Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je moe van het betalen van dure tickets elke keer als je naar de bioscoop gaat? Ik ken het gevoel en daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Pathé Unlimited kan de oplossing voor je zijn, het biedt onbeperkt toegang tot reguliere films voor een vaste maandelijkse prijs.

Dus, ben je klaar om de wereld van onbeperkt films kijken te ontdekken?.

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Pathé Unlimited biedt onbeperkt toegang tot reguliere films voor een vaste maandelijkse prijs.
 • Met de digitale pas van Pathé Unlimited heb je altijd en overal toegang tot het volledige filmaanbod, eenvoudig tickets vinden en annuleren, en de status van facturen bekijken.
 • Als abonnee profiteer je ook van 10% korting op snacks in de bioscoop en speciale tarieven voor evenementen.
 • Het Pathé Unlimited – abonnement kost €21 per maand en kan worden betaald via automatische incasso.

Praktische informatie voor abonnees

Digitale pas: Je ontvangt een digitale pas na inschrijving voor Pathé Unlimited, waarmee je eenvoudig tickets kunt kopen en gebruik kunt maken van de kortingen op snacks.

Digitale pas

Met de digitale pas van Pathé Unlimited heb je altijd en overal toegang tot het volledige filmaanbod. Het enige wat je hoeft te doen is de pas op je telefoon te zetten. Het brengt meer gebruiksgemak, omdat je nooit meer bang hoeft te zijn dat je jouw fysieke pas vergeet.

Ook kun je hiermee eenvoudig tickets vinden en annuleren, evenals de status van facturen bekijken. Het technisch aspect van de digitale pas is eenvoudig en makkelijk te begrijpen, het is dus ook geschikt voor degenen die niet erg technisch onderlegd zijn.

Tickets kopen

Ik koop mijn tickets eenvoudig en snel via mijn Pathé Unlimited-account. Met slechts een paar klikken kan ik de tickets vinden die ik wil hebben en deze direct kopen. Het is ook handig dat ik de status van mijn facturen kan bekijken en actieve tickets kan annuleren als dat nodig is.

Ik hoef me geen zorgen te maken over het afdrukken van tickets, omdat ik gewoon mijn digitale pas kan laten scannen bij de ingang van de bioscoop. Het is zo makkelijk!

Korting op snacks

Als abonnee van Pathé Unlimited krijg je niet alleen onbeperkte toegang tot films, maar profiteer je ook van korting op snacks in de bioscoop. Met jouw digitale pas ontvang je 10% korting op hapjes en drankjes tijdens jouw bioscoopbezoek.

Dus geniet van je favoriete film en trakteer jezelf op een heerlijke snack met korting!

Evenementen en interesses

Bij Pathé Unlimited worden er regelmatig evenementen en speciale voorstellingen georganiseerd waar abonnees van kunnen genieten. Denk hierbij aan exclusieve voorpremières, besloten voorstellingen en filmfestivals.

Als abonnee heb je ook de mogelijkheid om je filminteresses aan te geven, zodat Pathé je op de hoogte kan houden van films die aansluiten bij jouw voorkeuren. Zo mis je nooit meer een film die je graag wilt zien.

Bovendien ontvang je als abonnee speciale tarieven voor deze evenementen, waardoor je extra voordelig naar de bioscoop kunt gaan.

Korting op Pathé-Thuis

Als Pathé Unlimited-abonnee profiteer je ook van korting op Pathé-Thuis. Hierdoor kun je thuis vanuit je luie stoel genieten van de nieuwste films. Met je abonnement ontvang je 20% korting op het huren of kopen van films via Pathé-Thuis.

Zo hoef je nooit meer een film te missen en kun je altijd en overal genieten van de beste films.

Abonnementsvoorwaarden Pathé Unlimited

– Het abonnement van Pathé Unlimited omvat onbeperkt films kijken in alle Pathé bioscopen in Nederland.

– Het abonnement heeft een minimale duur van 4 maanden en kan daarna maandelijks worden opgezegd of gewijzigd.

– Met de Pathé Unlimited pas kun je eenvoudig tickets online kopen zonder extra kosten.

– De prijzen en betalingen zijn duidelijk vermeld op de website van Pathé Unlimited.

– Bij verlies, beschadiging of diefstal van de pas moet dit direct worden gemeld bij Pathé Unlimited.

Inhoud van het abonnement

Met een Pathé Unlimited-abonnement kun je onbeperkt genieten van reguliere films in alle Pathé-bioscopen in Nederland. Dit betekent dat je zo vaak als je wilt naar de bioscoop kunt gaan en je favoriete films kunt bekijken zonder extra kosten.

Je hebt toegang tot een breed scala aan filmgenres en kunt de nieuwste releases zien, evenals klassiekers die je misschien gemist hebt. Het abonnement is exclusief besloten voorstellingen en speciale voorpremières, maar je hebt nog steeds volop keuze uit reguliere filmvoorstellingen.

Met Pathé Unlimited ben je vrij om te genieten van een geweldige bioscoopervaring en de nieuwste films te ontdekken.

Tijdens je bezoek kun je ook profiteren van andere voordelen, zoals 10% korting op hapjes en drankjes in de bioscoop. Dit betekent dat je kunt genieten van je favoriete snacks en drankjes terwijl je naar de film kijkt.

Duur van het abonnement

Het abonnement van Pathé Unlimited is flexibel en aanpasbaar. Als abonnee kan ik zelf bepalen hoe lang ik van het abonnement wil genieten. Of ik nu voor een maand of een jaar kies, ik krijg nog steeds onbeperkte toegang tot reguliere films in alle Pathé bioscopen in Nederland.

Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij ik ervoor kies om het op te zeggen of te wijzigen. Dit geeft mij de vrijheid om te genieten van mijn favoriete films zonder me zorgen te maken over de duur van mijn abonnement.

Opzeggen en wijzigen van het abonnement

Ik kan mijn Pathé Unlimited-abonnement op elk moment opzeggen of wijzigen. Hier zijn enkele belangrijke punten om te weten:

 1. Abonnement wijzigen: Als ik mijn abonnement wil upgraden naar een hoger niveau, kan ik dit eenvoudig doen via mijn Pathé Unlimited-account. Ik hoef alleen maar in te loggen en de wijziging door te voeren.
 2. Abonnement opzeggen: Als ik besluit mijn abonnement stop te zetten, kan ik dit ook doen via mijn Pathé Unlimited-account. Ik hoef alleen maar in te loggen en de opzegging aan te geven. Let op: er kunnen bepaalde voorwaarden of opzegtermijnen van toepassing zijn.
 3. Facturering: Ik ontvang regelmatig facturen voor mijn Pathé Unlimited-abonnement. Het is belangrijk om deze facturen tijdig te betalen om ervoor te zorgen dat mijn abonnement actief blijft.
 4. Communicatievoorkeuren: Via mijn Pathé Unlimited-account kan ik ook mijn communicatievoorkeuren beheren. Zo kan ik aangeven of ik nieuwsbrieven en andere informatie van Pathé wil ontvangen.
 5. Hulp nodig? Als ik vragen heb over het opzeggen of wijzigen van mijn abonnement, kan ik altijd contact opnemen met de klantenservice van Pathé voor ondersteuning en advies.

Gebruik van de Pathé Unlimited pas

Met de Pathé Unlimited-pas kun je eenvoudig genieten van onbeperkt films kijken in alle Pathé bioscopen in Nederland. Het gebruik van de pas is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar je digitale pas te tonen bij het kopen van je bioscoopkaartje.

Hiermee heb je direct toegang tot reguliere filmvoorstellingen, exclusief besloten voorstellingen en speciale voorpremières. Daarnaast ontvang je als abonnee ook andere voordelen, zoals 10% korting op hapjes en drankjes in de bioscoop en gratis popcorn op je verjaardag.

Om het nog makkelijker te maken, kun je actieve tickets vinden, annuleren en de status van facturen bekijken via je Pathé Unlimited-account. Zo kun je optimaal genieten van je filmabonnement zonder gedoe.

Prijzen en betaling

Je vraagt je misschien af hoeveel het Pathé Unlimited-abonnement kost en hoe je kunt betalen. Goed nieuws! Het abonnement kost €21 per maand en kan betaald worden met een automatische incasso.

Dit betekent dat het geld automatisch van je bankrekening wordt afgeschreven. Het is snel, gemakkelijk en je hoeft je geen zorgen te maken over het vergeten van de betaling. Dus als je onbeperkt films wilt kijken en genieten van kortingen op hapjes en drankjes, is Pathé Unlimited de perfecte keuze voor jou!

Verlies, beschadiging of diefstal van de pas

Als je je Pathé Unlimited pas verliest, beschadigt of als deze gestolen wordt, moet je dit zo snel mogelijk melden bij Pathé. Zij kunnen de pas dan blokkeren om misbruik te voorkomen.

Je kunt een nieuwe pas aanvragen bij de klantenservice van Pathé en er kunnen kosten verbonden zijn aan het vervangen van de pas. Het is belangrijk om te weten dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventueel misbruik van je verloren of gestolen pas totdat je dit hebt gemeld.

Informatie over jouw bioscoopbezoek

– Bestel eenvoudig tickets voor jou en je vrienden via de Pathé Unlimited app of website.

– Vind antwoorden op veelgestelde vragen over je bioscoopbezoek.

– Profiteer van de ING-deal en krijg 50% korting op je Pathé Unlimited abonnement.

Bestellen van tickets voor jouw vrienden

Ik kan gemakkelijk tickets bestellen voor mijn vrienden met Pathé Unlimited. Met behulp van de vriendenfunctie in mijn account kan ik hun namen en contactgegevens toevoegen. Daarna kan ik eenvoudig tickets voor hen kopen, zodat we samen naar de film kunnen gaan.

Het is geweldig om deze optie te hebben, omdat het ons tijd bespaart en ervoor zorgt dat we allemaal bij elkaar kunnen zitten tijdens de voorstelling. Het bestellen van tickets voor mijn vrienden met Pathé Unlimited is snel, eenvoudig en handig!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over Pathé Unlimited? Hier zijn enkele veelgestelde vragen:

 • Hoe kan ik een Pathé Unlimited abonnement afsluiten?
 • Wat zijn de kosten van een Pathé Unlimited abonnement?
 • Hoe kan ik mijn Pathé Unlimited abonnement wijzigen of opzeggen?
 • Kan ik met mijn Pathé Unlimited pas ook tickets kopen voor vrienden?
 • Krijg ik korting op snacks en drankjes met mijn Pathé Unlimited pas?
 • Zijn er speciale tarieven beschikbaar voor evenementen en specials?
 • Wordt mijn Pasfoto gecontroleerd bij het gebruik van de Pathé Unlimited pas?
 • Kan ik via mijn Pathé Unlimited account tickets annuleren en facturen bekijken?
 • Krijg ik gratis popcorn op mijn verjaardag met een Pathé Unlimited abonnement?

ING deal: Pathé Unlimited met 50% korting

Met de ING deal krijg je als abonnee van Pathé Unlimited maar liefst 50% korting op je abonnement. Dat betekent dat je onbeperkt films kunt kijken in de bioscoop voor de helft van de prijs.

Deze deal is exclusief voor ING-klanten en biedt een geweldige kans om te genieten van de nieuwste films tegen een zeer voordelig tarief. Mis deze kans niet en profiteer van deze geweldige korting op je Pathé Unlimited abonnement!

Pathé Unlimited: Onbeperkt films kijken

Bij Pathé Unlimited kun je onbeperkt films kijken in de bioscoop. Met een abonnement heb je toegang tot alle reguliere filmvoorstellingen. Of je nu een filmliefhebber bent die graag nieuwe releases bekijkt of van klassiekers geniet, Pathé Unlimited biedt een breed scala aan films in verschillende genres.

Van actie tot romantiek, komedie tot horror, er is voor elk wat wils. Met Pathé Unlimited hoef je je dus nooit meer zorgen te maken over het kopen van bioscoopkaartjes – je hebt altijd een plekje in de zaal.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Pathé en geniet van onbeperkt films kijken!

Met Pathé Unlimited profiteer je ook van andere voordelen, zoals 10% korting op hapjes en drankjes in de bioscoop. En als abonnee krijg je zelfs gratis popcorn op je verjaardag! Je kunt gemakkelijk tickets vinden, annuleren en de status van facturen bekijken via je Pathé Unlimited-account.

En als je vrienden wilt meenemen naar de film, kun je ze eenvoudig toevoegen via de vriendenfunctie. Dus sluit je aan bij Pathé Unlimited en beleef de ultieme bioscoopervaring!

Meer over streaming diensten

Duik dieper in de wereld van video streamingdiensten, waar elk platform unieke en boeiende content biedt. Als je op zoek bent naar een bioscoopervaring vanuit het comfort van je eigen huis, dan is ‘Pathe unlimited’ je go-to. Voor het beste van Nederlandse programmering kun je terecht bij ‘NPO Plus‘, terwijl ‘Streamz‘ een selectie van Belgische series en films aanbiedt. Aan de overkant van de oceaan biedt ‘Peacock‘ een schat aan Amerikaanse content en ‘Rakuten TV‘ serveert internationale films en series.

Ben je nieuwsgierig naar de wereld om je heen? ‘CuriosityStream‘ biedt documentaires die je horizon zullen verbreden. Voor een mix van live televisie en on-demand content is er ‘Pluto TV‘. Luisteraars zullen dol zijn op ‘Audible‘ voor audioboeken en ‘Scribd‘ voor zowel boeken als audioboeken. Als je op zoek bent naar rust en mindfulness, kan ‘Calm‘ je daarbij helpen.

De gamers onder ons kennen ongetwijfeld ‘Twitch‘, hét platform voor live game streaming. Voor sportfanaten staat ‘Dazn‘ klaar met live sportevenementen. Als je door het bos de bomen niet meer ziet en wilt weten welk platform het beste is, bekijk dan onze blogs over ‘Beste video streaming dienst‘ en ‘Beste video streamings-apps‘. We hebben ook een overzicht gemaakt van ‘alle streamingsdiensten‘ om je te helpen de juiste keuze te maken. En natuurlijk, de magie van ‘Disney+‘ en de Nederlandse charme van ‘Videoland‘ mogen niet ontbreken in je overwegingen.

Met zoveel geweldige opties is er voor ieder wat wils! Waar begin jij met kijken?

Veelgestelde Vragen

1. Hoeveel films kan ik onbeperkt bekijken met Pathé Unlimited?

Met Pathé Unlimited kun je onbeperkt films bekijken bij alle Pathé bioscopen in Nederland.

2. Hoe kan ik een Pathé Unlimited abonnement afsluiten?

Je kunt een Pathé Unlimited abonnement afsluiten door naar de website van Pathé te gaan of naar een Pathé bioscoop te gaan en daar een aanvraagformulier in te vullen.

3. Kan ik met Pathé Unlimited ook films in 3D of IMAX-formaat bekijken?

Ja, met Pathé Unlimited kun je ook films in 3D en IMAX-formaat bekijken zonder extra kosten, mits beschikbaar.

4. Kan ik met mijn Pathé Unlimited abonnement ook naar speciale evenementen of filmvoorstellingen?

Ja, met een Pathé Unlimited abonnement kun je ook naar speciale evenementen en filmvoorstellingen zoals premières en exclusieve voorstellingen gaan zonder extra kosten, mits beschikbaar.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen