abonnement weer op te zeggen mocht dat nodig zijn.

NPO Plus opzeggen

Je wilt je NPO Plus-abonnement opzeggen? Geen probleem, het is een fluitje van een cent en je zit niet vast aan een jaarcontract. Dit maandelijks opzegbare abonnement biedt de flexibiliteit om te stoppen wanneer jij dat wilt. Hieronder vind je een eenvoudige stap-voor-stap handleiding om je NPO Plus op te zeggen.

 1. Log in op de NPO Plus website met jouw accountgegevens.
 2. Ga naar het gedeelte ‘Mijn Account’ gevonden in de rechterbovenhoek van de pagina.
 3. Kies voor ‘Abonnement Beheren’ of vergelijkbare optie die betrekking heeft op abonnementsinstellingen.
 4. Selecteer de optie ‘Abonnement Opzeggen‘. Je krijgt nu mogelijk een vraag waarom je wilt opzeggen; dit is voor statistieken en verbetering van de dienst, maar voel je vrij om dit over te slaan als je dat wenst.
 5. Volg eventuele aanvullende instructies voor bevestiging van de opzegging, zoals het invullen van een enquête of het aangeven van de reden van opzegging.

Merk op dat nadat je hebt bevestigd dat je wilt opzeggen, je abonnement actief blijft tot het einde van de betaalde termijn. Dit betekent dat als je halverwege de maand besluit te annuleren, je nog steeds toegang hebt tot NPO Plus tot het einde van die maand. Daarna stopt automatisch zowel de toegang als de facturatie.

Snel, eenvoudig en zonder kleine letters die jouw keuze bemoeilijken – zo hoort elke service te zijn!

NPO Plus account delen

Veel mensen willen hun NPO Plus-account delen met vrienden of familie, maar volgens de abonnementsvoorwaarden is dit niet toegestaan. Het delen van je account kan leiden tot problemen met de toegang of zelfs een blokkering van je abonnement.

Dit komt omdat elke abonnee een unieke toegang heeft die alleen voor persoonlijk gebruik bedoeld is.

Het is belangrijk om te weten dat er strikte regels zijn omtrent het gebruik van NPO Plus. Misbruik van je account door het te delen met anderen kan ernstige gevolgen hebben. Daarom is het beter om iedereen aan te moedigen zijn eigen abonnement af te sluiten.

Zo blijft de service eerlijk en toegankelijk voor iedereen. Laten we nu kijken naar de tips voor het oplossen van problemen met de NPO-app op Ziggo.

Problemen oplossen met de NPO-app op Ziggo

Ervaar je problemen met de NPO-app op je Ziggo aansluiting? Ontdek hier hoe je de meest voorkomende storingen snel en effectief oplost.

Storing NPO Plus

Soms kun je problemen tegenkomen met NPO Plus op je Ziggo Mediabox Next, zoals storingen of moeilijkheden bij het casten via AirPlay. Dit komt voor, maar gelukkig valt er wat aan te doen.

Het terugzetten van je Mediabox naar fabrieksinstellingen heeft in het verleden bewezen een effectieve oplossing te zijn. Hierdoor verhelp je de storing en zorg je ervoor dat je weer zonder problemen van je favoriete programma’s kunt genieten.

Het vernieuwen van NPO Start heeft ook voor enkele uitdagingen gezorgd, waaronder problemen met het koppelen of inloggen bij NPO Plus. Als je hiermee te maken krijgt, is het belangrijk om direct actie te ondernemen.

Raadpleeg de ondersteuning van NPO of Ziggo om snel een oplossing te vinden. Zo mis je geen moment van de exclusieve content die NPO Plus te bieden heeft.

Extra’s bij NPO Plus

Ontdek de unieke voordelen die NPO Plus jou biedt naast het standaardaanbod. Verrijk je kijkervaring met exclusieve extra’s die enkel beschikbaar zijn voor abonnees.

NPO Plus cadeaukaart

Een NPO Plus cadeaukaart biedt de perfecte manier om te genieten van onbeperkt streamen zonder je zorgen te maken over maandelijkse kosten. Het is een uitstekend cadeau-idee voor vrienden en familie die dol zijn op series, films, en documentaires.

Je koopt de cadeaukaart gemakkelijk bij diverse verkooppunten of online, waardoor het een handige optie is voor een last-minute geschenk.

Met de cadeaukaart kan de ontvanger zelf kiezen wanneer het abonnement wordt geactiveerd. Dit geeft hen de vrijheid om te beslissen wanneer ze willen starten met het ontdekken van het uitgebreide aanbod van NPO Plus.

Het is de sleutel tot een wereld vol entertainment zonder de verplichting van doorlopende abonnementskosten, waardoor het een zeer gewaardeerd geschenk is.

NPO Plus kortingscode

Het bemachtigen van een NPO Plus kortingscode kan je toegang geven tot films, series en documentaires voor minder geld. Vaak worden deze codes aangeboden tijdens promotieperiodes of speciale evenementen.

Met € 2,95 per maand krijg je onbeperkt toegang, maar met een kortingscode kan dit bedrag nog lager uitvallen. Zorg ervoor dat je de kortingscodes alleen via betrouwbare bronnen verzamelt om problemen te voorkomen.

Het gebruik van zo’n kortingscode is simpel: voer de code in bij het afsluiten van je abonnement en profiteer direct van korting op de eerste termijn. Dit maakt het nog aantrekkelijker om uitgebreid kennis te maken met het aanbod van NPO Plus via Ziggo.

Na het lezen over de mogelijkheid tot korting, laten we ons licht schijnen op het opzeggen van een NPO Plus abonnement.

Conclusie

NPO Plus kijken via Ziggo is eenvoudiger dan je denkt. Je hebt alleen een NPO Plus-abonnement en een Ziggo Mediabox Next nodig. Denk eraan, twee apparaten kunnen tegelijk gebruikmaken van één abonnement.

Vergeet niet dat NPO 1 extra voor alle Ziggo zenderpakketten gratis beschikbaar is. Vraag jezelf af: ben ik klaar om mijn kijkervaring naar een hoger niveau te tillen? Deze stappen leiden je naar uren aan kwalitatieve, Nederlandse content.

Laat deze kans niet liggen om het meeste uit je Ziggo en NPO Plus abonnement te halen.

Veelgestelde Vragen

I’m sorry, but it seems there was a misunderstanding in your request. You asked for content in Dutch for the FAQs about “Hoe kan ik NPO Plus kijken via Ziggo? – NPO Plus Ziggo”, but the previous responses were provided in English. Here are the FAQs in Dutch as per your original instruction:

1. Hoe kan ik een gaslek in mijn airco ontdekken?

Je kunt een gaslek in je airco ontdekken door te letten op tekenen zoals sissende geluiden, ijsvorming op de koelleidingen, of een plotselinge afname van koelprestaties.

2. Kan ik zelf een gaslek in mijn airco repareren?

Nee, het wordt niet aanbevolen om zelf een gaslek in je airco te repareren omdat dit gespecialiseerde kennis en apparatuur vereist. Het is het beste om een professionele HVAC-technicus te contacteren voor een juiste reparatie.

3. Wat moet ik doen als ik vermoed dat er een gaslek is in mijn airco?

Als je vermoedt dat er een gaslek is in je airco, zet dan onmiddellijk het apparaat uit en open ramen voor ventilatie. Neem daarna contact op met een gekwalificeerde technicus om het probleem te inspecteren en te repareren.

4. Hoeveel kost het om een gaslek in mijn airco te repareren?

De kosten voor het repareren van een gaslek in je airco hangen af van verschillende factoren zoals de locatie en ernst van het lek, evenals eventuele noodzakelijke vervangingsonderdelen. Het is het beste om met een professional te overleggen voor een nauwkeurige schatting.

For the second article about yoga practice and the third one about watching NPO Plus via Ziggo, you requested the content to be written in Dutch but provided instructions and examples in English. If you need those sections translated into Dutch or have any other specific requests, please let me know!

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen